benımde alçı dün alındı ve masaj yapmam gerektığını soyledıler ancak kemıklerım oyle dokunamıyorum
diyarbakırda tüm kadınların bildiği bi isim..irfan erdem..sonucu görünce bakıcaz artık methi kadar var mı:))
Kırık gibi bir ağrı var değil mi?
bu kalkıklıkla ben nası 6ay sabredecem dayanamam hayatta ALLAHım yardım et nolur:9(((((
6 ay sonra herşey bıtcek sanma canım 1 sene dıye duşun
yok bılıyorum yanı 2 amelıyat ıcın 6ayı beklıyormsen emre beyemı olmustun cnmm amelıyatı unutm
yok hayır ona olmadım cnm da revızyon ıcın maılleştıgım tum doktorlar 1 sene bekleyın demıştı bana 6 ay bıle erken demış ıdı
Neyden dolayı revizyon düşünüyorsunuz?
hım yaa ama bende okdugum enaz 6ay yanı olsun az kaldı.) 4ayda bı gecsıydı subatın 16sında 3 ayım olacak ben bırazzdan emre beyı arıcma randevu alcam nisan ıcın ... sen neden revızyon arastırması yapıosun cnm ya
Neyden dolayı revizyon düşünüyorsunuz?
wala ben burnumun kalkkılgından dolayı dusunuyorum..
Burnunun ne derece kalkık olduğunu bilemiyorum fakat burun ödemler geçince yerine oturmaya başlıyor ve ilk yapıldığı zamanlardaki kalkıklık durumu hafifliyor.Bunuda yaptıran arkadaşlarımın albümlerinde bizzat gördüm.Her ameliyat bir travmadır hem psikolojik hemde fizyolojik açıdan.1 sene bekle hem vücudun toparlansın hemde belki degişir...
Olurda alışamazsam dıe kı bu gıdışle alışacaga benzemııorum ofçok acele ettım ben çok
Burnunun ne derece kalkık olduğunu bilemiyorum fakat burun ödemler geçince yerine oturmaya başlıyor ve ilk yapıldığı zamanlardaki kalkıklık durumu hafifliyor.Bunuda yaptıran arkadaşlarımın albümlerinde bizzat gördüm.Her ameliyat bir travmadır hem psikolojik hemde fizyolojik açıdan.1 sene bekle hem vücudun toparlansın hemde belki degişir...
verdiğin paraya göre burnun süper..ne ünlüler yaptırıyor çok kötü burunları estetikli olduğu belli ama seninki çok doğal..beğenmiyorsan değiştirebiliriz..gayet kavisli benimki
azonce emre bey ııcn randrvu alcaktım ama revızyona 9bın tl dedı ya gercektne 9bınmıs ama burun kalkıkgılını ındırtmek ııcn bıde kanatlarını darltmak ıcın sız olsanınz yaptırımyıdnızz?.0
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?