senin için bir sakıncası yoksa resmine bakabilirmiyim
ameliyatım 2 saat sürdü. kulağa bi zararı olsa dr kulaktan almaz. ki zaten kbb dr yaptı ameliyatımı.
bundan 9 sene kadar önce burun ameliyatı olmuştum dr fazla kıkırdak çıkarmış, o nedenle burunda kıkırdak kalmamış zaten düşmüştü bu nedenle burun. dr mecburen kulaktan almış kıkırdağı. ama bence korkulacak hiç bişi yok. ne iz belli ne acısı var. gayet sağlıklı çok şükür kulağımda.
selam canm, benimde en büyük korkum , burun ucu islemi yapIldIgI icin acaba düsme kayma yamIlma gibi bisey olurmu diye. Burnumun ustüne crem dahi süremiyorum. FecI sekilde kasInma var. Resimlerde belli olmasada mimiklerimi kIsItlI kulanabIliyorum. Ben amel. sonrasI feci gözükenlerdendim. Burun ucumun sistigini tahmin etmiyorum, bana normal geliyo ama burun sIrtI hafif sisiyo, dokundugum zaman cok acIyo. Nekadar zaman sonra hepsi gececek yada normale dönecek.?
Senin ikinci amel. nasIl düstügünü veya eridigini anladIn? Bende simdi merak ettim? Ikinciye nasIl cesaretini topladIn......
cnm benim 1 ay doldu ama şuan yeni fotografım hiç yok. eskileri yükelemiştim ama sildim. ama bi tane 14. günlük halini yükliyim ona bakarsın. tabi görmen için eklemen gerekir beni arkadaş listene.
cnm ben de erime falan olmadı. birinci ameliyatımda çok bilinçsizdim. birinci ameliyatta şekilsel bi değişim de olmadı, estetik olayı yoktu yani, sadece dr nefes alma problemim oldugu için kıkırdak çıkardı burnumdan tabi fazla çıkarmış haliyle zamanla çökme oldu burunda.
ben bu ameliyatımdan sonra oynama olur mu kemik ya da kıkırdaklarda dedim bu saatten sonra bişi olmaz dedi dr. ama erime zamanla anlaşılacak bişi ama zor ihtimal ya. inş. başımıza gelmez. senin burun ucun şiş değil bence de.
Merhaba arkadaşlar,
İki hafta sonra bende ameliyat olacağım ama çok kararsız kaldım. Aklımda 4 doktor var. Selçuk İnanlı, Naci Çelik, Emre İlhan, Ercan Karacaoğlu. Fakat tercih yapmakta zorlanıyorum. Ne yapacağımı hangisinin daha doğru bir seçim olacağını bilemiyorum.
Yardımlarınızı ve düşüncelerinizi bekliyorum.
Herkese sevgiler...
LİLASU burnun çok doğal ve güzel. kime oldun ameliyatı kaça oldun ve ilk ameliyatın mı?
Tesekkür ederim, estethica`da Ercan Demiray. benim ilk amel. Istersen sana müsteri temsilcisinin numarasInI özelden gönderebilirim. Bu bayan sana fiyat verebilir. Burada yazmam nekadar dogru olur bimiyorum ama buradakI DoktorlarIn cogundan daha uygundu. Senin ilk amel. degilmi?
bana numarayı ve fiyat bilgisini özelden yazarsan çok seviniirm. sen çok menmunsun değil mi burnunda? çok doğal ve hoş duruyor çünkğ...
bana numarayı ve fiyat bilgisini özelden yazarsan çok seviniirm. sen çok menmunsun değil mi burnunda? çok doğal ve hoş duruyor çünkğ...
merhaba lady, peki hepsinle görüstümü? Naci celik yaptIgI burun gördüm ben amel. olurken onun hastasI yan odadaydI. Bir yakInIda ona olmus burnu bana cok güzel geldi. Herhalde kapalI amel. yapIyo eminde degIlim. Emre Ilhan bu formda cok popüler.Öbürkülerini bilmiyorum. Benim resimlerime bakabilirsin yakInda kaldIracagim. BazI doktorlar cok yüksek fiyatlar istiyorlar senin icin nekadar önemli bilmiyorum.
Merhaba lilasu öncelikle geçmiş olsun. Resimlerine baktım ama önceki hali ve sonraki hali arasında dağlar kadar fark var. Hatta önceki halindeki kişi sana hiç benzemiyor. Sonraki resimler tamamen farklı bir kişiye ait gibi. Valla o kadar doğal ve güzel olmuş bence.
Güle güle kullan :) Ben hepsiyle görüştüm sadece Emre bey ile görüşmedim. Ercan Demiray2ı daha önce hiç duymadım. Bir netten bakayım.
Hastane seçeneklerini ve ücreti söyleyebilirmisin. Ben 5000 den fazla vermeyi düşünmüyorum. Teşekkürler.
bana numarayı ve fiyat bilgisini özelden yazarsan çok seviniirm. sen çok menmunsun değil mi burnunda? çok doğal ve hoş duruyor çünkğ...[/QUOTE
Bütün bilgileri gönderdim.... By
bana numarayı ve fiyat bilgisini özelden yazarsan çok seviniirm. sen çok menmunsun değil mi burnunda? çok doğal ve hoş duruyor çünkğ...[/QUOTE
Bütün bilgileri gönderdim.... By
selam lilasu resim ve fiyat bilgisini banada gönderirsen sevinirim
tsk. ederim lady, aynen öyle burun güzel dogal olmasI bir kadIn icin cok önemli. Önceki halimden eser yok:)) Ercan Bey tam bir cerrah. Yani reklamcIl ikna edenlerden kesInlIkle degil. SIrf güvenebilmen lazIm. Bende netten arastIrmak istemistim cok fazla bisey sanki bulamamIstIm
Fiyat senin verebileceginin asagisinda. Özel yollayayIm sana yardImcI olacak bayanIn numarasInI. Bana mail. numaranI yolla cünkü 100 mesajI dolduramadIm. By
bende pers gunu amelıyat oldum hala alcım var burnum cok kalkık ve deliklerim cok gozukuyor ucundada alcı var burnumun o da kaldrırıodr tabı ama asırı kalkık yardm edınwe hala sızlama var burnumda yanaklarımda cok şiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?