Burun Ameliyat ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

+1 ,bende aynen oyleyım eskıden daha neşelı daha guler yuzluydum şimdi yuzumde takma emanet bırşeyler gezıyorum surecı burdan paylaşıyoruz ışte bakalım bır sene sonra ne dıcez:) bende 24 yaşındayım bu 3 ayda 30 yaş yaşlandım yemınlenNolucak halımız bole

antiope düşünsene kurban oldugum ALLAh tarafından eskı burnunnun seklını alıyormuş dımı bnde keşke bı rüyada olasm uyansam ayy mutluluktan deliririm heralde kesinn keşkeeee öyle bişe olsa zamanı gerı alabılsek sadece 1 kerelık yemn ederım sadece eskı halımın gelmesını ısterdım sadece hemde hıc dusunmedennnnn.)

kız nerde kız o kocaman şekıllı mekıllı burun ucum bır daha hayatta gerı gelmez kı Senın hala çok kalkık mı duruyor canım ben sana gmaılımı vermıştım ordan da yazışabılırız,daha ınme olmadımı hıc?

hayır cnmmm nerdeeeeeeeeeee keşke cok kalkık halaaaaa ben ekleıdm senı ama hıc atmıyorsun msj sımdı bı gonder ben sana bırazdan atım emaıll

hayır cnmmm nerdeeeeeeeeeee keşke cok kalkık halaaaaa ben ekleıdm senı ama hıc atmıyorsun msj sımdı bı gonder ben sana bırazdan atım emaıll

cnm gmaılıme atarsan okuyabılırım iş yerınde o açık :) ben sana yazarım bırazdan mesajda:)Nasıl oldgununu merak edıyorum senın ya belkı sana oyle gelıyıordur resım koysana bır bakalım

cnm gmaılıme atarsan okuyabılırım iş yerınde o açık :) ben sana yazarım bırazdan mesajda:)Nasıl oldgununu merak edıyorum senın ya belkı sana oyle gelıyıordur resım koysana bır bakalım

cnm koycam resımde yukleyemıyorumkı hemde ınternete gıdemıyorum burdada resmım yokkk en kısa zamanda eklıcem ama

Aldırdık her şeyi, pek acıdığı söylenemez:) Görüntüye gelince sayenizde çok garipsemedim çünkü hala beklemediğimden fazla şişlik var, ama çıkıntı vs yok, açıkcası biraz heyecan da yaptım sanırım pek odaklanamadım ama gözüme batan bir şey yoktu, bakalım şişlikler inince göreceğiz:) Tek sıkıntı burun deliğimde çok hafif bi asimetri var(mış)sağ burun deliğimde ödemden kaynaklanabilir dedi, ya da olmadı bir ay sonra az çok belli olur eğer hala böyleyse çok ufak bir operasyonla destekleriz dedi o biraz moralimi bozdu ama gerisinde prob. yok, bilemedim onu kafaya taktım onun haricinde iyiyim sanırım :/

ya kızlar ben de şu tıkanıklıktan çok rahatsızım. özellikle sol taraftan hiç nefes alamıyorum. bazen ses tonum da değişiyor, öğretmenim ve 1 hafta sonra okullar açılıyo, bu şekilde ders anlatamam bi de ufak sivilcemsi et parçaları oluştu içerde. sizde de öyle bişey oldu mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…