evet benim burnum kıkırdak eklenenlerden, tam da söylediğin yere de eklendi.
mrh canIm, yeni foto eklemisin, süper duruyo cok güzel olmus. Gercekten ben cok begendim. güle güle kullan diyorum. burun ucuda senin dert ettigin kadar degil cok güzel.
benim morluklarIm cok asirIdI hala daha yanaklarImda hafif sarIlik war. cildim hasas.
kızlar burun ucundaki şişlikler ne zaman inmeye başlıyor? 28. günümdeyim top gibi hala ucu. ne zaman inmeye başlıycak yahu? bakın tamamen demiyorum en azından yavaş yavaş da olsa ne zaman inmeye başlıyor?
kızlar burun ucundaki şişlikler ne zaman inmeye başlıyor? 28. günümdeyim top gibi hala ucu. ne zaman inmeye başlıycak yahu? bakın tamamen demiyorum en azından yavaş yavaş da olsa ne zaman inmeye başlıyor?
cok acelecisin şekerim ben iki ay önce oldum o kadar yavaş ki inmesi. şişliklerden burnumda 300 gr yük taşıyor gibiyim ben görünüşten vazgeçtim sadece beni rahatsız etmesine takıyom inşallah senin çabuk iyieşir
Merhaba canım burun ucu o kadar yavaş iniyor ki değişiklik farkedilir olmuyor yani ani bir değişiklik olmadığı için şu zamandan sonra iniyor diyemiyorsun malesef. Benim burnum 4 aylık oldu hala burun ucu top gibi ancak uzun aralıklarla çektiğim fotoğraflarda değişim biraz da olsa farkedilir oluyor.Artık altıncı ayımı bekliyorum sonra da 1 yılımı beklicem heralde...
Tabii ilk zamanlar burun bütünüyle genişti şimdi burun kökünden burun ucuna kadar olan kısım inceldi ama o kısmın bile dokunduğumda derisinin ödemli olduğunu hissedebiliyorum. Burun ucum ise hem top gibi hem de geniş, burun ucunun o karakteristiğini belirleyen kıkırdak hatlar hiç belli değil daha. Ameliyattan önce ben de burun işinin bu kadar sabır gerektirdiğini bilmiyordum ama öyleymiş.senin 4 aylık tecrüben böyle söylüyosa, doğrudur cnm :) peki sende de geniş gibi de gözüküyo mu? sadece şiş mi yoksa geniş de duruyo mu şuan? ya da duruyo muydu inmeden önce..
Tabii ilk zamanlar burun bütünüyle genişti şimdi burun kökünden burun ucuna kadar olan kısım inceldi ama o kısmın bile dokunduğumda derisinin ödemli olduğunu hissedebiliyorum. Burun ucum ise hem top gibi hem de geniş, burun ucunun o karakteristiğini belirleyen kıkırdak hatlar hiç belli değil daha. Ameliyattan önce ben de burun işinin bu kadar sabır gerektirdiğini bilmiyordum ama öyleymiş.
merhaba arkadaşlar bende 19.ağustos cuma günü oldum ameliyat ...merak edenlere ayrıntılı bi şeklde anlatıyorum ...
Burnumda sol tarafta kemik vardı ve hiç nefes alamıyodum sadece tek taraftan nefes alabiliyodum ve tabi birde kemerli, ucu top gibi olan bi burnum vardı allahm affetsn ama bu bende çok takıntı oldu bi yaştan sonra.. Neyse arkadaşımda bundan 6 ay önce ameliyat oldu hiç bir ağrısı olmadı ve şeklide çok doğal ve güzel oldu ..bunun üzerine nişantaşında op.dr. Serhat tuncer'e ameliyat olmaya karar verdim salı günü ilk görüşme oldu cuma günü ameliyata alındım.bu benim ilk ameliyatım 20 yaşındayım bünyem biraz hassas çok yoğun iş ve okul temposundan son 1 buçuk yıldır sürekli hastayım ya grip,ya başka bişey ..ama bunun ameliyatın zor geçeceği anlamına geldiğini hiç tahmn etmezdim ..anladım ki ağrı ,şişlik ,morluk bünyeye göre değişiyo ..
Ameliyattan çıktığım gün benim için çok zor geçti gece boyunca sürekli ağrı kesici vuruldu.. Burun içinde ki tamponlar bende alerji yaptı ve sürekli olarak hapşırdım..ve hiç uyuyamadım ..3 buçukta ameliyattan çktım saat 8 de yarım kase çorbayı çok zor içtim ve kanamada ise durum sabaha kadar altta ki sargı bezini yaklaşık bi 30 defa değiştirmişlerdir..ertesi gün hastaneden çıktığımda morluk ve şişlikler hat safhadaydı, hiç bişey yiyemedim ve ağrılarım devam etti 2. Gecede benim için uykusuzlukla geçti saat 12 den 4 e kadar karanlık odada oturup uykuya dalmayı bekledim inleyerek en sonunda uyku ilacı aldım he birde oturarak uyudum çünkü oturarak uyursanız şişliklerinize iyi geliyomuş..3. Gün yemek yemem biraz daha düzeldi ameliyat sonrası boğazda bi ağrı oluyo ve yutkunma çok güç oluyo 3. Gün bu biraz daha hafifledi ve ilk defa güzel güzel yemek yedim ,meyve bile yiyebildim ..yüzümde ki morluklar geçti ve göz altı şişliklerim azaldı belkide oturarak uyuduğum için :) bugün 4. Günüm şişlikler yanaklara doğru indi alnımın ortası yanaklarım dudaklarım çenem tamamiyle şiş ..normalde 47 kiloyum şu an yüzüme bakan 75 kilo vardır der :d burunda sızlama var tabi ama ilk günlere göre şükür allaha daha iyiyim sızlama hiç bişey yani.. Tamponlar ilk günden beri en rahatsız edici şey burnum hep tıkalı ..doktor bünyesi hassas olduğu için durum böyle dedi evet gerçektende diğer arkdaşım hiç ağrı çekmemiş ne hapşırık ne uykusuzluk bu birazda benim şansım heralde..yarın kısmetse tamponlarım çıkacak inşallah acımaz çünkü burnumun içinde kurumuş kan benzeri şeyler var ve dokunamadığım için temizlenmedi de ...bakalım yarın görcez tampon çıkarken nasıl olacak sonrası nasıl olcak ..
kanama yoksa birşey olmaz.
bahar merak edıorm resmlerın varmı kalkıklık zamanla ıner cnm.
evet benim burnum kıkırdak eklenenlerden, tam da söylediğin yere de eklendi.
iki kere oldum üçümcüyü düşünüyorum.resimlerim yok. sen ameliyat oldun mu, olacak mısın?
iki kere oldum üçümcüyü düşünüyorum.
kıkırdağı peki nerden aldı ekledi benimde eklenebilir ama duyduğuma göre kulaktan falan alınıyormuş doğrumu acaba ya korktum şimdi
evet doğru, kulaktan alındı benimki. kulak arkası ya da kulak içinden duruma göre alınıyo. ama ameliyat sonrası alındığını kimse farkedemiyo en ufak bi iz yok. hala eski şeklini ve sağlığını koruyo çok şükür. benim zaten ameliyat sonrası ne burnumda ne de kulağımda ağrı sızı da olmadı çok şükür. binlerce kez şükür. korkulacak bişi yok yani.
çok şükür gerçekten çok geçmiş olsun .. kulağa bir zararı varmı acaba ya çok endişe ediyorum ameliyat süren uzadımı bu yüzden
ilk burun ameliyatınmıydı peki
ameliyatım 2 saat sürdü. kulağa bi zararı olsa dr kulaktan almaz. ki zaten kbb dr yaptı ameliyatımı.
bundan 9 sene kadar önce burun ameliyatı olmuştum dr fazla kıkırdak çıkarmış, o nedenle burunda kıkırdak kalmamış zaten düşmüştü bu nedenle burun. dr mecburen kulaktan almış kıkırdağı. ama bence korkulacak hiç bişi yok. ne iz belli ne acısı var. gayet sağlıklı çok şükür kulağımda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?