Burun Ameliyat ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Ya arkadaslar bugun 12.gun ama su ust dudaktaki kuruluk nolacak, eski formuna ne zaman doner, tam gulemiyorum vs. Bi de bu deliklerdeki farkliliklar keyfimi kacirmiyor desem yalan olur:)

canım benimde bir hafta oldu aynı şikayetler bendede var ama deliklerdeki değişiklik zamanla geçiyo bu bir haftada bile geçti diyebilirim ayrıca dudağına bephanten sür faydasını göreceksn

canım benimde bir hafta oldu aynı şikayetler bendede var ama deliklerdeki değişiklik zamanla geçiyo bu bir haftada bile geçti diyebilirim ayrıca dudağına bephanten sür faydasını göreceksn

Umarim dedigin gibi olur canim, ilk haftaya gore degisti dedigin gibi ama cokuntu gibi durdugu icin korktum, ama hep geciyor falan demisler, umarim oyle olur. Tavsiyen icin de cok tesekkurler, denerim. :)

iniceğini biliyorum ama burnum çok şişti ucu top gibi oldu bugün 15.gün,alçıdan çıktığında gösterdi doktorum ufacık bişeydi incecikti şimdi alakası yok sinir olmaya başladım bu duruma :S daha masaja da başlamadık doktorum bişey demediği için ben de yapmıyorum ters bişey yapmak istemiyorum salı günü kontrolüm var umarım masaja başlarız,bu durum normal biliyorum ödemler inicek ama insanın canı sıkılıyo :/

burda gördüğüm en ılımlı insansın.. şimdiden böle düşünme ne olur.. daha bir ayın dolmadı bile.. şekil itibariyle içine sindiyse no problem.. böyl şişip inmesi şekilden şekile girmesi normalmiş.. takii oturana dek canım..sen bişey yapma ne olur ne olmaz.. msaj yaparsın falan tes bişey olur allah korusun.. kontrole kadar bekle bakalım lilycim.

canım ben buranın eskilerindenim ve yıllardır neler okudum gördüm ve bende burun ameliyatı olmuş birisi olarak bunlara takılma derim..cünki o alcıdan cıktığından dahada güzel olcak buna emin ol zamanla tabi 1 sene olduğunda süper olcaktır ..aynalara fazla bakma bende hergün aylarca ayna karşısında böylemi kalcak ne zaman oturcak ne zaman düzelcek diyip durdum.doktor zaten varsa bi sıkıntı masaj verecektir ödemlerin coksa tabi canınıda sıkma hersey düzelir

Arkadaşlar ben ameliyat olalı çok oldu ama 2 haftadır burnumda bir sızlama, sesler vs var. özellikle dikiş etrafı sanki nezle olup çok silmişim de tahriş olmuş gibi. bu durumu yaşayan varmı aranızda?

canım bende cok eski burunlardanımda senin dediğini ilk kez duydum..bence o alerji felandır bi doktora görünseydin ameliyatınla alakalı olduğunu sanmıyorum

Canim benim sen takiyorsan ben ne yapayim seklini begenmistin inince daha cok begenirsin:) ben napiyim tamam seklini, kalkikligini begendim ama delikler fena, yarin veya sali gidicem bakalim kontrole:/ aksam foto yukleyecegim gorursunuz:)

Canim benim sen takiyorsan ben ne yapayim seklini begenmistin inince daha cok begenirsin:) ben napiyim tamam seklini, kalkikligini begendim ama delikler fena, yarin veya sali gidicem bakalim kontrole:/ aksam foto yukleyecegim gorursunuz:)

geçmiş olsun noname,alçın çıktı galiba. ye şeklini kalkıklığını falan beğendiysen gerisi kolay.

arkadaşlar merhaba,burun ucunun şekıl alması ne kadar zaman alıyor?yanı bu kut ve yapay goruntu duzelıyormu?benım 4.ayım hala çok havada şiş sert ve yapay kut bır gorunuş var bu da yuzume yapaylık verıyor,bu duzelır mı (

Canım gayet güzel bir burnun vaaar! Ve dün bir tanıdığımla konuştum burun ucunun toparlanması bir seneye yakın sürüyor dedi, uyuşukluğun geçmesi vs. :)

merhaba kızlar, benim ameliyatımın 14. günü bugün. doktor ilk 3 hafta çok önemli dedi ve ben de elimden geldiğince çok dikkat ediyorum tabi. ama sakındığın göze çöp batarmış derler ya benimki de o hesap oldu sanırım bugün banyoda ayağım kaydı ve çok kötü düştüm burnumu korudum bir şey olmadı şükür ama kaburgam kötü ezildi yarına kesin morarır. önemli değil morarması da acaba diyorum düşmenin etkisiyle burnum zarar görmüş müdür(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…