Canım bence sabretmelisin zaman pekçok problemini halledecektir ben epeydir burdayım ve dr.araştırıyorum pek çok burun gördüm ilk zamanlar top gibi sonra yüzle bütünleşmiş ve güzelleşmiş...
Bu arada soruna cevap vereyim:Hayır,yaptırmazdım....
cok tesekkür ederm guzel yorumların cevapalrın içinn ..ama ıste ınsan sabredemıyor allah yardımcımız olsun nedıyım.ben suan senın yerınde olmus olsaydım eger burnun cpk kötu durmyosa yaptırma derım yada gercekten guvenecegın bı doktr bul ınsallah bulursun ama emre beye olurdum ben hıc amelıyat olmamış olsaydım....keske resmım bılgısayrd aolsada yükleyebılsem ozman hemen indirmek isterdın emn ol hıc ınecegını sanmıyorum değişir ama cok kalkıklık inmez inmiyorrrrrr
Senin çevrendeki yorum yapan insanlar kendi beğenilerine göre bilip bilmeden yorum yapıyorlardır.Ben bu foruma girmeden önce ameliyatı oluyorsun çıkıyorsun ohhh çok basit diye düşünüyordum ama hiçde öyle değilmiş.ameliyat olduktan sonra pek çok insan çevrenin de tetiklemesi ile bunalıma ve depresyona giriyor birde o insanlar burnunun içini görmüyor burnuna neşter değdi ne kadar uzun zaman alır o dokunun iyileşmesi...insanların yorumlarını dinleme...Tanyelinin burnu ile niye kıyaslıyorsun ki...onun durumu çok farklı...
kac kez sordum msaj yapmana gerk yok ben sana 2.ncı bı ufak amelyat daha dusunuyorum dedı bıraz bekle zaman gecsın bıraz daha ınecek dedı aama ucu önemli olan cok dik ya resmn havada duruyooo ınse bıle o kalkıklık gıtmez sanmıyorum yanı ..ya cok kısa dıılkı senınkı eskıdende burnun kötu dıelmıskı hem hafıf kemer varmıs oda kötu durmuyomuş yuzundeBen onden gorunen bu duz goruntuye alışamadım canım bır de burnum hıc esnek yumuşak degıl bılıorum zamanla gecıcek dıyorlar bu şişlikler sertlıkler ınıcek dıyorlar burun ucu ama ışte ınanasım gelmıyor her saba çok sert bır burunla uyanıyorum acayıp şekıllere gırıyor boyle kazık gıbı duruyor ,yuzumle butunleşmış degıl,bı de burnum fazla kuculdu sankı bır de onden çok genış gorunuyor eskıden orda olan kemık goruntuyu zayıflatıyordu şimdi boyle dumduz mal gıbı tovbeeeeeeeeeeeeeeObur dunyada bunun hesabını nasıl verıcez o da ayrı konu ((
Bu arada o fiyat bence ıner ama pahalıymış baya 9000 ne ya yuh:S keşke muhendıs yerıne doktor olaydım kırardım parayı
Bozguney doktorunu ara sor çok kalkık nasıl masaj yaoayım de dınle benı!!!
aynen öyleee ama ıste ınsanalrın yorumları vede göz alısmayınca maalesef hem senn hemde ınsalaırn basıkıs cok zor gercekten ... neden onun durumu farklı derken?negıbı yanı bnmkınıde aynı öyle duusn ıste o kalkıklıktaa
2.cı operasynun zor gecmz ufak mudahle yapcam zor olmaz cok kolay dedı ama 4ay nedmek bılıyormuusn bnm ııcnn vede cevredkılerın yaptıgı yorumlar morelımı sıfır edıyo gercekten cok kötu bozuldu pskoljım vede estetık oldug cok cok bellı ıstenormal olsun ıstoyrum oyzuden emre beyı tercıh ettım
aynen öyleee ama ıste ınsanalrın yorumları vede göz alısmayınca maalesef hem senn hemde ınsalaırn basıkıs cok zor gercekten ... neden onun durumu farklı derken?negıbı yanı bnmkınıde aynı öyle duusn ıste o kalkıklıktaa
Inan benım kadar kımsenın psıkolıjısı bozulamaz ,gecelerı uyku yok zaten ılk1,2 ay dogru duzgun yemek bıle yemedım kımseyle goruşmuyorum çıkmıyorum iş degıştırdım falan fılannnnn
hadıııı yaaaaa ...aynen bende ılk zamnalar öleydım ama mecbur dayanamıyorum ama dayanmıs gıbı yapmaya calsıyorm senle durumumuz aynı yanı seın yerınde benıde düşün analrısn zaten halımı.8
tanyelinin ameliyatı eski,burnu kalıcı olarak oturmuş ama senin ameliyatın daha yeni bir sürü ödemin var buda burnunu kocaman ve şiş yapıyor.Ayrıca yaşlarınız arasında çok fark var..Onun ilk ameliyatını olduğu dönem 90'lar ve o dönem yapılan ameliyatlar gerçekten çok fenaymış...
bu arada ne zaman hangi dr.a ameliyat oldun?
bak sen de dedın eskı burnun kotu degılmış dıye degıldı( çok uzgunummm kemerımı gerı ıstıyorum ve gerı de getırıcem :))))))))
ben kendı calsıtgım yerdekı doktoruma amelıyat oldum onur saymaz kbb ınasllah benmde gıt gıde ıyı olur burnum ya suan tek dusundugum sey burnum bska bıse dııll
banada aynısını soyluyor eskı burnun cok kötu durmuyodu dıe bende duydukca bu lafları daha cok üzülüyorum hemde cokkk doktor dıo eskı burnunu gerı yaparım ıstıyosan bende yapın dedım.)) yanı oderece eskı halımı cok ozledmmm yemn ederım eskı halım oslaydı neler vermezdımm suan eskı halıme dönmek ııcnnn
Inan benım kadar kımsenın psıkolıjısı bozulamaz ,gecelerı uyku yok zaten ılk1,2 ay dogru duzgun yemek bıle yemedım kımseyle goruşmuyorum çıkmıyorum iş degıştırdım falan fılannnnn
bazen estetik operasyonlar sonrası insanlarda aşağıdaki durum oluşabiliyormuş.
[h=2]beden-imaj bozukluğu (vucüt dismorfik bozukluğu)[/h]
[lıst]
[*]bütün gününüzü ayna karşısında kaşınıza, gözünüze, burnunuza, dudaklarınıza, kulaklarınıza bakarak mı geçiriyorsunuz? Saçınızı ince, yanaklarınızı beğenmiyor musunuz?
[*]bu organlarınızı kusurlumu buluyor ve düzelttirme ihtiyacı içinde estetik cerrahların kapısını çalmak ihtiyacı içerisinde misiniz?
[*]çok dikkatli olan beden-imaj bozukluğu rahatsızlığınız olabilir.
[*]bu algılama bozukluğunun hezeyanlaşmış şeklinde görünen formudur.
[*]bu bozukluğu tedavi ettirmeden yapacağınız her estetik cerrahi girişimi sonunda mutlu olamayabilirsiniz. Beklentileriniz hayal kırıklığı ile sonuçlanabilir.
[*]bu hastalıkta görünümünüzdeki hayali bir kusurla uğraşıp duruyor olabilirsiniz.
[*]çok hafif belli belirsiz fiziksel bir kusur sizde aşırı bir kaygı yaratıyor olabilir.
[*]bu uğraş, klinik açıdan belirgin bir sıkıntıya ya da mesleki, sosyal ve toplumsal işlevinizde düşmeye neden olabilir.
[/lıst]
fotoğraflarınız gayet güzel. şikayetiniz burun ucunuzun çok kalkık olmasi ise daha erken bir zamandasınız bence düzelebilir. Ama siz kendinize hayatı zindan etmişsiniz..
Nasıl yapıomus ya pat dıe eskı halını eger 6 .ayda hemen olursan dokular tam olarak ıyıleşmemış oluyormuş.Ilk amelıyatın uzerınden ne kadar zaman gecerse o kadar ıyıymış ama senı de anlıyorum.Of çok ıyı anlıyorum hemde ben 2 ay bantlı gezdım ış degıştırdım de artık bantsızım :))))Bende eskıye donuş için bir çok doktorla goruştum goruşuyorum şubatta barış çakır la randevum var,sonra Ahmet karacalar a gıdecegım bır ara Naci Çeliğe uğrucam ,maılleştiklerim içinde tabı yuz yuze farklı olabılır bılmıroum Ahmet Karacalar sankı daha ıyıymış gibi geldı
CANIM SEN NEMZAN amelıyat oldun cok erken dıyosun bana bıldııgm kadaryıla 3 ay olmsutu senın kı ama sen görüşmelere gıdıyosun bende gıdecem şu 4ayım bı dolsunda .) zaten 6.aydan sora hemen olurum allah ızın verırse cunku teyzemler sehır dısından gecekler benı böyle görmelerını ıstemem
CANIM SEN NEMZAN amelıyat oldun cok erken dıyosun bana bıldııgm kadaryıla 3 ay olmsutu senın kı ama sen görüşmelere gıdıyosun bende gıdecem şu 4ayım bı dolsunda .) zaten 6.aydan sora hemen olurum allah ızın verırse cunku teyzemler sehır dısından gecekler benı böyle görmelerını ıstemem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?