hayır tatlım acımıyo o zaten yumuşatır. takılmaz o zaten.10 sniyelk bişey.sonra çok rahatlıoyosun emin ol.koca ameliyatı atlatıyosun demişti siteden bi arkadaş o hiçbişey olamaz doğruymş :)
canım doktorum bana bir ay olabildiğince mimik yapmaktan kaçınmamı söylemişti. zaten ben yapamıyodum da gülmeye çalıştımda falan heryerim sızlıyodu. morelini bozma sakın 2hafta psikolojik olarak biraz sıkıntılı geçiyo bi senin değil inan bi çok insanda oluyo bende çok zor tuttum ağlamamak için kendimi=((
Çok teşekkür ederim cevabın için..Sana da geçmiş olsun canım, tampon kısmını atlatmıssın..Umarım en kısa zamanda normal hayatına dönersin..
Döneriz inşallah
Bence küçük bir burun olur.Orjinal burnun nasıl çok mu kemikli eğer öyle ise burnunu kırmaları gerekir.Ben Nisan ayında burun ameliyatı oldum burnum kemerli olmadığı için kırılmadı sadece uç kısmı toparlandı önceden de çok çirkin göze batan bir burnum yoktu arkadaşım ameliyatı yaptı ona güvenerek hiç nasıl olacak diye sormadım kendisine bıraktım ve çok doğal bir buruna sahip oldum.Benim burnumda herhangi bir kırılma işlemi olmadığı için göz altlarımda ne morluk ne de şişme oldu 5.gün işe bile geldim.Hangi şehirde yaşıyorsun İzmir ise arkadaşımı önerebilirim işinde çok başarılıdır.Peki hiç doktora burnunu gösterdin mi? en iyi cevabı sana o verecektir
uzun bir yüz ve küçük gözlere nasıl bir burun iyi olur arkadaşlar?
Teşekkür ederim cevabın için, sanırım o aleti biliyorum ilk muayene ederkende öyle birşeyle açıp bakmıstı içine..Bende kendi kendimi telkin ediyorum ameliyatı atlattın tampon ne ki diyorum..Ama içi kabuk dolmus kurumus hep onlar tamponun cıkmasına engel olmayacak mı canım yanmayacak mı diye düşünür oldum...
evet doktor bugün mimik yasak kesinlikle dedidaha alçım bile alınmadı.neyse artık bi şeklde çekmek zorundayız galibaa.bi de artık 225 mesajı doldursam da sizin burunlarınıza da baksam diyorum.gördükçe sabır gelir belki :44:
canım ben tamponlar çıkmadan önce doktora giderken deniz suyu sıkmıştım burnuma o nemlendirdi. sende bence öyle yap burun için nemli olursa daha kolay çıkar kurumus kabuklarda yumusamış olur hem.
bende kavis istiyorum ama kalkık olmasın istiyorum.yüzümüzün örnekleri olsa da görsek :)
Canım sabır ediyoruz ama...herhangi bir hareketlilik yok burun ucumda ona üzülüyorum ve önden kalın duruyor.6. veya 7. ayda mucize mi olacak inecek gözle görülür şekilde bilmiyorum ki...kalın derili arkadaşlar lütfenn tecrübelerinizi paylaşırsanız çok sevinirizcanım benim de 4. ayda ama ucu hala iyileşmedi doktor 3ay sonra iyileşir dedi yani toplam 7-8ay yapıyo. bu arada benim derimde çok ince ve hasastı
Canım bugün biraz daha kabuk döküldü içinden, birazda ben ugrastım zarar vermeden actım delikleri canım yanmadı tabi, zorlamadım..baya baya acıldı içerisi zaten ben gecen persembe ameliyat oldum iyicene kurumus için..Burnumun ucundaki dikişleri görebiliyorum daha dogurus ipleri duruyorlar öyle2 tanecik görünüyor onları doktor alacak değil mi..kendiliğinden düşer deniyor ama onlar nasıl düşsün ki kendinden :S
Hatta ışık tutarak burnuma tamponları gördüm ortası delik şeffaf renkte..Allah tan çok uzun değiller...
Canım sabır ediyoruz ama...herhangi bir hareketlilik yok burun ucumda ona üzülüyorum ve önden kalın duruyor.6. veya 7. ayda mucize mi olacak inecek gözle görülür şekilde bilmiyorum ki...kalın derili arkadaşlar lütfenn tecrübelerinizi paylaşırsanız çok seviniriz
doktorun dedine göre iyileşmesi 7ayı buluyomuş iyileşincede yukarı dogru çekme yapıcak toparlicak kendini burun ucu dedi bana bende bekliyorum=((
varsa lütfen bana yazabilirmi atvsiye doktor arıyorum
varsa lütfen bana yazabilirmi atvsiye doktor arıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?