ben çok açık tenliyim morarmam çok olur diye korkuyorum(benim gibi teni açık ama ameliyattan iyi çıkmış birileri var mı?
bunun ten rengiyle alakası yok ben esmer tenliyim ama mosmor oldu yüzüm bugün 12.gün hafifte olsa morluklar hala var bu süreç kişiden kişiye değişiyor kemiğe müdahale ediliyorsa daha çok morluk olabiliyor ama buda kişinin bünyesiyle alakalı mesela bir bayan daha vardı aynı doktora ameliyat olduk aynı operasyonuda geçirdik ama onda hiç morluk olmadı ben çok morardım onda baş ağrısı çok olmuş bende hiç olmadı demem o ki başkalarına bakaraktan bende öyle olurum ve ya olmam diye düşünmeben çok açık tenliyim morarmam çok olur diye korkuyorum(benim gibi teni açık ama ameliyattan iyi çıkmış birileri var mı?
arkadaşlarım ayın 1'inde ameliyat olucaktım ama o gece dedem vefat etti( doğal olarak ameliyat olmadı..yarın olucak..saat 2'de hastanede olucam Allah izin verirse..sanırım 5 gibi olur..arkadaşlar ayılırken ne hissettiniz..zor oluyor mu?yazın ne olur..
arkadaşlarım ayın 1'inde ameliyat olucaktım ama o gece dedem vefat etti( doğal olarak ameliyat olmadı..yarın olucak..saat 2'de hastanede olucam Allah izin verirse..sanırım 5 gibi olur..arkadaşlar ayılırken ne hissettiniz..zor oluyor mu?yazın ne olur..
şimdiden gecmış olsun, ayılırken önce sadece seslerı duydugumu hatırlıyorum. gözlerımde buz torbası vardı zaten, gözlerımı açamadım ondan bı süre, sonra denılenlerı anladım, gözumu de actılar, ama konusamadım sesım kısılmıştı, herkeste ses kısılması olmuyor ama ben 4-5 gün konusamadım. korkulacak bır şey yok, acı agrı da duymadım hıc amelıyat sonrasında. rahat olmaya calış. yarın ılk gunun yazamazsın buraya, kendını de yorma, yat dınlen. başını eğme. yuksekte yat. bol bol su yeşil çay maydonoz suyu tuket. gorusuruz:)
maydanoz suyu ödemler için iyi gelirm ki nasıl yapacağız ve nasıl kullanacağız :44:
Çok teşekkürler arkadaşları..inş. hayırlısıyla olurum..eşim evde değil..bu gece işte nöbette..ablam uyuyor yukarda..o tabi rahat..ben biraz taktım galiba..yazdığınız için çok teşekkür ederim gerçekten..böyle yardımsever insanların olması ne güzel...yarın sanırım yazamam..ama herhalde Allah izin verirse perşembe günü yazarım...
kızlarrrrr yetısın benımde sorum olucakkk ozellıkle ameliyat olmuslara ben nerdeyse 5. ayıma gırıcemm ama oncden basıma hiç gelmeyen bısey oldu..... burnum ustunede kucuk tuycukler çıktı !!!... sizde de oldumu acaba bende hiç yoktu bole bıseybırde bunlara nasıl mudahale edebılırım rahatsız edıyor benı fıkrı olan varmıııı
maydanoz suyu ödemler için iyi gelirm ki nasıl yapacağız ve nasıl kullanacağız :44:
çok teşekkür ederim canım araştıra araştıra ödem için mısır püskülününde iyi geldiğini öğrendim bugün içmeye başladım maydanozuda deneyeceğimcanım bi cezveye soğuk su ve göz kararı taze maydonozu koyup kaynatıyorsun, süzüp suyu ılıtıp içiyorsun:) ben de burada okumustum ve ödemlerım cabuk indi.
o bende de oldu yahatta yoksa bana mı öyle geliyor abartıyorum heralde diye düşünüyordum,demekki yalnız değilmişim :) önceden de vardı bende, ama çok azdı.sanırım biraz çoğaldı.ama ne alaka anlayamadım.
çok teşekkür ederim canım araştıra araştıra ödem için mısır püskülününde iyi geldiğini öğrendim bugün içmeye başladım maydanozuda deneyeceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?