Burun Ameliyat ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Valla ben de beğendim , hem doğal hem de gayet hoş

tam da böyle bir burun yaptığını gördüğüm bi doktor var,sadece bi hastasını gördüm internet üzerinden gördüğüm biri.ama eskişehirde.ben de ankaradayım.ameliyat için oraya gidilir mi ona karar veremedim, oyüzden ankarada iyi bir doktor arıyorum
 
benim burun ameliyatı olalı 22 gün oluyor. tamam şişlikler var amenna geçiçek inşallah. ameliyattan önce sağ'da kemik eğriliği solda et vardı onlarıda almıştı kbb doktoru. estetikçide ayrı düzeltmişti felan. şmdii ben 22 gün oldu artık brnumdan kan felan bile gelmiyo normale döndü ama halaa halaa nefes alamıyorum aşırı zorlanıyorum ağzımı kapattığımda. böyle bi süre devammı ediyo geçici bişeymi sizdede nasıldı nefes problemi?
 

kime yaptırdın bende düşünüyorum
 


kime yaptırdın memnun musun?
 

ben bu ay içerisinde ebru durmuşa olacağım ama cok kararsızım cemil tugayı da cok öneriyorlar yardımcı olun ne yapmalıyım
 


olabiliyormuş böle şeyler bende olmayı düşünüyorum bakalım
 


ebru durmuşa olcam galiba ama tedirginim hakkında bişi yok cemil tugayda aklımda bilmiorum yardım edin
 


bende yeni katıldım 25 ilti yazmalıyım fı-oto görmek için
 



ben bu ay içerisinde ebru durmuşa olacağım ama cok kararsızım cemil tugayı da cok öneriyorlar yardımcı olun....
 
ben bu ay içerisinde ebru durmuşa olacağım ama cok kararsızım cemil tugayı da cok öneriyorlar yardımcı olun(((((
canım cemil tugayı duymuştum ama ebru durmuşu ilk kez duyuyorum, bayan estetik cerrah fikri çok değişik geldi bana, etrafımızı erkek cerrahlar sardığı için belkide
hangi şehirdesin ve nerede ameliyat olmayı düşünüyorsun, ona göre yardımcı olabiliriz ve ne tarz bir burun istiyorsun; zira her doktorun farklı bir tarzı var ( minicik ,kalkık , fındık gibi bişi mi yoksa bakınca estetik olduğu anlaşılmayan doğal bir burun mu ???)
 
Sen kime ameliyat oldun canım , benim durumumu senin tarifin tam olarak ifade ediyor ...

Ben rizedeyım, uzun arastırmalar sonucu trabzonda amelıyat oldum, doktorum ile ılgılı olumlu seyler duymustuk. Zaten kendisinden de memnun kaldık, dinleyen alakadar olan bı doktor. Beklemek gerek sonucta, cok takmamaya calısıyorum. Eger boyle kalırsa kı kalmayacagını umut edıyorum hep, kontrole gıttıgımde konusucam. Ben bıraz doktora baglı evet, deneyım onemlı ama burun estetiği işinin biraz da şans işi oldugunu düşünüyorum. Çok iyi doktorların yaptıgı cok kotu burunlarda var ya da yenı doktorların yaptıgı güzel burunlarda var. İnşallah sonumuz güzel olur.
 
ben çok açık tenliyim morarmam çok olur diye korkuyorum(benim gibi teni açık ama ameliyattan iyi çıkmış birileri var mı?

Benım tenım cok hassastır, en ufak bı carpmada hemen morarır. Artık suratım mosmor olur dıyodum. Ki amelıyattan cıktım hıc bırsey olmadı, doktor bıle ne hastalar var iyi geldınız maşallah dıyıp durdu. Bende şiş oldu. Onlarda gecıyor buzla.Sürekli 1 hafta buz kompleksı yaptık, onun faydası oldugunu dusunyorum.Doktorun elıne de baglı dıye dusunuyorum.Kolay amelıyat ıle zor amelıyata gore de degısebılır bence.
 

Benım bugun 1 ay oldu, nefes problemını bende dusunuyordum nasıl duzelecek dıye bıraz da kendımı kontrol etmeye calıstım, agzım kapalı duramasam da arada kapatıp burnumdan hava almaya alıstırmaya calıstım cunku 1 aylık agızdan hava alıp verme alıskanlıgı var, onu degıstırmek kolay olmuyor halıyle, hala bıle bıraz yuksek yastıkta yatıyordum mesela, sankı nefes alamıyomusum bogulcakmısım gıbı gelıyordu, yavas yavas 1-2 gundur ıyıce duzelttım, artık hem agzım kapalı hem duz yastıkta yatıyorum, 1 aydan sonra sende yavas yavas nefes alısverısını kontrol edebılırsın dıye dusunuyorm. benım hala bıle arada tıkanıyor, bazen agzımı acma gereksınımı duyuyorum tam olarak duzelmedı dıyebılırım. Acele etmemek gerek.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…