Burun Ameliyat ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

biraz daha rahatlatmıştır seni doktorun söyledikleri benim doktorumla tamamen aynı şeyleri söylemiş, geleceği düşünerek yapması aslında iyi doktor olduklarını gösteriyor.çünkü bazı burunlar ilk başta çok muntazam gözükmelerine rağmen burun uçları zamanla düşebiliyor.doktorumuz o kıkırdağı destek olsun diye koymuş, iyi bir şey yapmış :)ben masajları baya bi abarttım o kemer gitsin bian önce diye ve derimi soydum.ama gerçekten küçülüyor. hiç şüphen olmasın..

biraz daha rahatlatmıştır seni doktorun söyledikleri benim doktorumla tamamen aynı şeyleri söylemiş, geleceği düşünerek yapması aslında iyi doktor olduklarını gösteriyor.çünkü bazı burunlar ilk başta çok muntazam gözükmelerine rağmen burun uçları zamanla düşebiliyor.doktorumuz o kıkırdağı destek olsun diye koymuş, iyi bir şey yapmış :)ben masajları baya bi abarttım o kemer gitsin bian önce diye ve derimi soydum.ama gerçekten küçülüyor. hiç şüphen olmasın..[/QUOTE]
Çok sevindim tatlım , demek ki masaj gerçekten işe yarıyor ... Ama bana masaj da vermedi, çok merak ediyorum nasil küçulüp kemersiz hale gelicek burnum

kızlarrrrr yetısın benımde sorum olucakkk ozellıkle ameliyat olmuslara ben nerdeyse 5. ayıma gırıcemm ama oncden basıma hiç gelmeyen bısey oldu..... burnum ustunede kucuk tuycukler çıktı !!!... sizde de oldumu acaba bende hiç yoktu bole bısey bırde bunlara nasıl mudahale edebılırım rahatsız edıyor benı fıkrı olan varmıııı

3.5 ay önce oldum ben. oyle bır şey yok bende, ama burun içi kılları için aynı şeyi söyleyemeyecegım malesef:)

3.5 ay önce oldum ben. oyle bır şey yok bende, ama burun içi kılları için aynı şeyi söyleyemeyecegım malesef:)

senı hatırlıyorum benden sonra oldunn doktor arıyordunn :) geçmıs olsun .. bende de onceden yoktu yenı peydah oldular sınır bısey bu tuyler nerde çıkarsa orda belaaaa

senı hatırlıyorum benden sonra oldunn doktor arıyordunn :) geçmıs olsun .. bende de onceden yoktu yenı peydah oldular sınır bısey bu tuyler nerde çıkarsa orda belaaaa

hadi ya:) sagol canım, evet valla zaten muzdaribim kıllardan, bir orası eksikti, o da tam oldu:)

yarın tamponlarım çıkacak ve bu tamponlarla ilgili gerilim hikayeleri aklıma geldikçe çok korkuyorum acımaz dimi kızlar benim canımda çok pistir ya dikişlerde alınacak off offf denizi geçtim derede boğulacağım :18:

tmpon sinek ısırıgı kadar acıtır en fazla,korkma, bır dakıkada falan cıkıyor zaten. dikiş erıyen dikişti benım, onu bılmıyorum.

ayyy sorma ben de kavis çook istedim ama doktorum onaylamadı keşke daha da ısrar etseydimmm...bayılıyorum kavisli burunlara
doktor anlatınca insan onaylıyor ama içinde de kalıyor valla:)))

tmpon sinek ısırıgı kadar acıtır en fazla,korkma, bır dakıkada falan cıkıyor zaten. dikiş erıyen dikişti benım, onu bılmıyorum.

inşallah senin dediğin gibi olur canım ya yarın alçımda çıkacak neyle karşılaşacağım çok merak ediyorum çok şişer mi alçılı burun birkaç yerde alçı çıktıktan sonra daha çok şişlik oluyormuş diye okudum alçıdan dolayı çok şişlik olmuyormuş baskıdan dolayı sonrasında çok şişiyormuş diye :44::44:

alçı çıktıktan sonra atel koyuyorlar, şişlikler inmediği için benim doktorum göstermemişti burnumu atelden sonra görürsün diye. daha fazla şişlik falan olmadı aksine şişlikler hızla iniyor. tamponlar da hiç acıtmıyor. için rahat olsun:)

benim doktorumda ilk alçı değişiminde bu senin burnun değil diye uyarmıştı çok fazlada incelemedim zaten moralim bozulmasın diye şişliklerde bünyeden bünyeye değişiyor ozaman

farklı şeyler okudukça daha çok korkuyor sanki insan

haklısın bu süreç kişiden kişiye değişiyor kesinlikle ama bir şekilde geçiyor benimkiçok sıkıntılı oldu mesela ama bu herkeste aynı değil tabiki. bu süreci çok rahat atlatanlarda var eee bünye nasıl tepki verirse artıkın

Kızlar ben hala ankarada kime ameliyat olsam hakkımda en iyisi olur,kimler bu işte en iyidir karar veremedim.Bu benim üçüncü ameliyatım olacak,çok fazla araştırmam gerekiyor buyüzden.

Bir fikriniz yok mu???

burun ucu ameliyatı olmak istiyorum ama korkuyorum ya daha kötü olursa diye lütfen yardım!sadece burun ucum düşük kemikle bir problemim yok

Çok sevindim tatlım , demek ki masaj gerçekten işe yarıyor ... Ama bana masaj da vermedi, çok merak ediyorum nasil küçulüp kemersiz hale gelicek

Ya benım sorunum da benzerı, dogal burun ıstedım düz ve kalkık olmayan.benım kemerı aldı ve burnumun ucunu doldurdu ama kemer yerı bıraz yuksek, eskısı kadar degıl tabı ama şişdir dıye umuyorum ve ucu da sankı bıraz aşagıya dogru.Acaba üstü şişi inerse düzgün gorunurmu merak edıyorum kısacası beklemedeyım.Yarıın 1 ay olcak ve 3. ay kontrole cagırmadı 6. ay gelın dedı masajda vermedı. Beklemek cok zorrr. off offf gecsın zaman

Sen kime ameliyat oldun canım , benim durumumu senin tarifin tam olarak ifade ediyor ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…