Burun Ameliyat ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

ya kızlar hıc 6ayı beklemden tekrar amelıyat olanınız varmı revızyon yanı gercekten sabredemıyorum ben nabacam yaa(((((( 4.üncu ayımı doldurup olmak ıstıyorum nolur erkenn olanınız varsa bana bılgı versın

yok hayır ona olmadım cnm da revızyon ıcın maılleştıgım tum doktorlar 1 sene bekleyın demıştı bana 6 ay bıle erken demış ıdı

hım yaa ama bende okdugum enaz 6ay yanı olsun az kaldı.) 4ayda bı gecsıydı subatın 16sında 3 ayım olacak ben bırazzdan emre beyı arıcma randevu alcam nisan ıcın ... sen neden revızyon arastırması yapıosun cnm ya

Olurda alışamazsam dıe kı bu gıdışle alışacaga benzemııorum of çok acele ettım ben çok

wala ben burnumun kalkkılgından dolayı dusunuyorum..

Burnunun ne derece kalkık olduğunu bilemiyorum fakat burun ödemler geçince yerine oturmaya başlıyor ve ilk yapıldığı zamanlardaki kalkıklık durumu hafifliyor.Bunuda yaptıran arkadaşlarımın albümlerinde bizzat gördüm.Her ameliyat bir travmadır hem psikolojik hemde fizyolojik açıdan.1 sene bekle hem vücudun toparlansın hemde belki degişir...

catlover sende amelıyat oldun muı ne kadar oldu senın ne gıbı degışıklıkler oldu sende?Boyle burnunu eskı burnun gıbı benımsemen ne kadar zaman aldı olduysan ve bırde bu burun ıncelıyormu ya 3 ay kapkalın halen

yanı burnum nederece kalkık bılıyormusun tanyelının burnu varya aynı onun gıbı kalkık burn delıklerım gorunuyo herkes artistik burnun olmus dıyor cok kalkkı dıolaar zatn amelyatta sora baya pskoljım bozuldu alısamadım bu halıme bıde boyle denılınce hıc zaman gecmıyor ınsan cok kötu oluyr ben olduguma bin pişmanım şuankı aklım olsa aslaaaa aslaaa olmazdım

azonce emre bey ııcn randrvu alcaktım ama revızyona 9bın tl dedı ya gercektne 9bınmıs ama burun kalkıkgılını ındırtmek ııcn bıde kanatlarını darltmak ıcın sız olsanınz yaptırımyıdnızz?.0

verdiğin paraya göre burnun süper..ne ünlüler yaptırıyor çok kötü burunları estetikli olduğu belli ama seninki çok doğal..beğenmiyorsan değiştirebiliriz..gayet kavisli benimki

Burna güzel kavis verme konusunda başarılı dr. az...Ben Necdet uçarın yaptığı bir burnu gördüm gördüm çok tatlı bir kavis yapmıştı ve çok doğal duruyordu...

Canım bence sabretmelisin zaman pekçok problemini halledecektir ben epeydir burdayım ve dr.araştırıyorum pek çok burun gördüm ilk zamanlar top gibi sonra yüzle bütünleşmiş ve güzelleşmiş...

Bu arada soruna cevap vereyim:Hayır,yaptırmazdım....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…