Burun Ameliyat ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

benım burnum cok kalkık ve bu normal kalkık hale gelırmı bıde sen burnunu kaldırtmışmıydın yaa benm pskolım alt üst oldu artık burun delıklerım görunuyor ve 2bucuk ay oldu nerdeyse (

kalkık burun iyidir:))daha asil durur..hayırlısıyla şu bantlar da çıksın merak ediyorum burnumu:))

arkadaşlar ben 3 ocak'ta ameliyat oldum ve bugün 22. günüm. Burnum şekil olarak istediğim gibi çok doğal duruyor fakat küçülmesi gerekirken günden güne daha da şişiyor gibi geldi bana. Etrafımdaki insanlarda aynı şeyleri sürekli tekrarladıkça iyice sinirlerim gerilmeye başladı. olan arkadaşlar deneyimleriyle bana cevap verebilirlermi 6 ay sonra burunlarınız istediğiniz görünüme ulaştımı?

memnun olan bir hasta gördüğüm için sevindim.doktorun kimdi jeenep?

doktorunla görüştün mü peki..ödem mi oluyor yine neden büyüsün ki???
acaba diyorum yüzündeki şişler indi de burnunyeni mi ortaya çıktı?

doktorunla görüştün mü peki..ödem mi oluyor yine neden büyüsün ki???
acaba diyorum yüzündeki şişler indi de burnunyeni mi ortaya çıktı?

bantlarım çıktıktan sonraki gün kontrolümde herşeyin gayet normal olduğunu ve masaj yapmama bile gerek olmadığını söyledi. birde ama biraz sabırlı olmam gerektiğini 6 aydan önce asıl boyutunu göremeyeceğimi belirtti.

bozguney sana kardeşim demek ıstıyorum akşam mutlaka msn de olda konuşalım :)Doktorum bana aşağı ınmesı i.in burnunu aşağı çek dedı:S

nası tutup çekersem burnum düşer cnm bnm ama ben aksam gıremıyorumkı suan bıle gızlı gırıyorum işyerınden ama senı eklıcem bırazdan bı ara konusalım tammı msnde buarada burnunuda kafaya takma neguzel burnun olmus daha ne ıstıyorsun .

cnm bu şeyler için boşuna üzülme daha cok yenı olmuusn amelıyat o şişlikler ınecek ben kımı sabah şiş uyanıyorum hemde cok kötu şişiyo bende sabrdyıorum takma kafana duzelecek hep ya daha kötüsü olsaydı dıe düşün cünkü okdar kötu burunllar göruyoruzkı halımıze şükredelım ben bıle bu halıme şükredıyorum mesela baska cerem yak öyle yada böyle gıne beklıcez yanı ama hersyeın bı caresı var 4ayım var bıda amelıyat olmama.(((

Evettt, arkadaşlar ben de ameliyat olanlar kavramına katıldım, pazartesi günü 6 saatlik bir operasyon geçirdim, dediğiniz gibi ameliyattan dolayı pek ağrım olmadı, hatta odama getirdiklerinde popom ve kolum agrıyor demişim sürekli aynı pozisyonda durmaktan sanırım:) Morarma olayına gelince doktorum çok ince çalıştığını söyledi, hatta kemiğimi çıkartıp öyle törpülemiş, sabaha kadar da soğuk buhar tuttular, ve morluk yok denebilecek kadar az diyebilirim, ama şişliğim var tabii. Ameliyatın ertesi günü yani dünde tamponlarımı aldı, onda da pek acı hissetmedim, şu an verdiği spreyleri kullanıyorum ve kremi bir hafta sonra burnumdaki kalıp çıkacak ve dikişleri alınacak, şu an yaşadığım tek zorluk iki yastıkla surekli sırt üstü yatmak zorunda olmam, umarım böyle devam eder. :)

Geçmiş olsun kıme amelıyat oldunuz? bu arada burun sureklı şışıcek ınıcek garıp garıp şekıllere gırıcek 6 ay sonra ıse sabıt bır hale gelıyormuş normal olabılır şışmesı gerçı benım de oyle aman ne bıleyım ya duydugumu soyluyorum yaşadıkça bu surecın ne kadar zor ve çekılmez oldugunu bızzat tecrube edıyorum ben :)

hoş geldin aramıza:))))geçmiş olsun..hep beraber bu kritik dönemi atlatıcaz inşallahh:))

Çok çok geçmişş olsun acil şifalar dilerim.Ameliyatı hangi dr.yaptı neden 6 saat sürdi ki?

Çok çok geçmişş olsun acil şifalar dilerim.Ameliyatı hangi dr.yaptı neden 6 saat sürdi ki?

antiope ve dapçiçeği,

Hepinize teşekkür ederim, şu an spreylerden dolayı sürekli akıyor tek sıkıntım bu, 6 saat sürmesinin nedeni de normalde kaburgadan kıkırdak alıp eklemeyi düşünüyordu, ama onun ağrısı da olmasın diye burnumdaki kemikle çok uğraşmış hatta dediğim gibi kemiği çıkartarak törpülemiş falan, direkt söylemek yasak mı bilmiyorum ama Op.Dr. Leyla Arvas, şimdilik her şey yolunda ama sürekli uzanıyorum bakalım:)

ayyyyben farketmemiştim 6 saat sürdüğünü.çok uzun süre..narkoz çok verdiler demekki o kadar kaldığına göre..sürekli uzanman normal.ağırlık vardır üstünde.tekrar geçmiş olsun..eski ve yeni fotolarını bekliyoruz senin de:) ben haftaya koyarım herhalde:))

Tamamdır, doktorum yurt dışına gidip geleceği için salı günü dikişleri falan alacakmış anca onda sonra ekleyebilirim:) Umarım bu süreci de çok zorda kalmadan atlatırız, heğimize geçmiş olsun, çok dikkatli olup darbelerden vs korunmamız gerek:)

alçısı alınmış arkadaşlar:))siz burnunuza dokunabiliyor musunuz..benim törpülenen kemik acayip ağrıyo dokunamıyorum ne kadar sürer acaba bu durum??

benımde alçı dün alındı ve masaj yapmam gerektığını soyledıler ancak kemıklerım oyle dokunamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…