Burun Ameliyat ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Çok sağol canım. ya sen harbiden uzmanı olmuşsun :) biraz daha bekleyip sana mı yaptırsam burnumu teşekkürler tekrar :)

ya demin görmedim topikte kendi yazdığım yorumu şimdi ekleyince gördüm bende sapıttım sanırım ayarım bozulduDD bi daha yorum yaptım ahahahah uctum kızlar sorry

Son düzenleme:
kızlar 18 kasımda bende ameliyat olucam.doktorum resim falan çekmiyor,bana güven yüzüne yakışan bi burun yapıcam dedi .aynı zamanda kepçe kulak ameliyatı da yapacak.resimlerinizi göremiyorum.aynı anda ikisini olanlar var mı??korkuyorum....:

Son düzenleme:
Arkadaşlar merhaba,
Aranıza bugün katıldım .Nefes alma sorunum vardı ve konka + deviasyon ameliyatı oldum.Bugün 6.günüm yarın alçı ve dikişlerim alınacak.KBB doktoru yaptı ameliyatımı ve onun bir yorumunu sizinle paylaşmak istiyorum ameliyat olmayı düşünen arkadaşlara faydası olur diye düşünüyorum.Beni muayene ettikten sonra sohbet ederken arada "bazı durumlarda estetik operasyon da istenebiliyor bu tip durumlarda ameliyatına hem KBB uzmanı hemde estetik cerrah girmeli " dedi.Ve bana çok mantıklı geldi.Umarım size faydası olur ameliyattan öncesinde ve sonrasında yaşadıklarımı paylaşayım biraz da sizinle ;İlk günler sandığımdan daha az morluğum ve şişliğim oldu bugün ise sadece kemik alınan sol tarafta hafif bir morluk kaldı.Bir iki güne geçer diye düşünüyorum.Alçılar alındıktan sonra nasıl birşeyle karşılaşacağım hiç bir fikrim yok.Biraz da heyecan yapıyorum sanırsam
Beni hem kan tutar hemde hastane fobim vardır .Ameliyata karar vermek gerçekten çok zor bir dönemdi benim için.Hazır yeri gelmişken bu kararı veren herkesi cesaretinden ötürü tebrik ediyorum :) çok cesursunuz kızlar.
Umarım herşey istediğiniz gibi yolunda gider.YEni ameliyat olmuş biri olarak sormak istediğiniz merak ettiğiniz herşeyi sorabilirsiniz.:)

sevgiler.

canım bence başka doktora da görünmelisin .REsim çekmemesi gerçekten çok tuhaf geldi bana.
şimdiden çok geçmiş olsun.

canım benim doktorum da foto çekmeden yaptı. aynı senin doktorun gibi söyledi. sen bana bırak, ben yüzüne yakışanı yapıcam dedi. ve gayet de hoş bir burnum oldu. bence bu yüzden endişelenme.

arkadaşlar benim bi sorunum var malesef ben ameliyat olalı 50 gün oldu, çok da güzel oldu burnum. ama 1 ayı doldurduğum gün burnumun üstüne telefon çarptı ve hafif bi çöküklük oluştu. şimdilik dıştan belli olmuyo ama kafamı takıyorum çok. elim sürekli o çökük kısma gidiyo ( sizce sonradan kemik dokusu orayı doldururmu ? ya da küçük bi operasyonla burnun diğer kısımlarına dokunmadan orası doldurma vb. bi işlemle düzeltilebilirmi ?

canım hemen doktoruna danışsana böyle kendini yiyip bitirme.
Dışardan görünmüyor diyorsun belki de sen gözünde büyütüyor olabilirsin.

çok geçmiş olsun

sizin eğrilik burun delikleriylemi alakalıydı acaba? bende ameliyat oldum delikler orantısız, duzelirmı acaba şişliktenmidir diye merak ediyorum

arkadaşlar 4 ay olacakç hala acıyor, hala içini çubukla silerken bazen kan geliyor. hala sızlıyor. bunlar normal mi

ALLAH yardımcınız olsun burak erdamara gidip birmuayene ol bütün sıkıntılarını çözücü yolu göstermez ise burdan bana en ağır eleştirini yapabilirsin burun konusunda en sağlıklı kararları verecek tek doktor olarak söyleyebileceğim kişidir burada yazılanları okudukça arkadaşlarımın başına gelenleri çok üzülüyorum

selam arkadaşlar uzun süredir formu okuyup cesaretlenip burun estetiği oldum . hatta dün oldum.şuan zonkluyor, ve kanıyor tamponlar var içerde işin aslı çok zor geldi bana ya da ben çok korkağım:))) doktorum çok iyi ve güvenilirdi çok güzel oldu dedi ama tabi benim istediğim ölçütlerde güzel. benim kemer yoktu burunucum sarkıktı ve bir taraf kıkırdak göçmüştü... merak ediyorum ama korkuyorum da korumak zor mu olacak acaba? yeni evliiyim öpüşme vb şeyler ne zaman rahat rahat yapılır acaba:???? cevap bekliyorum...

dışardan bakan biri o çökme dediğin şeyi farkediyor mu eğer öyleyse ikinci bi operasyon düşün ama senin takıntın haline gelmiş bişeyse sakın ameliyat olma.Görende kolay sanır neler çekiliyor ameliyat sonrasında hiç de kolay değil aynı şeyleri tekrar yaşamayı göze almak zor değil mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…