Burun Ameliyat ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

merhaba

kime ameliyat oldunuz?ameliyattan önce nefes almada problem varmıydı?

benim moralim çok bozuk, burnumdaki şişlikler indikçe kemerimin hala durduğunu farkediyorum, resmen kemik o, iyice törpülememiş sanırım.geçmez değil mi o?yarın doktoruma gidicem.. daha önce böyle bşey başına gelen var mı? çok ağladım bugün. (

ben sanmıyorum belkide şişliktirrr farkında değilsindir törpülenen yer şişmiş olabilir arkadaşım oldu gayet memnunnnn tabi doktorda cok önemliiiii biraqz beklemelisinnnnnnn ............

Arkadaşlar..perşembe akşamı ameliyat olacağım..aslında bundan 6 ay önce olucaktım..doktorla bile görüştüm korktuğumdan olmadı..en sonunda perşembe akşamına karar verdim..strese girdim..ameliyat sonrası o ilk anlardan korkuyorum..ne olur bana yardım edin (

sanırım aynı dertten muzdaribiz aybike ben de zaman zaman oturup ağlıyorum , 24 gün geçti ama yandan bakıldığında sanki çok az törpülenmiş gibi (( cumartesi doktorumla randevum var , iyi şeyler duymaya çok ihtiyacım var gerçektende ...

canım Allah yardımcın olsun kime olacaaksın ben 5 ay önce dr.Veli Aslan beye oldum sen kime?

canım benimde ameliyattan sonra kemer oldutümsek var ya resmen masajla geçecekmiş sen masaj yapmıyomsun?vermdimi doktorun kime oldun keşke burnunu görseydm benimde kemerlide:))

ah tatlm benim 5 ay bitti bende kemer yoktu ameliyattan sonra kemer oldu sanki kemer koydurmak için ameliyat oldum:)masajla geçiyo ama sonra yine geliyo:)

Slm canim,

hadi hayirlisi:) bende ameliyat olali 4 hafta oluyor. Ameliyati felan düsünme. Valla ben öyle yaptim. Sanki normal doktora igne vurulmaya gidiyorum gibiydi. Birden gözümü actim, agzimdan nefes alip veriyorum. Yani tabi ilk bikac gün tuhaf oluyor. Agzindan hem nefes al ver ye ic. Valla su icmekten bile korkuyordum ve geceleri uyumak biraz daha zor geldi. Ve ilk bir kac hafta burnun tikali olabiliyor. Benim bir ay oludu anca anca aciliyor.

Doktorun kim? Agri felan olmuyor yani korkma :)

benimde 4 hafta oluyor, ve bendede sanki cukur olusuyor yaaa valla diyorum nerden oldum sanki. Önü top gibi. Ilk bantlari cikarttiimda düzdü burun. Ama simdi dokundukca o cukuru hissediyorum ve yandanda görünüyor hafifde olsa. Aynen sinirim bozuluyor. Bide ben yurtdisinda oldugum icin, kafama estiim gibi doktoruma gidemiyorum Istanbula. Ama herhalde dayanamiycam ve önümüzdeki ay gelmeyi düsünüyorum.

Yani 2 ay sonra burunun sekli belli oluyormus. Ama ben kiz arkadasimdada gördüm, cokda fazla degismiyor. Siskinlikler iniyor. 2ci bi ameliyat düsünmek bile istemiyorum ama böylede (((

Ben Prof.Dr.İsmail Kuran' a ameliyat oldum.. Gerçekten de eli çok hafif, ameliyat sonrası doğru düzgün morlukbya da şiş ile karşılaşmadım... Bugüne kadar çok tavsiye de duydum ve zaten bende tavsiye üzerine gittim , gören herkes çok beğendi , çok doğal buldu ancak bence fazla doğal oldu sanki (( yani benim en büyük sıkıntım burnumdaki tümsek ve düşük kıkırdağımdı , sanki sadece boyutları küçülmüş gibi şişlik diyorlar , geçer diyorlar , bakalım cumartesi günü doktorum ne diyecek ???

canım inşallah düzelir. yüreğini ferah tut bence masajla, doktorunun tavsiyeleriyle düzelecek o.

İnşallah diyorum , panik atak hastasiyim zaten cok zor karar verdim ameliyata , revizyonu dusunemiyorum bile

Aslında altel ilk cıktigında cok guzel gorunuyordu o haliyle bile , gerci sag tarafinda minicik bir kemer var gibiydi ama 2 gun sonra o da kayboldu ... İyi ama diger taraftaki kemer nerden cıktı ve ne gereği vardı bif anlasam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…