ay ınsallah benımkıde dogallasır ama snamıyorum okdar estetik duran bı burun nekar dogallaşabılrkı dımı.)) öyle cok takıntılysan baya bı takıntı yaparsın bende oyleyım 2 bucuk ay oldu hatta suan daha da fazla takmaya basladım yaşlandım be yaşım 22 önceden daha neşe doluydum sohbetım dha guzeldı sımdı ıse burnumu dusunmektn hayattan ne tad alıyorum ne bişee delirecem yakında az kaldı sonumu ıyı görmuyorum.)
sendemı revızyon olmak ıcın sabırsızlıkla bekleyenerdensın yoksa sonucu görmek ııcnmı.9
antiope düşünsene kurban oldugum ALLAh tarafından eskı burnunnun seklını alıyormuş dımı bnde keşke bı rüyada olasm uyansam ayy mutluluktan deliririm heralde kesinn keşkeeee öyle bişe olsa zamanı gerı alabılsek sadece 1 kerelık yemn ederım sadece eskı halımın gelmesını ısterdım sadece hemde hıc dusunmedennnnn.)
+1 ,bende aynen oyleyım eskıden daha neşelı daha guler yuzluydum şimdi yuzumde takma emanet bırşeyler gezıyorum surecı burdan paylaşıyoruz ışte bakalım bır sene sonra ne dıcez:) bende 24 yaşındayım bu 3 ayda 30 yaş yaşlandım yemınlenNolucak halımız bole [/QUOT
allah YARDIMCIMIZ olsn walaa yaaa insanın psikolıjısı alt üst oluyr bıde sonuctan menun olmayınca düşünsene ınsan daha cok çöküyor yaaa
+1 ,bende aynen oyleyım eskıden daha neşelı daha guler yuzluydum şimdi yuzumde takma emanet bırşeyler gezıyorum surecı burdan paylaşıyoruz ışte bakalım bır sene sonra ne dıcez:) bende 24 yaşındayım bu 3 ayda 30 yaş yaşlandım yemınlenNolucak halımız bole [/QUOT
allah YARDIMCIMIZ olsn walaa yaaa insanın psikolıjısı alt üst oluyr bıde sonuctan menun olmayınca düşünsene ınsan daha cok çöküyor yaaa
üzülme senınle aynı duyguları yaşayan başka bırı daha var canım :) Zaman gecsın bakalım ınmesı ıcın bırşey yap demedımı doktorun sana benım kı aşağı çek dedıydı bana
kız nerde kızo kocaman şekıllı mekıllı burun ucum bır daha hayatta gerı gelmez kı Senın hala çok kalkık mı duruyor canım ben sana gmaılımı vermıştım ordan da yazışabılırız,daha ınme olmadımı hıc?
hayır cnmmm nerdeeeeeeeeeee keşke cok kalkık halaaaaa ben ekleıdm senı ama hıc atmıyorsun msj sımdı bı gonder ben sana bırazdan atım emaıll
üzülme senınle aynı duyguları yaşayan başka bırı daha var canım :) Zaman gecsın bakalım ınmesı ıcın bırşey yap demedımı doktorun sana benım kı aşağı çek dedıydı bana
yoo hayır bana hıc bıse solemedı masajla ılgılı senın burnun nası pekı memnun deılsın galıba nası oldu şeklı
cnm gmaılıme atarsan okuyabılırım iş yerınde o açık :) ben sana yazarım bırazdan mesajda:)Nasıl oldgununu merak edıyorum senın ya belkı sana oyle gelıyıordur resım koysana bır bakalım
yoo hayır bana hıc bıse solemedı masajla ılgılı senın burnun nası pekı memnun deılsın galıba nası oldu şeklı
şeklınden memnun degılım canımm gıt gıde ısınacagıma daha da soguyorum kendımden çok yapay duruyor ılgınç bır şekıl olodu yuzumun hatları bozuldu resmen çok uzuluyorum
şeklınden memnun degılım canımm gıt gıde ısınacagıma daha da soguyorum kendımden çok yapay duruyor ılgınç bır şekıl olodu yuzumun hatları bozuldu resmen çok uzuluyorum
(((((( offfffffffffff offfffffffffffffffff
(((((( offfffffffffff offfffffffffffffffff
Bir gerı donuş olsa
Bir gerı donuş olsa
kalp sana geri dönmezmi.Dmurat boza bagladık .))
kalp sana geri dönmezmi.Dmurat boza bagladık .))
Resmını çok merak edıyrum ama emınım kı benım kadar yapay bır goruntu yoktur.Fataldanger gececek dımı arkadaşım bu goruntu
Bir gerı donuş olsa
canım bence bu kadar karamsar olma. ben de yani ameliyat oldum. daha 1 ay bile olmadı. ilk etapta bana da çok yapay geldi, doktoruma sordum " bi süre daha böyle devam eder, 6 ay sonra görürsün" dedi. ama yine de ben de senin gibi pişman olmuştum. kontrole gittiğimde çok önceden ameliyat olmuş 2 hastasını gördüm. çok tatlı duruyolardı. kendimdeki yapaylıktan bahsettiğimde güldüler, biz de senin gibiydik dediler. bence canını sıkma bu kadar, eminim zamanla oturacaktır.
Resmını çok merak edıyrum ama emınım kı benım kadar yapay bır goruntu yoktur.Fataldanger gececek dımı arkadaşım bu goruntu
yanı yapaylık derken estetik oldugun bellı oluyor anlamındamı yapaylıktan bahseydıon yoksa olan sorunlardanmı kız emın ol senınkınden daha yapay benımkı dıyorum yaa 100 metreden bıle burnum ben estetıgım dıyor yanı duusn.) senın resımlerıne baktım ama hıc bı yapaylık göremedım sneınkıde yapaysa bışe demıyorum....)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?