Gecmıs olsun şimdiden. Önden dügmeli pijama, pipet, su, meyve suyu, peçete götürmeni öneririm. Ağız dudak çok kuruyor, su bile içemedım ilk anlarda hastanede, pipetle su damlatmıştı ailem dudağıma, o rahatlatıyordu bayagı.
tampon alınırken hiç acımıyor diycem ama bence bunda doktorun da çok payı var bence çünkü benim ilk ameliyatımda çok acı çektim ama bu defa acı olmadı hem de hiç...eskisinde film plaklar vardı acaba omu acı verdi diyorum bazen....ama arkadaşın dediği gib insan ameliyatı atlatınca tamponlarda çıksın kurtulayım diyor.....benim 15 günüm oldu hala çok şiş ne zaman inecek de gerçek halini görcem diye sabırsızım...kavissiz kıza kalkık yabancının burnu gibi sanki yüzümdeki alışamadım hiç...bu iş sabır işi arkadaşlar gerçekten benim ikinci ameliyatım ilkinde kalan sorunlar bun da da olur diye çok korkuyorum...inşallah şişlikler inince herkes hayal ettiği burna kavuşur çünkü umut etmek beklemek her gün acaba bugün nasıl indimi düzgün mü diye um utla aynaya bakmak ne demek yaşayanlar bilir...sonuçta herkes binbir güçlükle karar veriyor maddi manevi bir çok taviz veriliyor acılar çekiliyor....olduk olmadık alakalı olan omlayan herkesin yorumları dinleniyor...herkes ayrı birsey diyor...bu kadar şeyin üstüne istediğin burna kavuşamamak ne demek çeken bilir....o yüzden ben olan herkese canı gönülden dua ediyorum....Mevlam hekesin gönlüne göre versin...çok uzatmışım beee:)))
kızlar yarın hayırlısıyla ameliyatamı yaptırıcam.doktorum Saffet örs.kendisi pek konuşkan değil ama ben ona güveniyorum bu konuda.bana yarın neler lazım olucak kızlar.yanıma neler almam lazım.
peki ağrılar sızılar nasıl nekadar devam ediyor günlük yaşamımızı engelleyecek kadar bir durum söz konusu oluyor mu benim birde bebeğim var 1.5 yaşında onunla ilgilenirken sıkıntı yaşarmıyım bir hafta gibi bir süreç idare edilebilir ama daha uzun sürerse nasıl olur bilmiyorum çocuğuma karşı sorumluluklarım var hadi ev işi halledelir bir şekilde eşimde anlayışlı olur ama çocuğum ilgisiz kalmamalı bu sebepten çok edirginim ameliyat sonrası süreci bana tam olarak anlatırmısınız yardımcı olursanız sevinirim..
birde ben doktora şöyle bir burun istiyorum diyerek model vermiyorum sadece nefes alma problemim olduğu için öncelikle bu problemin ortadan kaybolmasını istedim tabi bu arada burnumuda çok az kaldırılabileceğini söyledim yani öyle estetik olacağı dıştan baktığın zaman direk belli olayacak şekilde dedim zaten öyle çok problemli bir burnum yok yani burna yapılacak işlem daha zahmetsiz olduğu zaman ameliyattan sonra toparlanmam daha çabuk olur mu yani bir burnun tamemen baştan yaratılmasıyla sadece küçük bir kaldır işlemi arasında ameliyat sonrası dönemde çok farlılık varmıdır yoksa birkere burun ameliyatı oldun azındaa çoğundada aynı sıkıntıyı yaşarsın mı dersiniz biraz uzun oldu :) :44:
öncelikle okuyan herkese slmlar.....gidip gelip bu forumu açıp okudukça okuyorum..... bi gebelik durumum wardı oda temiz çıktı çok şükür ameliyatıma engel bişi kalmadı..... ocak 10 da ameliyat günüm belli olacak.... bir sorun var ki ben çok vesveseli bir insanım.....herkesin kendine göre elbet vardr vesveseleri... fakat bende mi anormallik var anlayamadım sanki yarın olacakmışım gibi kalbim ağzımda atıyor resmen... daha önce değil ameliyat olmak hastaneye hiç gitmedim...çocukluktan kalma bir korkum var... fakat burun konusundada estetik olmaya kitlenmiş durumdayım... ölsemde olucam diyorum....awake filmini izleyen varmıdır aranızda bilmiorum.. o filmden çok etkilendim sanırım ben... sanki aneztezi aldığımda uyucam fakat his kaybım olmıcak die korkuorum....herkese soruorum okuorum okuorum hiç daha bööle bişie denk gelmedim....Allah ta kimsenn başına vermesin...ama elimde deil şartlandrdm kendmi korkuorum... benide ne öncesi ne sonrası korkutuyor ameliyat anını hissetmekten korkuorum....birde çok sigara içiyorum işim gereği bayan kuaförüyüm ben yoğun ve stresli bi işimiz war... sanki bayılmama engel olacak herşey bende mewcut gbi takıntılı bir beynim var....arkadaşlar acil destek ve engiiiiinn tecrübelerinizle sakinleşmeyi ve en önemlisi motivelerinizi bekliorum çok ihtiyacım var.... bende baya baya dökmüşüm içimi.....cwplarınızı bekliorum....
öncelikle okuyan herkese slmlar.....gidip gelip bu forumu açıp okudukça okuyorum..... bi gebelik durumum wardı oda temiz çıktı çok şükür ameliyatıma engel bişi kalmadı..... ocak 10 da ameliyat günüm belli olacak.... bir sorun var ki ben çok vesveseli bir insanım.....herkesin kendine göre elbet vardr vesveseleri... fakat bende mi anormallik var anlayamadım sanki yarın olacakmışım gibi kalbim ağzımda atıyor resmen... daha önce değil ameliyat olmak hastaneye hiç gitmedim...çocukluktan kalma bir korkum var... fakat burun konusundada estetik olmaya kitlenmiş durumdayım... ölsemde olucam diyorum....awake filmini izleyen varmıdır aranızda bilmiorum.. o filmden çok etkilendim sanırım ben... sanki aneztezi aldığımda uyucam fakat his kaybım olmıcak die korkuorum....herkese soruorum okuorum okuorum hiç daha bööle bişie denk gelmedim....Allah ta kimsenn başına vermesin...ama elimde deil şartlandrdm kendmi korkuorum... benide ne öncesi ne sonrası korkutuyor ameliyat anını hissetmekten korkuorum....birde çok sigara içiyorum işim gereği bayan kuaförüyüm ben yoğun ve stresli bi işimiz war... sanki bayılmama engel olacak herşey bende mewcut gbi takıntılı bir beynim var....arkadaşlar acil destek ve engiiiiinn tecrübelerinizle sakinleşmeyi ve en önemlisi motivelerinizi bekliorum çok ihtiyacım var.... bende baya baya dökmüşüm içimi.....cwplarınızı bekliorum....
bende uyuyacağım ama uyanamayacağım korkusu vardı herkesin bir korkusu var :))şimdi bunları unut zaten uyuycaksın öle bişiy olamaz ama sigara konusuna gelelim estetik olmayı çok istiyosun bu kadar korkmaya rağmen olmakta direniyosun o halde sigarayı ameliyata son bir hafta kala içmeyeceksin yada çok ama çok az içeceksin neden?ameliyattan sonra nefes alamıyosun tampon varya ağızdan almak zorundasın ve ağzın çok kuruyo uyku uyumak istiyosn sürekli ağzzın boğazın kuruyo ve sinir oluyosun lanet olsun keşke içmeseydim diyosun bence mutlaka içme inan bana bu çok önemli ve sigara burun sırtına çok zara veriyo burun direği varya zor iyileşiyo ve daha çok şişiyo bence olabildiğince çok az iç yada içmessen keşke ama belkide içmeyebilirsin 1 kez ol tam ol iyileşsin bidaha uğraşma
kime ameliyat olacaksın canım şimdiden geçmiş olsun diyorum Allah yardımcın olsun diye duacınım...
canım hiç korkma anestezide fark etmeden 1 dk içinde uyuyorsun hiç bişey hatırlamıyorsun..ben daha odadayken uyutuldum ameliyathaneyi bile görmedim bu defa çıkınca nefes almakta zorlanıyorsun ama 1- 2 gün içinde en fazla 1 haftada geçiyo herşey sonrası ise daha zor belki sabır sabır sabır...
kızlar dün ameliyatımı oldum.evde yatıyorum süreki hiç kafamı kaldıramıyorum desem yeridir.birde 1,5 yaşında oğlum var ilgilenmem gereken.çok zorlanıyorum açıkçası eşimin desteğine rağmen.bu durum ne kadar daha sürücek.korkuyor benden hiç yaklaşmıyor.eee olmuş kaka diyor(00
geçmiş olsun.umarım istediğin gibi olmuştur,en kısa zamanda foto bekliyoruz.cuma ben de olucam.albüme şimdiki halimi koydum bile..
öncelikle beni aydınlattığınız için çok teşekkür ederim... benm ameliyat kararım yıllardr istediğim fakat bir türlü cesaret edemediğim için kesinleşemeyen durumdu... belli bir doktorum yoktu...bn istanbulda yaşıorum....şöyle bir durum var ki teyzemin eşi prof. oda malatyada yaşıo eniştemn prof arkadaşı war o yapıcak ismi aklımda değil kuzenmde burun estetiği oldu ztn onun burnunu görünce iyice karar werdm... umarım bende şanslılardan olurum.... peki bir diğer sorum ameliyathaneden çok korkuorum yani kısacası korkmadığım birşey yok....herşeyden korkuorum.. o ameliyat odasına alındığınızda neler hissettiklerinizi de paylaşırsanız belki kendmden bir şeyler bulup rahatlayabilirim... çok soru soruorum farkındayım ama takdir edersnz sizlerde bu aşamalardan geçmişsinz... yardmlrnz için teşekkürler...
kızlar dün ameliyatımı oldum.evde yatıyorum süreki hiç kafamı kaldıramıyorum desem yeridir.birde 1,5 yaşında oğlum var ilgilenmem gereken.çok zorlanıyorum açıkçası eşimin desteğine rağmen.bu durum ne kadar daha sürücek.korkuyor benden hiç yaklaşmıyor.eee olmuş kaka diyor(00
ben cumartesi sabahı ameliyat oldum, lokal anestezi ve sedasyon ile yapıldı operasyonum ama, hala yataktan kalkamıorum inanılmaz başım dönüyorbugün 5.günüm wc'ye bile koluma biri girmeden gidemiyorum böyle bir şikayet yaşayan varmı warsa bi yorum yapsın lütfennnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?