Burun Ameliyat ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

meraba kazlar 25 yaşındayım bundan 5 yıl önce kemik eğriliği ve et nedeniyle nefes almadığım için ameliyat oldum narkoz vermediler sadece lokal anesteziyle operasyon gerçekleşti bol miktarda kemik çıkardı doktor burnumdan ameliyatımı gördüm hissettim ama tabi ki hiç acı duymadım sadece 2 gün tamponun burnumda kalması çok zordu ama daha sonra yine nefes alamama şikayetim devam etti şu an çok kötüyüm hiç nefes alamıyorum yeniden ameliyat olmam lazım ama yine sonuç aynı olur nefes alamam diye korkuyorum sürekli yaz-kış grip gibiyim burnum tıkalı ve benim allerjikmiş sürekli hapşuruyorum burnumun şeklinde hiç problem yok çok güzel kemik eğriliği var deyince şaşırıyolar çünkü dışardan belli olmuyo çok düzgün sadece nefes almak istiyorummm

ben çok açık tenliyim morarmam çok olur diye korkuyorum(benim gibi teni açık ama ameliyattan iyi çıkmış birileri var mı?

morarmanın ten rengiyle değil daha çok kılcal damarların yüzeye yakın olmasıyla ilgisi var canım. yüzeye yakınsa morarma fazla oluyor. ama çok morluk olsa bile kısa zamanda geçiyor yani korkacak bir şey yok :)

ben çok açık tenliyim morarmam çok olur diye korkuyorum(benim gibi teni açık ama ameliyattan iyi çıkmış birileri var mı?
bunun ten rengiyle alakası yok ben esmer tenliyim ama mosmor oldu yüzüm bugün 12.gün hafifte olsa morluklar hala var bu süreç kişiden kişiye değişiyor kemiğe müdahale ediliyorsa daha çok morluk olabiliyor ama buda kişinin bünyesiyle alakalı mesela bir bayan daha vardı aynı doktora ameliyat olduk aynı operasyonuda geçirdik ama onda hiç morluk olmadı ben çok morardım onda baş ağrısı çok olmuş bende hiç olmadı demem o ki başkalarına bakaraktan bende öyle olurum ve ya olmam diye düşünme inşallah istediğin sonuç olur morluk şişlik eni sonu geçiyor er ya da geç önemli olan sonucun iyi olması

Buraya yeni üye oldum. İlk yorumumu buraya yazmak istedim. Seslendirme sanatçısyım. Ben bundan 6 ay kadar önce burun estetiği oldum. Daha önce estetik ameliyatı olan arkadaşlarımdan bazılarının 2 defa ameliyat masasına yatmak zorunda kaldıklarını bildiğimden ve bu sebepten korktuğumdan ameliyat olmaya cesaret edemiyordum. Ta ki bir arkadaşım burun estetiği olana kadar. Burda isim vermek ve bu vesile ile tekrar teşekkürlerimi iletmek istiyorum sevgili dotorum İlker Manavbaşı'na. Beni cesaretlendirip güven vererek ağrısız sızısız herhangi morarma olmadan mükemmel bir buruna kavuşturduğu için. Burnumu seviyorum :) Herkese sağlıklı ve güzel günler diliyorum. Aranıza katılmaktan mutluyum.

arkadaşlarım ayın 1'inde ameliyat olucaktım ama o gece dedem vefat etti ( doğal olarak ameliyat olmadı..yarın olucak..saat 2'de hastanede olucam Allah izin verirse..sanırım 5 gibi olur..arkadaşlar ayılırken ne hissettiniz..zor oluyor mu?yazın ne olur..

canım öncelikle başın sağolsun mekanı cennet olsu dedenin... bende 1 aralıkta ameliyat oldum...ayıldığımda bana seslendiklerini duydum servise çıkarttıklarında kendimdeydim zaten sanırım benim çok kolay oldu narkozu atmam ameliyatta en rahat atlattığımda hiç zorlanmadığımda bu oldu zaten açıkçası bende ameliyat öncesi sen gibiydim acaba ayılırken ne olacak çok zor olacakmı ameliyat sonrası morluk olacakmı şişlik olacakmı diye... bunu çoğu yerdede belirttim kesinlikle bunlar kişiden kişiye değişiyor.. inşallah çok koly atlatırsın ve istediğin gibi bir sonuç olur şimdidende geçmiş olsun...

şimdiden gecmış olsun, ayılırken önce sadece seslerı duydugumu hatırlıyorum. gözlerımde buz torbası vardı zaten, gözlerımı açamadım ondan bı süre, sonra denılenlerı anladım, gözumu de actılar, ama konusamadım sesım kısılmıştı, herkeste ses kısılması olmuyor ama ben 4-5 gün konusamadım. korkulacak bır şey yok, acı agrı da duymadım hıc amelıyat sonrasında. rahat olmaya calış. yarın ılk gunun yazamazsın buraya, kendını de yorma, yat dınlen. başını eğme. yuksekte yat. bol bol su yeşil çay maydonoz suyu tuket. gorusuruz:)

maydanoz suyu ödemler için iyi gelirm ki nasıl yapacağız ve nasıl kullanacağız :44:

Çok teşekkürler arkadaşları..inş. hayırlısıyla olurum..eşim evde değil..bu gece işte nöbette..ablam uyuyor yukarda..o tabi rahat..ben biraz taktım galiba..yazdığınız için çok teşekkür ederim gerçekten..böyle yardımsever insanların olması ne güzel...yarın sanırım yazamam..ama herhalde Allah izin verirse perşembe günü yazarım...

maydanoz suyu ödemler için iyi gelirm ki nasıl yapacağız ve nasıl kullanacağız :44:

konuyla çok ilgili mi bilmiyorum ama ben kilo verirsen yeşil çay içmiştim..yani o markette satılanlardan değil aktarda yaseminli olanlardan sıcak suya atıyorsun..sürekli lavaboya çıkartıyordu..sanırım maydonuz suyunun da etkisi var ödem atmada..arkadaş doğru yazmış :))

hiç stres yapma diyeceğim ama nafile biliyorm beni ameliyata indirdiklerinde oturdum ameliyat masasına bağdaş kurdum bekliyorum elimde çenemde kara kara düşünüyorum asistan stres yapma falan dedi bende saç kestirmeye geldik sanki burnumuzu kesecekler yahu dedim narkozdan sonrasını hatırlamıyorum zaten.. aslında en zoru karar vermek kiii sen zaten kararını vermişsin bundan sonrada herşey yolunda gider umarım bide şunu düşün hergün yüzlercesi burun ameliyatı oluyor ameliyattan sonra tabiki haberlerini bekliyoruz çoookkk geçmiş olsun şimdiden....

o bende de oldu ya hatta yoksa bana mı öyle geliyor abartıyorum heralde diye düşünüyordum,demekki yalnız değilmişim :) önceden de vardı bende, ama çok azdı.sanırım biraz çoğaldı.ama ne alaka anlayamadım.

canım bi cezveye soğuk su ve göz kararı taze maydonozu koyup kaynatıyorsun, süzüp suyu ılıtıp içiyorsun:) ben de burada okumustum ve ödemlerım cabuk indi.

canım bi cezveye soğuk su ve göz kararı taze maydonozu koyup kaynatıyorsun, süzüp suyu ılıtıp içiyorsun:) ben de burada okumustum ve ödemlerım cabuk indi.
çok teşekkür ederim canım araştıra araştıra ödem için mısır püskülününde iyi geldiğini öğrendim bugün içmeye başladım maydanozuda deneyeceğim

bende farkettim kendimde sanırım ameliyattan önce jilet yapıyorlar temizlemek için ameliyat bölgesini ben böyle bir yorum yaptım kendimce:)

çok teşekkür ederim canım araştıra araştıra ödem için mısır püskülününde iyi geldiğini öğrendim bugün içmeye başladım maydanozuda deneyeceğim

onu duymamıştım:) benım 3,5 ay oldu, gerek yok ıcmeme,sana afıyet olsun,tadı nasıl bari:)

başın sağolsun. sanırım bugün ameliyat oldun. çok geçmiş olsun. ben ayılırken sadece üşüdüğümü hatırlıyorum çenem titriyordun annem eliyle tuttu titremesi dursun diye. ameliyattan sonraki ilk 3 gün zor geçebilir yeme içme uyuma hareket etme konularında sıkıntı çekebilirsin ama hepsi geçici şeyler panik yapma yani şimdiden söyleyim dedim :) tekrar çok geçmiş olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…