Burun Ameliyat ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

merhabalar,
çok sevindim ameliyat sonrası memnun olmanıza. ben de olmayı düşünüyoum. ameliyatı nerede oldunuz? ben ankaradayım.

bnm tamponlarımı doktorum 3 gün sonra çıkarmıştı burnumdaki şişlik inmeye başladıkta tamponlar burnuma baskı yapıyordu. sen iyi dayanmışsın 5 gün ve cuma alınacak diyorsun Allah sabır versin. Burun ucundaki kabukları bn temizlemiştim hatta öyle ki içindekileri bile.. sadece deviasyon ameliyatı olduysan o kalkıklık tampnlardan dolayıdır. Geçmiş olsn

bilmiyorum ya neden böyle çok durdu anlamadım aynı gün ameliyat olan kişilere çarşamba günü gelmelerini tamponlarını alacagını söyledi..bana hemşire cuma dedi.Allah'tan slikonlar da nefes alabiliyorum, rahatsız ediyor kaç gün oldu hala onlarlayım..bugün dayanamadım biraz temizledim zarar veririm diye korkuyordum ama halletim, ucundakileri alınca içerdekileride aldım..ugrastım biraz

evt sadece deviasyon ameliyatı oldum

Slm arkadaşlar...Burun derisi kalın olanların estetik sonrasındaki değişim süreci ne kadar sürüyor. mesela 4. ay ile 6. ay arasında veya 4. ay ile 7-8. ay arasında bariz gözle görünür değişiklikler oluyor mu? Benim 4. ay ve halen daha ucu kocaman duruyor, şişliği burun ucundan tabanına yani kesi yerine kadar? Sizlerin de öylemiydi?

6.aya kadar saabretmelısın once ucu ıcın bıraz daha zamana ıhtıyac var

yaaa kimse bilmiyor mu ? çok merak ediyorum bu tamponları nasıl alıcak doktor..cımbız gibi birşeylemi nasıl gelir ki onlar orada, hadi koyarken narkozluydum :S
valla hi korkmaya basladım ben ya..

bi teselli

Bişey soracağım aranızda burun ucundaki kıkırdaktan yana sıkıntısı olan oldu mu? burun ucumun sağ tarafındaki kıkırdak belli olmaya başladı ameliyatımın üzerinden 3 ay geçti normal mi bu durum yani düzelir mi zamanla? çok moralim bozuk çok....

doktoruna arayıp sor bence canım hatta gıt bı goster

arkadaşlar bu yazılanları okudukça moralim bozuluyo tekrar vazgeçiyorum

morelin bozulmasın vazgeçme canım sadece işini iyi bilen bi doktor bulmak çok önemli inan. yaptırdıktan sonra 1-2 gün garip geçiyo sadece sonra iyiki yaptırmışım diceksin çok saçma belki ama insanın özgüveni bile farklı oluyo.

bende 4. ayımı geçtim kıkırdak hala çok sert iyileşmemiş. gecen doktor kontrolüne gittimde 3aya toparlanmış olur dedi. sanırım iyileşme süreci biraz geç bizim. panik yapma canım zamanla toparlıyomuş.

yaaa kimse bilmiyor mu ? çok merak ediyorum bu tamponları nasıl alıcak doktor..cımbız gibi birşeylemi nasıl gelir ki onlar orada, hadi koyarken narkozluydum :S

bi teselli

bi aletle burun deliklerini genişletip cımbızla tamponları çekiyo. bende ameliyat sonrası en çok bundan korkuyodum ama hiç korkulcak bişe yok inan bu korkudan dolayı hafif bi gerginlik oluyo ben nerdeyse bayılıcaktım sitresten=)) ama 1dk bile sürmüyo acısı öle aman aman bişe değil hatta sonunda bundan mı korkmusum dedim

Arkadaşlar benim 2 ay oldu ama hala burnumun altı sızlıyor çok konuştğumda. malum turizmciyim sürekli insanlarla konuşmak durumundayım sonra yoruluyorum burnum geriliyor acıyor bu normalmi

canım benimde 4. ayı geçti bu aralar fazla mimik yaptım sanırım burun kurudu acımaya başladı içi. burun içi çok zor iyileşiyomuş olan arkadaşlarım öyle demişti o yüzden iyileşene kadar dikkat etmek gerekiyo

bi teselli

tampon konusunda korkulacak hiçbişey yok artık slikon tamponlar kullanılıyor.çekerken hafif bi sızı hissettim ona da acı denilemez panik yapma bişey olmaz.

canım masajlarını ihmal etme sakın illaki işe yarıyodur. benim de canım çok yanıyodu yaparken o yüzden çok bastıramadım =((

canım benim de 4. ayda ama ucu hala iyileşmedi doktor 3ay sonra iyileşir dedi yani toplam 7-8ay yapıyo. bu arada benim derimde çok ince ve hasastı

Teşekkür ederim cevabın için, sanırım o aleti biliyorum ilk muayene ederkende öyle birşeyle açıp bakmıstı içine..Bende kendi kendimi telkin ediyorum ameliyatı atlattın tampon ne ki diyorum..Ama içi kabuk dolmus kurumus hep onlar tamponun cıkmasına engel olmayacak mı canım yanmayacak mı diye düşünür oldum...

tampon konusunda korkulacak hiçbişey yok artık slikon tamponlar kullanılıyor.çekerken hafif bi sızı hissettim ona da acı denilemez panik yapma bişey olmaz.

Evet slikon tampon var bende de çok şükür eski yöntemler yok artık..
Bakalım nasıl olacak, yahu ben bide toplam 7 gün tamponlarla durmus olacagım neden bu kadar uzun tuttu doktor süreyi anlayamadım..Cuma günü alınacaklar :S

Kızlar kusura bakmayın çok soru soruyorum biliyorum ama ne yapayım :93:

Pekala burnumun içinden tamponu çıkarırken ne bileyim birşey sıkacak mı yumusaması için, direk gelirmi ki o tamponlar..Yoksa slikon olması bu sayede kolaylastırıyormu...Sanki takılacak zor gelecek, beynim sökülecek gibi geliyor..

Off !

selam kızlaaarrrr bugün 5. günümdü silikon tamponlarım bugün alındı.ama ben şanssızm çok zorlu bir ameliyat geçridim.5 saatlik bi operasyon olmuş.çok kırığım varmış.silikon tampon acımıyo ama bi tanesni alırken kurumuş canm çok yandı.baya kötüleşmişim.ama şimdi çok iyiyim okyanus suyu yerine evde yapıcaım bi karşım verdi onu enjekte ediyorum.sürekli sızıntı oluyo normaldir değil mi? bide alçımı önümüzdeki ptesi almaya karar verdi.zorlu bi amelyttı bi müddet daha kalıcak dedi.burun deliğimn biri kçk biri büyük şu anda şiş diyedir dmi ?

hayır tatlım acımıyo o zaten yumuşatır. takılmaz o zaten.10 sniyelk bişey.sonra çok rahatlıoyosun emin ol.koca ameliyatı atlatıyosun demişti siteden bi arkadaş o hiçbişey olamaz doğruymş :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…