Edd1 merhaba çok geçmiş olsun. Sen hangi doktora ameliyat oldun acaba?
arkadaşlar ben ameliyat olalı 40 gün oldu. ameliyattan önce burun kemiğimde eğrilik vardı. şimdi yandan burnum çok güzel ama önden hala eğrilik var gibi geliyor. sağ tarafımın şişi geçti gibi. solda hala şişlik var, başkaları da farkediyor. burnumun önden eğri görünmesinin sebebi şişlik midir acaba ? sürekli aynalara bakıp duruyorum, ışığın geliş açısından tam anlayamazsn aynada diyolar. bilmiyorum, çok kafama takıyorum(
Bu açık- kapalı teknik mevzusunu da anlamıyorum ben. Doktorlar neye göre karar veriyor? Benim gittiğim çoğu doktor açık yapıcaz dedi bana ??
Ya bide burun kanatlarımı ve deliklerimi de küçültmek istiyorum da iz kalır dedi doktor. Acaba çok mu iz kalır bağırır mı suratımda ?? ya da o izlerin geçme ihtimali var mı?
Merhaba kızlar,cumartesı gunu burun amelıyatı oldum nefes alma sorunum vardı amelıyattan cıktıgımda burun ucumu kaldırdıgını farkettım cok hosuma gıttı,bugun tamponlarımı alacak doktor.. Fakat su an huzursuzum sureklı burnum akıyor gıbı hıssedıyorum azıcık da içi sızlıyor.. elımde sureklı pecete var sılemıyorumda öylece tutuyorum ucuna tamponu cıkarırken acımasından cok korkuyorum :18:
bende pers gunu amelıyat oldum hala alcım var burnum cok kalkık ve deliklerim cok gozukuyor ucundada alcı var burnumun o da kaldrırıodr tabı ama asırı kalkık yardm edınwe hala sızlama var burnumda yanaklarımda cok şiş
deri kalinligindan dolayi burun kücülmemesi gbi birşey var mi diğer konumdada yazdmda doktor ismi oldugu icin pek dikkat cekmedi 1 cvp geldi sadece ama merak ediyorum cok sacma geliyor bana hala koskoca burunlar küçülüyo ve ben böyle birşeyi ilkkez duyuyorum var mi böyle birşey
deri kalinligindan dolayi burun kücülmemesi gbi birşey var mi diğer konumdada yazdmda doktor ismi oldugu icin pek dikkat cekmedi 1 cvp geldi sadece ama merak ediyorum cok sacma geliyor bana hala koskoca burunlar küçülüyo ve ben böyle birşeyi ilkkez duyuyorum var mi böyle birşey
olabilir galiba ben de bu gurptanım
canım burun derisi kalın diye küçülmemesi diye bişey olmaz. küçülür ama gec iyileşiyor sadece bunuda zaten doktorlar söylüyorr.
doktor kendi yaptığa teknige göre söylüyor her doktor kapalı ameliyat yapmıyor. bir tamamen burnu görüp yapmak var .bide deliklerden girip yapmak var. buda işin kolaylığı ve zorluğuyla alakalı ben zamanında ameliyat olmadan önce bir sürü doktora gittiğimden uzman olmuştum. ve açık kapalı ne demek bi zaman sonra cok iyi anlıyosun.açık burnun derisini tamamen açıp kaldırıp kemiği göre göre şekil vermek ve burun altı kesiyle oluyor.. kapalıda burun deliklerinden girip burnu açmadan yapmak ve şekil vermek ....benim kapalı oldu ve burun deliklerimde iç kısmında kesilerek ufaltıldı.öyle dediğin gibi iz felanda yok ilk zamanda öyle yoktu o doktorun el becerisine kalmış bide benim burnumda anca büyüteçle bakarsan izleri görebilirsin ..doktor nasıl olurda iz kalır der ya bunuda anlamış değilim. yani ama şu var burun derin cok kalınsa eger iyileşme süren ve kesi yerlerinde geç iyileşir bunu demiş olabilir belki anlatabildimmi canım.
arkadaşlar bugun tam 10 gün oluyor ameliyat olalı fakat şimdilik hiç beğenmedim diyebilirim burnumu doktorumda zaten beğenmiyebilirsin dedi ilk aylar ayna karsısında cok zaman gecirme dedi cevreden gelen yorumlara kulağını tıka dedi 2 ay içinde sekilini alacak dedi ameliyat öncesi sekil hakkında hiç bi bilgi verilmedi yüzüne giden en güzel sekli yapcam dedi ucunu baya kaldırmış bugun alcı cıktı nedendir bilmiyorum ama beğenmedim ameliyat olan arkkadaşlarda böyle bir sorun oldumu acaba? ve burun ucunun şişliği ne zaman inecek acaba
Çok sağol canım. ya sen harbiden uzmanı olmuşsun :) biraz daha bekleyip sana mı yaptırsam burnumuteşekkürler tekrar :)
arkadaşlar bugun tam 10 gün oluyor ameliyat olalı fakat şimdilik hiç beğenmedim diyebilirim burnumu doktorumda zaten beğenmiyebilirsin dedi ilk aylar ayna karsısında cok zaman gecirme dedi cevreden gelen yorumlara kulağını tıka dedi 2 ay içinde sekilini alacak dedi ameliyat öncesi sekil hakkında hiç bi bilgi verilmedi yüzüne giden en güzel sekli yapcam dedi ucunu baya kaldırmış bugun alcı cıktı nedendir bilmiyorum ama beğenmedim ameliyat olan arkkadaşlarda böyle bir sorun oldumu acaba? ve burun ucunun şişliği ne zaman inecek acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?