Kızlar merhaba, haftasonu telefondan zor oluyor diye pazartesini bekledim, masama geçer geçmez de yazayım dedim , sonunda İsmail bey ile görüştük şükürler olsunbana bu kemer sandığım şeyin aslında burnuma koyduğu destek olduğunu ve şu an şiş olduğunu, eğer bu desteği koymasaydı en fazla10 gün içinde burnumun çökeceğini ve hiç endişelenmemem gerektiğini , onun ineceğini söyledi.burnumu çok iyi buldu( iyileşme sürecini yani) hatta masaj bile vermeyeceğim o kadar eminim geçeceğine sen de rahatla artık dedi ameliyattan sonra ilk resmimi 3. ayda çekeceğini , daha sonra 12. ayda çektikleriyle karşılaştırdıüımızda ne klada çok değiştiğini 2 resim arasında bile fark edebileceğimi söyledi ...burun ucuma da baktı ve ben söylemeden (bişiler hesapladı artık neydi anlayamadım) burun ucumunda kalkacağını söyledi ( yüzde oran verdi ama hatırlayamıyorum ) yani garanti veriyorum demesi rahatlattı , çok da ilgiliydi, oradaki hastalarsan da olumlu yorumlar aldım zaten oldukça da kalabalıktı ama ona rağmen son derece güleryüzlü ve ilgili davrandı ... bakalım neler olucak , sıra geldi beklemeye )
kızlarrrrr yetısın benımde sorum olucakkk ozellıkle ameliyat olmuslara ben nerdeyse 5. ayıma gırıcemm ama oncden basıma hiç gelmeyen bısey oldu..... burnum ustunede kucuk tuycukler çıktı !!!... sizde de oldumu acaba bende hiç yoktu bole bıseybırde bunlara nasıl mudahale edebılırım rahatsız edıyor benı fıkrı olan varmıııı
3.5 ay önce oldum ben. oyle bır şey yok bende, ama burun içi kılları için aynı şeyi söyleyemeyecegım malesef:)
senı hatırlıyorum benden sonra oldunn doktor arıyordunn :) geçmıs olsun .. bende de onceden yoktu yenı peydah oldular sınır bıseybu tuyler nerde çıkarsa orda belaaaa
yarın tamponlarım çıkacak ve bu tamponlarla ilgili gerilim hikayeleri aklıma geldikçe çok korkuyorum acımaz dimi kızlar benim canımda çok pistir ya dikişlerde alınacak off offf denizi geçtim derede boğulacağım :18:
Aynen senin gibi düşünüyorum günlerdir, eşimin beynini yiyorum , yetmiyor boynuna sarılıp zır zır ağlıyorum ama doktorun bu kadar eminse vardır bir bildiği , ya da hiç ücret almadan düzeltir geçmezse ... Kavisten bir turlü geçemedim ben halaGerçi doktorum bana demişti; fındık gibi minnacık , kAlkık bi nuru istiyorsan ben doğru adres değilim diye ... Doğalliği bozan herşeye karşı ( oyy buna kavis de dahildi de ben mi anlamadim kiii :/ )
tmpon sinek ısırıgı kadar acıtır en fazla,korkma, bır dakıkada falan cıkıyor zaten. dikiş erıyen dikişti benım, onu bılmıyorum.
inşallah senin dediğin gibi olur canım ya yarın alçımda çıkacak neyle karşılaşacağım çok merak ediyorum çok şişer mi alçılı burun birkaç yerde alçı çıktıktan sonra daha çok şişlik oluyormuş diye okudum alçıdan dolayı çok şişlik olmuyormuş baskıdan dolayı sonrasında çok şişiyormuş diye :44::44:
benim doktorumda ilk alçı değişiminde bu senin burnun değil diye uyarmıştı çok fazlada incelemedim zaten moralim bozulmasın diyealçı çıktıktan sonra atel koyuyorlar, şişlikler inmediği için benim doktorum göstermemişti burnumu atelden sonra görürsün diye. daha fazla şişlik falan olmadı aksine şişlikler hızla iniyor. tamponlar da hiç acıtmıyor. için rahat olsun:)
farklı şeyler okudukça daha çok korkuyor sanki insan
Çok sevindim tatlım , demek ki masaj gerçekten işe yarıyor ... Ama bana masaj da vermedi, çok merak ediyorum nasil küçulüp kemersiz hale gelicekbiraz daha rahatlatmıştır seni doktorun söyledikleribenim doktorumla tamamen aynı şeyleri söylemiş, geleceği düşünerek yapması aslında iyi doktor olduklarını gösteriyor.çünkü bazı burunlar ilk başta çok muntazam gözükmelerine rağmen burun uçları zamanla düşebiliyor.doktorumuz o kıkırdağı destek olsun diye koymuş, iyi bir şey yapmış :)ben masajları baya bi abarttım o kemer gitsin bian önce diye ve derimi soydum.ama gerçekten küçülüyor. hiç şüphen olmasın..
Sen kime ameliyat oldun canım , benim durumumu senin tarifin tam olarak ifade ediyor ...Çok sevindim tatlım , demek ki masaj gerçekten işe yarıyor ... Ama bana masaj da vermedi, çok merak ediyorum nasil küçulüp kemersiz hale gelicekbiraz daha rahatlatmıştır seni doktorun söyledikleribenim doktorumla tamamen aynı şeyleri söylemiş, geleceği düşünerek yapması aslında iyi doktor olduklarını gösteriyor.çünkü bazı burunlar ilk başta çok muntazam gözükmelerine rağmen burun uçları zamanla düşebiliyor.doktorumuz o kıkırdağı destek olsun diye koymuş, iyi bir şey yapmış :)ben masajları baya bi abarttım o kemer gitsin bian önce diye ve derimi soydum.ama gerçekten küçülüyor. hiç şüphen olmasın..
Ya benım sorunum da benzerı, dogal burun ıstedım düz ve kalkık olmayan.benım kemerı aldı ve burnumun ucunu doldurdu ama kemer yerı bıraz yuksek, eskısı kadar degıl tabı ama şişdir dıye umuyorum ve ucu da sankı bıraz aşagıya dogru.Acaba üstü şişi inerse düzgün gorunurmu merak edıyorum kısacası beklemedeyım.Yarıın 1 ay olcak ve 3. ay kontrole cagırmadı 6. ay gelın dedı masajda vermedı. Beklemek cok zorrr. off offf gecsın zaman
Valla ben de beğendim , hem doğal hem de gayet hoşkızlar sizce şu kadının burnu güzel mi?bu tarz istiyorum galibaEki Görüntüle 305448
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?