ya kızlar ben de şu tıkanıklıktan çok rahatsızım. özellikle sol taraftan hiç nefes alamıyorum. bazen ses tonum da değişiyor, öğretmenim ve 1 hafta sonra okullar açılıyo, bu şekilde ders anlatamambi de ufak sivilcemsi et parçaları oluştu içerde. sizde de öyle bişey oldu mu?
canım bence bu kadar karamsar olma. ben de yani ameliyat oldum. daha 1 ay bile olmadı. ilk etapta bana da çok yapay geldi, doktoruma sordum " bi süre daha böyle devam eder, 6 ay sonra görürsün" dedi. ama yine de ben de senin gibi pişman olmuştum. kontrole gittiğimde çok önceden ameliyat olmuş 2 hastasını gördüm. çok tatlı duruyolardı. kendimdeki yapaylıktan bahsettiğimde güldüler, biz de senin gibiydik dediler. bence canını sıkma bu kadar, eminim zamanla oturacaktır.
onlar bır aylık resımlerım falan şimdi git gide dogallaşacagına yapay bır goruntu oturuyor yuzume afedersın kaplanlara benzıyorum sankı her sabah aynaya baktıgımda.Şişlikten dedıler ama bılmıyorum bu burun ne kadar dogallaşıp yuzume oturucak.Dıyorum ya bır aylık resımlerım ebakıyorum onlarda bıle daha guzel çıkmışım.Yuzum degışmış gıbı gelıyor resmen.Nasıl sabredıcem beklıcem bılmıyorum bır 3 ay daha.Ama en azından bu 3 ayda bışılerın degışmesı gerekmezmıydı.Burun kanatlarım ucuna gore çok aşağıda kalıyor ayrıca çok genış gelıyor burnum.Eskıden kemık varken tamam kalın bır bunum vardı ama şağı dogu gelen gemık ınce tatlı bır ıfade katmıştı yuzume.Umarım 6 ay dolunca bırşey degışır.4.ayıma girdim bugun ve hıc umutlu degılım kendımden nefret eder oldum
onlar bır aylık resımlerım falan şimdi git gide dogallaşacagına yapay bır goruntu oturuyor yuzume afedersın kaplanlara benzıyorum sankı her sabah aynaya baktıgımda.Şişlikten dedıler ama bılmıyorum bu burun ne kadar dogallaşıp yuzume oturucak.Dıyorum ya bır aylık resımlerım ebakıyorum onlarda bıle daha guzel çıkmışım.Yuzum degışmış gıbı gelıyor resmen.Nasıl sabredıcem beklıcem bılmıyorum bır 3 ay daha.Ama en azından bu 3 ayda bışılerın degışmesı gerekmezmıydı.Burun kanatlarım ucuna gore çok aşağıda kalıyor ayrıca çok genış gelıyor burnum.Eskıden kemık varken tamam kalın bır bunum vardı ama şağı dogu gelen gemık ınce tatlı bır ıfade katmıştı yuzume.Umarım 6 ay dolunca bırşey degışır.4.ayıma girdim bugun ve hıc umutlu degılım kendımden nefret eder oldum
cnm uzulme hersey dıledgın gıbı olur ınsallah bak son 2ayın kalmış ne guzel ıste keske benımde 4.ayım olsaydı yaaa 2 ay akalırdı revızyon olmama.)) ama daha 3ay bıle deıl 16 sında 3 ay olacak ..bence burnun cok guzel tekrar soykluyorum benım öyle olmus olsaydı hıc kafaya takmazdım
Bozguneyciğim resim koysana eğer resimlerini koymakta çok sorun ediyorsan sadece burnunu çek albüme koy...gerçekten durumun vahim mi yoksa sende antiope gibi aslında olmayan bir sorunu mu yaşıyorsun onu anlardık...
Bozguneyciğim resim koysana eğer resimlerini koymakta çok sorun ediyorsan sadece burnunu çek albüme koy...gerçekten durumun vahim mi yoksa sende antiope gibi aslında olmayan bir sorunu mu yaşıyorsun onu anlardık...
yok catlovere yok şu andakı burnumun halını gorsenya nburun guzel ama yuzume yakışmadı nedır bu yuzunun halı dersınız gozlerımın yapısı degıştı sankı duruşu bakışım (( Bırde burun kenarlarım ucuna gore çokk aşağıda duruyor of ya gerı donuş yok mu ya (
yok catlovere yok şu andakı burnumun halını gorsenya nburun guzel ama yuzume yakışmadı nedır bu yuzunun halı dersınız gozlerımın yapısı degıştı sankı duruşu bakışım (( Bırde burun kenarlarım ucuna gore çokk aşağıda duruyor of ya gerı donuş yok mu ya (
tipin kaymış senın dersın noldu kız sana dersın nboldu ya bana
Arkadaşlar,
Ben uzun süredir sadece yazılanları okuyordum. Bilgim olmadığı için paylaşamıyordum hiçbir şey. Pazartesi günü ameliyat oldum ben de. 3. günümdeyim. Gözlerimin üzerinde ve altında morluklar var. Bu forumu takip ederken bromelain ve arnicayı duyup onları almıştım ameliyat olmadan, onları kullanıyorum. Doktorumsa hiçbir şey önermedi. Burnuma tampon koymadı ve sadece plastik alçı gibi bir şey var üzerinde. Burnum kalkık gibi geliyor bana. Sizce geçme ihtimali var mıdır? 8. günde plastik alçıyı çıkarttırmaya gideceğim. Bakalım nasıl olacak. Açık teknikle oldum ve bu yüzden iz kalmasından çok korkuyorum. Ameliyatı ameliyat sonrasını çok iyi düşünmeden oldum. Şimdi ise kendimden nefret ediyorum bazen.
Bir de ben yaklaşık 2,5 ay sonra evleneceğim. Ne yapacağım ben? :2:
Tecrübeli olanlar varsa bana bir şeyler söyleyip moral verebilirlerse çok sevinirim. Morluklar, şişlikler ne zaman geçti? İz kaldı mı? Yapay mı duruyor? Benim burnumun ucu hareket ediyordu gülerken filan genişliyordu, burun ucunu düzeltti. Bir de önden bakınca belli olmayan, kemik gibi değil de çok hafif bir çıkıntı vardı, onu törpüledi. Bir de ben istemediğim halde ameliyattan çıkınca bana burun sırtını biraz incelttim dedi.
Alçı çıkınca burun etrafında çok fazla morluk oluyor mu?
Bana bir şeyler söylerseniz çok sevinirim, moralim çok bozuk...
Siz hangi dr.a ameliyat oldunuz?
tipin kaymış senın dersın noldu kız sana dersın nboldu ya bana
Ama ben senin eski burnuna bakıyorum birde yeni burnuna eski burnun seni çirkinleştiriyormuş ama yeni burnuna baktığımda aslında gözlerinin ne kadar güzel olduğunu filan düşündüm.Bu güzelliği neden sende görmüyorsun ve kendine bu kadar işkence çektiriyorsun?
Ama ben senin eski burnuna bakıyorum birde yeni burnuna eski burnun seni çirkinleştiriyormuş ama yeni burnuna baktığımda aslında gözlerinin ne kadar güzel olduğunu filan düşündüm.Bu güzelliği neden sende görmüyorsun ve kendine bu kadar işkence çektiriyorsun?
bilmiyorumçok yapay gelıo ay ne bıçım bırşey mış bu yaaa bayılıjamm ,gecermı kı yuzumden ayrık bır burnum var hanı kenarları yanaklarımızla butunleşir ya burunlarımızı benım plastık b ırşey doldurmuşsun gıbı içi,yenı amelıyat olan arkadaşım daha çok erken panık yapmak için canım.Gozlerım bır tuhaf bakıyor dıyorum ya dur bak akşam eve gıdınce yenı resımlerımı koyayım gorun ,benı kımse anlamıyor kendımı emo gıbı hıssedıyorum
bilmiyorumçok yapay gelıo ay ne bıçım bırşey mış bu yaaa bayılıjamm ,gecermı kı yuzumden ayrık bır burnum var hanı kenarları yanaklarımızla butunleşir ya burunlarımızı benım plastık b ırşey doldurmuşsun gıbı içi,yenı amelıyat olan arkadaşım daha çok erken panık yapmak için canım.Gozlerım bır tuhaf bakıyor dıyorum ya dur bak akşam eve gıdınce yenı resımlerımı koyayım gorun ,benı kımse anlamıyor kendımı emo gıbı hıssedıyorum
Panik yapma çok erken filan diyince çok rahatlıyorum. Büyük gözlerim vardı, küçüldü sanki.Ben fotoğrafları hiç göremiyorum. Neden acaba?
Panik yapma çok erken filan diyince çok rahatlıyorum. Büyük gözlerim vardı, küçüldü sanki.Ben fotoğrafları hiç göremiyorum. Neden acaba?
benı arkadaş olarak ekle cnm benımkılere bakarsın ya benım gozlerım bır tuhaf oldu tıpım kaydı paffff
benı arkadaş olarak ekle cnm benımkılere bakarsın ya benım gozlerım bır tuhaf oldu tıpım kaydı paffff
Çok teşekkür ederim. Şu alçım çıkınca ben de ekleyeceğim...
Çok teşekkür ederim. Şu alçım çıkınca ben de ekleyeceğim...
Ekledım senı bvakabılırsın ,ama şu an çok çırkın burnum şişken daha guzeldıAnnecım ya ((( Senın daha çok erken onunde endışelenmek için senı bekleyen koskoca bır 6 ay bır sene var sonra endışelenırsın rahatla şimdi:)
Merhaba arkadaşlar,
Bende bundan 4 sene önce burun ameliyatı oldum ve doktorumu herkese gözüm kapalı tavsiye edebilirim...
Bağdat Caddesi'nde bir güzellik salonuna cilt bakımı yaptırmaya gittiğim sırada firmanın sahibi Mine Hanım tavsiye etti bana doktoru ve şimdide iyiki etmiş diyorum..
Çok başarılı ve orijinal bir ameliyat oldu.. Hiç bir şekilde ağrım sızım olmadı..
Burnumun içine tampon yerine minik halkalar koydukları için ameliyattan sonra çok rahatlıkla nefes alabiliyordum. Yüzümün şişi 2 gün sonra indi hatta ben 1 hafta sonra sargılarla alışverişe gittim :) ve 21 gün sonra burnumda ki tün sargı halka vs. çıktıktan sonra işte size harika bir görüntü :)
Eğer sizde düşünüyorsanız doktorum ismini ve numarasını verebilirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?