Burun Ameliyat ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Su tampon cikarma olayini cok merak ediyorum:))nasil bir his acaba???

çok geçmiş olsun ilk kez duydum kıkırdakta ki deliğide:44: ne zaman ameliyat oldun arkadşım ve ne zaman burnundan sesler gelmeye başladı...

tampon çıkarma cidden çok farklı bişey..ben burdan çok okudum..doktor eşimin arkadaşıydı biraz daha şefkatli davrandı ama böyle sanki insanın içinden bişey kopuyor..doktor dediki iyi dayandın valla bazen adamlar oluyor burayı yıkıyorlar nerdeyse dedi..acı duymadım ama birden tansiyonum düştü..midem bulandım uzadım 5 dakika.. burnumun ucu kocaman geliyor ama doktor dedi yaklaşık 2,3 burnunun şekli hakkında yorum yapma..bende çok takmıyorum..hamp vardı onu kırdılar çeper eğriliğini düzelttiler..burnum büyük olduğu için ne yapsalar güzel olurdu herhalde :)) arkadaşlar burun ameliyatı en zor ameliyatlardan biriymiş..ben bu sitede okuyup gözü aldım güle oynaya girdim ameliyata..sonrasında kanamam olmadı..kusmadım da rahat geçti ama yine de gerçekten zor bir ameliyat yani..başı şeyleri göze alın :)) bugün 4.gün gözlerime kan oturdu sanırım o da geçer 1 haftaya..:)) deniz suyuyla yıkıyorum burun deliklerini ne zaman o kanlar temizlendi arkadaşlar??

çok geçmiş olsun bir şekilde gelip geçiyor işte.. benimde gözüme kan otudu ameliyattın ertesi günü yüzüm gözüm çok şişti morardı hepsi geçti ama o kan çok yavaş geçiyor halada geçmiş değil bugün 16. gün olmasına rağmen ama eskiye nazaran azaldı tabiki bildiğim kadarıylada en geç o geçiyormuş :44: zor ameliyat olduğu doğru aslında stresli bir süreç iyileşme faslı şurda dursun acaba nasıl olack yakışacakmı problem çıkacak mı vs. vs. bunlar insanın ömrünü yiyor zaten :18:

dün bandajlarım çıkacaktı ama burnun sola kaymış dedi doktor daha şişmiş sol taraf yahu o anın şokuyla ne bişey anladım ne bişey sordum nutkummu tutuldu ne eğer rahatsız olmuyorsan bir kaç gün daha bandajlı kalsın dedi biraz masaj yaptı tekrar bandajladı ama ben bakınca anlamadım gerçi çok incelemedim ama bandajın altında düz duruyor... bıçak altına da burnumu yamultmak için yattım zaten gerçi şimdiden paniklemeyeyim dimi bugün 17. gün daha

çok geçmiş olsun ilk kez duydum kıkırdakta ki deliğide:44: ne zaman ameliyat oldun arkadşım ve ne zaman burnundan sesler gelmeye başladı...

cok nadir gorunen biseymis beni buldu zaten :2: temmuzda oldum ben ameliyati burnumun islik caldigini son 2 ayda farkettim internete yazdim resimlere baktim sonra kendi burnumu inceledim isikla deligi gordum. subat'ta doktoru gormeye gelicem bakalim nolucak (

ilk defa duydum, sen söyledin şimdi sanki agzım kapalı olunca burnumdan ses geliyormuş gibi geliyor. benim ameliyatım seninki gibi değil ama sürekli kendimi dinliyorum şimdi :))

Daha erken bence biraz sakin ol, bende ilk alçı çıktıgında bi yamukluk mu var dedim ki 1 aya kadar hep öyle geldi bana. Doktor yok dedi masaj da vermedi. Sanırım şişti geçti ama seninki dha çok erken bekle biraz. Zten burun ameliyatlarında en önemli şeylerden biri beklemek .

kesinlikle burun ameliyatı sabır işi aslında doktor söyledi ben bir şey göremedim tek korkum şişlikler inince belirgin olması. benim doktorum masaj öneriyor bana mahsus değil genel olarak masaj yaptırıyor.

arkadaşlar kimse bişey yazmamış..biliyorsunuz ben çarşamba günü ameliyat oldum..dün tamponları çıkardılar..burnumun içi kanlıydı biraz..o kanlar kurudu..okyanus suyu mu ne onla yıkıyorum..ama halen kuru ve beni çok rahatsız ediyor..sizce ne zaman gider??
bi de bişey daha sormak istiyorum..ilk burnunuzun ucunu gördüğünüzde kocaman geldi mi size de?

burnunu bol bol okyanus suyuyla yumusatıp temızlersen gecer zamanla, hatırlamıyorum ama çok surmez. burun ucu yapay ve şiştir ilk zamanlarda. senınkı cok yeni daha, gecmıs olsun.

gecmis olsun cnm, burun ucu cok tuhaf ve yapay geliyo. TakIlma su an fazla. Senin burun seklin belli olmaz. Bana amel. sonrasI burun ucu ince gelmisti ama toparladI sonra. Burun ici kurumalarI malesef biraz sürüyo hepimiz atlattIk. Ben iki hafta sonra Bepanthen kullandIm yumusatiyo, fakat doktorum gerek yok demisti. Bende cok rahatsIz oluyodum.
sabIr etmelisin........

Ben tampon cıktıgında hemen başladım okyanus suyuna ve çabuk açıldı burnum, arkadaşım daha gec başladı onun kı daha geç sürdü burnunun tıkanıklıgının açılması. Mümkün oldugunca biraz ugrasıp çok kurumamışken kurulukları cıkarmaya çalışın yoksa kuruluklar kolay açılmıyor ve tıkanıklık uzun sürüyor.

Ben birşey merak ediyorum , yaş ilerledikçe kemikler erir yaa burun şekli de bozulurmuş, estetik olanların da tabi daha çabuk bozulur dıyorlar acaba dogru mu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…