Bozguney uzulme lutfen senın yaşadıklarının aynısını bende yaşıyorum bırbırımıze destek olalım nolur uzulmeHerşeyın bır çaresı vardır tek yapmamız gereken sabretmek hayatım
antiope hele sen hıc uzulme lutfen burnun kötu olmus desem deıl okucuk tarzda gecıcı seylerı kafana takıpta bosyere uzulme ..yoksa sende bnm gıbı yaptırdıgın ıcınmı pişmansın eger öyleyse o daha kötü bi duygu oyuzdenmı sen uzluyosun
canım ben her gün antihistaminik kulanıyorum..burnum akmasın diye..doktoruma sormadım bile..zaten bu ara çok meşgul günde 3 burun yapıyo:)))
benim de canımı sıkan şey BIYIK MESAFEM ÇOK UZUN DURUYOOO((((sizin de öyle mi
geçmiş olsun ben de 2,5 sene önce istanbul da özel bi hastanede ameliyat oldum kemik vardı hiç nefes alamıyodum ameliyat sonrası ağrım bile olmadı çok rahat geçti burnumun ucunu hafif değiştirmiş doktor hiç anlaşılmıyo alındığı şimdi çok rahat nefes alıyorum ohhhhhh merak edenler için medipol de Ahmet bozkurt yaptı ameliyatımı tavsiye ederim çok iyi bir doktor
Evet canım yaptırdıgım için pişmanım ben daha hazır degılmışım ondan uzuluyorum bu kadar ,belkı bıraz daha zaman verseydım kendıme yaptırmazdım ama keşke demenın bır anlamı yok,sonuçta herşeyınde bır caresı var zamana bırak o burnun odemlerden kurtulup yuzunle butunleşince ,kısacası dokular uyum saglayınca daha ıyı hıssedıceksın şeklını begenmesen bıle.Ama canım bak hangı doktorla konştuysam konuşayım revızyon için 6 ay erken dıyorlar daha kotu olabılıyormuş hele senın ucundakı şişlikler gecmememıis olucak bır de daha kotu olmasın sabret canım
boğaz enfeksiyonu varken estetik olunabilirmi yoksa zor olurmu?
boğaz enfeksiyonu varken estetik olunabilirmi yoksa zor olurmu?
içindeki dikişler kendiliğinden duşuyor canım,benım de solda var bı tane sarkmış gııklayıp duruyor onlar için bırşey yapma çekmede banyo da nemlendiğinde yada denız suyuyla temızledıgınde çıkar,şeklınden memnun musun?
canım hala mı dikişlerin var senin?????3 ay oldu değil mi..??
canım hala mı dikişlerin var senin?????3 ay oldu değil mi..??
Dağçiçeğei durumlar nasıl, bant çıkarıldı mı? Geçmiş olsun canım. :)
sağol canım..çıkarıldı bantlar..masaj da yapıldı :)) darısı başına:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?