Valla ben de beğendim , hem doğal hem de gayet hoş
nazar öncelikle geçmiş olsun diyorum bende iki yıl önce burnumu yaptırdım ve çok güzel oldu.ağrı fazla olmuyor ilerde daha çok rahat ediceksin şekilin ortaya çıkması bikaç ayı alıyor.şahsen ben çok memnunum burnumu çok seviyorum iki yıldır hiçbir problem yaşamadım ve iyi yapmışsın korkulacak bişey değil o kadar...Eki Görüntüle 4587
kızlar yardım edin ya bu masaj gerçekten işe yarıyomu fayda gören oldumu burnumun ucuna masaj yapıyorum ama bi düzelme yok hala altı gözüküyo sinirden üstündeki siyah noktaları patlattım kızlardı falan şimdide iz kalır diye korkuyorum kalırmı iz
Bu forum sayesinde ismini duydum ama henüz hiç olumsuz bir yorum duymadım, dolayısıyla güzel bir seçim yapmışsın canım
Dediğin gibi şişlik ve morluklar 10 gün içinde geçer ,sonucun da çok başarılı olacağına eminim , şimdiden güle güle kullan burnunu tatlım , resim eklemeyi de unutma ama olur mu ?
ınternetten numarasına bak bence.. acaba bana neden vermedı kı
ya bende bugün ameliyat olcam
ma korkmaya başladım
doğru dıyon ben vazgeçtim tek gitmekten ozamn
Merhabalar ben de aranıza yeni katıldım. bir süre önce ben de zorlu bir burun ameliyatı atlattım. yüzünüzde şişkinlikler ve ağrılar olması çok normal yağılan operasyona göre 6-9 ay arası normal şekline ulaşacaktır. sıcak havalarda şişmeler , soğuk havalarda ise kemikte sızlamalar cok normal ben de ilk aylarda cok mutsuz olmustum ancak su an burnum kendi şekline ulaştı ve sorun yok. özellikle cok fazla hava değişimi yaşadığımız bugünlerde korkmaya hiç gerek yok cok normal değişimler bunlar
inşallah kurabiyevi ailemi zor ikna ettim olmak için atelim ilk çıktığında gayet düzgündü doktor güzel bir burun olmuş dedi keşke o halinde olsa sonra ne olduysa şişti sonra indi her gün başka şekilde altı ayı beklicem bakalım ne olacak
cnm burunda zaman zaman şişmeler oluyo. sanıyorum taki 6 ay geçene kdr ara sıra şişip iner.. benimkide öyle bi şişiyo bi iniyo. hergün başka bi yüze sahibim:S
Merhabalar ben de aranıza yeni katıldım. bir süre önce ben de zorlu bir burun ameliyatı atlattım. yüzünüzde şişkinlikler ve ağrılar olması çok normal yağılan operasyona göre 6-9 ay arası normal şekline ulaşacaktır. sıcak havalarda şişmeler , soğuk havalarda ise kemikte sızlamalar cok normal ben de ilk aylarda cok mutsuz olmustum ancak su an burnum kendi şekline ulaştı ve sorun yok. özellikle cok fazla hava değişimi yaşadığımız bugünlerde korkmaya hiç gerek yok cok normal değişimler bunlar
evt haklısın aslında ben de biliorum ki her şey daha güzel olacak ama kendime söz geçiremiyorum .. kendimi kurcalamama kararı almalıyım :) çok teşekkür ederim laracroft inş. sen de iyileşirsin bi an önce .. ben kalkıım doktor pazartesi gel demişti dikişlerimi alacaktı :)) gittiim yoktu aradım yarın gel dedi .. gideyim biraz daha acı çekip geleyim ..cnm görüşürüz sonra
burun ucu ameliyatı olmak istiyorum ama korkuyorum ya daha kötü olursa diye lütfen yardım!sadece burun ucum düşük kemikle bir problemim yok
canım cemil tugayı duymuştum ama ebru durmuşu ilk kez duyuyorum, bayan estetik cerrah fikri çok değişik geldi bana, etrafımızı erkek cerrahlar sardığı için belkideben bu ay içerisinde ebru durmuşa olacağım ama cok kararsızım cemil tugayı da cok öneriyorlar yardımcı olun(((((
Sen kime ameliyat oldun canım , benim durumumu senin tarifin tam olarak ifade ediyor ...
ben çok açık tenliyim morarmam çok olur diye korkuyorum(benim gibi teni açık ama ameliyattan iyi çıkmış birileri var mı?
benim burun ameliyatı olalı 22 gün oluyor. tamam şişlikler var amenna geçiçek inşallah. ameliyattan önce sağ'da kemik eğriliği solda et vardı onlarıda almıştı kbb doktoru. estetikçide ayrı düzeltmişti felan. şmdii ben 22 gün oldu artık brnumdan kan felan bile gelmiyo normale döndü ama halaa halaa nefes alamıyorum aşırı zorlanıyorum ağzımı kapattığımda. böyle bi süre devammı ediyo geçici bişeymi sizdede nasıldı nefes problemi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?