Yakmaz canım korkma
ben son 2 ameliyatımı lokal oldum.korku oluyor sadece ama acı hisstmiyosun
Canım senin burnun çok kalkık değil ki öyle çok kavisli de değil hatta düz bir burun. çok doğal duruyor bence öyle abartı bir yanı yok. Sen niye panikledin ben anlayamadım???
yarın yorum yazaasan da ertesi gün korktuğum kadar yokmuş vs. diyeceksin..yarın için allah yardımcın olsun..
burnumda yara var..tuzlu ya korkuyorum hala..sadece bir kere mi püskürtüyorum..
Acıdan ziyade çok korkuyorum.Doktorun müdahalesini görmek istemiyorum ben.Ama lokal diyor başka bir şey demiyor.Sedasyonla uyurmuyum sizce
İki tarafa da birer kere püskürt birşey olmaz. Yaran nerde?
burnun öndeki direği kesiliyor ya ameliyatta yara dediğim o..dikişler alındı ama gülemiyorum hala..ağrı yapıyor..şimdi püskürtüyorum bismillah:))
Ben de burnunun içinde yara var zannettim : ) sen bu korkuyla nasıl ameliyat oldun?
çok güldüm yaaaa.gülerken burnum acıdı valla:)) acı eşiğim çok düşük benim..her işlemde ayıla bayıla ameliyat oldum işte:)))
çok güldüm yaaaa.gülerken burnum acıdı valla:)) acı eşiğim çok düşük benim..her işlemde ayıla bayıla ameliyat oldum işte:)))
ilahi dağ çiçeği ya ayıla bayıla atlattın canım tekrar geçmiş olsun ikimize deben 3.günümde elma yedim önce denedim bi ısırık aldım bakim acıcak mı dikişlerim dedim bişey olmyınca katur kutur koyverdim gitti
valla sen de başta korkuyorum falan dedin ama maaşallah güçlü çıktın:)))
bir an önce bantlardan kurtulalım da şöööyle yeni fotoğlarımızı gösterelim burda..umarım sevinçle görürüz o günleri:))
Canım senin burnun çok kalkık değil ki öyle çok kavisli de değil hatta düz bir burun. çok doğal duruyor bence öyle abartı bir yanı yok. Sen niye panikledin ben anlayamadım???
ne diyim canım Allah kurtarsın ama ben bu halıme alışamadım erkek arkadaşımda aılemde bır sene sonra konuş mdıyorlar bıktılar artık,gercı annem hayatta ızın vermez tekrardan amelıyat olmama,ılkıne de ızın vermedı keşke dınleseydım annecıgımı bır de o kadar kızdım kadına neden bana karışıyorsun dıye şimdi o kadar pışmanım kı kollarında aglıyorumannelerının sozu hep dınlenmelı istersen msn den ekle benı konuşalım dertleşelım orda hlya_ylmaz88@hotmail.com
benım annemde kşke ızın vermeseydıde bende olamsayıdm benımkdıe tam tersi yani hanı ben cok dogal bı burun felan dıyınce anneme oda ozman ol dedı bi baktıkkı dogallıkla alakası yok yanı 10 metre ılerden bıle ben estetıgım dıyor burnum.)suanda bende aılmde okdar cok pişman oldukkı anlatamam ya yaşamayan bilmemıs derler ya aynen öyle cnm eklerım ben senı ama uzulme herseyın vardır bı caresı napalım kendımızı uzuyoruz bılıyorum ama uzsende bıse deısmıyokı yanı oyuzden sabretmemız lazım 4ayakdar enazından benım.) hanı arkdslar burnuna kötu olmus demıyor ben resımelrını göremıyorum
Ben arkadaşlık teklıfı gonderdım canım sana bakabılırsın ,valla bılıorum demıolar ama ınsan kabullenmeyınce kabullenmıyor bakalım bundan sonrakı surec nasıl ılerlıcek
arkadaşlar ben burnumdan ameliyat olalı 5 ay oldu. 4 ayı doldurdum artık. benım burnumda önceleri bayagı uu kalkık ve kucuk duruyordu. v birde ablak duruyordu.şişkindi. şimdi şişlikler iyicene gitti birtek ucunda şişlik kald sanıyorum. ama burnumu guzel gosterende suanda ucuucunun ödemi geçerse düşük olucak çünkü doktorum burun kemigimi iyi törpüleyememiş ((((((((( kemik şişikliği kalmış biraz. oraya bastır zamanla biraz düzelir dedi doktor ama zamanla duzeldgı yok. aksine zama geçtikçe ödemler geçtikçe daha blirgin olmaya basladı bi nokta yer var cıkıntılı olan ve hafif sola dogru.doktor parmagınla oraya bas demişti. bende krem sürerek bastırıyorum iniyo. aradan bir süre sonra yine kemik uç veriyo (( hani sanki burnumun orasını carpmışım gibi duruyor sizce masajla bastırdıgım halde iner mi arkadaşlar moralim çok bozuldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?