Burun Ameliyat ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

arkadaşın nişanına gittim. öpüşürken birkaç kez burnuma çarptı kızlar. sızım sızım sızladı içi.sanki şişmiş gibi. çok garipti. 2 buçuk aylık burnum. sizce birşey olmuş mudur

bencede hiç bişey olmamıştır sadece ucunu hala hissetmediğin için çok acımıştır.geçmiş olsun nazar değmesin

agzımızla güluyoruz sonucta, kahkaha atmakla burnun etkılenecegını sanmam, o kadar dayanıksız dikiş olsa hapşırmakla açılırdı, düğüm atılıyor o dikişlere hem...

aslı tamam sakin :S tabiki ağzınla gülüyosun, güldüğün zaman hemen hemen tüm yüz kaslarını kullanıyosun sonuçta gerdiriyo burnu. ayrıca bu benim kendi fikrim değil doktorumun söylediği bişeydi. mimik yapma gülme, ağlama dedi. hapşururken ağzını açabildiğin kadar aç ki basınç olmasın burnunda dedi. gülüp gülmemek senin tercihin arkadaş bi soru sormuştu ona cevap vermek istedim ve doğru olan şeyi söyledim.

arkadaşlar bu okyanus suyu nasıl kullanılıyo? yani başı tutmamız gereken bi pozisyonu varmı? bi de sıktıktan sonra sümkürmek mi gerekiyo ??

arkadaşlar bu okyanus suyu nasıl kullanılıyo? yani başı tutmamız gereken bi pozisyonu varmı? bi de sıktıktan sonra sümkürmek mi gerekiyo ??

olabildiğince ileri fışkırtmaya çalış canım zaten basınçlı bunu yaparken pek zorlanmazsın sümkürmen gerekmiyo o sprey içerde kuruyanları yumuşatmaya yarıyo sanırım burun için rahatlıyo

olabildiğince ileri fışkırtmaya çalış canım zaten basınçlı bunu yaparken pek zorlanmazsın sümkürmen gerekmiyo o sprey içerde kuruyanları yumuşatmaya yarıyo sanırım burun için rahatlıyo

teşekkür ederm :) ya ben bi de ilk kullanayım derken bi sıktım bütün yüzüm su oldu, baya basınçlı gerçekten

Bana doktorum bır şey demedı, ama o kadar dayanıksız degıl dikişler. Burun darbe bıle alsa ancak burun çökebilir vs. ama dikişe etkısı olmaz. Dikkatlı olmak lazım tabi ama aşırı hassasıyet evham bana göre degıl.

40 gun önce ameliyat oldum .tamamen sekil bozukluğundandı.kıkırdaktan eğriliğim düzeltildi.ucu ve kanatlerda da hafif bi oynama oldu.su an içi şiş vaziyette. gülerken aynı zamanda konuşmam rahatsız edici sanki nefesim kulağıma burun tavanıma çarpıyor gibi .şekli normal bi burun abartı yok .ve sürekli yer değiştiren yarı tıkanıklılık var .böyle olacağını bilsem pabuç gibi burunla bile yaşayabilrdim daha tecrübeliler paylaşırsa sevinirim bunlar şişliklerin etkisi olabilr mi
bu türden sorun yaşayan var mı doktorum izmirde murat uygur kbb ci ben baska sehirdeyim arıyorum ileride düzelir diyor.
Alaha dua ediyorum sağlık problemim kalmasın artık sekline falan bakmam.dertsiz basıma dert actım hiç tavsiye etmem sadece estetii
o kadar özlüyorum ki koca burnumla boru gibi nefes alışımı

canım korkma panik yapma doktorunun dediği gibi şişliklerinin etkisi olabilir. konusurken ve gülerken ağrı oluyo çoğu kişide. tıkanıklıkları gidermek için okyanus suyu kullanıyo musun? burun kuruduğu zaman nesef alamıyomusum gibi bi hisse kapılıyorum bende ama okyanus suyu sıkınca çok rahatlıyo. 40gün çok yeni daha burnun içi ödem doludur birazda burun deliklerin küçükse şişliklerden kapanmış olabilir. ödemlerin geçmeye başlayınca daha net anlarsın problem olup olmadını.

arkadaşlar, burun ucu şiş olup burnun diğer kısımlarıda şişlik olmayan ve burun ucu dışında burnun diğer bölgelerinde farklılık olmayan oldu mu ameliyattan aylar hatta yıllar sonrada?

ben burun ucumun şiş oldugunu görebiliyorum, hissedebiliyorum ama diğer kısımlar hiç de şiş gibi değil ve diğer taraflarının bu halinden de memnunum inmesini küçülmesini falan istemiyorum. Böyle bi durumla karşılaşan var mı aranızda?

Son düzenleme:
arkadaşlar kaç ay oldu burnumun şekli hala aynı. üstelik çalışmaya başladığımdan beri daha fazla şişti. DOMUZ GİBİYİM. burun deliklerimin 2 katı büyüklüğünde kocaman bir burun ucu. ince uzun. üstelik bi tarafa yamuk. eğriliğin oldu tarafa. o kadar sinirim bozuluyorki. akşam aklıma geldi yine bayadır iş güç yoğunluk unutmuştum. keşke olmasaydım diyorum. kendimi cezalandırılmış gibi hisssediyorum.ya da sadece deviasyon olaydım şeklini elletmeyeydim diyorum.of diyorudma diyorum. herkes burnuma bakıyor. bakılmıcak gibi değilki. abartmıyorum , hani kimisi şikayet ediyor orada o çıktı bakıyosun fotosuna cillop gibi burun bişi yok. ama cidden benim burnum çok feci. napıcam ben

Valla arkadasım bugünlerde benim de moralim çok bozuk. Maalesef demek ki biz o ameliyattan bir hafta sonra fındık gibi burunla dolaşan şanslı insanlardan değiliz. Sabırla 6 ayı sonra da bir yılı beklicez yapcak bisey yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…