Burun Ameliyat ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Kızlar bu ameliyatın pişmanlığı hiçbir şeye benzemiyor cidden antiopenin dediği gibi ömür törpüsü.

mesela geçen sene ben bu ameliyatı geçirmeden önceki halimleyken insanlara yirmi bir yaşındayım dediğimde şaşırıp,aa biz seni liseye gidiyor sanıyordur derlerdi. ameliyattan sonra birdenbire insanların tavrı değişti. mesela tanıdığım biri beni en son üç ay önce görmüştü.artık genç kadın olmuşsun,o çocuksu sima gitmiş demişti.. o kadar üzülmüştüm ki.. hani doğal yolla gerçekleşen bir olgunlaşma olsa,yaşlansam üzülmem neden üzüleyim zaten olacağı varmış önüne geçilmezdi. ama insan kendi elleriyle kendini böyle bişeye ittiği için o pişmanlık ve üzüntü tarif edilemez.

yani sırf üç ayda yaşlanamıcağıma göre demekki yeni burnum o çocuksu ,küçük görünen yüzümü silip götüren bir burun oldu. bunun pişmanlığı hala içimde.

Nasıl ya, bu tarz şeyler kemik olsun, kıkırdak olsun nasıl çıkıp düşebilir durduk yerde ya aklım almıyor ki ameliyatının üstünden vakit geçmiş

yok yok..söyledi gitti..biz meraktan ölecez burda(
ama bişey dicem yeğenim ameliyat hemşiresi..o dedi ki kıkırdaklar dikilmiyo..öyle yerleştiriyo doktor..offffffffffff.(

yok yok..söyledi gitti..biz meraktan ölecez burda(
ama bişey dicem yeğenim ameliyat hemşiresi..o dedi ki kıkırdaklar dikilmiyo..öyle yerleştiriyo doktor..offffffffffff.(

Güler misin, ağlar mısın ya?! Ya tutarsa misali. Neyse, inş. kötü bir şey olmaz, yarın öğreniriz artık.

Son düzenleme:

... aynen burun amelıyatının pişmanlıgı bambaska bıseymıs ben bu durumda olmamış olsaydım belkide sızlerı anlamazdım ne varkı bukdar pişman oluncak derdım ama öyle deıl cok ıyı anlıyorum pişman olan herkesı gercekten gerı dönüşü olmayan bı karar bu benım sımdıkı aklım olsa asla yaptırmazdımm nekdar kahırlansamda anladımkı boş ınsan cok uzuluyo gercekten kurban oldugum allah yüzüne yakışan burnu verıyo hepimize kötüde olsa ama bızde o yaratııgını bozuyoruz buda cok zoruma gıdıo ALLAH hepimizi affetsin inşallah.)

Ayy onu hıc sorma :) Az once burnumdan dıkış ıplıklerı çıktı yıne ıyyyyggg ıgrenccc:S nasıl dıkmışler bımışlerse 3 ayda atamadım gıttı valla :)

cnm nası kemk cıkıntısı gelıo.(( bendede var amelıyatdan once yoktu sımdı cıktı baya büyük gelıo elıme doktoruma soledım dıştan bellı olmaz merak etme fazla oynama dedı..allahım kafayı yicemmm yaaa

Canlarım bıldıgınız boyle kemık gıbı ordan burnum aşağı dogru egrıldı sankı Allahım eskı halımemı donuyorum yoksa:S ayy ne çok ısterım donmeyı ama O guzel duşuk şekıllı burun ucum gerı gelmezkı Bılmıorum ılerıkı zamanlarda gorucez ama bıldıgınız boyle egrılıo burnum sankı amanın ya,bu arada fataldanger sen demıştın ya hanı 4 ay sonra o yapaylık gıttı dıye gitti dimi ya bende de gıder dımı off

Burnum egrılmeye başladı :S Sevınsem mı uzulsem mı tepeden egrılmeye başladı ucuda boyle sert bı şekılde one dogru duruyor akşam koyacam resım kızlar

herhalde burnun doğallaşıyor,bir yapaylık var diyordun ya,oturuyordur,belki böyle daha çok benimsersin,ne zor bir şeymiş bu iş ya,ne desen boş,ne yapsan nafile,insanlar ne derse desin belli bir noktaya saplanıyosun,ha bire zaman diyorlar,bence çok takıntılı insanların bu ameliyatı olmaması lazım,saçımın rengini beyenmeyince günlerce kafaya takan ben,bu burnu ne kadar takıcam acaba????

Sana çok çok katılyıorum ben zaten takıntılıyım şimdiki halımı sorma:Bılmorum boyle bır tuhaf goruntu oldu herkes bekle dıyor bende beklıyorum fataldanger arkadaşım sagoılsun çok yardımcı oldu.Senın resımlerını gordum ver yorumlarımı yazdım bak benım 3 ay oldu senın kı daha 1 ay bıle olmamış senın takmak için daha çok zamanın olucak zaman sabır dıyorum da acaba ben kendım uyguluyormuyum Kım ne derse desın boş ınsanın kendının tecrube etmesı lazım yaşamayan bılemez kardeş(

ay ınsallah benımkıde dogallasır ama snamıyorum okdar estetik duran bı burun nekar dogallaşabılrkı dımı.)) öyle cok takıntılysan baya bı takıntı yaparsın bende oyleyım 2 bucuk ay oldu hatta suan daha da fazla takmaya basladım yaşlandım be yaşım 22 önceden daha neşe doluydum sohbetım dha guzeldı sımdı ıse burnumu dusunmektn hayattan ne tad alıyorum ne bişee delirecem yakında az kaldı sonumu ıyı görmuyorum.)

sendemı revızyon olmak ıcın sabırsızlıkla bekleyenerdensın yoksa sonucu görmek ııcnmı.9

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…