saol canım şu an için hiç bir fikrim yok çünkü baktığımda burun deliklerimi kafam kadar görüyorum:))umarım küçülürler.zaten başka bir yerinide göremiyorum.ben kavisli istediğimi söylemiştim umarım öyle olmuşturAllah yardımcın olsun canım.bende dikişlerim alçılarım çıksın hemen foto eklicem.sizin yorumlarınız benim için çok önemli.şimdilik albümümde sadece tasarım var.
kizlar size sorum var, benim bugun tam 15. gunum, dun aksam bandajimi cikardim burnum
cok tuhaf duruyor sanki baskasinin burnunu bana yapistirmislar gibi..ucu cok sis ve genis duruyor bu zamanla geçer demi??
birde dudagimin üstünde sanki his yok gibi uyusuk gibi bu normalmi? gulemiyorum su anda
ne istersen sorabilirsin asla sıkılmam ve gördüğümde mutlak cvp yazarım seve seve
neyse ilk ameliyatımda ameliyathaneyi hatırlıyorum ameliyathaned veriyolar narkozu ozaman açıkçası korkmadım bide ben sağlıkçıyım haliyle uzak sayılmam ama yinede ameliyat farklı tabi girdiğimde müzik vardı gayet rahattım zaten seni rahatlatıyolar o kadar normalki onlara gör bunu sana hissettiriyolar zaten hemen bayılıyosun merak etme
2.ameliyatımı boğaz içi tıp merkezinde oldum dr.Veli Aslan yaptı ve asansörde verdiler narkozu ameliyathaneye girrken sayıkladım ve bayıldım okadar o kısımları geç hiç bişi olmuyo sen dua ette ameliyattan çıkınca ağrın olmasın benim ömrüm gitti sandım ilkinde bişi olmadı ama 2.ameliyat ömrümü aldı canım çok acıdı böle bişi bilmedm neden anlatıyoeum bunu iyi bir yere ol emi sakın ucuz diye kapılma bide ne istiyosan onu anlat doktoruna iyice anlasın ben okadar acıyınca panik oldum normal değil dedim ilki öle olmayınca korktum sen en azından böle olursa korkma ama doktorunla iyice konuş biri çok acıyo diyo diğri hiç bişi duymuyo sen Allaha sığın dua et bol bol inşallah çok sağlıklı ve güzel burnun olur rabbim dualarını kabul etsin dediklerimden korkma acımıyo diyo herkes ben acıyınca panik oldum sen olma panik olma emi tampona gelince acımayacak türünden kullanılmasını ist yumuşak acımtmayan türleri çıkmış onlardan iste çünkü benim tampon çok acıdı 2.ameliyatımdaki öle işte sorun varsa yaz emi öptm...
kizlar size sorum var, benim bugun tam 15. gunum, dun aksam bandajimi cikardim burnum
cok tuhaf duruyor sanki baskasinin burnunu bana yapistirmislar gibi..ucu cok sis ve genis duruyor bu zamanla geçer demi??
birde dudagimin üstünde sanki his yok gibi uyusuk gibi bu normalmi? gulemiyorum su anda
yarın ameliyat oluyorum.uzun zamandır izlemediğim video,bakmadığım resim,okumadığım yorum kalmadı.bakalım işin gerçeğini yarın görücez...bana dua edin...
anladım içimi rahatlattın vallahi çok çok teşekkür ederim....o zmn bi soru daha sorayımP ameliyat sonrasında kan kusma durumu oluomuş ben istfra etmekten çok korkan bi insanım boulcakmış gbi oluorum herkes ööle oluodur tabikide ama ben canım gidio diorum ööle durumlarda.... burun kapalı olacak ameliyat sonrasında bide bende reflü var burnumdan nefes alamassam kitleniorum ..... doktorla konuşup tanışmama zaman var ön bilgide alamıorum belki bu konulardada yardmcı olabilirsn bana.....kusma olayı yaşadın mı yaşadysan eğer burnuna baskı yapmıor mu ne oluor umarım anlatabilmişimdir.... şuan ewde değilim ööle bir heyecan var ki gittiiim her yerden açıp bu foruma bakıorum dikkatimde dağılıo neyse fazla uzatmiim şimdiden teşekkür ederim cnm yardımların için....
saol canım şu an için hiç bir fikrim yok çünkü baktığımda burun deliklerimi kafam kadar görüyorum:))umarım küçülürler.zaten başka bir yerinide göremiyorum.ben kavisli istediğimi söylemiştim umarım öyle olmuşturAllah yardımcın olsun canım.bende dikişlerim alçılarım çıksın hemen foto eklicem.sizin yorumlarınız benim için çok önemli.şimdilik albümümde sadece tasarım var.
geçmiş olsun; benımde ameliyattan sonra başım donuyordu. burnumdakı alçı çıktıktan sonra normale donmuştum ben, inşallah senınkıde duzelir.
canım cok yenisin daha burunda 15 demek ameliyatın ilk başı demek gibi bişey daha tabiyki sana cok kötü takma burun gibi gelmesi cok normal cok şiştir daha deri yapışmamışdır ödemler vardır cok cok normal yani bunun olması zamanla tabiyki hiçbişey kalmayacak ve cok değişecek burnun ara ara fotolarını cek koy sen anlayamazsın aradaki farkı gör aydan ayada değişir burun 6 ay yarı oturması 1 yılda tam oturması oluyor. uyuşukluk bayagı bi zaman azar azar yok oluyor oda gecici yani takma kafana fıstık aynı şeyleri yaşamış birisi olarak hepsi normal
slmmm,
canim benimde bugün 16. günüm. Bendede durum ayni sendeki gibi. Yani uyusukluk felan. Burnumun üstü parliyor cok kötü ya, sanki terlemisim gibi. Ama sabirli olmamiz lazim. Burada yazilardada okumustum, sakin dakka basi aynaya bakip yada resim cekip fazla incelemeyin diye. Gercekten öyle. Cünki insan baktikca endiseye kapiliyor, yok bu burun ii olmamis, sislik inmesse, felan filan...
Ameliyat olan bi biz degiliz napalim artik bekliycezZamanda gecmiyormu ne :)
sagol canim cevabin icin, gercekten zor bir süreçmis böyle kalacak diye cok korkuyorum, benim kemigimin oldugu yer pek sismedi ince
ama uca dogru top gibi ve genis palyaco gibi acaba oraya doktor daha cok islem yaptigi içinmidir?? bende bir ay dolsun diye bekliyorum
insallah o zamana kadar iner sisler biraz..
kızlar burun temizliğinizi nasıl yapıyordunuz ya?sürekli burnum kuruyo okyonus suyu sıkıyorum kulak çubuğuyla temziliyorum hatamı yapıyorum acaba?ne kadar daha akıcak böyle sinir ediyor beni????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?