- 15 Aralık 2008
- 4.118
- 18
- 318
Canım yanağa DEĞME diyorsun, carpma bile degil, ben masaj ıcın dokununca bıle burnumun hassas oldugunu goruyorum, acıyor burnum, benımkı de bir aya yaklaştı. İki ay darbelerden koru dedi doktor. Merakbetme bır sey olmaz ondan, ama biraz dıkkat et sen de öpüşürken :)
Ben hergün düzeni spor yapan birisiyim. Spora da mı ara vermek gerekecek?
arkadaşlar doktorum beni ameliyattan sonra yasak olan şeyler hakkında tam bilgilendirmedi. dişlerini fırçalama dedi ama ne kdr süre fırçalamicam bilmiyorum. gülmemeye çalış mimiklerine dikkat et dedi fln. ama tam bilmiyorum neler yasak diye.yediğim şeyler, sakız çiğnemek, esnemek vb. önemli mi ?beni bilgilendirir misiniz neler yapmamam gerektiği konusunda ?
arkadaslar benim burnumdan estetik olalI ikinci haftam,bekledigimden daha güzel bir burnum oldu. Yalniz cok ici kuruyor temizlemek istiyorum. Burun nezaman iyilesecek?? nekadar bekleyecem
burnun önden asıl görüntüsüne kavuşması için ne kadar zaman gerekir sizce? tamam bir yılda asıl şeklini alıyor ama önden görüntüsü ne zaman netleşir fikri olan? 12.gündeydim bugün, bu mudur önden görüntü?
Atel çıktı mı senın canım. Benım 15. gun cıkmıstı atel, bir aya yaklaştı ben amelıyat olalı. Slçı çıktıktan sonra ertesı gunden ıtıbaren hızla şişlikler ınmeye başladı, gözle gorulur sekılde fark etti her gun, ama şu sıralar benım bıraz durdu galiba şişliğin bariz ınmesı. Masaj yapınca burunda geçici ıncelme oluyor bır de, ödemler yer degıstırdıgı ıcın galıba. Ben de beklıyorum bakalım ne olacak... Umarım sonuc hepımız ıcın guzel olur.
arkadaşlar doktorum beni ameliyattan sonra yasak olan şeyler hakkında tam bilgilendirmedi. dişlerini fırçalama dedi ama ne kdr süre fırçalamicam bilmiyorum. gülmemeye çalış mimiklerine dikkat et dedi fln. ama tam bilmiyorum neler yasak diye.yediğim şeyler, sakız çiğnemek, esnemek vb. önemli mi ?beni bilgilendirir misiniz neler yapmamam gerektiği konusunda ?
burnun önden asıl görüntüsüne kavuşması için ne kadar zaman gerekir sizce? tamam bir yılda asıl şeklini alıyor ama önden görüntüsü ne zaman netleşir fikri olan? 12.gündeydim bugün, bu mudur önden görüntü?
2 ay sonra bile değişiklikler oluyor.6 aydan önce asıl şekli görmek imkansız tam 3. kere ameliyat oldum 2sinde 6. ayda tam şekli gördüm 3. ameliyatımı da 2 hafta önce oldum
benimde bügün 12 günüm bügün sargIyI cikardIm. YanI öyle söylenildi. Önden görüntümden cok memnunun. Sen mutlumusun? Yoksa alisamadInmi? tahmin ediyorumki bizde daha sislik oldugu icin netlesmesi iki ay falan sürebilir.....sabIr
merak ettim neden 3. ameliyatIn?? Burun bukar cok sekil degistiriyormu? yani abartili sekilde? tabiki sislik inince biraz daha kibar olabilir ...
ben de önden görüntüsünü sevmedim. yandan görüntüsünü sevdim.
önden sanki özellikle iki kaş arası çok inikmiş gibi, ne biliyim tarifte edemiyorum çok tuhaf gibi..
merak ettim neden 3. ameliyatIn?? Burun bukar cok sekil degistiriyormu? yani abartili sekilde? tabiki sislik inince biraz daha kibar olabilir ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?