Burun Ameliyat ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

nefes daha tam alamazsın doğal.

altı şiş olur ödem derler evet.

dikiş hattının etrafını bilmiyorumda burnumun ü stünü altını sivilce basmıştı benim de evet.

iltihaplı gibi derken nasıl iltihap mı akıyor? bu ciddi bi durum olabilir iltihaplanması yani. dokytuna söyle içine baksın burnunun.

canım ben de 2010 temmuzda ameliyat oldum, sadece deviasyon vardı, tamponlar ilk çıktığı zaman çok iyi bir nefes aldım, sonra kanamalar olduu için hafif hafif burnumu tıkıyordu ve tam nefes alamiyordum. Benim doktorum tuzlu su vermişti. 1 lt kaynamış soğumuş suya 1 çorba kaşığı tuz koyup sürekli bu tuzlu suyla burnumu temizledim. Bu yaraların iyileşmesine yardımcı oluyormuş, bir de antibiyotik ve bir burun içi merhem vermişti, kabukların dökülmesi için. bir de denize girmek iyi gelir demişti, deniz suyu yani. böylece 1 ayda falan iyileştim. ama yine burnum tam açılmamıştı. tekrar KBB doktoruna gittim, bu doktor başka doktordu, baktı ki yine burun etleri şişik. sonra alerji testi yaptırdım ve alerjim olduğunu öğrendim. alerjiye yönelik ilaçlar içince yavaş yavaş açıldı, öyleki bir ara hiç koku duyamıyordum. biraz daha bekle bence birden iyileşmiyor.
Çok geçmiş olsun canım

ahsen senle aynı durumdayım ve 7 aydan gıdıorummm

ttlım ozelden msj atamıorumm ben msj atmıssın ama ben trabzondayım burdanbı doktora oldum benı anladıgını sandım gayet guzel konustuk falan fılan ama sımdı 7.aydayım hıcbı degısıklık yok benım burnum kanatları ucu buyuk kemıgımde bı sıkıntı yok bole tutup az kaldırdımmı guzel oluo kuculup hafıf kalkması gerke derımın sankı ama revızyona bu sekılde ıhtıyacım var napıcamı bılemıorum kendı doktoruma guvenemıorum ama carsamba gıdıp bı konusucam benım sol tarafımdan bı kemık alındı okadar ama sen bı doktor olarak benı uyarmalısınkı ben bu kemıg alırsam ucucnda bua uydurmam gerekır dıee kemıgı alıp bıraktı ınsn bı toplar burnuuu ayy darlandım yıneeee ((

Atomix vburnunun kalkıklığını çok sevdim yani kavisli güzel olmuş.kızlar burun ameliyatı olalı 22 gğn oldu bende kavis mavis yok düz.evet çok doğal duruyor ama ben kavisli olmasını çok istemiştim.birde burnum yüzüme göre büyük geliyor.acaba şişliktenmi ya.biri bana güzel olucak desin((

birde doktor bana masaj yapmana gerek yok demiti.burdaki herkes masajla şekil verdiğini söylüyor.kafam karıştı

sana bişey deyimmi hiç boşa kavisli isteme,benimki kavisli ama ucu düşük o zaman daha beter duruyor,tam bir ameliyat hatası olduğu belli.hem estetik olduğu anlaşılıyor hem de çok çirkin duruyor,düz olması daha iyidir o bakımdan.düz ve biraz kalkık olanlar ise bence ideal,kalkıklık için kavis şart değil zaten

bugün burnumun alçısı değişti alçı çıktıktan sonra doktor bak aynaya dedi açıkçası çok bakmak istemedim zaten davul gibi oldu suratım burun kimbilir ne haldedir diye düşündüm ama yinede baktım ve tahmin ettiğim gibi çok şişti doktorda uyardı zaten bakmadan bu senin burnun değil merak etme çok şiş şimdi belli olmaz diye çok ama iki kaş arası çok kavisli gelmedi bana en çok korktuğum şeyde o ya bayrak direği gibi dimdik inen bir burun :18: şiş daha dedi doktor çok incelemekte istemedim moralim bozulmasın diye çok bakınca ister istemez detayları görüyorsun bakalım yaptık bir delilik sonu ne olacak Allah kimseyi pişman etmesin

canım daha çok yeni sanırım bu sıkıntı hepimizde var bende hiç şişlik inmeyecek gibi düşünüyorum ama sabretmek lazım burun ameliyatı sabır işi kesinlikle şişlikler inince daha güzel olacak merak etmee :13:
birde doktor bana masaj yapmana gerek yok demiti.burdaki herkes masajla şekil verdiğini söylüyor.kafam karıştı

bu masaj olayı benimde kafamı karıştırıyor benim doktor masajı öneriyor ama ne kadar faydalı olur bilmiyorum yahuu ameliyatlı buruna dokunamam ki ben sadece şekil için değil sanırım ödemler içinde faydalı olabilir masaj faslı

kızlar ameliyat sonrası yüzünüzü nasıl temziliyosunuz. bnm 17.günüm ve burnumun üzeri hassas olduğu için çok siyah kir yüzümde öyle yıkayamıyorum. peeling veya tonikle temizlemem lazım sanırım önerdiğiniz kullandığınız ürün varmı acaba ?

canım ben nivea nın peelingini kullanarak temizliyorum burnumun üstüne masaj yaparak uyguluyorum siyah noktalara bayağı iyi geliyo...

bu arada burnunun son resimlerini merak ediyorum.9.gün resimlerin çok iyiydi...

Son düzenleme:
Anlattıklarını okuyunca acaba aynı doktora mı ameliyat olduk diye düşünmeden edemedim sen kime oldun ameliyatını canım ?
ben Saffet Örs e oldum.sen hangi doktora oldun canım?

çok üzüldüm canım ya geçmiş olsun.bu burun işi sabır işi derlerdi doğruymuş valla.beklemek lazım.doktorum 15 günde şekli belli olur 3 ayda şişler iner demişti.şekil bu demekki yani kavis mavis yalan oldu.

her doktor önermiyor demekk benmkide yapma gerek yok dedi.zaten kendisi burnumu çok beğendi:)gerçi gören herkes beğeniyor fark etmiyorlarda.

kızlar bişi sorucam ; bu burun içinde kendinden erimesini beklediğimiz dikişler ne zaman eriyor ??? zira ben rahat durmuyorum burnumun içinde kabuk oluştu sanıp cıımbızla çekiyorum ve sonra tavanlara uçuyorum doktorumu aradım dün, anlattım , çok kızdı sakın elleme onlar eriyeckler diye ama ben ameliyat olalı 33 gün oldu ... ( huysuzum ben di mi )

benımkı 45-50. gün arası erimişti canım, bekle, bır bakıyorsun yok olmuş, çok ılgınc gercekten...

benım dıkısler 23 ve 25. gunlerde temızlemeye calısırken kendılıgınden geldı, sakın dokunma o dusuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…