ben de ameliyat olmayı düşünüyorum ama ailemi ikna edemiyorum.estetik olmak için nasıl ikna ediyorsunuz arkadaşlar ailenizi?erkek arkadaşıma her söylediğimde ne varmış burnunda dese bile ben fotoğraflarda gördüğümde sinir oluyorum((( onlar ikna olmadan kendi başıma mümkün değil..
ben de ameliyat olmayı düşünüyorum ama ailemi ikna edemiyorum.estetik olmak için nasıl ikna ediyorsunuz arkadaşlar ailenizi?erkek arkadaşıma her söylediğimde ne varmış burnunda dese bile ben fotoğraflarda gördüğümde sinir oluyorum((( onlar ikna olmadan kendi başıma mümkün değil..
ben de önden görüntüsünü sevmedim. yandan görüntüsünü sevdim.
önden sanki özellikle iki kaş arası çok inikmiş gibi, ne biliyim tarifte edemiyorum çok tuhaf gibi..
Canım ben sana ne soyledım, kızıyorum bakKaş aran şiş, o yuzden burun başlangıcın sana alçak görunuyordur dedım ama bana kalırsa hıc de alçak, tuhaf durmuyor, tutturmuşsun bi inik, tuhaf dıye... Aynaya çok bakıp ınceleme burnunu, atel çıkınca da gunden gune şişlik inip guzelleşecek burnun, çok erken daha, acele etme...
Nefes alamıyorum burnumdan bahanesiyle kontrole gittik içerde eğiklik varmış bu bahaneyle ameliyat oldum ben başka türlü imkansızdı :)
:) bilmiyorum canımcım, bandajlar falan çıktı artık. bakalım görücez bir ayı bi atlatıyım da..
:) bilmiyorum canımcım, bandajlar falan çıktı artık. bakalım görücez bir ayı bi atlatıyım da..
bügün ameliyat olalI 15.gün benim sag tarafImda daha cok sislik war. Burun sekli o tarafta denisiyor tabiki. acaba doktorlar nezaman sonra masaj öneriyorlar. birde nasil yapIlIyo masaj. korkum bir tarafI denisik kalIrsa diye. Bide nefes alma sorunum war. sanki ici spray kullanmama rahmen gene cok tIkanIyo.bu durum nezaman düzelecek bilmiyorum?
ameliyatımı muhammet dilber'e oldum yaklasık 7 ay oldu hala bıraz şişlikler var ön tarafında ama burnumdan cok memnunum.Sadece ameliyattan sonraki 4 gün biraz zordu morluklar ve şişlikler yüzünden ama Muhammet beye amelıyat olmanızı tavsıye ederım
kızlarr daha demin burnuma kardeşim çarptı yanlışlıkla çokda acıdı bişe olurmu ya daha 37 günlükk
kanama yoksa birşey olmaz.
yok kanamadı ama korktum acıdı baya
40 günlük burna aşırı zarar gelmez canım rahat ol
Hadi bakalım canım hayırlı olsun, gitgide şişlikler ındıkce guzelleşecegınden emınım ben. Sen de olumlu olmaya çalış ki, sonuç da o yönde ılerlesin:)
gul_nihan sen nasIlsIn? nasIl gidiyo? herseye pozitiv bakmaya calIssamda su anda istedigim gibi hareket edemiyorum sanki. bende tek taraflI sisme war. bu durumda hic hosuma gitmiyor. acaba kalIcI falan olabilirmi diye. sana ne önerdi doktorun? ne kullanIyosun?
muhammet bey hangi şehir hangi hastanede ve ne kadara ameliyat oldun acaba cnm burnunun eski ve yeni hallerni görmem mümkünmü?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?