Acil yardım.25 gün oldu nefes alamıyorum.üstelik yaralar iyileşmiyor iltihaplı gibi!!! dikiş hattı boyunca etrafı sivilce gibi çıkıntılarla dolu.delikler tuhaf deliklerin ortasındaki alan resmen yamuk ve bariz bir şekilde ''C'' seklinde!!! doktor ödem diyor.ben hiçkimsede benim burnumun ucu gibi olan görmedim!!! deniyimlerinizi bekliyorum.
Acil yardım.25 gün oldu nefes alamıyorum.üstelik yaralar iyileşmiyor iltihaplı gibi!!! dikiş hattı boyunca etrafı sivilce gibi çıkıntılarla dolu.delikler tuhaf deliklerin ortasındaki alan resmen yamuk ve bariz bir şekilde ''C'' seklinde!!! doktor ödem diyor.ben hiçkimsede benim burnumun ucu gibi olan görmedim!!! deniyimlerinizi bekliyorum.
tam 5 ay oldu ameliyat olalı.ama halen daha burun ucu şiş ve büyük,kanatlarda öyle...5 ayı doldurup da 7-9. ayında burun ucunda bariz inme yaşayanlar biraz umut verin( burun derim kalın bu arada...inş. böyle kalmaz
siz açık ameliyat mı oldunuz ben açık ooldum doktora sordum yapyım mı masaj dedim hayır karışma dedi ödemleri bırak kendiliğinden dağılması daha sağlıklı dedi şimdi isim vermek istemiyorum tanınmış bir doktora oldum fiyatıda biraz fazlaydı
ttlım ozelden msj atamıorumm ben msj atmıssın ama ben trabzondayım burdanbı doktora oldum benı anladıgını sandım gayet guzel konustuk falan fılan ama sımdı 7.aydayım hıcbı degısıklık yok benım burnum kanatları ucu buyuk kemıgımde bı sıkıntı yok bole tutup az kaldırdımmı guzel oluo kuculup hafıf kalkması gerke derımın sankı ama revızyona bu sekılde ıhtıyacım var napıcamı bılemıorum kendı doktoruma guvenemıorum ama carsamba gıdıp bı konusucam benım sol tarafımdan bı kemık alındı okadar ama sen bı doktor olarak benı uyarmalısınkı ben bu kemıg alırsam ucucnda bua uydurmam gerekır dıee kemıgı alıp bıraktı ınsn bı toplar burnuuu ayy darlandım yıneeee
1.ameliyatımda benimde başıma gelmişti sadece kemeri düzeltmiş bırakmış toplama daraltma hiç bişi yok bide sonra sağa kaydı burnum kötüydü yüzümü yamuk göstermeye başlamıştı 2.ameliyatımla düzeldi ama yinede çok az kaldı sanırım herkes kalmamış diyo ama ben zor beğenirim onunlamı alakalı anlayamadm çok geçmiş olsun yine ameliyat görünüyo sana sanırım
Anlattıklarını okuyunca acaba aynı doktora mı ameliyat olduk diye düşünmeden edemedimbirde doktor bana masaj yapmana gerek yok demiti.burdaki herkes masajla şekil verdiğini söylüyor.kafam karıştı
Atomix vburnunun kalkıklığını çok sevdim yani kavisli güzel olmuş.kızlar burun ameliyatı olalı 22 gğn oldu bende kavis mavis yok düz.evet çok doğal duruyor ama ben kavisli olmasını çok istemiştim.birde burnum yüzüme göre büyük geliyor.acaba şişliktenmi ya.biri bana güzel olucak desin((
canım daha çok yeni sanırım bu sıkıntı hepimizde var bende hiç şişlik inmeyecek gibi düşünüyorum ama sabretmek lazım burun ameliyatı sabır işi kesinlikleAtomix vburnunun kalkıklığını çok sevdim yani kavisli güzel olmuş.kızlar burun ameliyatı olalı 22 gğn oldu bende kavis mavis yok düz.evet çok doğal duruyor ama ben kavisli olmasını çok istemiştim.birde burnum yüzüme göre büyük geliyor.acaba şişliktenmi ya.biri bana güzel olucak desin((
birde doktor bana masaj yapmana gerek yok demiti.burdaki herkes masajla şekil verdiğini söylüyor.kafam karıştı
kızlar ameliyat sonrası yüzünüzü nasıl temziliyosunuz. bnm 17.günüm ve burnumun üzeri hassas olduğu için çok siyah kir yüzümde öyle yıkayamıyorum. peeling veya tonikle temizlemem lazım sanırım önerdiğiniz kullandığınız ürün varmı acaba ?
ben Saffet Örs e oldum.sen hangi doktora oldun canım?Anlattıklarını okuyunca acaba aynı doktora mı ameliyat olduk diye düşünmeden edemedimsen kime oldun ameliyatını canım ?
sana bişey deyimmi hiç boşa kavisli isteme,benimki kavisli ama ucu düşük o zaman daha beter duruyor,tam bir ameliyat hatası olduğu belli.hem estetik olduğu anlaşılıyor hem de çok çirkin duruyor,düz olması daha iyidir o bakımdan.düz ve biraz kalkık olanlar ise bence ideal,kalkıklık için kavis şart değil zaten
canım daha çok yeni sanırım bu sıkıntı hepimizde var bende hiç şişlik inmeyecek gibi düşünüyorum ama sabretmek lazım burun ameliyatı sabır işi kesinlikleşişlikler inince daha güzel olacak merak etmee :13:
aynı şeyi söylemişiz:)sabır sabır...inşallah canım Allah hepimizin gönlüne göre versin ya.o kadar heveslenip hayaller kuruyoruz insan istediği gibi durmayınca üzülüyor.birde benim yüzüm öyle çok büyük değil burnum patlıcan gibi oldu:)
bu masaj olayı benimde kafamı karıştırıyor benim doktor masajı öneriyor ama ne kadar faydalı olur bilmiyorum yahuu ameliyatlı buruna dokunamam ki bensadece şekil için değil sanırım ödemler içinde faydalı olabilir masaj faslı
ben Saffet Örs e oldum.sen hangi doktora oldun canım?
ben prof.dr.ismail kurana oldum canım ...
kızlar bişi sorucam ; bu burun içinde kendinden erimesini beklediğimiz dikişler ne zaman eriyor ??? zira ben rahat durmuyorum burnumun içinde kabuk oluştu sanıp cıımbızla çekiyorum ve sonra tavanlara uçuyorumdoktorumu aradım dün, anlattım , çok kızdı sakın elleme onlar eriyeckler diye ama ben ameliyat olalı 33 gün oldu ... ( huysuzum ben di mi )
kızlar bişi sorucam ; bu burun içinde kendinden erimesini beklediğimiz dikişler ne zaman eriyor ??? zira ben rahat durmuyorum burnumun içinde kabuk oluştu sanıp cıımbızla çekiyorum ve sonra tavanlara uçuyorumdoktorumu aradım dün, anlattım , çok kızdı sakın elleme onlar eriyeckler diye ama ben ameliyat olalı 33 gün oldu ... ( huysuzum ben di mi )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?