Burun Ameliyat ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Moraller iyidir umarım, şekil biraz olsun ortaya çıkmıştır, hoş şişlik de vardır sanırım illa:) Ağrı oluyor mu ater, dikişleri falan alınırken, salı günü sıra bana da gelecekkk:))

valla benim canım yandı..en çok ta doktorun masajı canımı yaktı..ama ameliyat olmuşuz o kadar sıfır acıyla bu işten yırtacak değiliz..katlanıcaz:))sonuç güzel olsun daaa:)))

kızlar burun sırtım düz olsun yeter.kavis istemem düşme falan olur diyorlar..

valla benim canım yandı..en çok ta doktorun masajı canımı yaktı..ama ameliyat olmuşuz o kadar sıfır acıyla bu işten yırtacak değiliz..katlanıcaz:))sonuç güzel olsun daaa:)))

Haid bakalım, inş minimum düzeyle sıyırırm, ameliyatla, tampon olayı acısız geçti gerisi buna kısmet:)
Bu arada ameliyat öncesi fotoğraflarımı yükledim, yenilerini de inş haftaya falan duruma göre:)

Son düzenleme:
Ya kızlar o değilde duş alamıyoruz en azından saçıızı vs. de yıkayamıyor muyuz yahu, bu halde asıl doktora gidip dikiş aldıracağız ya, 1 hafta oldu neredeyse, kedimden tiksindim valla:/

Ya kızlar o değilde duş alamıyoruz en azından saçıızı vs. de yıkayamıyor muyuz yahu, bu halde asıl doktora gidip dikiş aldıracağız ya, 1 hafta oldu neredeyse, kedimden tiksindim valla:/

ben saçımı kuaförde yıkattım bantlar çıkana kadar,bu arada eski halimin resimlerini koydum arkadaşlarrr,yeni halimi belkide hiç koyamam,aynalara bile bakamazken

canım ben kuaförde yıkattım hep...eğer yakınlarında kuaför varsa kuaförde yıkat canım..vücudunu da evde yıka.ama gidemem çok uzak vs diyorsan küvetin önünde otur saçlarını arkaya uzat..biri yardımcı olsun saçlarını yıkarken..kolay gelsin canım:))

Aynen kızlar ben de öyle düşündüm ama annem nolur nolmaz dikişler diyip durdu, her gün saçımı yıkarken böyle durmaktan psikolojim bozuldu resmen :) Neyse evin dibinde kuaforler var zaten hemen yıkatırım, bir şey olmaz herhalde :)

ameliyat sürecinden biraz bahsedermisiniz nasıl geçiyor nasıl hissediyorsunuz bende 6 şubatta ameliyat olucam tırsıyorum yaa

beni de ekleyin lütfen arkadaşlar... ben de revizyon olacağım!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…