Burun Ameliyat ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

daha önce amelıyat oldun galıba dımı sımdlık spreylerle ıdare et tıkanlıklık ıcınde sinüs rinse de cok ıyı gelır risonel spreyde rahatlatr ok.)

Arkadaşlar,

Ben uzun süredir sadece yazılanları okuyordum. Bilgim olmadığı için paylaşamıyordum hiçbir şey. Pazartesi günü ameliyat oldum ben de. 3. günümdeyim. Gözlerimin üzerinde ve altında morluklar var. Bu forumu takip ederken bromelain ve arnicayı duyup onları almıştım ameliyat olmadan, onları kullanıyorum. Doktorumsa hiçbir şey önermedi. Burnuma tampon koymadı ve sadece plastik alçı gibi bir şey var üzerinde. Burnum kalkık gibi geliyor bana. Sizce geçme ihtimali var mıdır? 8. günde plastik alçıyı çıkarttırmaya gideceğim. Bakalım nasıl olacak. Açık teknikle oldum ve bu yüzden iz kalmasından çok korkuyorum. Ameliyatı ameliyat sonrasını çok iyi düşünmeden oldum. Şimdi ise kendimden nefret ediyorum bazen.

Bir de ben yaklaşık 2,5 ay sonra evleneceğim. Ne yapacağım ben? :2:

Tecrübeli olanlar varsa bana bir şeyler söyleyip moral verebilirlerse çok sevinirim. Morluklar, şişlikler ne zaman geçti? İz kaldı mı? Yapay mı duruyor? Benim burnumun ucu hareket ediyordu gülerken filan genişliyordu, burun ucunu düzeltti. Bir de önden bakınca belli olmayan, kemik gibi değil de çok hafif bir çıkıntı vardı, onu törpüledi. Bir de ben istemediğim halde ameliyattan çıkınca bana burun sırtını biraz incelttim dedi.

Alçı çıkınca burun etrafında çok fazla morluk oluyor mu?

Bana bir şeyler söylerseniz çok sevinirim, moralim çok bozuk...

Siz hangi dr.a ameliyat oldunuz?

Ama ben 2,5 ay sonra evleneceğim. Çok üzülüyorum, çok kafasızlık yaptım. Daha önce olsaydım bari.

Alçı çıktıktan sonra burun ve etrafı çok mor olmuş muydu?

Merhaba arkadaşlar,

Bende bundan 4 sene önce burun ameliyatı oldum ve doktorumu herkese gözüm kapalı tavsiye edebilirim...

Bağdat Caddesi'nde bir güzellik salonuna cilt bakımı yaptırmaya gittiğim sırada firmanın sahibi Mine Hanım tavsiye etti bana doktoru ve şimdide iyiki etmiş diyorum..

Çok başarılı ve orijinal bir ameliyat oldu.. Hiç bir şekilde ağrım sızım olmadı..

Burnumun içine tampon yerine minik halkalar koydukları için ameliyattan sonra çok rahatlıkla nefes alabiliyordum. Yüzümün şişi 2 gün sonra indi hatta ben 1 hafta sonra sargılarla alışverişe gittim :) ve 21 gün sonra burnumda ki tün sargı halka vs. çıktıktan sonra işte size harika bir görüntü :)

Eğer sizde düşünüyorsanız doktorum ismini ve numarasını verebilirim.

Morluklar ne zaman geçti? Yüzümde şiş yok gibi ama burnumdaki alçı çıkmadı tabi henüz çok yeniyim, onu merak ediyorum. Yüzümdeki şişler yerine göz altı ve üstümde şişlik ve morluk var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…