Burun Ameliyat ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

amelıyat ayrıntılarını okuyunca cok sasırıyorum bizimki her acıdan okuduklarımdan cok daha farklı ve çabuk gecmıs hayırdır ınsallah :)

herkese selam, cok sükür benim burun amel. 3 ayI gecti. Hersey yolunda fakat benim sorum benden tecrübelilere. Burnumda hayla bir sertlik var, yani tamamen burun yumusamadI dolayIsIyla gülerken falan yüzümün natürel hali olmadIgInI tahmin ediyorum. Bu durum nekadar sürecek altI aysa iyi ama bazIlarI sene falan diyo. Birde korkum. Bu sertlik tamamen gidince acaba burunda cökmeler olabilirmi? Su anda burnumn görüntüsü cok güzel.
Teknik denisikligine göremi serlik oluyo?

sonunda ameliyat oldum arkadaşlar..dün 16.10'da başladı ameliyat 19.00'da çıktım..uyandığımda donuyordum tabiki..üstümü kapattılar..biraz dişlerim başım ağrıdı..Ağrı kesici yaptılar o da geçti..bugün göz kapaklarım morardı ve şişti..bir de üst dudağım şişti..birazdan doktorum kontrole çağırdı.bazen damla damla yani az kan geliyor..sizce normal mi? tamponu ne zaman çıkarırlar?

gecmıs olsun canım, kurtulduguna sevındım.hafif kan sızıntısı olması normal, 3-4 gun surebılır. benım tamponlar 3. gun cıkarıldı.

gecmıs olsun canım, kurtulduguna sevındım.hafif kan sızıntısı olması normal, 3-4 gun surebılır. benım tamponlar 3. gun cıkarıldı.

gözlerim tanınmicak halde valla. bi de grip olmuşum..ama midem hiç bulanmadı..yarın tamponlar çıkınca rahatlarım inş. kafamda bir ağırlık var..

gözlerim tanınmicak halde valla. bi de grip olmuşum..ama midem hiç bulanmadı..yarın tamponlar çıkınca rahatlarım inş. kafamda bir ağırlık var..

gözler gidiyor evet:) ben de 1. ayda falan grıp olmuştum doktor olmamalısın demesıne ragmen, ama bır şey olmadı neysekı. mıde bulantısı bende de olmamıştı. tampon cıkınca bıraz daha rahatlar hafıflersın. çok çabuk ılerleme gosteren bır surec burun amelıyatı, çorap sökugu gıbı gelır artık gerısı, her gecen gun daha iyi olacaksın.

Herşeye rağmen görüntüsünü çok güzel bulman çok iyi bir şey,burda çoğu kişi görüntüsünden memnun değil,yanlış ameliyatlar yüzünden.Senin doktorun kimdi?

Vauwww harikaymis. Yarin hemen yapacagim :) kac dakika kaynattin o da onemli :)

Canim grip olmamissindir bence sen ben de oyle zannettim ama degilmisim :) bogazin hiril hiril diye oyle hissediyosun dimi?

arkadaşsım yaptırdı ona çokçok dogal duruyo kımse ınanmıo yaptırdıgına çok basarılı bırıymış ama bıraz cddyımış zaten onemli olanda cıkardığı iş

aslında benım burnumda nefes almayla alaklı hıcbı problem yok dogruduzgun senede 1 kere belkı burnum tıkanır sonra gecer bnde hafıf bı kemer war onu aldırıp cokazda kaldrtmak ıstıyorum ama cok az:)

Canim grip olmamissindir bence sen ben de oyle zannettim ama degilmisim :) bogazin hiril hiril diye oyle hissediyosun dimi?

yok canım, ben amelıyattan bır ay sonra falan oldum zaten, burnum aktı, sesım degişti, grıp gibi bir şeydi, neyse kı gectı bır şey olmadan, burnu sılmek yasak zaten.

Bugün tamponları çıkardılar..tampon çıkarırken çok farklı bir his oluyor..tansiyonum düştü birden valla..hiç kanamam olmadı ama burnun kanlı şuanda tamponu çıkardılar ya..deniz suyu felan verdiler..sizce bu kanlar ne zamana kadar gider?ateli de çarşamba alacağım dedi.

arkadaslar sizde ameliyattan sonra hic kikirdaginizda delik olustu mu? Benim septumum yamuk oldugu icin o duzeltildi ameliyatla ve simdi burnumdan islik sesi geliyo, delik var ondan oluyomus. Silikon bi dugmeyle kapaniyomus ama cok korkuyorum cunku cogu kisi cok rahatsiz olup cikarttirmis dugmeyi. Hic boyle bisey yasayan oldu mu??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…