Evet canım ben de açık ameliyat oldum , masaj bana da tuhaf geliyor doğrusu, bir de yapanlar canlarınin çok acıdığindan bahsediyor , urkütüyor beni ...siz açık ameliyat mı oldunuz ben açık ooldum doktora sordum yapyım mı masaj dedim hayır karışma dedi ödemleri bırak kendiliğinden dağılması daha sağlıklı dedi şimdi isim vermek istemiyorum tanınmış bir doktora oldum fiyatıda biraz fazlaydı
Bu arada ciltleriniz ne durumda kızlar , benim ameliyata kadar bebek gibi cildim vardı , şimdi bildiğin sivilce küpüyüm, bunu da sordum telefonda ; gelince cildinin PH dengesine bakalım dedi ...O da bozuk kalirsa vay halime !!! ( telefondan yazdığım icin bazen sacma sapan harfler karisiyor araya kusura bakmayin )
Ahh ne altısı , kaç altıSiyah noktalar geçiyor canım, burun derisi soyulmaya başladıysa tamamdır, burundaki o kötü görüntü soyulan deri ile kayboluyor ama sivilce neyin nesidir bi de yanağımda ne alaka
koyduğun resimde burnun gayet güzel ama, kavisli ve kemerli değil hiç..ben çok beğendim.benimki resmen kemerli.dün doktoruma gittim, çok kızdı bana , çünkü o kemik değil kıkırdakmiş.ve çökme olmaması için koymuş onu kemiğimin üstüne.bastırarak masaj yapmamı söyledi ve bir buçuk ayda dağıalacak dedi.yüzde yüz gidecek dedi, garantisini de verdi çok emin bir şekilde.hatta ikna olmadığımı görünce şekilli olarak çizdi bir de.masaj yaparken baya acıyo ama mecburum.zaten yumuşak bişey , kemik değil evet ama hiç bir değişme olmuyor.sadece bekliyorum şuan.size tavsiyem eğer çalışmıyorsanız,eczaneden ince beyaz burun bandı alın ve yapıştırın,doktorum söyledi bana.çünkü hem oraya biraz baskı yapıyor,hem de ayanaya baktığımda o kemer belli olmuyor.o gidene kadar çıkarmayı düşünmüyorum bandı, en azından bandın altında kalıyor.bu burun ameliyatı fiziksel olarak değil resemen psikilojik olarak yıpratıyo insanı!
kızlar bugün benim için büyük gün , bakalım şu koca kemerime bir cevap alabilecek miyim ? akşam gelişmelerden haberdar ederim sizi , öpüldünüz
Merhaba canım;
Önceki mesajlarıma bakarsan aynı dertten muzdarip olduğumuzu görürsün , benim de alçıdan çok sonra kemer çıktı ve bence de bildiğin kemik, kıkırdak gibi yumuşak değil ... Bakalım neler olucak , bekliyorum cumartesiyi ...
canım doktorum benim burnumun inmeyeceğini hatta kalkacağını söyledi ama , resimlerine baktım , burnun çok güzel olmuş ve öyle endişelendiğin abartı bi kalkıklık yok, tam kıvamında yanimerak ettim görüştün mü doktorunla?
bu arada ben burnumdan memnunum ama eşim sürekli burnun çok kalkık böyle mi kalacak diyip duruyor?zamanla biraz iner herhalde??
canım doktorum benim burnumun inmeyeceğini hatta kalkacağını söyledi ama , resimlerine baktım , burnun çok güzel olmuş ve öyle endişelendiğin abartı bi kalkıklık yok, tam kıvamında yani
, güzel günlerimiz olsun yeni burnuşlarımızla
Ahh ne altısı , kaç altıSiyah noktalar geçiyor canım, burun derisi soyulmaya başladıysa tamamdır, burundaki o kötü görüntü soyulan deri ile kayboluyor ama sivilce neyin nesidir bi de yanağımda ne alaka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?