Ödemden dolayi burun cok hafif bi tarafa meyilli olabilir mi? bandi cikarttim, takacak yer ariyorum sanırım, of yaa
ve sag burun deligim bariz çökük, of ya tum keyfim kacti
tatlım 3.ayım bıttı 4.ayımdayım sag butun delıgım soldan daha kucuk cunku sag taraftakı odemlerım fazla elımle dokundugumda hıssedebılıyorum.Bozma moralını hemen dur yaaa
Umarim dediginiz gibi olur yaa, cunku dikkatli bakinca bariz belli cokuntu:/
fotograf paylaşsana canım
Ya arkadaslar bugun 12.gun ama su ust dudaktaki kuruluk nolacak, eski formuna ne zaman doner, tam gulemiyorum vs. Bi de bu deliklerdeki farkliliklar keyfimi kacirmiyor desem yalan olur:)
canım benimde bir hafta oldu aynı şikayetler bendede var ama deliklerdeki değişiklik zamanla geçiyo bu bir haftada bile geçti diyebilirim ayrıca dudağına bephanten sür faydasını göreceksn
Umarim dedigin gibi olur canim, ilk haftaya gore degisti dedigin gibi ama cokuntu gibi durdugu icin korktum, ama hep geciyor falan demisler, umarim oyle olur. Tavsiyen icin de cok tesekkurler, denerim. :)
iniceğini biliyorum ama burnum çok şişti ucu top gibi oldu bugün 15.gün,alçıdan çıktığında gösterdi doktorum ufacık bişeydi incecikti şimdi alakası yok sinir olmaya başladım bu duruma :S daha masaja da başlamadık doktorum bişey demediği için ben de yapmıyorum ters bişey yapmak istemiyorum salı günü kontrolüm var umarım masaja başlarız,bu durum normal biliyorum ödemler inicek ama insanın canı sıkılıyo :/
iniceğini biliyorum ama burnum çok şişti ucu top gibi oldu bugün 15.gün,alçıdan çıktığında gösterdi doktorum ufacık bişeydi incecikti şimdi alakası yok sinir olmaya başladım bu duruma :S daha masaja da başlamadık doktorum bişey demediği için ben de yapmıyorum ters bişey yapmak istemiyorum salı günü kontrolüm var umarım masaja başlarız,bu durum normal biliyorum ödemler inicek ama insanın canı sıkılıyo :/
Arkadaşlar ben ameliyat olalı çok oldu ama 2 haftadır burnumda bir sızlama, sesler vs var. özellikle dikiş etrafı sanki nezle olup çok silmişim de tahriş olmuş gibi. bu durumu yaşayan varmı aranızda?
Canim benim sen takiyorsan ben ne yapayim seklini begenmistin inince daha cok begenirsin:) ben napiyim tamam seklini, kalkikligini begendim ama delikler fena, yarin veya sali gidicem bakalim kontrole:/ aksam foto yukleyecegim gorursunuz:)
geçmiş olsun noname,alçın çıktı galiba. ye şeklini kalkıklığını falan beğendiysen gerisi kolay.
arkadaşlar merhaba,burun ucunun şekıl alması ne kadar zaman alıyor?yanı bu kut ve yapay goruntu duzelıyormu?benım 4.ayım hala çok havada şiş sert ve yapay kut bır gorunuş var bu da yuzume yapaylık verıyor,bu duzelır mı(
Bu arada fotoğraf ekledim arkadaşlar, off deliklerim off.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?