sonunda ameliyat oldum arkadaşlar..dün 16.10'da başladı ameliyat 19.00'da çıktım..uyandığımda donuyordum tabiki..üstümü kapattılar..biraz dişlerim başım ağrıdı..Ağrı kesici yaptılar o da geçti..bugün göz kapaklarım morardı ve şişti..bir de üst dudağım şişti..birazdan doktorum kontrole çağırdı.bazen damla damla yani az kan geliyor..sizce normal mi? tamponu ne zaman çıkarırlar?
gecmıs olsun canım, kurtulduguna sevındım.hafif kan sızıntısı olması normal, 3-4 gun surebılır. benım tamponlar 3. gun cıkarıldı.
gözlerim tanınmicak halde valla. bi de grip olmuşum..ama midem hiç bulanmadı..yarın tamponlar çıkınca rahatlarım inş. kafamda bir ağırlık var..
herkese selam, cok sükür benim burun amel. 3 ayI gecti. Hersey yolunda fakat benim sorum benden tecrübelilere. Burnumda hayla bir sertlik var, yani tamamen burun yumusamadI dolayIsIyla gülerken falan yüzümün natürel hali olmadIgInI tahmin ediyorum. Bu durum nekadar sürecek altI aysa iyi ama bazIlarI sene falan diyo. Birde korkum. Bu sertlik tamamen gidince acaba burunda cökmeler olabilirmi? Su anda burnumn görüntüsü cok güzel.
Teknik denisikligine göremi serlik oluyo?
maydanoz suyu ödemler için iyi gelirm ki nasıl yapacağız ve nasıl kullanacağız :44:
canım bi cezveye soğuk su ve göz kararı taze maydonozu koyup kaynatıyorsun, süzüp suyu ılıtıp içiyorsun:) ben de burada okumustum ve ödemlerım cabuk indi.
gecmıs olsun canım, kurtulduguna sevındım.hafif kan sızıntısı olması normal, 3-4 gun surebılır. benım tamponlar 3. gun cıkarıldı.
gözlerim tanınmicak halde valla. bi de grip olmuşum..ama midem hiç bulanmadı..yarın tamponlar çıkınca rahatlarım inş. kafamda bir ağırlık var..
Canim grip olmamissindir bence sen ben de oyle zannettim ama degilmisim :) bogazin hiril hiril diye oyle hissediyosun dimi?
Vauwww harikaymis. Yarin hemen yapacagim :) kac dakika kaynattin o da onemli :)
bırde ben emre ılhan ı dusunuyorum ama onerebılcegınız arastırmalısın dedıgınız baska doktorlar warmı acaba???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?