Burun Ameliyat ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

hadi bakalım inş..ameliyat olucam dediğimde sonra pişman olupta eski burnunu özlemiysin dmeişlerdi..bende yakup avşara resim gönderdim ve önceki sonraki halini gördüm aslan pişman olmam dedim..gören sanki orjinal burnummuş dedi..şimdi 2.bebeği düşünüyoruz inş. sonrasında olucam ameliyatımı..kızlar bişey sorucam bebek 6 aylıkken falan ameliyat olsak nasıl olur ek gidalara başlandığında hani..kaç gün sonra emzirilebilir..yada emzirilmemelimi

Evet canım ben de açık ameliyat oldum , masaj bana da tuhaf geliyor doğrusu, bir de yapanlar canlarınin çok acıdığindan bahsediyor , urkütüyor beni ...

Bu arada ciltleriniz ne durumda kızlar , benim ameliyata kadar bebek gibi cildim vardı , şimdi bildiğin sivilce küpüyüm, bunu da sordum telefonda ; gelince cildinin PH dengesine bakalım dedi ...O da bozuk kalirsa vay halime !!! ( telefondan yazdığım icin bazen sacma sapan harfler karisiyor araya kusura bakmayin )

evet ya canım sorma sivilce çıkmayan ciltte sivilceler çıktı 6 taneden fazla sivilce var dokunmuyorum üstelik burnumun derisi soyuluyo o normal de sivilce ne alaka yani bide burundaki siyah noktalar çoğalmış bana dedi geçmezse cilt temizliğine git bide ona para bayıl tamam :)

Ahh ne altısı , kaç altı Siyah noktalar geçiyor canım, burun derisi soyulmaya başladıysa tamamdır, burundaki o kötü görüntü soyulan deri ile kayboluyor ama sivilce neyin nesidir bi de yanağımda ne alaka

altılar banaydı galiba:))netten baktım olabilir yazıyo doktorlar ona göre ilaç veriyolarmış am sanmam yinede 2 yaşında olmalı..yani bana bir 3 sene öffff hepinize hayırlı akşamlar kızlar...

Kızlar bu arada geçirdiğim süreçle ilgili bikaç resim yükledim , az önce taze bi albümüm de oldu , oradan bakabilirsiniz ...

canım acıyo diye ihmal etme sen uzun süre bastırmassan değişmez
çok uzun süre ben 15 dakika bastırıyorum görsen düzeliyo baya güzel oluyo ama bırakınca yavaşça yine eski hali alıyo sen masajını yap kaç dakika diyosa devam et ihmal etme

kızlar bugün benim için büyük gün , bakalım şu koca kemerime bir cevap alabilecek miyim ? akşam gelişmelerden haberdar ederim sizi , öpüldünüz

arkadaşlar..perşembe günü ameliyat olucaktım nasip olmadı..dedim vefat etti..o kadar da hazırlamıştım kendimi..yorumları okudum saatlerce gaza geldim..şimdi yeniden bir konsantre dönemi..salı günü düşünüyorum..ya insanın cesaretini toplaması ne kadar zor :))

burundaki şişler indikçe benim gibi burnunda kemerle karşılaşanlara umut olamak için yazıyorum, doktorun dediği gibi kıkırdakmış.. masaj yaptıkça hergeçen gün küçülüyor, tamamen geçmedi ancak bugün 14. günüm. doktor birbuçuk ay dedi.yani kızlar benim gibi boşuna korkup kimse ağlamasın diye yazıyorum, böyle bir durumla karşılaşan birileri varsa hiç korkmayın ve masajı ihmal etmeyin,hergün fotoğraf çekiyorum anlamak için,gerçekten gün geçtikçe küçülüyor..

merak ettim görüştün mü doktorunla?

bu arada ben burnumdan memnunum ama eşim sürekli burnun çok kalkık böyle mi kalacak diyip duruyor?zamanla biraz iner herhalde??

Son düzenleme:
Kızlar merhaba, haftasonu telefondan zor oluyor diye pazartesini bekledim, masama geçer geçmez de yazayım dedim , sonunda İsmail bey ile görüştük şükürler olsun bana bu kemer sandığım şeyin aslında burnuma koyduğu destek olduğunu ve şu an şiş olduğunu, eğer bu desteği koymasaydı en fazla10 gün içinde burnumun çökeceğini ve hiç endişelenmemem gerektiğini , onun ineceğini söyledi.burnumu çok iyi buldu( iyileşme sürecini yani) hatta masaj bile vermeyeceğim o kadar eminim geçeceğine sen de rahatla artık dedi ameliyattan sonra ilk resmimi 3. ayda çekeceğini , daha sonra 12. ayda çektikleriyle karşılaştırdıüımızda ne klada çok değiştiğini 2 resim arasında bile fark edebileceğimi söyledi ...burun ucuma da baktı ve ben söylemeden (bişiler hesapladı artık neydi anlayamadım) burun ucumunda kalkacağını söyledi ( yüzde oran verdi ama hatırlayamıyorum ) yani garanti veriyorum demesi rahatlattı , çok da ilgiliydi, oradaki hastalarsan da olumlu yorumlar aldım zaten oldukça da kalabalıktı ama ona rağmen son derece güleryüzlü ve ilgili davrandı ... bakalım neler olucak , sıra geldi beklemeye )

merak ettim görüştün mü doktorunla?

bu arada ben burnumdan memnunum ama eşim sürekli burnun çok kalkık böyle mi kalacak diyip duruyor?zamanla biraz iner herhalde??
canım doktorum benim burnumun inmeyeceğini hatta kalkacağını söyledi ama , resimlerine baktım , burnun çok güzel olmuş ve öyle endişelendiğin abartı bi kalkıklık yok, tam kıvamında yani
, güzel günlerimiz olsun yeni burnuşlarımızla

teşekkürler inşallah...bugün 17.günüm aslında ucu hafif inmiş gibi ,doktorum bana masajı ihmal etme şekillenmesi ve ödemlerin dağılması için şart dedi..yapıyorum bakalım ...yeni resimler yüklerim birkaç güne..görüşürüz..

aynı sorun bendede var 2,5 ay oldu ameliyat olalı yüzüme bir sürü şey kullandım en son cildiyeye şimdi ilaç kullanıyorum

Acil yardım.25 gün oldu nefes alamıyorum.üstelik yaralar iyileşmiyor iltihaplı gibi!!! dikiş hattı boyunca etrafı sivilce gibi çıkıntılarla dolu.delikler tuhaf deliklerin ortasındaki alan resmen yamuk ve bariz bir şekilde ''C'' seklinde!!! doktor ödem diyor.ben hiçkimsede benim burnumun ucu gibi olan görmedim!!! deniyimlerinizi bekliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…