Burun Ameliyat ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

kaç kere diyorsa o kadar yap zamanla geçiyor tıkanıklık.

-----------

benim burnum konuşunca çok sızlıyor alt kısmı. sert- kıkırdak kondu oraya- çok acıyor bu normal mi sizce 2 ay oldu?

Atel çıkınca burnu günesten korumak gerekıyor mu, doktorum bır sey demedı bana, benım de sormak aklıma gelmedı. ne kadar sureyle korumak gerekıyor. güneş kremı mı gerekır yoksa şapka yeterlı mı...

canım 2-3 aya kadar güneşten daha doğrusu çok sıcak veya soğuk ortamdan korunması gerekiyor diye biliyorum 4 kez olan bir arkadaş söyledi banyo yaparken dikkat et diye özellikle güneşte burun çok şişiyor böylece geç iniyor ve morluklarda kalıcı oluyor ben ilk ameliyatta malesef çok gezdim güneşli havalarda ve morluklarım 3 aya yakın sürdü kapatıcı kullandım uzun bir süre...

sağol canım, ılık suyla alıyorum duşu, benm burnumda morluk var ve ister istemez güneşli havada gezıyorum malesef korumadan... inşallah kalıcı olmaz o morluk...güneş bir de deriyi inceltıyormuş ya da sarkıklaştırıyormuş diye duydum dogru mu bılmem, bu konuda bılgınız var mı...

Sonunda tamponlarımdan kurtuldum..
Sonuç : Süper, böyle nefes aldıgımı hatırlamıyorum...Müthiş birşey..

Ama tamponlar alınırken daha doğrusu çekilirken canım çok yandı, hatta bi ara nalet olsun olmasaydım ameliyat bile dedim acıdan ..
Slikon tampona kendimi daha iyi hazırlamıştım, işkence gibiydi resmen

Bitti şükürler olsun

Darısı bekleyenlerin başına...

evet cnm banada doktorum şiş inince yukarıya doğru çekme yapacak dedi...mucize gibi ama..demekki bildikleri birşey var ki...

inanmıyorum bunu duuyduma o kadar sevindim kiii=))) ben ümidimi kesmiştim artık ama başka bi doktorda böyle dedine göre vardır bi bildiği

mutlaka 50 faktörlük güneş kremi kullan ve mümkünse şapka da tak. şişliklerin inene kadar koru mutlaka yüzünü.

hadi gözün aydınnnn

çok geçiş olsun cnm zor süreci atlattın artık tamponlar alınırken okadar çok acı çekmene şaşırdım
morarma şişlik varmı yüzünde?

Son düzenleme:
kızlar bi arkadaşımla konuştum alçı alınırken çok ağrıdığını söyledi.ptesi alıncak çok korkuyorum cdden öylemi ((((

çok geçiş olsun cnm zor süreci atlattın artık tamponlar alınırken okadar çok acı çekmene şaşırdım
morarma şişlik varmı yüzünde?

Sağol tatlımi ben deviasyon ameliyatı oldum o yuzden hiç morarma falan olmadı..Burnum şişti o kadar..

Sorma ben öldüm o tamponlar alınırken, canlı canlı ölüyorum zannettim bilmiyorum neden öyle oldu..

Ama geçti

inanmıyorum bunu duuyduma o kadar sevindim kiii=))) ben ümidimi kesmiştim artık ama başka bi doktorda böyle dedine göre vardır bi bildiği

öyle cnm öyle...bizler galiba sabırsızız...biraz daha rahatlamak için tecrübeli arkadaşlardan bir iki cümle duysaydık iyiydi ama :):84:

kızlar ben 3.5 sene oldu ameliyat olalı ve sizin daha cok yeni burun işi sabır işi vede zaman ister.burun ucu sızlaması burunun ucunun şişlikleri sertlikleri hatta hissiz oluşu elleyince his olmayışı hepsi zamanla gecicek şeyler bir burunun oturması 6 ay tam oturmuş son hali ise 1 yıldır yani kızlarr allah sabır versin olanlara kolay değil sizi cok iyi anlıyorum önemli olanda sonuçun iyi olması geri cokta önemli değil ama sizin yaşadıklarını bende yaşadım merak etmek sürekli aynaya bakma acaba burası yamukmu bişey olcakmı ya söyle olursa ya böyle olursa diyee diyee bi bakmışsınız kaç sene gecmiş korkmayın hepsi gecer allah sağlık versin yeter

Son düzenleme:

benimki çok ağır geçti. görüntüsü de çok bozuk. birazcık indi şişi ama hala önden yamuk ve yukarı doğru uzayan garip bir görünümü var. işyerinde kayıt açarken bi kafamı kaldırıyorum insanlar burnuma odaklanmış. çok moralim bozuluyor herkes bana bakıyor.

acaba burun amelıyatı olna varsa benimle msj yoluyla yada bi şekilde iletişime gecebilirmi internet yoluyla bilgi almam lasım ban önerebileceginiz eline guvenilir bı doktor lazım pısman olmak istemıyorum yardımcı olun lutfnn

ya kızlar, atelin altındayken özellikle de ameliyattan 3-4 gün sonra sizinde kaşıntı hissiniz oluyo muydu?
bi de burunda hala atel varken, fazla konuşmayaya falan dikkat ettiniz mi? ben gülmemeye çalışyorum ama..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…