Burun Ameliyat ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Benim doktorum emre ilhan canim. Ameliyatm gayet basarili gecmis. Yalniz dedigim gibi cok hassas oldugum icin 5.gunumde hala morluklarim ve yuzumde (yanaklarimda) sislik var. Onlar da gececek gunbegun insallah

canım Allah yardımcın olsun kime olacaaksın ben 5 ay önce dr.Veli Aslan beye oldum sen kime?

teşekküler..canım benim eşimde doktor ama kbbci değil..yakın arkadaşı var cerrahpaşada uzman olmasına 1 yıl kalmış..tusta 1. olmuş bir çocuk..hocasıyla o yapıcak..cerrahpaşada yapayım dedi ben korktum istemedim..özelde yapıcak..2500'e..burnum çok kemerli..o kemiği kesin kırmaları lazım..ondan korkuyorum..off ulan of..uyku yok bana..

ya bi de o kadar komik ki..evlendim 3.5 ay önce insan önceden yaptırır..daha güzel bi gelin olur di mi.kocayı buldum kudurdum ben :)ya ben ferihaya çok benziyormuşum yolda bile feriha diyen oldu ama burnumu gören fikrini değiştiriyor tabi :))

1-2 ay değil ama bir hafta falan bazen tıkalı bazen açık gezdim,bir de grip gibi burnum aktı.cuma günü 2 hafta olucak,yarın alçı çıkıyo,fotoları paylaşıcam,yorumlarınızı beklerim

Benim doktorum emre ilhan canim. Ameliyatm gayet basarili gecmis. Yalniz dedigim gibi cok hassas oldugum icin 5.gunumde hala morluklarim ve yuzumde (yanaklarimda) sislik var. Onlar da gececek gunbegun insallah
Bu forum sayesinde ismini duydum ama henüz hiç olumsuz bir yorum duymadım, dolayısıyla güzel bir seçim yapmışsın canım
Dediğin gibi şişlik ve morluklar 10 gün içinde geçer ,sonucun da çok başarılı olacağına eminim , şimdiden güle güle kullan burnunu tatlım , resim eklemeyi de unutma ama olur mu ?

Kızlar 18 ağustosta ameliyat oldum nefes problemim vardı küçükken dümüşüm yanlış kaynamış.Burnumun kemiğini de düzelttli doktor. 2 ay sonra kontrolde herşey normaldi.Ama 13 gün önce burnumun ucunun sol tarafında şişlik oluştu böyle içinde bezelye gibi elleyince sert.Burun deliklerinin üst tarafında sol kısımda.Ben bazen temzlerken filan sertce ellemiş olabilirim.Ama 3 ayda bittikten sonra oluşması tuhaf kaynamıştır sonuçta 3 ayda.Bu kıkırdak mı şişlik mi bilemedim.Doktora gösterdim elleme sorun yok gibi ama çok değişmez dedi bu ne demek şimdi o da bilemedi.Çok taktım elleyip duruyorum bu ne diye.Benim burun ucum zaten yuvarlaktı zaten estetik istememiştim.Doktor belki biraz kaldırdı ben anlayamıyorum ama bu şişlik beni düşündürüyor.Sizin fikrinizi sormak istedim.Kızlar nolur böle bişi yaşayan varsa yardım etsin:18:

Bugun alcimi ve tamponlarimi aldirdim. Alcimin bgn alinacagibi dusunmemistim supriz oldu :)

Tamponlae cikarken hic ama hic acimiyor, burundan buyuk yumusak bir sey cikiyor gibi oluyor korkukacak bi sey yokmus :)

Bir duzeleyim resim ekleyecegim:) darisi herkesin basina insallah :)

Bugun alcimi ve tamponlarimi aldirdim. Alcimin bgn alinacagibi dusunmemistim supriz oldu :)

Tamponlae cikarken hic ama hic acimiyor, burundan buyuk yumusak bir sey cikiyor gibi oluyor korkukacak bi sey yokmus :)

Bir duzeleyim resim ekleyecegim:) darisi herkesin basina insallah :)[/QUOTE]
Çok geçmiş olsun canımm, işin en sıkıntılı kısmını atlatmış oldun böylece :) bundan sonra bollca sabırla beklemek gerekiyor Ben de tam olarak şişlerim inmeden resim koymak istemedim , şu cumartesini bir atlatayım ve elime gelen aptal kemerin şişlik olduğuna emin olayım , belki o coşkuyla hemen koyarım

Offf fikir değiştirdim sanki , elimde ameliyattan tam 7 gün sonra çekilmiş bir resmim var , onu paylaşayım , noolur dürüstçe fikirlerinizi yazın ki ben de cumartesi ona göre doktoruma soracaklarımı netleştireyim ...

Eklentiler

• $image.webp
    22,3 KB · Görüntüleme: 40
coook güzel görünüyor. Keske benim burnumda bu kadar güzel olsaydi
Canım bu 7. günü , şimdi nedense daha büyüdü ve kemerlendi 25. günüm ve ben az önce eşime sarılıp hüngür hüngür ağladım (((( Cumartesi gününe kadar kendimi sakinleştirmeye ve üzmemeye çalışıyorum bakalım noolucak ???

Aa canim cok guzel sen resmen takinti haline getirmissin amaa yahu cok guZel gorunuyor gercekten cok samimiyim :) gonlunu ferah tut artik :)

Yalniz masallah 7. Gune ragmen inanilmaz guzel gorunuyo canim . ne yuzde ne burunda oyle fazla bir sislik hcbsy yok masallah sana

Canım alçı çıktığında fena değildi ancak ne olduysa ondan sonra oldu , büyüdü, kemerlendi ( ki iki kişi de kemeri farketti) keşke bu haliyle kalsaydı , razıydım yani ... Ama ameliyat sonrası morluk ve şişliğim neredeyse yok denecek kadar azdı , İsmail beyin eli cidden hafifmiş ...

burnun bu fotoda gayet güzel,şikayet ettiğin şu an ki halini koysan daha iyi yorum yapabilirdik.bu arada alçın çok çabuk çıkmış ,beniim 15 gün oldu.daha bugün çıkıcak,şaşırdım..

canım alçım tam 7. gün çıktı, ben de tampon da yoktu ,İsmail Bey tampon ve alçıdan sonra burun bantı da kullanmıyor , ameliyattan sonra burun içi şiştiği için birkaç gün nefes almada problem yaşadım ancak , alçı çıktıktan sonra neredeyse hiç tıkanma dahi olmadı problemli halinin resmini bile çekmedim ama bu akşam telefondan bir tane çekip buraya koyayım ...Dışarıdan ne kadarı belli olacak bilmiyorum ( ya farketmiyorlar ya da ben daha çok üzülmeyeyim diye söylemiyorlar) ama benim elime bildiğin kemer geliyor, önceleri sol taraftandı, son 2 gündür sağdan da gelmeye başladı alçıdan çıkınca daha şiş olması gerekmez miydi, neden sonradan şişti ve büyüdü o da tuhaf işte

kızlar yardım edebilicek olan varmı fikri olan?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…