arkadaşlar, burun ucu şiş olup burnun diğer kısımlarıda şişlik olmayan ve burun ucu dışında burnun diğer bölgelerinde farklılık olmayan oldu mu ameliyattan aylar hatta yıllar sonrada?
ben burun ucumun şiş oldugunu görebiliyorum, hissedebiliyorum ama diğer kısımlar hiç de şiş gibi değil ve diğer taraflarının bu halinden de memnunum inmesini küçülmesini falan istemiyorum. Böyle bi durumla karşılaşan var mı aranızda?
Valla arkadasım bugünlerde benim de moralim çok bozuk. Maalesef demek ki biz o ameliyattan bir hafta sonra fındık gibi burunla dolaşan şanslı insanlardan değiliz. Sabırla 6 ayı sonra da bir yılı beklicez yapcak bisey yok
benım 3 hafta oldu ama bende de çok şişlik yok gibi...
arkadaşlar kaç ay oldu burnumun şekli hala aynı. üstelik çalışmaya başladığımdan beri daha fazla şişti. DOMUZ GİBİYİM. burun deliklerimin 2 katı büyüklüğünde kocaman bir burun ucu. ince uzun. üstelik bi tarafa yamuk. eğriliğin oldu tarafa. o kadar sinirim bozuluyorki. akşam aklıma geldi yine bayadır iş güç yoğunluk unutmuştum. keşke olmasaydım diyorum. kendimi cezalandırılmış gibi hisssediyorum.ya da sadece deviasyon olaydım şeklini elletmeyeydim diyorum.of diyorudma diyorum. herkes burnuma bakıyor. bakılmıcak gibi değilki. abartmıyorum , hani kimisi şikayet ediyor orada o çıktı bakıyosun fotosuna cillop gibi burun bişi yok. ama cidden benim burnum çok feci. napıcam ben
burundaki şişlik için doktoru burnuna iğne yapan varmı ya nası bişe
Valla arkadasım bugünlerde benim de moralim çok bozuk. Maalesef demek ki biz o ameliyattan bir hafta sonra fındık gibi burunla dolaşan şanslı insanlardan değiliz. Sabırla 6 ayı sonra da bir yılı beklicez yapcak bisey yok
canım korkma panik yapma doktorunun dediği gibi şişliklerinin etkisi olabilir. konusurken ve gülerken ağrı oluyo çoğu kişide. tıkanıklıkları gidermek için okyanus suyu kullanıyo musun? burun kuruduğu zaman nesef alamıyomusum gibi bi hisse kapılıyorum bende ama okyanus suyu sıkınca çok rahatlıyo. 40gün çok yeni daha burnun içi ödem doludur birazda burun deliklerin küçükse şişliklerden kapanmış olabilir. ödemlerin geçmeye başlayınca daha net anlarsın problem olup olmadını.
benıım doktorumda 3. ayımda yanı gelcek ayda iğne yapıcağını soyledı ama tam anlayamadım nasıl bısey bende merak edıyorum
ilgin iin sağol canım inşallah dediğin gibidir.okyanus suyu hiç kullanmadım doktor tuzlu karbonatlı su önerdi simdi onuda bıraktım kuruluk yaptı gibi geldi. nazofix alrji sprey kullanıyom okyanus suyuna bağımlılık yapıyo diyolar senin kac aylık sen ne alemdesin
arkadasım eger gececeksee sıkıntı yok ama ben 5 aydan gıdıomm duzelecegınıde hıc sanmıyorumm bılsemkı 1 sene sora duzelecekk rahatlarımm
benim de bir hafta sonra 5ay olucak oldumdan beri okyanus suyu kullanıyorum. nefeste pek problemim yoktu ama bu aralar olmaya başladı çok kuruyo nefes alırken boğulucak gibi oluyorum. bende bağımlılık yapar die düşünüodum doktora sordum denizede giriyosun su sonuçta olmaz bişe dedi ama bilmiyorum=/ bu arada doktorum istedi bu zamana kadar okyanus suyu kullanmamı.nazofix alrji sprey i bilmiyorum nemlenmesine yardımcı oluyosa onu kullanmaya devam et olmuyosa bence bi doktorunu ara sor canım kurudunu söyle okyanus suyu kullanmanın sakıncası olup olmadını sor yada verdigi karışıma devam edip edemiceni.
merhaba hanimlar
Benide septal deviasyon ameliyati olmak istiyorum.
Estetik olmayacak, kemer filan yok burnumda ama rahat nefes alamiyorum ve
cabuk yoruluyorum
alerjimde varmis. bunun bir dezavantaji olurmu?
nelere dikkat etmek lazim birde ben hastanede kalamam. kucuk kizim var yurtdisindayim
ve birakacak kimsem yok. eve gelsem olur mu o gunun aksami?
birde rontgen filan cekiyorlarmi? nasil bir surec isliyor biraz bilgi verebilirmisiniz?
merhaba hanimlar
Benide septal deviasyon ameliyati olmak istiyorum.
Estetik olmayacak, kemer filan yok burnumda ama rahat nefes alamiyorum ve
cabuk yoruluyorum
alerjimde varmis. bunun bir dezavantaji olurmu?
nelere dikkat etmek lazim birde ben hastanede kalamam. kucuk kizim var yurtdisindayim
ve birakacak kimsem yok. eve gelsem olur mu o gunun aksami?
birde rontgen filan cekiyorlarmi? nasil bir surec isliyor biraz bilgi verebilirmisiniz?
bugun arkadasımı operken burnum yuzune degınce hıssettım asırı hassasıyetten mı o kadar cok hıssettım kı? bısey olur mu yoksa bı basınc hıssettım cunku :S
bugun arkadasımı operken burnum yuzune degınce hıssettım asırı hassasıyetten mı o kadar cok hıssettım kı? bısey olur mu yoksa bı basınc hıssettım cunku :S
bırını operken burnun ne kadar yanaga degıyorsa oyle bıde daha bugun 1 aylık oldu ondan hala hıs cok fazla korktum bende bısey olcak dıye :/ sıddetlı darbe yasak dıye bılıyorum cunku bızım odemlerımız yuzunden boyle gelıyo sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?