Burun Ameliyat ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

hayır tatlım acımıyo o zaten yumuşatır. takılmaz o zaten.10 sniyelk bişey.sonra çok rahatlıoyosun emin ol.koca ameliyatı atlatıyosun demişti siteden bi arkadaş o hiçbişey olamaz doğruymş :)

Çok teşekkür ederim cevabın için..Sana da geçmiş olsun canım, tampon kısmını atlatmıssın..Umarım en kısa zamanda normal hayatına dönersin..
Döneriz inşallah

evet doktor bugün mimik yasak kesinlikle dedi daha alçım bile alınmadı.neyse artık bi şeklde çekmek zorundayız galibaa.bi de artık 225 mesajı doldursam da sizin burunlarınıza da baksam diyorum.gördükçe sabır gelir belki :44:

Çok teşekkür ederim cevabın için..Sana da geçmiş olsun canım, tampon kısmını atlatmıssın..Umarım en kısa zamanda normal hayatına dönersin..
Döneriz inşallah

ne demek canımm.evet işin korkutucu ama iplk söküğü kısmını atlattık sende atlatıcaksn. umarımm en kısa sürede atlatrzzzz hepimizzz

Bence küçük bir burun olur.Orjinal burnun nasıl çok mu kemikli eğer öyle ise burnunu kırmaları gerekir.Ben Nisan ayında burun ameliyatı oldum burnum kemerli olmadığı için kırılmadı sadece uç kısmı toparlandı önceden de çok çirkin göze batan bir burnum yoktu arkadaşım ameliyatı yaptı ona güvenerek hiç nasıl olacak diye sormadım kendisine bıraktım ve çok doğal bir buruna sahip oldum.Benim burnumda herhangi bir kırılma işlemi olmadığı için göz altlarımda ne morluk ne de şişme oldu 5.gün işe bile geldim.Hangi şehirde yaşıyorsun İzmir ise arkadaşımı önerebilirim işinde çok başarılıdır.Peki hiç doktora burnunu gösterdin mi? en iyi cevabı sana o verecektir

teşekkür ederim ilginiz için.ankaradayım.çok kemerli bi burnum yok hafif engebe var törpülenmesi gerekiyor.yine de kırarlar mı acaba?keşke sizinki gibi olsa.küçük bi burun yüzümde küçük olmaz mı uzun bi yüzüm var çünkü.

bende kavis istiyorum ama kalkık olmasın istiyorum.yüzümüzün örnekleri olsa da görsek :)

canım ben tamponlar çıkmadan önce doktora giderken deniz suyu sıkmıştım burnuma o nemlendirdi. sende bence öyle yap burun için nemli olursa daha kolay çıkar kurumus kabuklarda yumusamış olur hem.

arkadas olarak ekle benimkine bak istersen. dediğin gibi az sabır gerçekten. ameliyata girmeden önce bi doktor bu iş sabır işi demişti. ameliyata girene kadar ayrı çıkıcaksın ilk3gün sabrediceksin sonra şişlikler insin die sabrediceksin sonra burnun otursun düzgün olsun die sabrediceksin kademe kademe demişti haklıymış valla 4ay oldu hala sabrediyorum=)))

canım ben tamponlar çıkmadan önce doktora giderken deniz suyu sıkmıştım burnuma o nemlendirdi. sende bence öyle yap burun için nemli olursa daha kolay çıkar kurumus kabuklarda yumusamış olur hem.

Canım bugün biraz daha kabuk döküldü içinden, birazda ben ugrastım zarar vermeden actım delikleri canım yanmadı tabi, zorlamadım..baya baya acıldı içerisi zaten ben gecen persembe ameliyat oldum iyicene kurumus için..Burnumun ucundaki dikişleri görebiliyorum daha dogurus ipleri duruyorlar öyle 2 tanecik görünüyor onları doktor alacak değil mi..kendiliğinden düşer deniyor ama onlar nasıl düşsün ki kendinden :S

Hatta ışık tutarak burnuma tamponları gördüm ortası delik şeffaf renkte..Allah tan çok uzun değiller...

canım benim de 4. ayda ama ucu hala iyileşmedi doktor 3ay sonra iyileşir dedi yani toplam 7-8ay yapıyo. bu arada benim derimde çok ince ve hasastı
Canım sabır ediyoruz ama...herhangi bir hareketlilik yok burun ucumda ona üzülüyorum ve önden kalın duruyor.6. veya 7. ayda mucize mi olacak inecek gözle görülür şekilde bilmiyorum ki...kalın derili arkadaşlar lütfenn tecrübelerinizi paylaşırsanız çok seviniriz

burun altında kestikleri yerdeki dikişleri doktor alıyo ama içinde de kesiler var onu sen göremezsin onlar zamanla kendilinden kayboluyo canım. ipin özelliği oymus zamanla vucutta yok oluyomus

Son düzenleme:

doktorun dedine göre iyileşmesi 7ayı buluyomuş iyileşincede yukarı dogru çekme yapıcak toparlicak kendini burun ucu dedi bana bende bekliyorum=((

doktorun dedine göre iyileşmesi 7ayı buluyomuş iyileşincede yukarı dogru çekme yapıcak toparlicak kendini burun ucu dedi bana bende bekliyorum=((

evet cnm banada doktorum şiş inince yukarıya doğru çekme yapacak dedi...mucize gibi ama..demekki bildikleri birşey var ki...

kızlarr bugn taam 1 hafta oldu amlyt olalı tampon 2 gn önce çıktı alçm ptesi alınacak.burnuma evde yaptıımız bi karşımı enjektörle sıkmam için verdi doktor çok zorlamadan sümkr dedi.birde kre verdi kulak pamuğuyla sürüorm.evet yumusatıo yumusadıkça temzliorm ama burnum hala çok tıkalı.altta delklernden baknca gözle görülür kapalı sert kabuklar var ben sabrszm heralde hemen yokolsn istiorm daha ne kadar sürer bu.o karışımdan iki kere mi yapsam acaba ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…