Burun Ameliyat ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Bozguney uzulme lutfen senın yaşadıklarının aynısını bende yaşıyorum bırbırımıze destek olalım nolur uzulme Herşeyın bır çaresı vardır tek yapmamız gereken sabretmek hayatım

( evet destk olalım bırbırımıze ama herkesın artık burnun hava duruyo deyip gülmelerıne dayanamıyorm gercekten ınsanın zoruna gıdıo...artık sölemektn usandım allah sabır versın hepimizee yardım etsin

antiope hele sen hıc uzulme lutfen burnun kötu olmus desem deıl okucuk tarzda gecıcı seylerı kafana takıpta bosyere uzulme ..yoksa sende bnm gıbı yaptırdıgın ıcınmı pişmansın eger öyleyse o daha kötü bi duygu oyuzdenmı sen uzluyosun

Evet canım yaptırdıgım için pişmanım ben daha hazır degılmışım ondan uzuluyorum bu kadar ,belkı bıraz daha zaman verseydım kendıme yaptırmazdım ama keşke demenın bır anlamı yok,sonuçta herşeyınde bır caresı var zamana bırak o burnun odemlerden kurtulup yuzunle butunleşince ,kısacası dokular uyum saglayınca daha ıyı hıssedıceksın şeklını begenmesen bıle.Ama canım bak hangı doktorla konştuysam konuşayım revızyon için 6 ay erken dıyorlar daha kotu olabılıyormuş hele senın ucundakı şişlikler gecmememıis olucak bır de daha kotu olmasın sabret canım

Ya tabii ki fark var ama çok kafamı takmıyorum, zaten kendi şeklini alınca geçer, çok extreme olmadığı sürece problem yok:) Kafanı takma sen de canım, benim de bir kaç spreyim var doktorum dediği kadar kullanıyorum işte, akınca rahatlıyorum ama bir yandan sürekli onunla uğraşmakta sıktı artık :) Çıktı mı bantın, moraller nasıllll? :) İyi haberlerini bekliyoruz:)

hangi hastaneye ameliyat oldunuz acaba?

yemın ederım aynı ya aynı bene hazır deılmısım ben okdar acele ettımkı ama nıe acele etım bılıyomusun gerı yaptırmaktan vazgecerım dıe hemen yaptırdım sonuc böle oldu bende vazgecerdım sora bılıyordum huyumu keske annemgıl ıızın vermeseydın yaptırmama en azndan agrımayan basımı agrıtmazdm neyse dedım ya vardır bundada bı hayır bu bana cooook ama cok büyük bı ders oldu keske ölseydım dıyorum bazen hıc olmazsa bukdar dusunup bunalıma strese gırmezdım.)

nısanda revızyon ıcın gorsmuye gıdecem ya arkadslar aranızda 6ayı bekleyıp revızyon olanınız varsa bana bılgı verebılrmııııı lutfnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

merhaba
burnumla ilgili sıkıntım büyük 25 yaşındayım 6 yıl önce nefes alamama şikayetim yüzünden ameliyat oldum burnumda et ve kemik eğriliği olduğu söylenmişti lokal anesteziyle bol miktarda kemik yontuldu burnumdan hissettim ve çıkan kemikleri dördüm ama ağrım olmadı tabi 2 gün sonra tampon çıkarıldı burnumdan yaralarım iyileşti ve ben hala nefes alamıyodum dr.um tekrar yapalım dedi ama ona bi daha güvenemezdim annemin dr.vardı çok iyidir onda ameliyat olmadığıma bin pişmanım 6 yıldır neler çekiyorum 365 gün nezle modundayım ve hapşuruyorum yaz kış demeden ve hiç nefes alamıyorum aynadan burun deliğime bakınca ortadaki kıkırdağın yan yattığı gayet net ama çok şükür dışardan bakınca burnum çok güzel estetik gerekmiyo herkes buna şaşırıo
şimdi sizleri de okuyunca kararımı verdim bi aksilik olmazsa yarın doktora gidicem ve en kısa zamanda ameliyat olurum inş.ama yine aynı sorunları yaşamaktan korkuyorum

kızlar salı günü gün alıcaz doktordan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…