ben 1 hafta oldu amlyat olalı ben de tampon yoktu hiç koymadılar.sanırım burnumun içinde dikişler var şişmiş ve hiiç nefes koku tad alamıyorummm.uyurken sürekli uyanıyorum ağzım kuruduğu içinn..umarım bu durum en kısa zamanda düzelir..nefes alabilirimm.:ecrin_bebek:rahatça uyumayıı yaemekleri tadına vararak yemeyi özledimm:çok üzgünüm:c.tesi alçım çıkacak doktora bu durumu aktarayım bakalım o ne diyecek
nefes alamıyorum!!! tamponlar çıkalı 3 gün oldu.tampon çıkınca bile hissetmedim nefes alabildiğimi.deliriyorum basınçtan aynı sorunu çeken varmı?
bende de oyle olmuştu, korkma. 45. gunde acıldı nefes benım.
nefes alamıyorum!!! tamponlar çıkalı 3 gün oldu.tampon çıkınca bile hissetmedim nefes alabildiğimi.deliriyorum basınçtan aynı sorunu çeken varmı?
Arkadaslar merhaba,
Benim bugün 12. Günüm hala nefes almakta bazen zorluk cekiyorum özellikle geceleri uyurken
Çok zorlanıyorum .bu durum ne zaman geçecek cok merak ediyorum.Geçen hafta alçım alındı fakat bu sefer de doktor bantlar yapıştırdı.Dikişlerim hala duruyor .haftaya dikişler de alınacak ancak birşey merak ediyorum Burnumdaki bu bantlar da çıktığında doktor yine bant yapıstıracak mı acaba ? Çünkü pazartesi ise baslayacagim yuzumde bant vs. Olsun istemiyorum .
45 gün çok uzun bir süreburundan hiç nefes almadan dayanılırmı?
hiç nefes almama gibi bir durum yok. bak göreceksin bir gün sağ taraf açılıyor bir gün sol taraf bazen ikisinden de nefes alıyorsun. yavaş yavaş açılmaya başlıyor delikler. ama tabi en az bir ayı buluyor. biraz idare edeceksin ama panik yapmaya gerek yok. moralini yüksek tut :)[/QUOTETeşd
teşekkür ederim:) İyi geldi bu cevabın:)
burundaki şişliklere göre tekrar yapıştırma ihtimali var, ama genelde yapıştırmıyorlar. Nefes sorununu da dert etme, biraz uzun sürüyor iyileşmek. ben ilk bir ay nefes alamadım düzgünce. 2 ay oldu ameliyat olalı. hala çabuk tıkanıyor burnum şişliklerim tam inmediği için. ama bunlar olması gereken süreçler moralinizi bozmayın..
burada olan olmayan sonradan benim gibi açıp bu forumu okuyan herkese slmlr..... ben bişi sormak istiyorum...ocak ayında bende burun estetiği olucam... fakat bir sorun war ki gebe olma ihtimalimde var... biraz aceleciyim bu konularda netten de bulamadım bu soruma bir cvp bir bileniniz var mı hamileyken estetik olabilirmiyim....erteleme şansımda yok ameliyatımı çalışıorum.... bebeğimide aldrma şansım yok.... eşimi zor ikna ettm ameliyatıma..gebelik olursa we ameliyat olamazsam bnm için hayal olarak kalabilir uzun bir süre....umarım beni aydınlatabilrsnz en kısa sürede..((
arkadaşlar dikiş alma tampon çıkarma aşamalında çok acı çekecekmiyiz çok merak ediyorum sırf bu sebepten ameliyat olmaktan vazgeçebilirim:44:
selam pink1903,
burun ameliyatında genel anestezi oluyor ve bu bebegine zarar verebilir.
eger gebelik gibi bir durumun olursa bence risk alma ve ameliyatı ertelet.
eminim ki saglıklı bir bebege sahip olmak, guzel bir burna sahip olmaktan cok cok cok co..k daha onemlidir senin icin de:)
selam arkadaşlar uzun süredir formu okuyup cesaretlenip burun estetiği oldum . hatta dün oldum.şuan zonkluyor, ve kanıyor tamponlar var içerde işin aslı çok zor geldi bana ya da ben çok korkağım:))) doktorum çok iyi ve güvenilirdi çok güzel oldu dedi ama tabi benim istediğim ölçütlerde güzel. benim kemer yoktu burunucum sarkıktı ve bir taraf kıkırdak göçmüştü... merak ediyorum ama korkuyorum da korumak zor mu olacak acaba? yeni evliiyim öpüşme vb şeyler ne zaman rahat rahat yapılır acaba:???? cevap bekliyorum...
kızlar yarın hayırlısıyla ameliyatamı yaptırıcam.doktorum Saffet örs.kendisi pek konuşkan değil ama ben ona güveniyorum bu konuda.bana yarın neler lazım olucak kızlar.yanıma neler almam lazım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?