Burun Ameliyat ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

bahar hangi hoca yaptı ameliyatını?

baharcım bence moralini hiç bozma ben 2 yıla yakın süredir araştırıorum ve cidden daha sonra bu sıkıntıların geçtiğini duydum. bence tam oturmadı burnun yerine

kuzumm arkadaşın hangi doktorlara yaptırdı ? bende ankaradayım ve 1 ay sonra ameliyat olcam :/

Merhaba kızlar uzun süredir forumu takip ediyor olsam da yaşayınca insan kendine söz geçiremiyor ... Ben 5 kasımda Prof.Dr.İsmail Kuran'a ameliyat oldum , gerçekten de çok araştırdım, bu forum da çok fazla adı geçmemesine rağmen tanıdığım birkaç estetik cerrah bile onun adını verince daha fazla düşünmeden kararımı verdim ... Gören herkes çok beğeniyor , bugüne kadar hiç olumsuz yorum almadım ama nedense ben çok mutsuzum, sanki kocaman bir burnum var ve eskisi ile arasında hiç fark yok gibi geliyor Böyle bir psikoloji içine girmem normal mi , var mıdır benim gibi düşünen içinizde ? Bir de sol tarafına dokunduğumda dışarıdan belli olmayan bir kemik geliyor elime acaba bu tarz bir sorun yaşayan oldu mu yoksa bu kuruntular i

arkadslar bende 5 kasmda ameliyat oldum burun ici temizligi icin ve yara tedavisi icin terramycin die bi goz merhemi var kulak pamugu ile bunu burnun icine surunce hem burunu temizlemis oluosuunuz hemde yaralarin iyilesmesini hizlandiriyor. fakat tabiki doktorunuza danismadan kullanmayin kesinlikle

ya bisey sorabilirmiyim benimde yarin alcim alinacak ama cok korkuorum bole internetten arastirdigim kadariiyla dikis ve alci alinirken cok aciyor diyenler var ( sen ole bisey yasadinmi yardimci olursan cok sevinirim

Alçı alınırken hiçç acı hissetmiyorsun , sadece ameliyattan sonra sürekli sakındığın için burnuna dokunulması tuhaf geliyor o kadar dikişler alınırken de hissedebileceğin en fazla sinek ısırığı kadar bir acı canım ...

ya bisey sorabilirmiyim benimde yarin alcim alinacak ama cok korkuorum bole internetten arastirdigim kadariiyla dikis ve alci alinirken cok aciyor diyenler var ( sen ole bisey yasadinmi yardimci olursan cok sevinirim

benım dikiş eriyen dikişti o yuzden dikiş alma hakkında bilgim yok, ama alçı çıkarken de acımıyor, sadece kıpırdamaman gerekıyor doktorun rahat ve düzgün cıkarması için, korkmana gerek yok hıç, bu konuda sakin ve rahat olabılırsın.

ya bide biliorum birs sacma bi soru olucak ama ameliyattan sonra ilk 1 hafta cok uzun sure konusmayin bole bisey duydunuzmu siz ya ? :)))

benım sesım kısıldıgı ıcın ben dört beş gün pek konusamadım zaten:) zaten dudak şiş oldugu ıcın özellıkle dudak harflerını( u o ü ö m gibi) tam cıkaramıyorsun, gerılıyor dudagın, konuşacaksın tabi ama kendını zorlama cok.

evet ya sislik olayi cok kotu gercekten benimde ayni sekilde deli gibi sisti yuzum bambaska biri oldum resmen :)) ama allahtan inmeye basladi baya indi hatta bakalim 1 ayda %85 i iner sisliklerin diolar. burun seklim duzgun olsunda sislikleri cekmeye raziyim :) insanlar o kadar cok ariyoki inan konusmak zorunda kaliorum konusamiorum diincede burunla ne alakasi var diolar vallla bugun en son 30 dakika konustum biriyle insallah yamulmamistir burnum

Bilen biri varsa lutfen cevap yazsin. Henuz sisliklerim yavas yavas iniyor ancak sol tarafimda bir siskinlik cikti. Yani darbe falan almadim yuzume hic cok dikkat ediyorum. Neden boyle olmus olabilir acaba fikriniz var mi?
Uzerine dokundugumda hafifbir aci hissediyorum ama kemik sanki o inecek gibi bi sislik degil sanki burnumun sisligi indikce ordaki kemik belirginlesmis olabilr mi? İner mi bu bekleyeyim mi yoksa doktoruma gideyim mi? Bilemedim yaaaa

bnmde bugun 3. günüm ilk gün kan kusma olayını bnde yaşadım 3 kere kan kustum inanılmaz kötü bişeydi. ağızdan nefes almak çok zor çok uyandığında hele kupkuru bi dille uyanıyosun off çok zor nefes almak istiyorumm şişler insin istiyorumm tamponlardan sonrada şişler devam edicekmi ya morarmalar felan

ben kan kusma yaşamamıştım. tampon cıktıgında benım kemerın alındıgı kısımda morluk vardı, 1 hafta falan sürdü gecmesi. tampon cıktıktan sonra şışlıklerın ınmesı ertesı gunden ıtıbaren gözle görulur sekılde fark edıyor, şişliklerın belırgın ve hızla ınmesı ise 45. gunden ıtıbaren on gün ıcınde oldu bende.

doktoruna gıtsene, ne kaybedersın...

kulak- burun- boğaz bağlantısını hatırlat istersen onlara:) bunu en ii amelıyattan sonra anladım ben. konuşmayı kısa kes canım, anlayışlı olsunlar onlar da bıraz, çok da gulmemeye çalış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…