Burun Ameliyat ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

evet açık teknikle oldum iz felan belli belırsız bıde benım tenım bugday tnlı oldugum ıcın ock bellı dııl bıde ınsanın vucut yapısında baglı yanı baızları var ız bellı olur bazılarıda gec ıyılesır bnm cok sukur erken ıyılıstı yanı izle ilgili bı tek sorunum war ıste ..bende kısmeye söelmedım aılem dısında hıc kımse bılmıyordu kemık egrılıgı var dedım suan sen bıle benı tanımasan estetrık oldugumu anlarsn yanı 3ayım olacak tabıkı deıgısımler var mesela ılk acıldıgında cok cok kalkıktı suan hala kalkık ama ındı yanı eskısıne göre bırazcıkkk ama bnm ıstedgım dogal bı burundu ama öyle olmadı ınsallah duzeltme yapcak burnumda doktr ama aynısına olmıcam ıstedgım gıbı olur ozman ınsalalh yaaa yoksa bunalıma gırerım heralde busefer cok kötu olurum yanı 2cısını kaldıramam ALLAhım yardım ett .

demekkı hala ödemlerın geçmmeiş cnm bıraz daha zamana ıhtıyacın var kımısının ödemlerı tam olarak 6ayda gecmıyor orası ınerse braz daha ıncelır merak etme..

demekkı hala ödemlerın geçmmeiş cnm bıraz daha zamana ıhtıyacın var kımısının ödemlerı tam olarak 6ayda gecmıyor orası ınerse braz daha ıncelır merak etme..

Bozguney senınle aynı kaderı yaşıyoruz umarım sonunda mutlu oluruz canım,bu arada odemlerın kaybolması 1 seneyı buluyormuş 6 ay da sadece şekıl tama yakın netleşmış oluyormuş 6 ay sonra herşey bıtıcek sanmamamız lazımmış bılgınız olsun.

şuan bile mutlu olmalısın 6 ayı beklemene gerek yokki canım... çok çok çok güzel olmuşsun.. o gzel gözlerinin güzelliği ortaya çıkmış.. artık alışmalısın yeni burnuşuna.. o burun ucundaki sertlikte zamanla yumuşuyomuş. çünkü hala şiş.. senin gibi burnum olsa ameliyattan sonra, öpüpte başıma koycam :) umarım kötü bi süprizle karşılaşam..

Teşekkurler canım ama onlar eskı fotolar şu an ben bıle kendıme bakamadıgım için resım koyamıyorum kusura bakmayın

biliyorum cnmm ya geçmiyo ozamna kdar ama en erken 6ay oldugu ııcn 6ayı beklemek zorundyaızz.)

o eski dediğin fotolarla yeni halin arasında ne fark var canım? şişliklerinin azcık daha inmesi gerekir.. üstte çıkıntı falanmı oluştu? nolduki.

şoyle farklılklar oldu,burun ucum hala kalkık ust taraftan ıncelmeler oldu,burun butunuyle genış ve kalın sonra uc kısmı ozellıkle bır garp duruyor,bakışlarım tuhaflaştı şişken sanırım daha normaldı ancak şimdi bı degışık oldu.Çok kut bır burnum var yanı nasıl desem kut kalkık genış bır degışık işte.

canım burnunu kime yaptırdın ve nekadara yaptırdın cvp yazarsan sevınırım .

canım burnunu kıme yaptırdın ve kaca yaptırdın yardımcı olur musun

Ya arkadaslar bugun 12.gun ama su ust dudaktaki kuruluk nolacak, eski formuna ne zaman doner, tam gulemiyorum vs. Bi de bu deliklerdeki farkliliklar keyfimi kacirmiyor desem yalan olur:)

Bilmiyorum canim, ins tekrar destek yapmak zorunda kalmaz, ve bugun fark ettimki dista bi dikisim duruyor ilkin unuttu mu acaba dedim pzt gunu gorecegiz artik, banti cikarmaya korkuyorum sislikten dolayi moral bozar diye. :)

Olmazbışey canım sogukkanlı davran baksana bız 3 ay,4 aykı hatta 1 senedekı sorunlardan bahsedıyoruz,evham yapma daha cook uzun sure var onunde

Arkadaşlar ben ameliyat olalı çok oldu ama 2 haftadır burnumda bir sızlama, sesler vs var. özellikle dikiş etrafı sanki nezle olup çok silmişim de tahriş olmuş gibi. bu durumu yaşayan varmı aranızda?

Arkadaşlar ben ameliyat olalı çok oldu ama 2 haftadır burnumda bir sızlama, sesler vs var. özellikle dikiş etrafı sanki nezle olup çok silmişim de tahriş olmuş gibi. bu durumu yaşayan varmı aranızda?

benim de 2 hafta oldu, sızlama bende de var ama ses kısmını anlayamadım açıkçası.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…