cnm ben de iyi olmaya çalışıyorum ama bende de şişmeler var merak etme.
uçakla yolculuk yaptım, sanki suratım şişti, burunda da farklı bölgelerde şişlikler var. sol tarafım daha şiş mesela.
dr bana özel bişi önermedi, hatta ben tıkanıklıklar için sordum, bol bol tuzlu su kullan dedi. ilaç falan önermedi.
kısaca zamana bırakıcaz durumu. şuan çok erkenmiş şekil için konuşmak da.
bir yıl burnun oturmasını bekliyceksin dedi. bir yıl sonunda begenmediğin bişi olursa söylersin düzeltirim dedi dr.
hayırlısı bakalım, inş. güzel olur da gerek kalmaz yeniden bişiler yapmaya.
benim memnun olmadIgIm durum siskinliklerden haric, dudak üstü tuhaf duruyo tahmin ediyorum daha mimikleri kullanamadIgIm icin.Burnum gece tIkaniyorcok rahatsIz oluyorum. neyse zamana bIrakalIm.tabiki tIkanIklIktan ölmezsem:))) benim acIk ameliyat oldu. Bende ucak yolculugu yaptIm. su anda sanki sIrf burnum degil bütün hertarafIm sis gibi geliyo.hersey yolunda giderse seneye liposuction düsünüyorum 36 beden olmama rahmen. ilk önce su burnum düzelsin mimikler cok tuhaf duruyo. senin dr. kimdi? banada dr. aynI seyleri önerdi. :78:
arkadaşlar merhaba,ben burun ameliyatı olmak isteyip de bi türlü olamayan biriyim :44: en son yakın bir arkadaşım ameliyat oldu,bandajları çıkarana kadar da yani ilk 1 hafta yüzü şiş değildi ama bandajlar çıkarıldığı gibi yüzü şişti acaip derece,tabi şimdi indi o ayrı ama herkeste durum aynı mı,çünkü ben ameliyat olduktan sonraki ilk hafta işime dönmek zorundayım,bilgi verirseniz sevinirim
arkadaşlar merhaba,ben burun ameliyatı olmak isteyip de bi türlü olamayan biriyim :44: en son yakın bir arkadaşım ameliyat oldu,bandajları çıkarana kadar da yani ilk 1 hafta yüzü şiş değildi ama bandajlar çıkarıldığı gibi yüzü şişti acaip derece,tabi şimdi indi o ayrı ama herkeste durum aynı mı,çünkü ben ameliyat olduktan sonraki ilk hafta işime dönmek zorundayım,bilgi verirseniz sevinirim
İlk dört gun şişlikler maksımuma çıkıyor, sonra kısım kısım ınmeye başlıyor, yanak dudak falan. Cogu kişide bu şekılde oluyor bence... Ben ıkıncı haftamda başladım işe. Ne iş yaptıgını bılmıyorum ama konuşmak, mımık zor oldu bende, sen atelle başlayacaksın işe, dıkkat et burnuna da.
yüzde öyle ciddi bi şişlik olmuyo merak etme.
ama ben 15. günümde uçakla yolculuk yapmak zorunda kaldım ve gittiğim yer sıcaktı bu nedenle hafif şişlikler oldu yanaklarımda.
bi de tabi burun şişiyo ama öyle çok dikkat çekecek bişi olmuyo ya sadece burun ucum şiş benim şuan. 19. günümdeyim.
öyle herkesin dönüp dönüp bakacagı bi durum olmadı yani bende.
birazda bünyeye göre değişiyo sanırım.
öncelikle cok geçmiş olsun canım ve merak etmee cok yeni daha burnun en cok burun ucu şişer ve en geçte orası iyileşir aylar sonra bile baktığında burun ucun sert ve ödemli olcaktır zamanla herşey düzelcek merak etme gördüğüm kadarda burun altı kesisiyle olmuşsun ameliyatını, buda tabiyki orada kesi olduğundan daha cok ödem yapmasına sebep zamanla bişeyin kalmaz
Bir de şiş ve morluklar için buz mu koydular yoksa bi sistem varmış,maske gibi bir şey yüzünüzde duruyormuş ve sıcaklık sürekli belli bir seviyede tutuluyormuş, onu mu uyguladılar?? =)
Dudak burun arasına kikirdak eklenen varmı
evet benim burnum kıkırdak eklenenlerden, tam da söylediğin yere de eklendi.
Albümüne onden de bı foto eklermisin nasıl gounuyor. Benimki cok tuhaf görünüyor da
ekledim cnm senin için. bak da silicem 14. günde böyleydi. şuan ben 21. gündeyim ama fotograf çekmiyorum makinemi yanıma getirmeyi unutmuşum. biraz da zaten bile bile de çekmiyorum.
her açıdan fıstık gibi burnun var. benimkisiyle karşılaştırılamaz bile. doktorun kim bilmiyorum ama çok güzel iş çıkarmış.
teşekkürler cnm, darısı başına olsun.
dr um Doç. Dr. Burak Erdamar.
sen nerde ameliyat oldun bilmiyorum ama bence dr unla yüzyüze bu memnuniyetsiz hallerini konuşmalısın.
gerçi fotograf eklemiyosun o nedenle bişi diyemiyorum ama eklesen belki de ona göe bi yorum yapıcaz.
zira insan kendi kendine her şeyi sorun edebiliyo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?