Merhaba arkadaşlar,
Bende bundan 4 sene önce burun ameliyatı oldum ve doktorumu herkese gözüm kapalı tavsiye edebilirim...
Bağdat Caddesi'nde bir güzellik salonuna cilt bakımı yaptırmaya gittiğim sırada firmanın sahibi Mine Hanım tavsiye etti bana doktoru ve şimdide iyiki etmiş diyorum..
Çok başarılı ve orijinal bir ameliyat oldu.. Hiç bir şekilde ağrım sızım olmadı..
Burnumun içine tampon yerine minik halkalar koydukları için ameliyattan sonra çok rahatlıkla nefes alabiliyordum. Yüzümün şişi 2 gün sonra indi hatta ben 1 hafta sonra sargılarla alışverişe gittim :) ve 21 gün sonra burnumda ki tün sargı halka vs. çıktıktan sonra işte size harika bir görüntü :)
Eğer sizde düşünüyorsanız doktorum ismini ve numarasını verebilirim.
Morluklar ne zaman geçti? Yüzümde şiş yok gibi ama burnumdaki alçı çıkmadı tabi henüz çok yeniyim, onu merak ediyorum. Yüzümdeki şişler yerine göz altı ve üstümde şişlik ve morluk var.
Benim morluklarım 1 hafta içide geçti...
Gün içinde aralıklarla gözlerine gazlı bez koy ve 2 balonun içine buz koyup onları özlerinin üzerine koy bu şekilde morlukların daha çabuk geçer... Hem buzların balonun içinde olması hemde gazlı bez üşümeni ve uyuşmanı önler..
Benim alçılarımın hepsi 21 gü sonra çıktı seninki ne zaman çıkar bilmiyorum.. sanırım o ameliyatın zorluğuna burun yapısına göre değişiklik gösteriyor..
Teşekkürler... Hastanede yaptıkları 2 eldivenin içine koyup, gözlerin üstüne koyuyotum. 8. gün burun üstündeki plastik alçı çıkacak benim de. Bakalım bekliyorum. Yıkayabilirsin yüzünü demişti bana, yıkanabilmiş miydiniz acaba ilk günler?
Bozguneyciğim resim koysana eğer resimlerini koymakta çok sorun ediyorsan sadece burnunu çek albüme koy...gerçekten durumun vahim mi yoksa sende antiope gibi aslında olmayan bir sorunu mu yaşıyorsun onu anlardık...
tmm baıra atcam zatende nete gıdemıyomkı atim ben olayaman sorun deıl olan sorunu yaşıyorum gercekten yaa sadece kalkkıklıgı sorun bnım ıcın cok fazla kalkık gercekten yanı herkes bunu dıoyrsa demekkı kalkıkmış artık inmesını ıstıyorum nolur ALLAHım bıran önce ınsınn dusunsenıze ben eve akrambalarım gelınce kendımı saklıyorum görmesınler dıe dua edıyorum o derece bazen bant takıyorum
ALLAhım gunler hemen gecsın hemen mayıs ayı gelsın .)
tşk ederm, cuma günü kontrole gidicem. bi sorayım bakalım. 2 hafta geçti ameliyatın üstünden ama hala tampon var gibi.daha önce amelıyat oldun galıba dımı sımdlık spreylerle ıdare et tıkanlıklık ıcınde sinüs rinse de cok ıyı gelır risonel spreyde rahatlatr ok.)
Resim gosterınde bakalım reklam kokan hareketler olarak kalmasın degılmı
tmm baıra atcam zatende nete gıdemıyomkı atim ben olayaman sorun deıl olan sorunu yaşıyorum gercekten yaa sadece kalkkıklıgı sorun bnım ıcın cok fazla kalkık gercekten yanı herkes bunu dıoyrsa demekkı kalkıkmış artık inmesını ıstıyorum nolur ALLAHım bıran önce ınsınn dusunsenıze ben eve akrambalarım gelınce kendımı saklıyorum görmesınler dıe dua edıyorum o derece bazen bant takıyorum
Bozguneycim
içiyomusun napıyosun..bu ayık kafayla yazılmışş bir mesaja benzemiyor...
Bozguneycim
içiyomusun napıyosun..bu ayık kafayla yazılmışş bir mesaja benzemiyor...
yok ya :S içilmiş gibisini nerden çıkardın :)Ben hergun boyle mesajlar yazıyorum,catlover help me burnum çok havada duruyor ıner mı yaınsın nolurrrr
black filmini tavsiye ederim rastgele geldi izledim ve bayıldım bende her insannın izlemesi gerek hayattatan ders almak için aglamk garanti:S
Ben kendimi ne yapsam yeridir. Kendimden nefret ediyorum. 2,5 ay sonraki düğünümde fotolarımda güzel çıkayım bari dedim o yüzden 2 senedir filan düşündüğüm estetiği oldum pazartesi günü. Doktor da gaz verdi biraz. Geçer o zamana dedi. İyi olur 1 ayda dedi. Ama buradaki yorumları okuyunca en az 6 ayda iyi olabileceğini anlıyorum. 6 ay dolmadan da güzel gözükmez mi ki?
slm...öncelikle geçmiş olsun.ben de 2007 mayıs başında burun estetiği oldum.çok sıcaklara denk gelmediği için rahat etmiştim.sadece ilk 6 ay çarpmalara karşı korumak gerekiyor..bence iyi yapmışsın ameliyat olmakla.ama şişliklerin inmesi ve yeni burnuna alışman 1,5 2 ay sürer.ben de düğüne 1 ay kala dişlerimi porselen kaplama yaptırmıştım.işin içine düğün girince biz kadınlar güzellik için her fedakarlığı yapabiliriz:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?