Burun Ameliyat ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

sen nezaman oldun pekı kıme oldun?? aynen öle insan eskıyı cok özluyor cokkkkk

hem henüz olmadım ama ben takmıyorum burnuma benimki sağlık nedenlerinden dolayı burnum iki kez hasar gördü ( cocukken camdan ve balkondan düştüm ) sağ tarafından nefes zor alıyorum sizin fotolarınız vardır diye ekledim ama fotolarda yok

Arkadaşlar bu kervana katıldığımdan beri ben de burayı takip ediyorum sürekli. Olumlu yorumlar var ancak genelde kötü yorumlar olmui son zamanlarda. Bildiğimiz gibi bu dönemde hepimiz zor günler geçiriyoruz, ama olumsuz şeyler gördükçe insan daha çok etkileniyor ve normalde o kadar da kötü olmayan şeyleri daha kötüymüş gibi düşünüyoruz, bence iyi yönünden bakmaya çalışalım sonuçta başlarda pek iç açıcı olmasa da daha sonra zamanla hepimiz düzeleceğiz, böyle inanalım ona gre düşüncelerimiz de değişir, hepimize geçmiş olsun. :)

ınsallah oyle olur ve ıyı yönde deısır evet herkesın eıstegı gıbı bı burun olmuyor xatne bunu dojtorlarda soyluyor ama ıste ınsan olmusken ıysını ıstıyor en azından oda olmuo nabalım

ınsallah oyle olur ve ıyı yönde deısır evet herkesın eıstegı gıbı bı burun olmuyor xatne bunu dojtorlarda soyluyor ama ıste ınsan olmusken ıysını ıstıyor en azından oda olmuo nabalım

En azından daha sağlıklı olacağız, büyük, kötü yönde dikkat çekici olmadığı sürece problem yok:) Eee bu sonuçta en az 5, 6 sonra ortya çıkıyormuş o zamana kadar yapmamız gereken dinlenip, dikkat edip güzel sürprizi görmek:) O zamana kadar olanlar net değil çünkü:)

Insan bır şekılde tecrube edıyor işte.Eskıden hep burnuma takardım,çok buyuk şoyle boyle,ama en azından burda okuduklarımla moral buldum ben.1 sene 2 sene dıyenler 6 ay 9 ay dıyenler hepsı tecrubeyle sabıt şeyler soyluyorlar.Bende beklıcem ,daha kotu durumda da olabılırdım şukredıyorum.Zaten 1 sene gecmeden bırşey yaptırmam şimdi nıspeten daha ıyıyım en azından sevdıklerım yanımdalar,erkek arkadaşım sagolsun hergun çok guzel oldun deyıp deyıp guc verıyor.Sonuçta eger şıkayetlerımız devam ederse tekrardan oluruz yapıcak bırşey yok.doktorum kendı burnuna dokunabıldıgın hale gelıcek burnun dedı,ben dokundugumda şu an sertlık uyuşukluk ve kalın derıden başka bırşey hıssetmıyorum sonuçta bunları hıssetmedıgım zaman eskı şekılde dokunup benımsedıgım zaman işte o zaman şekıl memnun etmezse revizyon duşunucem kı hepımız boyle yapmalıyız.4 ay 5 ay degıl 1 sene eskısı gıbı hıs gelene kadar sabır arkadaşlar bu boyle kalmayacak elbet duzelıcek :))

heh, şöyle ya:)

Bu burnumuzdaki akıntı normal değil mi arkadaşlar?!:) İşin garibi bir tarafım biraz tıkalı diğer taraf (eskiden rahatsız olduğum taraf) daha rahat, doktorum normalde olduğunu söyledi :)

Bu burnumuzdaki akıntı normal değil mi arkadaşlar?!:) İşin garibi bir tarafım biraz tıkalı diğer taraf (eskiden rahatsız olduğum taraf) daha rahat, doktorum normalde olduğunu söyledi :)

canım ben her gün antihistaminik kulanıyorum..burnum akmasın diye..doktoruma sormadım bile..zaten bu ara çok meşgul günde 3 burun yapıyo:)))
benim de canımı sıkan şey BIYIK MESAFEM ÇOK UZUN DURUYOOO((((sizin de öyle mi

3 ay oldu sol burun delıgımden hıç bışey çıkmadı herşey sagdan çalışıyor norma canım doktorun dedıyse daha da normal içini ferah tut:)

merhaba arkadaslar
amelyat olali bugun 12 gun oldu.alci cimisti bant vardi uzerine bugun bantlari cikarttim.ucunu icten temizlerken dikis ipi sarkti asagi.cekmeye korktum ama cok uzundu.ucundan biraz kestim.ama hala gorunuyor disardan.dikis alinacak mi yoksa kendi kendine mi dusecek .sizde nasil oldu?

içindeki dikişler kendiliğinden duşuyor canım,benım de solda var bı tane sarkmış gııklayıp duruyor onlar için bırşey yapma çekmede banyo da nemlendiğinde yada denız suyuyla temızledıgınde çıkar,şeklınden memnun musun?

ben ameliyat olalı 2 sene oldu fakat kemer kısmını törpületmeyi düşünüorum ama bu sefer lokal anestezi olacağından dolay korkuyorum bir türlü gidemedim bu arada benimde bir taraf tıkalı kalıyor çoğu zaman. doktorum 5 dk lık bi operasyonla halledebileceğini söyledi ama gidemedim işte. akıntım da oluyor sprey kullandığım zamanlarda çok rahat nefes alabiliyorum fakat uzun süre sprey kullanmakta zararlı bilemiyorum ne yapıcam bakalım

tsk canim bilgi icin .fazla kurcalamiyim o zaman .seklini begendim.biraz sislikler var ama hos geldi gozume.basta yadirgarim heralde diyordum ama cok yadirgamadim.zaten gidip gidip aynaya bakiyorum devamli:)) yanliz bir tarafta burun icinde distan gorunen sivilce gibi bi kabarti var,dokununca sizliyor.bu aklima takildi simdi de.sizde de oldu mu boyle seyler

QUOTE=antiope88;22851617]içindeki dikişler kendiliğinden duşuyor canım,benım de solda var bı tane sarkmış gııklayıp duruyor onlar için bırşey yapma çekmede banyo da nemlendiğinde yada denız suyuyla temızledıgınde çıkar,şeklınden memnun musun?[/QUOTE]

dogru soyluyousn ama benımkı cok dıkkat cekıyo okdar kalkıkkı.))keske uzun olsaydı eskı burnum olsaydı dıyorum hergun kahırlanıyorum ben bu gıdısle kafayı yerım hıc ıyı dıel sonum.))) uzuluyorumm neden yaptırdım dıe neden bozdum o görüntümü die hergun her dakka her sanıye burnumu dsunmeden yapamıyorum olmuyo aklıma gelıo burnum gercekten cok mutsuzummmm allah bundan gerı koymasın tabıkıde ama olmadı belkıde bu bı dersdi bana kaderımde bunuda yaşamak varmıs demek deılmı allah herseyın hayırlısını versin ınsalahh burnum gıt gıde ıyıye gıder bende mutlu olurumm yada 4ay sora 2.ci kücük mudaheleyle keyfım yeırne gelır suan tek dılegım buuu

aynen benımde öle bende sagdan rahat nefes alamıyorum doktorum lokalle fazla uzun sürmez bıde kalkıklık mesafesını ındırtecem 4aysora ne olcak dr bakalım

aynen benımde öle bende sagdan rahat nefes alamıyorum doktorum lokalle fazla uzun sürmez bıde kalkıklık mesafesını ındırtecem 4aysora ne olcak dr bakalım

Bozguney uzulme lutfen senın yaşadıklarının aynısını bende yaşıyorum bırbırımıze destek olalım nolur uzulme Herşeyın bır çaresı vardır tek yapmamız gereken sabretmek hayatım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…