bnmde bugun 3. günüm ilk gün kan kusma olayını bnde yaşadım 3 kere kan kustum inanılmaz kötü bişeydi. ağızdan nefes almak çok zor çok uyandığında hele kupkuru bi dille uyanıyosun off çok zor nefes almak istiyorumm şişler insin istiyorummtamponlardan sonrada şişler devam edicekmi ya morarmalar felan
bnmde bugun 3. günüm ilk gün kan kusma olayını bnde yaşadım 3 kere kan kustum inanılmaz kötü bişeydi. ağızdan nefes almak çok zor çok uyandığında hele kupkuru bi dille uyanıyosun off çok zor nefes almak istiyorumm şişler insin istiyorummtamponlardan sonrada şişler devam edicekmi ya morarmalar felan
arkadaslar siteye yeni uye oldum o yuzden yanlış yere yaziyor olabilirim. kusura bakmayın.
ben 2 defa burun ameliyatı oldum. birincisi 1 yıl sonra çokmeye basladı. ikincisi felaketti. simdi 3nun pesindeyim valla takıntı oldu Naci Celik'i dusunuyorum. forumdan okuduguma gore herkes memnun o doktordan. şikayeti olan var mıdır??
5. aya doğru ilerliyorum. Burnum michael jackson gibi. gülüşüm... çok yapayım. burun ucum top gibi. ince uzun. pinokya gibi. bu durum ileriki zamanlarda düzeliyor mu? böyle olup sonradan düzelen var mı?
sagol canim ya beni rahatlattin, ne kadar zormus bu beklemek bu sabah kalktigimda dahada sis oldugunu gördum cok sert,
henuz disari bile çikmadim! tepkilerden korkuyorum :18:
ya bisey sorabilirmiyim benimde yarin alcim alinacak ama cok korkuorum bole internetten arastirdigim kadariiyla dikis ve alci alinirken cok aciyor diyenler var( sen ole bisey yasadinmi yardimci olursan cok sevinirim
5. aya doğru ilerliyorum. Burnum michael jackson gibi. gülüşüm... çok yapayım. burun ucum top gibi. ince uzun. pinokya gibi. bu durum ileriki zamanlarda düzeliyor mu? böyle olup sonradan düzelen var mı?
merhaba
hepinize geçmiş olsun. ben de ameliyat olalı bugün 10 gün oluyor. Benim kemikte sorunum yoktu ucunu sevmiyordum uzun ve aşağıya doğruydu kendi kendime problem yaptım ve ameliyat olmaya karar verdim. genel anesteziyle yaklaşık 2 saat ameliyat oldum. öncelikle şunu söyleyeyim her ameliyat gibi bu ameliyatın da zorlukları var. forumda bazı yazıları okudum sinek ısırığı diyenler var. okuyunca şok oldum. benim canım da tatlı değildir ama ameliyat sonrası ilk gün epey sıkıntı çektim. ameliyattan çıktıktan sonra yaklaşık 9 saat boyunca buz kompressi yaptık fazla şişlik olmasın diye. ben ameliyat sonucundan çok nasıl cesaret edip de narkoz yiyecem diye düşünüyordum. ya uyanamazsam falan diye paronoyaklık ediyordum. zaten ameliyat masasına yatıyorsunuz anestezi doktoru sizinle birkaç şey konuşurken küt diye gidiyorsunuz. doktorum bana ameliyattan sonra ayılınca burnunda tampon olacak kendini ağzından nefes alcam diye şartlandır diye uyarmıştı. ameliyattan sonra burnumdan nefes almaya çalışmışım sanırım bana ağzından nefes al dedi.neyse insanın burnunda tampon olması bence tamamen iğrenç bir şey. benim tamponlarım 1 gün kaldı çünkü ben neredeyse 1 gün boyunca kustum. benim çektiğim zorluk kusmaktı. acı ve sızıntı pek duymadım ağrı kesici ve serum yüzünden. ilk gün hastanede kaldım . kusmamın nedeni de kandan dolayıydı. genzimden mideme doğru sıcak kan aktığı için midem bulanıyordu sürekli. ertesi gün doktorum tamponları çıkardı o yüzden. ilk günü atlattıktan ve tamponları çıkardıktan sonra büyük sıkıntıyı atlatıyorsunuz bence. şimdilik bu kadar anlatayım daha sonra devam ederim :)
benim de bugün 10. günüm :) aynı şeyleri yaşamışız, ben de ilk gün çok kustum..hemen hemen hiçbirşey yiyemedim ve hiç uyumadım ilk gün.kusma herkeste olmuyormuş, bünyen çok zayıf dedi bana hemşireler.bende de ağrı olmadı hiç çok şükür, ama dün bantlarım tamamen çıktı ve aynada kocaman bir burunla karşılaştım, çok moralim bozuldu.seninki de bukadar şiş mi? biran önce inmesini bekliyorum, gülerken falan çok çirkin gözüküyorum
kan kusması berbattı bir şey yiyemedim o ilk gün nasıl dua ediyordum sabah olsun diye. onun dışında bir sıkıntım olmadı. benim de burnum şiş hatta temizlerken dokunamıyorum acı var hissizlik var. sol tarafım daha çok şiş mesela :) bir de burnumu gören bu ameliyat olmuş halin mi diyor pek takmıyorum ben de. doktorum inecek böyle kalması imkansız dedi. 1 aya geçer dedi. bekliyorum ben de :)
ya çok merak ediyorum tamponlar çıktıktan sonra ne zaman nefes alabiliyoruz? hala tampon varmış gibi ben nefes alamıyorum 2 deliktende. tamame estetik iyi hoşta sağlık ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?