Çok sağol canım. ya sen harbiden uzmanı olmuşsun :) biraz daha bekleyip sana mı yaptırsam burnumuteşekkürler tekrar :)
kızlar 18 kasımda bende ameliyat olucam.doktorum resim falan çekmiyor,bana güven yüzüne yakışan bi burun yapıcam dedi .aynı zamanda kepçe kulak ameliyatı da yapacak.resimlerinizi göremiyorum.aynı anda ikisini olanlar var mı??korkuyorum....:
canım benim doktorum da foto çekmeden yaptı. aynı senin doktorun gibi söyledi. sen bana bırak, ben yüzüne yakışanı yapıcam dedi. ve gayet de hoş bir burnum oldu. bence bu yüzden endişelenme.kızlar 18 kasımda bende ameliyat olucam.doktorum resim falan çekmiyor,bana güven yüzüne yakışan bi burun yapıcam dedi .aynı zamanda kepçe kulak ameliyatı da yapacak.resimlerinizi göremiyorum.aynı anda ikisini olanlar var mı??korkuyorum....:
[deneme 25 msj çok saçma olmuş
deneme 25 msj çok saçma olmuş
arkadaşlar benim bi sorunum var malesefben ameliyat olalı 50 gün oldu, çok da güzel oldu burnum. ama 1 ayı doldurduğum gün burnumun üstüne telefon çarptı ve hafif bi çöküklük oluştu. şimdilik dıştan belli olmuyo ama kafamı takıyorum çok. elim sürekli o çökük kısma gidiyo ( sizce sonradan kemik dokusu orayı doldururmu ? ya da küçük bi operasyonla burnun diğer kısımlarına dokunmadan orası doldurma vb. bi işlemle düzeltilebilirmi ?
25 msj olmadan fotoları göremiyorum
25 msj olmadan fotoları göremiyorum
evet burnum sol tarafa doğru yatmaya başladı ve sol tarafımdan nefes alamıyorum üstelik ameliyatımı yapan kişi doç.havalar soğusun gel düzeltelim dedi sadece kıkırdaktaki yıkımı düzeltecek ama ben beğenmediğim bi kaç şey var onlarıda düzelttşrmeyi düşünüyorum fakat güvenemiyorumda..burnum sağ ve sol profilden güzel ama karşıda bakınca eğri.
arkadaşlar 4 ay olacakç hala acıyor, hala içini çubukla silerken bazen kan geliyor. hala sızlıyor. bunlar normal mi
arkadaşlar benim bi sorunum var malesefben ameliyat olalı 50 gün oldu, çok da güzel oldu burnum. ama 1 ayı doldurduğum gün burnumun üstüne telefon çarptı ve hafif bi çöküklük oluştu. şimdilik dıştan belli olmuyo ama kafamı takıyorum çok. elim sürekli o çökük kısma gidiyo ( sizce sonradan kemik dokusu orayı doldururmu ? ya da küçük bi operasyonla burnun diğer kısımlarına dokunmadan orası doldurma vb. bi işlemle düzeltilebilirmi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?