bende 30 gün önce ameliyat oldum,burnumda kemer vardı yüzüme göre büyüktü. doktor kemeri alıp ucunu yukarı kaldırmış hafif ve burnu küçültmüş.
tek çektiğim sıkıntı ilk günler burnum tamamen tıkalı olması,yemek yemede tat alamama problemi ve sıkıntı idi.ağrım olmadı,doktorum verdiği ağrı kesicileri bile kullanmadım. ameliyat öncesi ve hemen sonrası da bir sıkıntım olmadı.
30 yaşındayım keşke daha önce ameliyat olsaydım diye hayıflanıyorum.
doktorum yakup avsar,son derece işinin ehlidir.
çok memnunum.
Kızlar ya bu slikon tamponları alırken nasıl olacak acaba, perşembe günü ameliyat oldum hala tamponlarlayım cuma günü alınacaklar.
Burnumun içi artık kabuk kabuk oldu resmen delikler tıkandı nasıl cıkacak o kabuklar varken tampon oradan ya :97:
Birde deviasyon ameliyatında değişiklik olmuyor diyorlar ama, benim burnumun ucu kalkık nasıl oluyor..Acaba tamponlardan dolayımı öyle görünüyor ?
bnm tamponlarımı doktorum 3 gün sonra çıkarmıştı burnumdaki şişlik inmeye başladıkta tamponlar burnuma baskı yapıyordu. sen iyi dayanmışsın 5 gün ve cuma alınacak diyorsun Allah sabır versin. Burun ucundaki kabukları bn temizlemiştim hatta öyle ki içindekileri bile.. sadece deviasyon ameliyatı olduysan o kalkıklık tampnlardan dolayıdır. Geçmiş olsn
Slm arkadaşlar...Burun derisi kalın olanların estetik sonrasındaki değişim süreci ne kadar sürüyor. mesela 4. ay ile 6. ay arasında veya 4. ay ile 7-8. ay arasında bariz gözle görünür değişiklikler oluyor mu? Benim 4. ay ve halen daha ucu kocaman duruyor, şişliği burun ucundan tabanına yani kesi yerine kadar? Sizlerin de öylemiydi?
Bişey soracağım aranızda burun ucundaki kıkırdaktan yana sıkıntısı olan oldu mu? burun ucumun sağ tarafındaki kıkırdak belli olmaya başladı ameliyatımın üzerinden 3 ay geçti normal mi bu durum yani düzelir mi zamanla? çok moralim bozuk çok....
arkadaşlar bu yazılanları okudukça moralim bozuluyo tekrar vazgeçiyorum
Bişey soracağım aranızda burun ucundaki kıkırdaktan yana sıkıntısı olan oldu mu? burun ucumun sağ tarafındaki kıkırdak belli olmaya başladı ameliyatımın üzerinden 3 ay geçti normal mi bu durum yani düzelir mi zamanla? çok moralim bozuk çok....
yaaa kimse bilmiyor mu ? çok merak ediyorum bu tamponları nasıl alıcak doktor..cımbız gibi birşeyleminasıl gelir ki onlar orada, hadi koyarken narkozluydum :S
valla hi korkmaya basladım ben ya..
bi teselli
Arkadaşlar benim 2 ay oldu ama hala burnumun altı sızlıyor çok konuştğumda. malum turizmciyim sürekli insanlarla konuşmak durumundayım sonra yoruluyorum burnum geriliyor acıyor bu normalmi
yaaa kimse bilmiyor mu ? çok merak ediyorum bu tamponları nasıl alıcak doktor..cımbız gibi birşeyleminasıl gelir ki onlar orada, hadi koyarken narkozluydum :S
valla hi korkmaya basladım ben ya..
bi teselli
numarası yok bende canım aslında düşük bi burun değil nası desem yandan bakıldığında altı baya gözüküyo üstü süper dicek lafım yok kavisi falan iyi olmuş ama altına taktım ben baya masajı burnumun ucuna baş parmağımı koyarak kaldırıyorum 35 defa günde 3 kere öle dedi ilk yapıyosun 1 dk düzeliyo sonra yine aynı 1 ay dolduğunda kontrole gitcem bakalım ne dicek
Slm arkadaşlar...Burun derisi kalın olanların estetik sonrasındaki değişim süreci ne kadar sürüyor. mesela 4. ay ile 6. ay arasında veya 4. ay ile 7-8. ay arasında bariz gözle görünür değişiklikler oluyor mu? Benim 4. ay ve halen daha ucu kocaman duruyor, şişliği burun ucundan tabanına yani kesi yerine kadar? Sizlerin de öylemiydi?
bi aletle burun deliklerini genişletip cımbızla tamponları çekiyo. bende ameliyat sonrası en çok bundan korkuyodum ama hiç korkulcak bişe yok inan bu korkudan dolayı hafif bi gerginlik oluyo ben nerdeyse bayılıcaktım sitresten=)) ama 1dk bile sürmüyo acısı öle aman aman bişe değil hatta sonunda bundan mı korkmusum dedim
tampon konusunda korkulacak hiçbişey yok artık slikon tamponlar kullanılıyor.çekerken hafif bi sızı hissettim ona da acı denilemez panik yapma bişey olmaz.
Kızlar kusura bakmayın çok soru soruyorum biliyorum ama ne yapayım :93:
Pekala burnumun içinden tamponu çıkarırken ne bileyim birşey sıkacak mı yumusaması için, direk gelirmi ki o tamponlar..Yoksa slikon olması bu sayede kolaylastırıyormu...Sanki takılacak zor gelecek, beynim sökülecek gibi geliyor..
Off !
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?