Burun Ameliyat ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

geçmiş olsun benim burnum da ilk başta gözüme çok kötü göründü kocaman ve kalkıktı ama zamanla indi hala şişliklerim var 2 ay oldu. Bence ameliyatın çok yeni o yüzden bilgisayara oturma çok hareket de etme dışarı çıkma ilk bir hafta çünkü bu da şişliğe sebep oluyor.Başın döner gibi olucak çok yorulursan dikkat et çocuğun burnuna çarpmasın sakın bol bol sıvı tüket :)

kizlar size sorum var, benim bugun tam 15. gunum, dun aksam bandajimi cikardim burnum
cok tuhaf duruyor sanki baskasinin burnunu bana yapistirmislar gibi..ucu cok sis ve genis duruyor bu zamanla geçer demi??
birde dudagimin üstünde sanki his yok gibi uyusuk gibi bu normalmi? gulemiyorum su anda

Son düzenleme:

Benimde öyleydi geçer zamanla Çok tedirgindimm burnumun ucu şişdi eğri gibi duruyordu burnum.Resmen dram içerisindeydim. Bilirim zor bir durum,acaba böylemi kalacak şişliklerim duracak mı falan Ben ameliyat olalı 6 ay oldu his şişlik ve uyuşukluk bitmiş durumda tabi yine sertlik var gibi. 1 ay içerisinde daha iiyi hissedeceksin kendini.

yarın ameliyat oluyorum.uzun zamandır izlemediğim video,bakmadığım resim,okumadığım yorum kalmadı.bakalım işin gerçeğini yarın görücez...bana dua edin...

anladım içimi rahatlattın vallahi çok çok teşekkür ederim....o zmn bi soru daha sorayım P ameliyat sonrasında kan kusma durumu oluomuş ben istfra etmekten çok korkan bi insanım boulcakmış gbi oluorum herkes ööle oluodur tabikide ama ben canım gidio diorum ööle durumlarda.... burun kapalı olacak ameliyat sonrasında bide bende reflü var burnumdan nefes alamassam kitleniorum ..... doktorla konuşup tanışmama zaman var ön bilgide alamıorum belki bu konulardada yardmcı olabilirsn bana.....kusma olayı yaşadın mı yaşadysan eğer burnuna baskı yapmıor mu ne oluor umarım anlatabilmişimdir.... şuan ewde değilim ööle bir heyecan var ki gittiiim her yerden açıp bu foruma bakıorum dikkatimde dağılıo neyse fazla uzatmiim şimdiden teşekkür ederim cnm yardımların için....

canım cok yenisin daha burunda 15 demek ameliyatın ilk başı demek gibi bişey daha tabiyki sana cok kötü takma burun gibi gelmesi cok normal cok şiştir daha deri yapışmamışdır ödemler vardır cok cok normal yani bunun olması zamanla tabiyki hiçbişey kalmayacak ve cok değişecek burnun ara ara fotolarını cek koy sen anlayamazsın aradaki farkı gör aydan ayada değişir burun 6 ay yarı oturması 1 yılda tam oturması oluyor. uyuşukluk bayagı bi zaman azar azar yok oluyor oda gecici yani takma kafana fıstık aynı şeyleri yaşamış birisi olarak hepsi normal

yarın ameliyat oluyorum.uzun zamandır izlemediğim video,bakmadığım resim,okumadığım yorum kalmadı.bakalım işin gerçeğini yarın görücez...bana dua edin...

o zaman sanada şimdiden cok geçmiş olsun diliyorum sağlıkla dönersin aramıza inş.

tatlım herkes yani geneli kusuyor ben de çok kötü olmuştum ama kusmaktan nefret ettiğim için kusamk istemyiroum kusmak istemiyorum kusmamalıyım tıkanırım( burnumda tampon var ya nefes neremle alabilirdim ki ) hayır midem bulanmıyo geçecek sabret vs diye diye kusmadım :))çünkü normalde bile kusmayan inat eden ben burnum tıkalıyken hiç yapamazdm kusmassan bir zararı yok illaki kusmak gerekmiyo.. Senin durumun kafamı karıştırdı bence sen bunu gastoloji bölümüne sor canım mutlak ameliyattan önce sor bide sen çok sigara içiyodun demi öle hatırlıyorum ozaman sakın içme dayan 1 hafta önceden bırak sigarayı ve alçı alınıncaya kadar sakın içme ne demek istediğimi yaşarken anlayacaksın başka varsa alayım canım sorularını...

slmmm,

canim benimde bugün 16. günüm. Bendede durum ayni sendeki gibi. Yani uyusukluk felan. Burnumun üstü parliyor cok kötü ya, sanki terlemisim gibi. Ama sabirli olmamiz lazim. Burada yazilardada okumustum, sakin dakka basi aynaya bakip yada resim cekip fazla incelemeyin diye. Gercekten öyle. Cünki insan baktikca endiseye kapiliyor, yok bu burun ii olmamis, sislik inmesse, felan filan...

Ameliyat olan bi biz degiliz napalim artik bekliycez Zamanda gecmiyormu ne :)

merhaba benimde burun deliklerim kocaman 3 haftaa oldu.

sagol canim ya beni rahatlattin, ne kadar zormus bu beklemek bu sabah kalktigimda dahada sis oldugunu gördum cok sert,
henuz disari bile çikmadim! tepkilerden korkuyorum :18:

sagol canim cevabin icin, gercekten zor bir süreçmis böyle kalacak diye cok korkuyorum, benim kemigimin oldugu yer pek sismedi ince
ama uca dogru top gibi ve genis palyaco gibi acaba oraya doktor daha cok islem yaptigi içinmidir?? bende bir ay dolsun diye bekliyorum
insallah o zamana kadar iner sisler biraz..

kızlar ameliyat olalı 5 gün oldu benim morluklarım kalmadı ve şişliklerim yok denecek kadar azaldı.burnumun delikleride ilk gğn gibi değil baya küçüldü.zaten benim burun deliklerimle oynamadı doktor zaten küçük gerek yoktu dedi.heyecanla alçımın ve bandajlarımın çıkmasını bekliyorum ben.

benim de burun ucum çok kalındı ve daha çok işlem yapıldı. doktor kalın olanlarda iyileşme süreci daha uzun oluyor dedi. ameliyat olalı 2 ay oldu. doktor hala çok ödemlerin var küçülecek biraz daha burnun diyo fakat dışardan hiç bir şey belli değil, herkes çok beğeniyor. ben de dokununca hissediyorum şişlikleri sadece. zor bir süreç gerçekten. ama umutsuz olursan iyileşme sürecini olumsuz etkilersin

kızlar burun temizliğinizi nasıl yapıyordunuz ya?sürekli burnum kuruyo okyonus suyu sıkıyorum kulak çubuğuyla temziliyorum hatamı yapıyorum acaba?ne kadar daha akıcak böyle sinir ediyor beni????

Arkadaşlar bende Allahın izniyle 1 Aralık perşembe günü ameliyat olacağım..Korku var tabi yok değil..yazılanları okuyorum..rahatlamaya çalışıyorum...burnum hörgüçlü ve uzun..doktor dedi 3.5-4 saat sürecek ameliyat..yani burnun büyük olması zorluğu etkiler mi..

kızlar burun temizliğinizi nasıl yapıyordunuz ya?sürekli burnum kuruyo okyonus suyu sıkıyorum kulak çubuğuyla temziliyorum hatamı yapıyorum acaba?ne kadar daha akıcak böyle sinir ediyor beni????

burun temizligini dogru yapiyorsun kulak cubuguyla bide okyanus suyuyla yapacaksin baska turlu zaten cok zor tatlim

Herkese selamm, benim bugün 4.günüm.. daha bandajım çıkmadı, merak içindeyim.. ameliyat için hiç korkulacak birşey yok, sadece tamponlar alınana kadar sıkıntı oluyor, insan yutkunamıyo , sürekli ağızdan nefes almak zorunda kalıyo.. ama onlar çıktıktan sonra bi tek sişliklerin inmesi ve atelin alınması kalıyo geriye.. bir de şekil nasıl olcak diye merak ediyor insan, 24 saat elimde küçük aynayla oturuyorum..

Bir de ameliyat sonrası ilk gün çok istifra ettim, sürekli çok afedersiniz kan kustum..ama normal birşeymiş, midesi ve bünyesi hassas insanlarda olabliliyomuş..bilmiyorum var mı bölye bir durumla karşılaşan? Şuan sadece sızlama var burnumda, olacaklara da şimdiden bol şans!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…