kızlarr bugn taam 1 hafta oldu amlyt olalı tampon 2 gn önce çıktı alçm ptesi alınacak.burnuma evde yaptıımız bi karşımı enjektörle sıkmam için verdi doktor çok zorlamadan sümkr dedi.birde kre verdi kulak pamuğuyla sürüorm.evet yumusatıo yumusadıkça temzliorm ama burnum hala çok tıkalı.altta delklernden baknca gözle görülür kapalı sert kabuklar var ben sabrszm heralde hemen yokolsn istiorm daha ne kadar sürer bu.o karışımdan iki kere mi yapsam acaba ?
Atel çıkınca burnu günesten korumak gerekıyor mu, doktorum bır sey demedı bana, benım de sormak aklıma gelmedı. ne kadar sureyle korumak gerekıyor. güneş kremı mı gerekır yoksa şapka yeterlı mı...
canım 2-3 aya kadar güneşten daha doğrusu çok sıcak veya soğuk ortamdan korunması gerekiyor diye biliyorum 4 kez olan bir arkadaş söyledi banyo yaparken dikkat et diye özellikle güneşte burun çok şişiyor böylece geç iniyor ve morluklarda kalıcı oluyor ben ilk ameliyatta malesef çok gezdim güneşli havalarda ve morluklarım 3 aya yakın sürdü kapatıcı kullandım uzun bir süre...
evet cnm banada doktorum şiş inince yukarıya doğru çekme yapacak dedi...mucize gibi ama..demekki bildikleri birşey var ki...
Atel çıkınca burnu günesten korumak gerekıyor mu, doktorum bır sey demedı bana, benım de sormak aklıma gelmedı. ne kadar sureyle korumak gerekıyor. güneş kremı mı gerekır yoksa şapka yeterlı mı...
Sonunda tamponlarımdan kurtuldum..
Sonuç : Süper, böyle nefes aldıgımı hatırlamıyorum...Müthiş birşey..
Ama tamponlar alınırken daha doğrusu çekilirken canım çok yandı, hatta bi ara nalet olsun olmasaydım ameliyat bile dedim acıdan ..
Slikon tampona kendimi daha iyi hazırlamıştım, işkence gibiydi resmen
Bitti şükürler olsun
Darısı bekleyenlerin başına...
hadi gözün aydınnnn
Sonunda tamponlarımdan kurtuldum..
Sonuç : Süper, böyle nefes aldıgımı hatırlamıyorum...Müthiş birşey..
Ama tamponlar alınırken daha doğrusu çekilirken canım çok yandı, hatta bi ara nalet olsun olmasaydım ameliyat bile dedim acıdan ..
Slikon tampona kendimi daha iyi hazırlamıştım, işkence gibiydi resmen
Bitti şükürler olsun
Darısı bekleyenlerin başına...
Sağol canım, nefes alabilmenin özellikle rahatça güzelliğini yaşıyorum..
Kulacıklarımda daha net duymaya başladı
çok geçiş olsun cnm zor süreci atlattın artık tamponlar alınırken okadar çok acı çekmene şaşırdım
morarma şişlik varmı yüzünde?
inanmıyorum bunu duuyduma o kadar sevindim kiii=))) ben ümidimi kesmiştim artık ama başka bi doktorda böyle dedine göre vardır bi bildiği
kızlar ben 3.5 sene oldu ameliyat olalı ve sizin daha cok yeni burun işi sabır işi vede zaman ister.burun ucu sızlaması burunun ucunun şişlikleri sertlikleri hatta hissiz oluşu elleyince his olmayışı hepsi zamanla gecicek şeyler bir burunun oturması 6 ay tam oturmuş son hali ise 1 yıldır yani kızlarr allah sabır versin olanlara kolay değil sizi cok iyi anlıyorum önemli olanda sonuçun iyi olması geri cokta önemli değil ama sizin yaşadıklarını bende yaşadım merak etmek sürekli aynaya bakma acaba burası yamukmu bişey olcakmı ya söyle olursa ya böyle olursa diyee diyee bi bakmışsınız kaç sene gecmiş korkmayın hepsi gecer allah sağlık versin yeter
kızlar bi arkadaşımla konuştum alçı alınırken çok ağrıdığını söyledi.ptesi alıncak çok korkuyorum cdden öylemi((((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?