Burun Ameliyat ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Artik korkacak bisey yokmus eskidenmis o beynimi sokup aldilar sanki demeler fln ama merak ediyorum suan nasil oluyo?

biraz tiksineceksin belki ama burnuna rulo yapılmiş bir pamuk sok,birkaç dakika bekle alışman için ..sonra da çek.. o kadar..yanlız doktorun çıkardığı gazlı bez,biraz kanlı oluyor..öyle bişi işte ,acı yok ama..iğrencim biliyorum

benim bugün tam 1 ay oldu.tampon ilk çıktığında gözüm sürekli burun ucumu görüyordu.çok garip bir duygu...şimdi alıştım.masaj yapıyorum.şişliklerim daha az ..

herkes diyor güzellik için buna katlanılır mı diye..ama katlanılıyor işte :))) arkadaşlar yardımlarınız için çok teşekkür ederim..çok naziksiniz gerçekten..bugün daha iyiyim dün ve bugün ancak kendime geldim..çarşamba günü alçısı alınacak..o zaman göreceğim..en çok neyi merak ediyorum biliyor musunuz..burnumun üstünde kocaman höyük gibi kemik vardı..onu merak ediyorum..nasıl duruyor diye :)) kendime geleyim ardından bir de brezilya fönü yaptırırayım saçlarımı da boyatayım diyorum :)))

Arkadaşlar ameliyat olalı 15 gün oldu fakat nefes
alamıyorum , pek normal değil sanırım endişelenmeye başladım ama henüz erkenmi endişelenmek için bilemiyorum tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim

canım öncelikle cok geçmiş olsun.. cok normal nefes alamaman daha cok yeni ve içi ödemdir ondan nefes alman zor olur ödemlerin gectikce nefes almanda düzelcek merak etme hepimiz bu aşamalardan gectik

benim de 1 hafta oldu..burnum bir açılıyor bir tıkanıyor..şuan tıkalı yine başım davul gibi...

Eğer tıkanmaktan kastın orda kan pıhtılaşması falansa mutlaka git aldır cnm bn aldırdım dün çok rahatladım birde okyanus suyunu tam burnunun deliklerine tutup öyle sıkıcaksın dedi

Normal değil aslında bendede aynı durum vardı hala devam ediyor.iki ay oldu hala alamıyorum .çünkü yapışıklık olmuş.burun geride yapısarak iyileşmiş ve bunun içinde tekrar bir operasyonla açılacak.biraz ödemler insin başka ne sinir bozucu sorun çıkacak diye bekliyorum.ne kadar komplikasyon varsa bende gelişti.bence bir kbb ciye git ve burnunun içine baktır.hiç nefes alamaman normal değil.

Merhaba;Op dr ilker manavbaşı bir türlü cesaret edemediğim burun estetiği,yüze yağ enjeksiyon ameliyatımı yaptı.Burun esteteğinden hep korkmuştum cok kalkık yada cok yapma bır burun olabilir diye.Taki dr ilker beyi tanıyana dek.Dr ilker beyin yapmış olduğu ameliyat hastalarını gördüm konuştum.Çalışmış olduğum hastandeki Anestezi doktorlarıyla konuştum.İlker beyin ne kadar harika ameliyatlar yaptığını birkez daha onlardan duyup karar verdim.Dr ilker beyin mua.gittim.Karşılayışı,Sıcaklığı,samimiyeti beni çok etkiledi.Resimlerimi çekti ve bana gösterdi çok beğendim.Yağ enjeksiyonununda yüzümün daha dolgun dudaklarım daha güzel elmacık kemikleriminde daha belirgin olmabileceğini söyled.Hemen evet dedim ve iki ameliyatımıda yaptı.Dr ilker beye nekadar teşşekkür etsem az kalır.Bana sunduklarının ne bir eksiği ne bir fazlası oldu.İstediğim doğal burun ve daha güzel yüze sahip oldum.Ameliyat olmak isteyipte korkan herkeze Op.Dr.İlker manavbaşı diyorummm.Ona sonsuuzzzzzz teşşekkür ediyorum.

iyi reklammış,neden böyle reklamlarla insanlarının kafasını karıştırırlar anlamam

bugün 24. günüm hatunlar ve patates buruncuk oldum ben bakalım daha nelere benzeyecek şuan için hoşuma gitti ama sizinde yorumlarınızı alayım

arkadaslar 2. ameliyatta da (revizyon) yine aynı süreç mi yaşanıyor? kemik kırmayacak sonucta, ilki kadar zor olur mu? 9-10 güne iyileşir miyim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…