acaba burun amelıyatı olna varsa benimle msj yoluyla yada bi şekilde iletişime gecebilirmi internet yoluyla bilgi almam lasım ban önerebileceginiz eline guvenilir bı doktor lazım pısman olmak istemıyorum yardımcı olun lutfnn
alçı alınırken pek acıdını hatırlamıyorum sadece insan tedirgin oluyo hasssas olduğu için burun..
kızlar benım 3. haftam ve sankı burun kemıgıme bırı otuyormus gıbı bı agırlık var sızde de oyle bısey oldu mu?
kızlar benım 3. haftam ve sankı burun kemıgıme bırı otuyormus gıbı bı agırlık var sızde de oyle bısey oldu mu?
Ameliyat oncesinde doktor seciminde neye dikkat ettiniz, hangi doktora olacaginiza nasil karar verdiniz. Sanirim en zor surec (ameliyat sonrasinda problem olmadikca) bu galiba.
cnm bende öyle bir ağırlık olmamıştı ama hafif sızlamalar olabiliyodu ve tabiki bide baş ağrısı yaşıyordum
23.092011 cuma sabahi bende ameliyat olucam,bakalim nasil olucak:)
Evet zor bır surecti... Ben yaşadıgım ilde amelıyat olacaktım, önce o ildeki doktorların hasta yorumlarına, fotograflarına baktım buradan. Çevremde tanıdık kımse yoktu estetık olan. Yüzyüze gorusmeye gıttım belırledıgım doktorlarla, kendı adıma görüşmede en çok ısındıgım doktora oldum amelıayı, ama bence hepsıne de olunabılırdı, anlık bir şeydi benımkısı, inşallah dogru karar vermişimdir...
Genelde doktor seciminde doktorun ilgisine gore karar veriliyor yani psikolojik olarak hangi doktor size sicak geldiyse ona. Benim 2 doktor var suan dusundugum arada kaldim yuzyuze gorusmeye gittigimde sanirim belli olacak hamgisi olacagi.
cnm alçım alınırken burnum benim gerçekten çok acıdı.sızladı resmen ama dayanılmaz bir acı değil inan hatta çıkınca ilk gün masaj yapamadım acıyodu yalnız 5 gün sonra fln acı kalmadı masajda yapabiliyodum kolay değil keniğe mmüdahele ediyolar korkma ama gerçekten dayanılmayacak bi acı değil çok rahatlıyosun:)
ya kızlar, atelin altındayken özellikle de ameliyattan 3-4 gün sonra sizinde kaşıntı hissiniz oluyo muydu?
bi de burunda hala atel varken, fazla konuşmayaya falan dikkat ettiniz mi? ben gülmemeye çalışyorum ama..
benim deli gibi kaşınıyodu mümkün oldunca okşayarak kaşımaya çalıştım. gülme konsuna gelince gülmen mümkün değil sakın gülme=/ ayrıca 3hafta kadar mimik yapmamamı istemişti doktorum. zaten mimik falan yapmaya kalkınca acıyodu.
kızlar ben 3.5 sene oldu ameliyat olalı ve sizin daha cok yeni burun işi sabır işi vede zaman ister.burun ucu sızlaması burunun ucunun şişlikleri sertlikleri hatta hissiz oluşu elleyince his olmayışı hepsi zamanla gecicek şeyler bir burunun oturması 6 ay tam oturmuş son hali ise 1 yıldır yani kızlarr allah sabır versin olanlara kolay değil sizi cok iyi anlıyorum önemli olanda sonuçun iyi olması geri cokta önemli değil ama sizin yaşadıklarını bende yaşadım merak etmek sürekli aynaya bakma acaba burası yamukmu bişey olcakmı ya söyle olursa ya böyle olursa diyee diyee bi bakmışsınız kaç sene gecmiş korkmayın hepsi gecer allah sağlık versin yeter
benim deli gibi kaşınıyodu mümkün oldunca okşayarak kaşımaya çalıştım. gülme konsuna gelince gülmen mümkün değil sakın gülme=/ ayrıca 3hafta kadar mimik yapmamamı istemişti doktorum. zaten mimik falan yapmaya kalkınca acıyodu.
ameliyat öncesi ve sonrası fotoğrafı olan var mıdır?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?