Burun Ameliyat ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Valla çok ilginç , estetik yaptırırsın bi dert, yaptırmazsın o da dert Başka bir doktora göstermek işe yarayabilir, en azından fikir verebilir ...

koyduğun resimde burnun gayet güzel ama, kavisli ve kemerli değil hiç..ben çok beğendim.benimki resmen kemerli.dün doktoruma gittim, çok kızdı bana , çünkü o kemik değil kıkırdakmiş.ve çökme olmaması için koymuş onu kemiğimin üstüne.bastırarak masaj yapmamı söyledi ve bir buçuk ayda dağıalacak dedi.yüzde yüz gidecek dedi, garantisini de verdi çok emin bir şekilde.hatta ikna olmadığımı görünce şekilli olarak çizdi bir de.masaj yaparken baya acıyo ama mecburum.zaten yumuşak bişey , kemik değil evet ama hiç bir değişme olmuyor.sadece bekliyorum şuan.size tavsiyem eğer çalışmıyorsanız,eczaneden ince beyaz burun bandı alın ve yapıştırın,doktorum söyledi bana.çünkü hem oraya biraz baskı yapıyor,hem de ayanaya baktığımda o kemer belli olmuyor.o gidene kadar çıkarmayı düşünmüyorum bandı, en azından bandın altında kalıyor.bu burun ameliyatı fiziksel olarak değil resemen psikilojik olarak yıpratıyo insanı!

Arkadaşlar ben Ameliyat olalım 16 gün oldu, lütfen bana yardımcı olun kafayı üşütmek üzereyim ( bandajlarım 10. gün çıktı burnum şiş olduğu için kemer pek belli değildi zamanla burnumun ucu indi şuan yandan bakınca kemer görünüyo yani burnum dümdüz kemer hafiften belli oluyo, doktor sanki fazla törpülememiş gibi görünüyo doktoruma sordum diyorum kemer çıktı ortaya çıksın o iner diyo, ya dokununca resmen kemik var orda kemik nasıl insin diye düşünüyorum yani et olsa hissederim ödem olduğunu , napıcam ben ya kafayı yiycem o kadar sıkıntı çektim 16. günümdeyim hafiften kemer çıktı bu durumu yaşayan var mı? arkadaşlar doktor bana 1 ay bekle dedi yılbaşına kadar iner dedi acele etme dedi hiç bir kasap benim etim kötü demez yani bende bilmiyorum şaşırdım kaldım ya iner mi gerçekten

Yani şu saatte beni nasıl umutlandırdığını anlatamam sana , oturup ağlayacağım o derece ( aslında normalde hiç sulugöz değilimdir ama bi tuhaf oldum bu ara ) İnşallahhhh cumartesi günü bende buna benzer yanıtlar ve garantiler alırım canım ve inann senin adına çook sevindim :) darısı başıma diyorum

Merhaba canım;
Önceki mesajlarıma bakarsan aynı dertten muzdarip olduğumuzu görürsün , benim de alçıdan çok sonra kemer çıktı ve bence de bildiğin kemik, kıkırdak gibi yumuşak değil ... Bakalım neler olucak , bekliyorum cumartesiyi ...

çok sıkıntılı bi durum ya biraz araştırdım bu durumu yaşayanlar olmuş ve % 90 ı geçti diyo bakalım bizim ne olacak

eylemcik valla gördüm resmini hiç öyle dert edilcek bir durum yok aksine çok doğal ve süper olmuş..senin önceki halin benm şimdiki burnuma benziyorda merak etmiştim..nasıl oldugunu..burun 6 ayda anca oturuyor merak etme benm arkadaş 3 ayda bile haala şişti inince daha bi güzelleşti dert etme sen boş yere en çok müdahale edilen yer tabikide şişicek..doktorun hatasıysada kendileri düzeltiyorlar ama yok öyle bir durum yani..

O zamann %90 lık dilime girmek için bollca dua ediyoruz bu durumda

O zamann %90 lık dilime girmek için bollca dua ediyoruz bu durumda

inşallah geçer canım ya bende dua ediyorum ilk defa ameliyat oldum pek sorunlu bir burnum yoktu ama olmamda fayda vardı okuduğum yorumların çoğunda o şişlik olmuş kemer varmış gibi duruyomuş sertmiş falan diyolar yine insan gözüyle görene kadar tatmin olmuyor işte geçiyormuş falan bakalım bizde inşallah geçti eser kalmadı deriz

Çok teşekkür ederim Simaylim , yumuşak olsa takmayacağım ama sert ve kemik gibi , o çok canımı sıkıyor işte Doktorumun sitesine göz attım bugün ; ufak sıkıntıları sedasyon ya da lokal düzeltiyormuş , umarım gerek kalmaz ...

Canım çok teşekkur ederim , dediğim gibi kemiğe benzemesi ve sert olması canımı sıkıyor ... Bugün doktorumun sitesine girdim ; ufak pürüzleri sedasyonla ya da lokal düzeltebiliyormuş , umarım gerek kalmaz ...

yok yaa gerek kalmaz bence sen masaj yap dediyse onu ihmal etme yeter..bnm burnumda senin eski burun gibi bende istiyordum ama 2.bebek istiyoruz..ondan sonra inş.. ama hep ameliyat olanlara dua ediyorum tez zamanda düzelsin diye..sanada geçmiş olsun canm iyileşirsin birşeyin kalamz inş.

kemer olsun diye olmadık di mi biz bu ameliyatları..ben bi de biraz kavisli olsun istiyodum, şimdi kavisi geçtim dümdüz olsun yeter diyorum.ne hale geldimm..nasıl hayaller kurarark giriyoruz bu ameliyata.ben güzelleşmek için girdim ama çirkinleştim, göz altım çöktü falan.doktorum kendinden çok emin, mantıklı olarak açıkladı da niçin o kıkıtrdağı koyduğunu.ama erimeyecek diye korkuyorum ben de.ama umutluyum da bir yandan.2 hafta sonra yine gidicem.inşallah burnum güzelleşir de koyarım ben de fotoğrafını..

Bana masaj da önermedi henüz , gerçi ameliyattan sonra yurtdışına cıktığı için gorusemedik daha , belki cumartesi günü verir bana da ... Bu arada bir süre sonra biz de 2. bebiş istiyoruz hadi hayırlısı ))

siz açık ameliyat mı oldunuz ben açık ooldum doktora sordum yapyım mı masaj dedim hayır karışma dedi ödemleri bırak kendiliğinden dağılması daha sağlıklı dedi şimdi isim vermek istemiyorum tanınmış bir doktora oldum fiyatıda biraz fazlaydı

Aynen senin gibi düşünüyorum günlerdir, eşimin beynini yiyorum , yetmiyor boynuna sarılıp zır zır ağlıyorum ama doktorun bu kadar eminse vardır bir bildiği , ya da hiç ücret almadan düzeltir geçmezse ... Kavisten bir turlü geçemedim ben hala Gerçi doktorum bana demişti; fındık gibi minnacık , kAlkık bi nuru istiyorsan ben doğru adres değilim diye ... Doğalliği bozan herşeye karşı ( oyy buna kavis de dahildi de ben mi anlamadim kiii :/ )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…