doktorum diyorki: geçer geçer 6 ay bekleyin geçer. herşeye geçer geçer, geçecek geçecek, düzelecek. şekilsiz şemalsiz burnum mucize olup şekle şemale gircek biliyormusun? burnumun altı yok misal. oraya kendiliğinden et gelcek. bak sen! geçecek canım geçecekkk...
kusura bakma sinirlerim bozuk. forumda çok başlığı okudum. şiş olunca şekilsiz gözüküp sonradan şekilleniyormuş.domuz görünümü gidiyormuş.
ama hiç yamuk olup da sonradan yamukluğu düzelen,burnunun altı olan duymadım (benle ilgili bu kısım)
beklemekten başka çare yok.kafayı yemezsem iyidir.
gitsem ne olacakki canım benim.bazı özel durumlar yüzünden 1 şansım vardı ameliyat için,o da böle oldu. depresyonun dibindeyim resmen ve kimse beni anlamıyor. ah keşke imkanım olsa foto yüklesem de görsenniz altı ne berbat nekadar şemalsiz,asimetrik,yamuk.
benim bi arkadaşım ankarada ankaranın en ünlü üç doktoruna tam 3 kez 2 sene aralıklarla burun ameliyatı yaptırdı ve hiçbirinden memnun kalmadı ilk doktoru burunda kemer olduğu halde sadece burun ucunu kaldırmış onu yeterli görmüş çok acayip bi şekli vardı burnu kemerli büyük ve ucuda kocaman kalkık 2 doktor kemeri alalım demiş ve kemer alayım derken burnun sağ tarafını inceltmiş sol taraf kalın yamuk yumuk bi burun olmuş üçüncü doktorda sol taraf daha kalın diye biraz daha burun kemerini inceltmiş şimdi kemik incecik uç kalın çok acayip bozuk görünümlü bi burunla yaşıyor ve psikolojik tedavi görüyor
selam kızlar fiyat aralığı nedir burun estetiğinde??
canım cok yenisin daha burunda 15 demek ameliyatın ilk başı demek gibi bişey daha tabiyki sana cok kötü takma burun gibi gelmesi cok normal cok şiştir daha deri yapışmamışdır ödemler vardır cok cok normal yani bunun olması zamanla tabiyki hiçbişey kalmayacak ve cok değişecek burnun ara ara fotolarını cek koy sen anlayamazsın aradaki farkı gör aydan ayada değişir burun 6 ay yarı oturması 1 yılda tam oturması oluyor. uyuşukluk bayagı bi zaman azar azar yok oluyor oda gecici yani takma kafana fıstık aynı şeyleri yaşamış birisi olarak hepsi normal
ya bisey sorabilirmiyim benimde yarin alcim alinacak ama cok korkuorum bole internetten arastirdigim kadariiyla dikis ve alci alinirken cok aciyor diyenler var( sen ole bisey yasadinmi yardimci olursan cok sevinirim
ya bide biliorum birs sacma bi soru olucak ama ameliyattan sonra ilk 1 hafta cok uzun sure konusmayin bole bisey duydunuzmu siz ya ? :)))
Herkese selamm, benim bugün 4.günüm.. daha bandajım çıkmadı, merak içindeyim.. ameliyat için hiç korkulacak birşey yok, sadece tamponlar alınana kadar sıkıntı oluyor, insan yutkunamıyo , sürekli ağızdan nefes almak zorunda kalıyo.. ama onlar çıktıktan sonra bi tek sişliklerin inmesi ve atelin alınması kalıyo geriye.. bir de şekil nasıl olcak diye merak ediyor insan, 24 saat elimde küçük aynayla oturuyorum..
Bir de ameliyat sonrası ilk gün çok istifra ettim, sürekli çok afedersiniz kan kustum..ama normal birşeymiş, midesi ve bünyesi hassas insanlarda olabliliyomuş..bilmiyorum var mı bölye bir durumla karşılaşan? Şuan sadece sızlama var burnumda, olacaklara da şimdiden bol şans!!
bnmde bugun 3. günüm ilk gün kan kusma olayını bnde yaşadım 3 kere kan kustum inanılmaz kötü bişeydi. ağızdan nefes almak çok zor çok uyandığında hele kupkuru bi dille uyanıyosun off çok zor nefes almak istiyorumm şişler insin istiyorummtamponlardan sonrada şişler devam edicekmi ya morarmalar felan
Bilen biri varsa lutfen cevap yazsin. Henuz sisliklerim yavas yavas iniyor ancak sol tarafimda bir siskinlik cikti. Yani darbe falan almadim yuzume hic cok dikkat ediyorum. Neden boyle olmus olabilir acaba fikriniz var mi?
Uzerine dokundugumda hafifbir aci hissediyorum ama kemik sanki o inecek gibi bi sislik degil sanki burnumun sisligi indikce ordaki kemik belirginlesmis olabilr mi? İner mi bu bekleyeyim mi yoksa doktoruma gideyim mi? Bilemedim yaaaa
evet ya sislik olayi cok kotu gercekten benimde ayni sekilde deli gibi sisti yuzum bambaska biri oldum resmen :)) ama allahtan inmeye basladi baya indi hatta bakalim 1 ayda %85 i iner sisliklerin diolar. burun seklim duzgun olsunda sislikleri cekmeye raziyim :) insanlar o kadar cok ariyoki inan konusmak zorunda kaliorum konusamiorum diincede burunla ne alakasi var diolar vallla bugun en son 30 dakika konustum biriyle insallah yamulmamistir burnum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?