benim üç haftalık, ama hala gulerken burunla dudak arası kısmım ve üst dudagım gerılıyor ama kahkaha bile atıyorum arada, napayım çatlayayım mı:)
iç dikişlerini patlatmayasın=//
emosmos arkadaşlık teklifi yollayabilirsin benimde ameliyat sonucum var albümde nasıl olmuş bak istersen
arkadaşın nişanına gittim. öpüşürken birkaç kez burnuma çarptı kızlar. sızım sızım sızladı içi.sanki şişmiş gibi. çok garipti. 2 buçuk aylık burnum. sizce birşey olmuş mudur
arkadaşın nişanına gittim. öpüşürken birkaç kez burnuma çarptı kızlar. sızım sızım sızladı içi.sanki şişmiş gibi. çok garipti. 2 buçuk aylık burnum. sizce birşey olmuş mudur
agzımızla güluyoruz sonucta, kahkaha atmakla burnun etkılenecegını sanmam, o kadar dayanıksız dikiş olsa hapşırmakla açılırdı, düğüm atılıyor o dikişlere hem...
arkadaşlar bu okyanus suyu nasıl kullanılıyo? yani başı tutmamız gereken bi pozisyonu varmı? bi de sıktıktan sonra sümkürmek mi gerekiyo ??
olabildiğince ileri fışkırtmaya çalış canım zaten basınçlı bunu yaparken pek zorlanmazsın sümkürmen gerekmiyo o sprey içerde kuruyanları yumuşatmaya yarıyo sanırım burun için rahatlıyo
çok merak ediyorum emre bey ameliyat parası için pazarlık kabul ediyor mu?
aslı tamam sakin :S tabiki ağzınla gülüyosun, güldüğün zaman hemen hemen tüm yüz kaslarını kullanıyosun sonuçta gerdiriyo burnu. ayrıca bu benim kendi fikrim değil doktorumun söylediği bişeydi. mimik yapma gülme, ağlama dedi. hapşururken ağzını açabildiğin kadar aç ki basınç olmasın burnunda dedi. gülüp gülmemek senin tercihin arkadaş bi soru sormuştu ona cevap vermek istedim ve doğru olan şeyi söyledim.
40 gun önce ameliyat oldum .tamamen sekil bozukluğundandı.kıkırdaktan eğriliğim düzeltildi.ucu ve kanatlerda da hafif bi oynama oldu.su an içi şiş vaziyette. gülerken aynı zamanda konuşmam rahatsız edici sanki nefesim kulağıma burun tavanıma çarpıyor gibi .şekli normal bi burun abartı yok .ve sürekli yer değiştiren yarı tıkanıklılık var .böyle olacağını bilsem pabuç gibi burunla bile yaşayabilrdim daha tecrübeliler paylaşırsa sevinirim bunlar şişliklerin etkisi olabilr mi
bu türden sorun yaşayan var mı doktorum izmirde murat uygur kbb ci ben baska sehirdeyim arıyorum ileride düzelir diyor.
Alaha dua ediyorum sağlık problemim kalmasın artık sekline falan bakmam.dertsiz basıma dert actım hiç tavsiye etmem sadece estetii
o kadar özlüyorum ki koca burnumla boru gibi nefes alışımı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?