Burun Ameliyat ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

burak erdamar hasta yorumlarını oku ona ameliyat olanlarla irtibata geç fiatıda çok değil anlaşırsınız

alçı alınırken pek acıdını hatırlamıyorum sadece insan tedirgin oluyo hasssas olduğu için burun..

cnm alçım alınırken burnum benim gerçekten çok acıdı.sızladı resmen ama dayanılmaz bir acı değil inan hatta çıkınca ilk gün masaj yapamadım acıyodu yalnız 5 gün sonra fln acı kalmadı masajda yapabiliyodum kolay değil keniğe mmüdahele ediyolar korkma ama gerçekten dayanılmayacak bi acı değil çok rahatlıyosun:)

kızlar benım 3. haftam ve sankı burun kemıgıme bırı otuyormus gıbı bı agırlık var sızde de oyle bısey oldu mu?

cnm bende öyle bir ağırlık olmamıştı ama hafif sızlamalar olabiliyodu ve tabiki bide baş ağrısı yaşıyordum

kızlar benım 3. haftam ve sankı burun kemıgıme bırı otuyormus gıbı bı agırlık var sızde de oyle bısey oldu mu?

Benım de ucuncu haftam ama agırlık yok oyle. Sadece atel cıktıktan sonra ara ara burun içinde ve ucunda kısa surelı sızlama, kemerın alındıgı yerde hafıf agrı oluyor. bunlar da normaldır dıye düşünüyorum.

Ameliyat oncesinde doktor seciminde neye dikkat ettiniz, hangi doktora olacaginiza nasil karar verdiniz. Sanirim en zor surec (ameliyat sonrasinda problem olmadikca) bu galiba.

Ameliyat oncesinde doktor seciminde neye dikkat ettiniz, hangi doktora olacaginiza nasil karar verdiniz. Sanirim en zor surec (ameliyat sonrasinda problem olmadikca) bu galiba.

Evet zor bır surecti... Ben yaşadıgım ilde amelıyat olacaktım, önce o ildeki doktorların hasta yorumlarına, fotograflarına baktım buradan. Çevremde tanıdık kımse yoktu estetık olan. Yüzyüze gorusmeye gıttım belırledıgım doktorlarla, kendı adıma görüşmede en çok ısındıgım doktora oldum amelıayı, ama bence hepsıne de olunabılırdı, anlık bir şeydi benımkısı, inşallah dogru karar vermişimdir...

23.092011 cuma sabahi bende ameliyat olucam,bakalim nasil olucak:)

çok teşekkür ederim o fotolar 1,5 aylık şu an 50 gün oldu nerdeyse kendimi iyi hissediyorum umarım senin için herşey güzel olur ameliyatı güzel geçer:)doktorun kimdi?

Genelde doktor seciminde doktorun ilgisine gore karar veriliyor yani psikolojik olarak hangi doktor size sicak geldiyse ona. Benim 2 doktor var suan dusundugum arada kaldim yuzyuze gorusmeye gittigimde sanirim belli olacak hamgisi olacagi.

Genelde doktor seciminde doktorun ilgisine gore karar veriliyor yani psikolojik olarak hangi doktor size sicak geldiyse ona. Benim 2 doktor var suan dusundugum arada kaldim yuzyuze gorusmeye gittigimde sanirim belli olacak hamgisi olacagi.

evet canım sen kendı sorunu cevaplamışsın zaten:)yuzyuze gorusunce ılla kı bırıne daha yakın hıssedersın kendını ve kararını verırsın. kısmet bıraz da...

ben acıdını hatırlamıyorum yaa desene o konuda şanslıymışım=))

ya kızlar, atelin altındayken özellikle de ameliyattan 3-4 gün sonra sizinde kaşıntı hissiniz oluyo muydu?
bi de burunda hala atel varken, fazla konuşmayaya falan dikkat ettiniz mi? ben gülmemeye çalışyorum ama..

benim deli gibi kaşınıyodu mümkün oldunca okşayarak kaşımaya çalıştım. gülme konsuna gelince gülmen mümkün değil sakın gülme=/ ayrıca 3hafta kadar mimik yapmamamı istemişti doktorum. zaten mimik falan yapmaya kalkınca acıyodu.

Son düzenleme:

teşekkürler cnm cevabın için.
zaten gülemiyosun doğru söylüyosun bazen bişi oluyo refleks gülmeye itiyo ama zaten olmuyo :) dikkat etmeye çalışıyorum.
kaşınma demek herkeste oluyo, sanırım iyileşme belirtisi bu :)

Son düzenleme:

mrbalar baya olmuş senınkı cvplarsan bişeyler sormak ıstıyorum benım uzun sodan kemıklı bı brnum vardı uzun arastırmalar sonucu 4.5 ay once aılemı ıkna edereek amelıyat oldum 20 dklık agrısız nefes problemımde olamayan basarılı bı amelıyat gecrıdım fakat suan sonuctan hıc memnun değilim tamam kemıgım alındı ama burnumum ucu top gıbı ve bana kalırsadas 2 taraftan farklıı.ilk zamanlar yandan cok guzxeldııı cok sıs olasına rağmen ama sımdı yandan o uctakı sıslık yuzunden hafıf cıkıntı var gıbı duruyor.gecen ay doktoruma gıttıgımde bu boyle kalmaz demıstı ama benım ınıpte seklının degısecegıne daır hıc umudum yok.çok uzatmnak ıstenıorum ama sen zaman acısından bızden onde oldugun ıcın cok merak ettım denıldıgı gıbı bu uctakı topluk gecıcı bıseymı yoksaa bole kalacakmmıı?? yanı aradakı fark oluyomu cıdden tişkkr ederım sımdıdenn

benim üç haftalık, ama hala gulerken burunla dudak arası kısmım ve üst dudagım gerılıyor ama kahkaha bile atıyorum arada, napayım çatlayayım mı:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…