Burun Ameliyat ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

burnunun uzerıne duşmemişin ki neden zarar gorsun bırşey olmamıştır endışelenme

Geçmiş olsun canım, umarım bir sorun yoktur ki bence problem olmaz, çok kafana takma:)

Alttan bakınca belli oluyor canım, ekledim fotoğrafını.

baktım noname, bahsettiğin asimetriyi gördüm. burnun ucundaki o kıkırdak sağ tarafa daha uzak gibi kalmış olabilir,tabi terimleri bu işleri bilmiyorum böyle bilmiş bilmiş konuşmayım..ama bu düzelmeyecek bir şey değil. küçük bir operasyonla düzelir. bak neden böyle bişey yaşadım diye sakın üzülme.burun ameliyatı çok iyi geçen,burnunu çok beğenen insanlarda bile hep böyle ufak problemler çıkıyor

Son düzenleme:
20.gunumdeyım kızlar nolur bır yorum yapın kafayı yıcem.burnum gıtgıde sısıyor kanatları havada delıkler gorunuyor.suratım desen yuz ıfadem tuhaf herkes dıyor yuzun degıstı dudaklarım gerılıyor tuhaf duruyor.cok pısman oldum amelıyat olduguma.yuz ıfadesı normale donuyor mu bu burun kanatları ınevek mı offfff

20.gun erken benım hala duzelmedı 4.ayıma gırdı ama senın daha çok erken

3 hafta olmuş neredeyse.. benim bildiğim ilk 1 ay şişliklerin ciddi bi bölümü iner..

3 hafta olmuş neredeyse.. benim bildiğim ilk 1 ay şişliklerin ciddi bi bölümü iner..

yuzdekı şişlikler gıdıyor ancak burundakı şişlikler ozellıkle uç kısmındakı 6 aydan daha fazla zaman alıyormuş ,ben 4.ayıma girdim,2 aydan berı buraya yazıyorum zaten bılen bılıyor artık benı,uzulmeyın ya ne olursa olsun revizyon dıye bırşey var :))

Evet ben de burun deliklerimden dolayı dün bildiğiniz depresyona girmiştim, yalnız bugün tekrar doktorumla görüştük muayene etti, burun sırtım vs gayet iyiymiş herhangi bir çökme vs yok dedi, en önemlisi o dedi. Delikleri kesinlikle kafama takmamı şişliklerden dolayı biraz daha düzeleceğini söyledi, ama ameliyat öncesi de sıkıntı varmış deliklerimde ift destek yaptığı halde böyle gözüküyor, biraz otursun dedi bakalım, büyük bir ihtimalle ufak bir operasyon olacak 1-2 ay sonra ama kesinlikle kafaya takmamamı söyledi lokal anesteziyle kısa bir operasyon olacakmış, moralim düzeldi diyebilirim:)

Bir de jel verdi iki tüp, onları süreceğim dış dikişlere izler kaybolsun diye işte:)

Son düzenleme:

Canım şeklını begendıkten sonra burun delıklerını kesınlıkle kafana takma :) herşey duzelıcek onemlı olan şkle alışman begenmen :) ama 1,2 ay sonra operasyon için erken degılmı?

Canım şeklını begendıkten sonra burun delıklerını kesınlıkle kafana takma :) herşey duzelıcek onemlı olan şkle alışman begenmen :) ama 1,2 ay sonra operasyon için erken degılmı?

Şeklinden memnunum, kavisi, kalkıklığı doğal duruyor akrabalarım bile fark etmedi:) Bilmiyorum canım doktorum en az ortalama 1-2 ay bekleyelim dedi, ufak bir op. olacakmış zaten, kıkırdağı desteklerim dedi,demek istediğim burnun şekline vs dokunmayacak burnu açmadan burun deliğinden halleder sanırım, tabii bu en kötü ihtimal. Ufak da olsa belki kendi düzelir:)

Ameliyattan önce görüştüğüm başka bir doktorda bu tarzda konuşmuştu, burun deliklerine genelde burun ameliyatından sonra müdahale ediyordu o da ama bakalım.

Son düzenleme:

şeklıne alışabıldın mı pekı mutlu musun :)bılıyorsun ben hala alışamadım

canım geçmiş olsun daha kötü bişey olmamış allahtan ama burnunu çarpmadıysan zaten bi sorun olmaz korumuşsunda sanmam yani bişey olsun korkma olsa zaten agırır bi şekilde anlardın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…