canım Allah yardımcın olsun kime olacaaksın ben 5 ay önce dr.Veli Aslan beye oldum sen kime?
benim tamponlar çıktı ama nefesim hala açılmış değil burnumdan ara ara nefes alıyorum. doktor damla verdi onu kullanıyorum o rahatlatıyor beni. 1-2 ay sabredicez artık şeklini belli etmesi için . cesaret gösteri ameliyat olduk 1-2 aycık da bekleyelim bari :)
Bu forum sayesinde ismini duydum ama henüz hiç olumsuz bir yorum duymadım, dolayısıyla güzel bir seçim yapmışsın canımBenim doktorum emre ilhan canim. Ameliyatm gayet basarili gecmis. Yalniz dedigim gibi cok hassas oldugum icin 5.gunumde hala morluklarim ve yuzumde (yanaklarimda) sislik var. Onlar da gececek gunbegun insallah
Bu forum sayesinde ismini duydum ama henüz hiç olumsuz bir yorum duymadım, dolayısıyla güzel bir seçim yapmışsın canımBenim doktorum emre ilhan canim. Ameliyatm gayet basarili gecmis. Yalniz dedigim gibi cok hassas oldugum icin 5.gunumde hala morluklarim ve yuzumde (yanaklarimda) sislik var. Onlar da gececek gunbegun insallah
Dediğin gibi şişlik ve morluklar 10 gün içinde geçer ,sonucun da çok başarılı olacağına eminim , şimdiden güle güle kullan burnunu tatlım , resim eklemeyi de unutma ama olur mu ?
Canım bu 7. günü , şimdi nedense daha büyüdü ve kemerlendicoook güzel görünüyor. Keske benim burnumda bu kadar güzel olsaydi
Offf fikir değiştirdim sanki , elimde ameliyattan tam 7 gün sonra çekilmiş bir resmim var , onu paylaşayım , noolur dürüstçe fikirlerinizi yazın ki ben de cumartesi ona göre doktoruma soracaklarımı netleştireyim ...
Canım alçı çıktığında fena değildi ancak ne olduysa ondan sonra oldu , büyüdü, kemerlendi ( ki iki kişi de kemeri farketti) keşke bu haliyle kalsaydı , razıydım yani ... Ama ameliyat sonrası morluk ve şişliğim neredeyse yok denecek kadar azdı , İsmail beyin eli cidden hafifmiş ...
kızlar yardım edebilicek olan varmı fikri olan?Kızlar 18 ağustosta ameliyat oldum nefes problemim vardı küçükken dümüşüm yanlış kaynamış.Burnumun kemiğini de düzelttli doktor. 2 ay sonra kontrolde herşey normaldi.Ama 13 gün önce burnumun ucunun sol tarafında şişlik oluştu böyle içinde bezelye gibi elleyince sert.Burun deliklerinin üst tarafında sol kısımda.Ben bazen temzlerken filan sertce ellemiş olabilirim.Ama 3 ayda bittikten sonra oluşması tuhaf kaynamıştır sonuçta 3 ayda.Bu kıkırdak mı şişlik mi bilemedim.Doktora gösterdim elleme sorun yok gibi ama çok değişmez dedi bu ne demek şimdi o da bilemedi.Çok taktım elleyip duruyorum bu ne diye.Benim burun ucum zaten yuvarlaktı zaten estetik istememiştim.Doktor belki biraz kaldırdı ben anlayamıyorum ama bu şişlik beni düşündürüyor.Sizin fikrinizi sormak istedim.Kızlar nolur böle bişi yaşayan varsa yardım etsin:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?