benim tamponlar çıktı ama nefesim hala açılmış değil burnumdan ara ara nefes alıyorum. doktor damla verdi onu kullanıyorum o rahatlatıyor beni. 1-2 ay sabredicez artık şeklini belli etmesi için . cesaret gösteri ameliyat olduk 1-2 aycık da bekleyelim bari :)
ben sanmıyorum belkide şişliktirrr farkında değilsindir törpülenen yer şişmiş olabilir arkadaşım oldu gayet memnunnnn tabi doktorda cok önemliiiii biraqz beklemelisinnnnnnn ............benim moralim çok bozuk, burnumdaki şişlikler indikçe kemerimin hala durduğunu farkediyorum, resmen kemik o, iyice törpülememiş sanırım.geçmez değil mi o?yarın doktoruma gidicem.. daha önce böyle bşey başına gelen var mı? çok ağladım bugün.(
sanırım aynı dertten muzdaribiz aybikebenim moralim çok bozuk, burnumdaki şişlikler indikçe kemerimin hala durduğunu farkediyorum, resmen kemik o, iyice törpülememiş sanırım.geçmez değil mi o?yarın doktoruma gidicem.. daha önce böyle bşey başına gelen var mı? çok ağladım bugün.(
sanırım aynı dertten muzdaribiz aybikeben de zaman zaman oturup ağlıyorum , 24 gün geçti ama yandan bakıldığında sanki çok az törpülenmiş gibi (( cumartesi doktorumla randevum var , iyi şeyler duymaya çok ihtiyacım var gerçektende ...[/QUOTE
ah tatlm benim 5 ay bitti bende kemer yoktu ameliyattan sonra kemer oldu sanki kemer koydurmak için ameliyat oldum:)masajla geçiyo ama sonra yine geliyo:)
Arkadaşlar..perşembe akşamı ameliyat olacağım..aslında bundan 6 ay önce olucaktım..doktorla bile görüştüm korktuğumdan olmadı..en sonunda perşembe akşamına karar verdim..strese girdim..ameliyat sonrası o ilk anlardan korkuyorum..ne olur bana yardım edin(
benim moralim çok bozuk, burnumdaki şişlikler indikçe kemerimin hala durduğunu farkediyorum, resmen kemik o, iyice törpülememiş sanırım.geçmez değil mi o?yarın doktoruma gidicem.. daha önce böyle bşey başına gelen var mı? çok ağladım bugün.(
benim moralim çok bozuk, burnumdaki şişlikler indikçe kemerimin hala durduğunu farkediyorum, resmen kemik o, iyice törpülememiş sanırım.geçmez değil mi o?yarın doktoruma gidicem.. daha önce böyle bşey başına gelen var mı? çok ağladım bugün.(
Arkadaşlar..perşembe akşamı ameliyat olacağım..aslında bundan 6 ay önce olucaktım..doktorla bile görüştüm korktuğumdan olmadı..en sonunda perşembe akşamına karar verdim..strese girdim..ameliyat sonrası o ilk anlardan korkuyorum..ne olur bana yardım edin(
sanırım aynı dertten muzdaribiz aybikeben de zaman zaman oturup ağlıyorum , 24 gün geçti ama yandan bakıldığında sanki çok az törpülenmiş gibi (( cumartesi doktorumla randevum var , iyi şeyler duymaya çok ihtiyacım var gerçektende ...
Ben Prof.Dr.İsmail Kuran' a ameliyat oldum.. Gerçekten de eli çok hafif, ameliyat sonrası doğru düzgün morlukbya da şiş ile karşılaşmadım... Bugüne kadar çok tavsiye de duydum ve zaten bende tavsiye üzerine gittim , gören herkes çok beğendi , çok doğal buldu ancak bence fazla doğal oldu sanki(( yani benim en büyük sıkıntım burnumdaki tümsek ve düşük kıkırdağımdı , sanki sadece boyutları küçülmüş gibi şişlik diyorlar , geçer diyorlar , bakalım cumartesi günü doktorum ne diyecek ???
İnşallah diyorum , panik atak hastasiyim zaten cok zor karar verdim ameliyata , revizyonu dusunemiyorum bileBen Prof.Dr.İsmail Kuran' a ameliyat oldum.. Gerçekten de eli çok hafif, ameliyat sonrası doğru düzgün morlukbya da şiş ile karşılaşmadım... Bugüne kadar çok tavsiye de duydum ve zaten bende tavsiye üzerine gittim , gören herkes çok beğendi , çok doğal buldu ancak bence fazla doğal oldu sanki(( yani benim en büyük sıkıntım burnumdaki tümsek ve düşük kıkırdağımdı , sanki sadece boyutları küçülmüş gibi şişlik diyorlar , geçer diyorlar , bakalım cumartesi günü doktorum ne diyecek ???
canım inşallah düzelir. yüreğini ferah tut bence masajla, doktorunun tavsiyeleriyle düzelecek o.
İnşallah diyorum , panik atak hastasiyim zaten cok zor karar verdim ameliyata , revizyonu dusunemiyorum bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?