Burun Ameliyat ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Resim gosterınde bakalım reklam kokan hareketler olarak kalmasın degılmı

Benim morluklarım 1 hafta içide geçti...

Gün içinde aralıklarla gözlerine gazlı bez koy ve 2 balonun içine buz koyup onları özlerinin üzerine koy bu şekilde morlukların daha çabuk geçer... Hem buzların balonun içinde olması hemde gazlı bez üşümeni ve uyuşmanı önler..

Benim alçılarımın hepsi 21 gü sonra çıktı seninki ne zaman çıkar bilmiyorum.. sanırım o ameliyatın zorluğuna burun yapısına göre değişiklik gösteriyor..

Teşekkürler... Hastanede yaptıkları 2 eldivenin içine koyup, gözlerin üstüne koyuyotum. 8. gün burun üstündeki plastik alçı çıkacak benim de. Bakalım bekliyorum. Yıkayabilirsin yüzünü demişti bana, yıkanabilmiş miydiniz acaba ilk günler?

Antiope fotoğraflarına baktım. Çok güzel olmuş. 20. günde de güzel... Morlukların da hiç kalmamış. Kamufle makyajı yaptın mı hiç?

Endüstri müh. ben. Ya sen?

Yıkıyabilirsin tabiki yüzünü tabi sargısız olan yerlerini :)) Korkma hiç bişey olmuyor o artık senin burnun...

Alçılar çıkınca gelecek yorumları çekileceğin yeni fotoları ve atacağın havanı düşün :))

Şimdiden hayırlı olsun...

daha önce amelıyat oldun galıba dımı sımdlık spreylerle ıdare et tıkanlıklık ıcınde sinüs rinse de cok ıyı gelır risonel spreyde rahatlatr ok.)
tşk ederm, cuma günü kontrole gidicem. bi sorayım bakalım. 2 hafta geçti ameliyatın üstünden ama hala tampon var gibi. bir an önce geçsin istiyorum, bu halde ders falan anlatamam ben

Arkadaşlar,

Biraz önce doktoru aradım. Burnum çok kalkık duruyor, siz kalkık mı yaptınız dedim. O da bana sen hiç ameliyat olmamış bir arkadaşının burnunu da öyle iple bağlayıp assan öyle kalkık durur dedi. Şimdi benim burnumun ucunda sargı bezinin incesi ip gibi bir şey asılmış, onun üzerinde de plastik alçı benzeri bir şey var.

Gerçekten burundaki bu şeyler çıkınca kalkıklığı geçer mi?:2:

arkadaşlar, benim bugün ameliyatımın 10. günü, alçım dün alındı. burnun üstünde ölü deri var, nasıl yok edebiliriz onu acaba. ben bazen banyoda lifle yapardım yüzümü, siyah noktaları falan yok ederdi, cildimi ışıl ışıl parlatırdı ama şimdi korkuyorum burnuma zarar vermekten. evde peeling yapyım dedim. en azından doğal olur. sizce erken mi?

black filmini tavsiye ederim rastgele geldi izledim ve bayıldım bende her insannın izlemesi gerek hayattatan ders almak için aglamk garanti:S

Ben kendimi ne yapsam yeridir. Kendimden nefret ediyorum. 2,5 ay sonraki düğünümde fotolarımda güzel çıkayım bari dedim o yüzden 2 senedir filan düşündüğüm estetiği oldum pazartesi günü. Doktor da gaz verdi biraz. Geçer o zamana dedi. İyi olur 1 ayda dedi. Ama buradaki yorumları okuyunca en az 6 ayda iyi olabileceğini anlıyorum. 6 ay dolmadan da güzel gözükmez mi ki?

slm...öncelikle geçmiş olsun.ben de 2007 mayıs başında burun estetiği oldum.çok sıcaklara denk gelmediği için rahat etmiştim.sadece ilk 6 ay çarpmalara karşı korumak gerekiyor..bence iyi yapmışsın ameliyat olmakla.ama şişliklerin inmesi ve yeni burnuna alışman 1,5 2 ay sürer.ben de düğüne 1 ay kala dişlerimi porselen kaplama yaptırmıştım.işin içine düğün girince biz kadınlar güzellik için her fedakarlığı yapabiliriz:))

Teşekkür ederim. Ameliyata girmeden önce doktora fazla değişmesin diyip durdum, çok az düzelsin burun ucu filan dedim. Ama o ameliyattan sonra burun sırtını da incelttim demez mi. :2:

Bekliyorum dua ediyorum her gün. Umarım fazla değiştirmemiştir diye. Bakalım pazartesi alçı çıkınca görücem. 1 hafta da rapor istedim. Toplam 2 hafta işten uzak kalmış olacağım. Umarım toplar kendini o zamana kadar da...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…