Burun Ameliyat ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Acıdan ziyade çok korkuyorum.Doktorun müdahalesini görmek istemiyorum ben.Ama lokal diyor başka bir şey demiyor.Sedasyonla uyurmuyum sizce

senin tam olarak işlemin ne olduğunu bilmediimiz için yorum yapmak zor..kemik alınacak kırılacaksa başka doktor mu yok lokal yaptırma kesinlikle..basit bi işlemse burun ucu vs. katlanılabilir bence..

çok güldüm yaaaa.gülerken burnum acıdı valla:)) acı eşiğim çok düşük benim..her işlemde ayıla bayıla ameliyat oldum işte:)))

ilahi dağ çiçeği ya ayıla bayıla atlattın canım tekrar geçmiş olsun ikimize de ben 3.günümde elma yedim önce denedim bi ısırık aldım bakim acıcak mı dikişlerim dedim bişey olmyınca katur kutur koyverdim gitti

valla sen de başta korkuyorum falan dedin ama maaşallah güçlü çıktın:)))
bir an önce bantlardan kurtulalım da şöööyle yeni fotoğlarımızı gösterelim burda..umarım sevinçle görürüz o günleri:))

haha aynen ben de çok korkuyodum cunku ben amelıyat vıdeoları ızledım bastan sona kadar her asamayı bılerek gırdıgım ıcın öyleydı çok şükür bitti,inş istedgımız gıbı olmustur eskı halınden ıyı olcagı kesın de haftaya gelısmelerı yazarız yıne çiçeğim

Canım senin burnun çok kalkık değil ki öyle çok kavisli de değil hatta düz bir burun. çok doğal duruyor bence öyle abartı bir yanı yok. Sen niye panikledin ben anlayamadım???

Alışamıyorum canım çok anı karar vermışım ne bılım yaşayınca bır başka oluyormuş çok garıpsıyorum eskısı gıbı çekemıyorum saga sola bak yıne aglıvsam

benım annemde kşke ızın vermeseydıde bende olamsayıdm benımkdıe tam tersi yani hanı ben cok dogal bı burun felan dıyınce anneme oda ozman ol dedı bi baktıkkı dogallıkla alakası yok yanı 10 metre ılerden bıle ben estetıgım dıyor burnum.)suanda bende aılmde okdar cok pişman oldukkı anlatamam ya yaşamayan bilmemıs derler ya aynen öyle cnm eklerım ben senı ama uzulme herseyın vardır bı caresı napalım kendımızı uzuyoruz bılıyorum ama uzsende bıse deısmıyokı yanı oyuzden sabretmemız lazım 4ayakdar enazından benım.) hanı arkdslar burnuna kötu olmus demıyor ben resımelrını göremıyorum

Ben arkadaşlık teklıfı gonderdım canım sana bakabılırsın ,valla bılıorum demıolar ama ınsan kabullenmeyınce kabullenmıyor bakalım bundan sonrakı surec nasıl ılerlıcek

Ben arkadaşlık teklıfı gonderdım canım sana bakabılırsın ,valla bılıorum demıolar ama ınsan kabullenmeyınce kabullenmıyor bakalım bundan sonrakı surec nasıl ılerlıcek

haklısın allah yardımcımız olsun ne dıyım kotayı dolduruyorum ya 25 olması lazım albmu gorebılmem ıcın cnm bakcam resımlerıne

benım burnum cok kalkık ve bu normal kalkık hale gelırmı bıde sen burnunu kaldırtmışmıydın yaa benm pskolım alt üst oldu artık burun delıklerım görunuyor ve 2bucuk ay oldu nerdeyse (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…