Burun Ameliyat ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

evet benim burnum kıkırdak eklenenlerden, tam da söylediğin yere de eklendi.

mrh canIm, yeni foto eklemisin, süper duruyo cok güzel olmus. Gercekten ben cok begendim. güle güle kullan diyorum. burun ucuda senin dert ettigin kadar degil cok güzel.
benim morluklarIm cok asirIdI hala daha yanaklarImda hafif sarIlik war. cildim hasas.

mrhb cnm, teşekkürler, profilden güzel evet, herkes begeniyo benim de profilden görüntüsüyle ilgili problemim yok zaten :)
önden pek hoşuma gitmiyo o da sanırım burun ucum hala şiş oldugu için, inş. onlar da en kısa zamanda inerse, daha güzel olucak.
ben de morarma çok hafifti zaten ben de 4-5 günde morarma sararma bişi kalmamıştı hemen hemen. kolay atlattım şükür.
darısı başına olsun, atlat bian önce, morlukları falan :)

Son düzenleme:
kızlar burun ucundaki şişlikler ne zaman inmeye başlıyor? 28. günümdeyim top gibi hala ucu. ne zaman inmeye başlıycak yahu? bakın tamamen demiyorum en azından yavaş yavaş da olsa ne zaman inmeye başlıyor?

kızlar burun ucundaki şişlikler ne zaman inmeye başlıyor? 28. günümdeyim top gibi hala ucu. ne zaman inmeye başlıycak yahu? bakın tamamen demiyorum en azından yavaş yavaş da olsa ne zaman inmeye başlıyor?

cok acelecisin şekerim ben iki ay önce oldum o kadar yavaş ki inmesi. şişliklerden burnumda 300 gr yük taşıyor gibiyim ben görünüşten vazgeçtim sadece beni rahatsız etmesine takıyom inşallah senin çabuk iyieşir

Merhaba canım burun ucu o kadar yavaş iniyor ki değişiklik farkedilir olmuyor yani ani bir değişiklik olmadığı için şu zamandan sonra iniyor diyemiyorsun malesef. Benim burnum 4 aylık oldu hala burun ucu top gibi ancak uzun aralıklarla çektiğim fotoğraflarda değişim biraz da olsa farkedilir oluyor.Artık altıncı ayımı bekliyorum sonra da 1 yılımı beklicem heralde...

cnm ben de ağırlık ki bişi yok, yük olmuyo bana. ben sadece ucunun top gibi şiş olması ve geniş görünmesinden şikayetçiyim.

senin 4 aylık tecrüben böyle söylüyosa, doğrudur cnm :) peki sende de geniş gibi de gözüküyo mu? sadece şiş mi yoksa geniş de duruyo mu şuan? ya da duruyo muydu inmeden önce..

senin 4 aylık tecrüben böyle söylüyosa, doğrudur cnm :) peki sende de geniş gibi de gözüküyo mu? sadece şiş mi yoksa geniş de duruyo mu şuan? ya da duruyo muydu inmeden önce..
Tabii ilk zamanlar burun bütünüyle genişti şimdi burun kökünden burun ucuna kadar olan kısım inceldi ama o kısmın bile dokunduğumda derisinin ödemli olduğunu hissedebiliyorum. Burun ucum ise hem top gibi hem de geniş, burun ucunun o karakteristiğini belirleyen kıkırdak hatlar hiç belli değil daha. Ameliyattan önce ben de burun işinin bu kadar sabır gerektirdiğini bilmiyordum ama öyleymiş.

anladım cnm, Allah sabır versin bize o zaman :)

serhat tuncerın yaptıgı burunları merak edıyorum. Senın burnun nasıl oldu begendın mı lıstene ekleyebılırmısın benı gormek ısterım

kıkırdağı peki nerden aldı ekledi benimde eklenebilir ama duyduğuma göre kulaktan falan alınıyormuş doğrumu acaba ya korktum şimdi

evet doğru, kulaktan alındı benimki. kulak arkası ya da kulak içinden duruma göre alınıyo. ama ameliyat sonrası alındığını kimse farkedemiyo en ufak bi iz yok. hala eski şeklini ve sağlığını koruyo çok şükür. benim zaten ameliyat sonrası ne burnumda ne de kulağımda ağrı sızı da olmadı çok şükür. binlerce kez şükür. korkulacak bişi yok yani.

çok şükür gerçekten çok geçmiş olsun .. kulağa bir zararı varmı acaba ya çok endişe ediyorum ameliyat süren uzadımı bu yüzden
ilk burun ameliyatınmıydı peki

çok şükür gerçekten çok geçmiş olsun .. kulağa bir zararı varmı acaba ya çok endişe ediyorum ameliyat süren uzadımı bu yüzden
ilk burun ameliyatınmıydı peki

ameliyatım 2 saat sürdü. kulağa bi zararı olsa dr kulaktan almaz. ki zaten kbb dr yaptı ameliyatımı.
bundan 9 sene kadar önce burun ameliyatı olmuştum dr fazla kıkırdak çıkarmış, o nedenle burunda kıkırdak kalmamış zaten düşmüştü bu nedenle burun. dr mecburen kulaktan almış kıkırdağı. ama bence korkulacak hiç bişi yok. ne iz belli ne acısı var. gayet sağlıklı çok şükür kulağımda.

senin için bir sakıncası yoksa resmine bakabilirmiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…