- 5 Kasım 2010
- 108
- 43
- 298
Artik korkacak bisey yokmus eskidenmis o beynimi sokup aldilar sanki demeler fln ama merak ediyorum suan nasil oluyo?
arkadaşlar kimse bişey yazmamış..biliyorsunuz ben çarşamba günü ameliyat oldum..dün tamponları çıkardılar..burnumun içi kanlıydı biraz..o kanlar kurudu..okyanus suyu mu ne onla yıkıyorum..ama halen kuru ve beni çok rahatsız ediyor..sizce ne zaman gider??
bi de bişey daha sormak istiyorum..ilk burnunuzun ucunu gördüğünüzde kocaman geldi mi size de?
Arkadaşlar ameliyat olalı 15 gün oldu fakat nefes
alamıyorum , pek normal değil sanırım endişelenmeye başladım ama henüz erkenmi endişelenmek için bilemiyorum tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim
Arkadaşlar ameliyat olalı 15 gün oldu fakat nefes
alamıyorum , pek normal değil sanırım endişelenmeye başladım ama henüz erkenmi endişelenmek için bilemiyorum tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim
Merhaba;Op dr ilker manavbaşı bir türlü cesaret edemediğim burun estetiği,yüze yağ enjeksiyon ameliyatımı yaptı.Burun esteteğinden hep korkmuştum cok kalkık yada cok yapma bır burun olabilir diye.Taki dr ilker beyi tanıyana dek.Dr ilker beyin yapmış olduğu ameliyat hastalarını gördüm konuştum.Çalışmış olduğum hastandeki Anestezi doktorlarıyla konuştum.İlker beyin ne kadar harika ameliyatlar yaptığını birkez daha onlardan duyup karar verdim.Dr ilker beyin mua.gittim.Karşılayışı,Sıcaklığı,samimiyeti beni çok etkiledi.Resimlerimi çekti ve bana gösterdi çok beğendim.Yağ enjeksiyonununda yüzümün daha dolgun dudaklarım daha güzel elmacık kemikleriminde daha belirgin olmabileceğini söyled.Hemen evet dedim ve iki ameliyatımıda yaptı.Dr ilker beye nekadar teşşekkür etsem az kalır.Bana sunduklarının ne bir eksiği ne bir fazlası oldu.İstediğim doğal burun ve daha güzel yüze sahip oldum.Ameliyat olmak isteyipte korkan herkeze Op.Dr.İlker manavbaşı diyorummm.Ona sonsuuzzzzzz teşşekkür ediyorum.
bugün 24. günüm hatunlar ve patates buruncuk oldum benbakalım daha nelere benzeyecek şuan için hoşuma gitti ama sizinde yorumlarınızı alayım
arkadaslar 2. ameliyatta da (revizyon) yine aynı süreç mi yaşanıyor? kemik kırmayacak sonucta, ilki kadar zor olur mu? 9-10 güne iyileşir miyim?
yok doktorum biraz fazla oymus burun sırtını, orası düzelecek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?