Burun Ameliyat ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

valla canım ameliyat paranı bırıktırıp hazır edınce kımse bir ses edemıyor :) çünkü genelde maddi açıdan düşünülüyor, erkek arkdassa en kolayı bence

Nefes alamıyorum burnumdan bahanesiyle kontrole gittik içerde eğiklik varmış bu bahaneyle ameliyat oldum ben başka türlü imkansızdı :)

ben de önden görüntüsünü sevmedim. yandan görüntüsünü sevdim.
önden sanki özellikle iki kaş arası çok inikmiş gibi, ne biliyim tarifte edemiyorum çok tuhaf gibi..

Canım ben sana ne soyledım, kızıyorum bak Kaş aran şiş, o yuzden burun başlangıcın sana alçak görunuyordur dedım ama bana kalırsa hıc de alçak, tuhaf durmuyor, tutturmuşsun bi inik, tuhaf dıye... Aynaya çok bakıp ınceleme burnunu, atel çıkınca da gunden gune şişlik inip guzelleşecek burnun, çok erken daha, acele etme...

:) bilmiyorum canımcım, bandajlar falan çıktı artık. bakalım görücez bir ayı bi atlatıyım da..

Nefes alamıyorum burnumdan bahanesiyle kontrole gittik içerde eğiklik varmış bu bahaneyle ameliyat oldum ben başka türlü imkansızdı :)

ben de öyle düşündüm ve bir doktora annemle gittik..doktor demez mi biraz eğrilik var ama bu nefes almana engel deği sık sık grip olmayı deniycem bu sene:) ya kaşım gözüm ağzım fıstık gibi burnum fotoğraflarda yüzümü bozuyor işte..beni en iyi sizler anlarsınız((

:) bilmiyorum canımcım, bandajlar falan çıktı artık. bakalım görücez bir ayı bi atlatıyım da..

Hadi bakalım canım hayırlı olsun, gitgide şişlikler ındıkce guzelleşecegınden emınım ben. Sen de olumlu olmaya çalış ki, sonuç da o yönde ılerlesin:)

bügün ameliyat olalI 15.gün benim sag tarafImda daha cok sislik war. Burun sekli o tarafta denisiyor tabiki. acaba doktorlar nezaman sonra masaj öneriyorlar. birde nasil yapIlIyo masaj. korkum bir tarafI denisik kalIrsa diye. Bide nefes alma sorunum war. sanki ici spray kullanmama rahmen gene cok tIkanIyo.bu durum nezaman düzelecek bilmiyorum?

gul_nihan sen nasIlsIn? nasIl gidiyo? herseye pozitiv bakmaya calIssamda su anda istedigim gibi hareket edemiyorum sanki. bende tek taraflI sisme war. bu durumda hic hosuma gitmiyor. acaba kalIcI falan olabilirmi diye. sana ne önerdi doktorun? ne kullanIyosun?

Bana 21. günümde tavsıye edıldı masaj yapmam, ama aynı doktor ıkıncı amelıyatını olan başka birine daha erken başlatmış masajı. Masaj da burun ucu, burun üst kısmı ve kemer kısmına yapılıyor, burna nemlendırıcı veya vazelin sürdükten sonra. Açık amelıyat olanlara masaj olmuyor galiba, yani ben duymadım, kapalı amelıyatlarda da bazı doktorlar verıyor masaj, bazıları vermıyor. Burnun iki tarafı da aynı mıktarda şişmez ki, işlemın daha çok yapıldıgı kısmın daha çok şişmesi normal. Masaj simetrık yapılıyor, o yuzden bir kısım daha değişik olmaz bence. Bir aya yaklaştı benım ama ben de az nefes alıyorum hala, sprey kullanmaya devam ediyorum.

ameliyatımı muhammet dilber'e oldum yaklasık 7 ay oldu hala bıraz şişlikler var ön tarafında ama burnumdan cok memnunum.Sadece ameliyattan sonraki 4 gün biraz zordu morluklar ve şişlikler yüzünden ama Muhammet beye amelıyat olmanızı tavsıye ederım

muhammet bey hangi şehir hangi hastanede ve ne kadara ameliyat oldun acaba cnm burnunun eski ve yeni hallerni görmem mümkünmü?

cnm ben de iyi olmaya çalışıyorum ama bende de şişmeler var merak etme.
uçakla yolculuk yaptım, sanki suratım şişti, burunda da farklı bölgelerde şişlikler var. sol tarafım daha şiş mesela.
dr bana özel bişi önermedi, hatta ben tıkanıklıklar için sordum, bol bol tuzlu su kullan dedi. ilaç falan önermedi.
kısaca zamana bırakıcaz durumu. şuan çok erkenmiş şekil için konuşmak da.
bir yıl burnun oturmasını bekliyceksin dedi. bir yıl sonunda begenmediğin bişi olursa söylersin düzeltirim dedi dr.
hayırlısı bakalım, inş. güzel olur da gerek kalmaz yeniden bişiler yapmaya.

muhammet bey hangi şehir hangi hastanede ve ne kadara ameliyat oldun acaba cnm burnunun eski ve yeni hallerni görmem mümkünmü?

istanbul bahcelıevlerde ofısı amelıyatı ıstegıne gore farklı hastanelerde olabılıyorsun ucret 4500 tl cıvarı ve burnumun eskı ve yenı halının fotografları sıtede var ordan gorebılırsın

arkadaşlar burun estetiği için en güvendiğiniz başarılı bulduğunuz doktorları paylaşabilirmisiniz.ameliyatından memnun kaldığınız doktor kimler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…