Moraller iyidir umarım, şekil biraz olsun ortaya çıkmıştır, hoş şişlik de vardır sanırım illa:) Ağrı oluyor mu ater, dikişleri falan alınırken, salı günü sıra bana da gelecekkk:))
valla benim canım yandı..en çok ta doktorun masajı canımı yaktı..ama ameliyat olmuşuz o kadar sıfır acıyla bu işten yırtacak değiliz..katlanıcaz:))sonuç güzel olsun daaa:)))
valla benim canım yandı..en çok ta doktorun masajı canımı yaktı..ama ameliyat olmuşuz o kadar sıfır acıyla bu işten yırtacak değiliz..katlanıcaz:))sonuç güzel olsun daaa:)))
Ya kızlar o değilde duş alamıyoruz en azından saçıızı vs. de yıkayamıyor muyuz yahu, bu halde asıl doktora gidip dikiş aldıracağız ya, 1 hafta oldu neredeyse, kedimden tiksindim valla:/
Ya kızlar o değilde duş alamıyoruz en azından saçıızı vs. de yıkayamıyor muyuz yahu, bu halde asıl doktora gidip dikiş aldıracağız ya, 1 hafta oldu neredeyse, kedimden tiksindim valla:/
ben saçımı kuaförde yıkattım bantlar çıkana kadar,bu arada eski halimin resimlerini koydum arkadaşlarrr,yeni halimi belkide hiç koyamam,aynalara bile bakamazken
Kızlar Emre İlhan ve Barış Çakır arasında kararsızım, yakın bir zamanda ameliyat olmayı planlıyorum (1-1,5 aya kadar), ama hangi doktorun hastasıyla konuşsam tabiki kendi doktorunu övüyor, kafam çok karıştı... En azından resimlere bakarak kendim bir fikir edinebilirsem daha sağlıklı olucaktır, bu iki doktordan birine burun ameliyatı olmuş olan arkadaşlar beni eklerlerse çok sevinirim... Şimdiden çok teşekkürler, umarım birbirimize yardımcı olabiliriz, sevgiler... :)
ameliyat sürecinden biraz bahsedermisiniz nasıl geçiyor nasıl hissediyorsunuz bende 6 şubatta ameliyat olucam tırsıyorum yaa
sen masaya yatıcaksın..sonra bir ses duyacaksın..bakacaksın olmuş bitmiş herşey:)) ameliyat korkulu değil..acılı değil..rahat ol:)
Amelıyat degıl korkunç olan,korkunç olan amelıyattan sonra omur torpusu gıbı gunde 5000 kez ya sabır çekıp o donemı gecırebılmek kızlar:)
Sorun olan, sırt üstü, otururmuş gibi ve çift yastıkla yatmak zorunda kalmakkk! :)
Ayy onu hıc sorma :) Az once burnumdan dıkış ıplıklerı çıktı yıne ıyyyyggg ıgrenccc:S nasıl dıkmışler bımışlerse 3 ayda atamadım gıttı valla :)
Ayy onu hıc sorma :) Az once burnumdan dıkış ıplıklerı çıktı yıne ıyyyyggg ıgrenccc:S nasıl dıkmışler bımışlerse 3 ayda atamadım gıttı valla :)
Oha inanamıyorumm! :) Bugün benim ilk dikişim düştü nasıl sevindim, görsen inanamazsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?