bak gordun mu :) belkı dahada ınıcek sen panık yapma bırak ben ıkımız yerınede yaparım :))benım ınmıo,oturmuyo,plastık gıbı
ben meryem bende 2 şubatta ameliyat oldum.ilk 2 gün berbat gecti.3 gün tamponlarım alındı.perşembe de dikişler ve diğer silikon tamponlar alçı alınacak.zor bi süreç sizi bekliyor
Geçmiş olsun canım, umarım bir sorun yoktur ki bence problem olmaz, çok kafana takma:)
canım cok gecmıs olsun.yazdıklarını okudum ve ınan cok uzuldum senı anlıyorum cunku ben de 21.gunumdeyım ve burnum cok sıs,yuzumde de ıfademı degıstıren sısler var.delıklerım basta cok farklıydı ama ınan su an cok yaklastı hala fark var ama doktor esıtlenecek dıyır.senın de fotolarına baktım duz bakınca gayet duzgun canım delıkler havada durmuyor kımse gormez kı duz bakınca altı.onlar zamanla toparlanacak belkı de lokalle duzeltmeye bıle gerek kalmaz.ınan sen soylemesen o kısım dıkkat cekmez canım benım uzme aeprtık kendını sabredıcez baska yolu yok.bır de doktorunun dıkıs ızı ıcın verdııgı krem nedır acaba?bana doktorum vermedı ama sıslık ıcın yuzume ve burnuma arnıca krem suruyorum bıtkısel krem sıslere ıyı gelıyomıs,fıkrı olan var mı?
benım farklı oldu sebebı tek burnumda kanama olması ve bez tampon konmasıydı.dokor basta esıt yapmıstı ama tabıkı tampondan olan bır farklılıktı doktor aynı yapmıstı yoksa ama cıdden baya degısıyor cnm.ben daha hazır degılım foto joymaya.suratım botokslu kadınlar gıbı gergın hala :)
canım cok gecmıs olsun.yazdıklarını okudum ve ınan cok uzuldum senı anlıyorum cunku ben de 21.gunumdeyım ve burnum cok sıs,yuzumde de ıfademı degıstıren sısler var.delıklerım basta cok farklıydı ama ınan su an cok yaklastı hala fark var ama doktor esıtlenecek dıyır.senın de fotolarına baktım duz bakınca gayet duzgun canım delıkler havada durmuyor kımse gormez kı duz bakınca altı.onlar zamanla toparlanacak belkı de lokalle duzeltmeye bıle gerek kalmaz.ınan sen soylemesen o kısım dıkkat cekmez canım benım uzme aeprtık kendını sabredıcez baska yolu yok.bır de doktorunun dıkıs ızı ıcın verdııgı krem nedır acaba?bana doktorum vermedı ama sıslık ıcın yuzume ve burnuma arnıca krem suruyorum bıtkısel krem sıslere ıyı gelıyomıs,fıkrı olan var mı?
Çok sevindim ameliyattan mutlu olmanıza. Acaba 6. günde işe gittiğinizde burun çok şiş vs. görünüyor muydu? Gülünce dişlerim görünürdü, şimdi üst dudağım üst dişlerimi kapatıyor (alçılıyım henüz 4. günüm) acaba alçıdan mı? Böyle bir sorun yaşamış mıydınız siz de? Benim de burun ucum hareket ederdi, yayılırdı gülünce onu düzeltti. Açık teknikle yaptı. Sizinki de açık teknik miydi? Öyleyse kesi izi nasıl gelişti-iyileşme süreci nasıldı? Bir de şeklinden memnun olmanız en az kaçıncı ayda gerçekleşti? 2,5 ay sonra düğünüm var da.
Çok mu sordum. Yanıtlarsanız çok sevinirim.
Çok sevindim ameliyattan mutlu olmanıza. Acaba 6. günde işe gittiğinizde burun çok şiş vs. görünüyor muydu? Gülünce dişlerim görünürdü, şimdi üst dudağım üst dişlerimi kapatıyor (alçılıyım henüz 4. günüm) acaba alçıdan mı? Böyle bir sorun yaşamış mıydınız siz de? Benim de burun ucum hareket ederdi, yayılırdı gülünce onu düzeltti. Açık teknikle yaptı. Sizinki de açık teknik miydi? Öyleyse kesi izi nasıl gelişti-iyileşme süreci nasıldı? Bir de şeklinden memnun olmanız en az kaçıncı ayda gerçekleşti? 2,5 ay sonra düğünüm var da.
Çok mu sordum. Yanıtlarsanız çok sevinirim.
merhaba, biraz geç oldu kusura bakma, hemen cevaplıyorum: şişim pek kalmamıştı benim, hafif ama rahatsız etmiyordu. Burnum sargılıydı tabi, sadece ucunu görebiliyordum biraz:) tabi o an şimdikine göre daha şiş görünüyordu. yani önceleri biraz köfte burun gibi mi acaba diye düşünüyordum ama açılınca ve aradan 3 hafta falan geçince herşey normale döndü. Dişlerle ilgili bir sorun yaşamamıştım ama alçıdan değildir bence, burun yukarı kalkınca orada bir düzelme oluyor. benimde burun ucum hareket ediyordu aynen sizin gibi, en süperi o zaten sağolsun doktorum çok iyi yaptı. açık teknik benmki de, kesi izi şu an hiç görünmüyor desem yeridir. 1 aya kadar iyileşiyor tamamen. ben şu an çok memnunum, yıllar oldu hiç sorun yaşamadım. Düğünün için endişelenme o zmna kadar hiçbirşeyin kalmaz. eğer bandajların ilk açıldığında memnunsan ( tabi psikoloji olarak memnun olsan bile bir süre yadırgayabilirsin, endişelenme bu çok normal ve geçici) zamanla daha da çok seveceksin demektir. Doğal durması çok önemliydi bence, öyle de oldu, çok şükür. 2.5 ay uzun bir süre bence ve emin ol çok güzel bir gelin olacaksın:) başka sorun varsa sorabilirsin canım...
geçmiş olsun siz hangi dr.a ameliyat oldunuz?
ben eskişehirde mehmet sezgine oldum.bügün 1 hafta oldu ve alcı dikiş ve silikon tamponlar alındı.tekrar bandaj sarıldı ben göremedim ama ablam çok doğal olmuş dio MAŞAALLAH
Ben burdan bir arkadaşa Eskişehirde mehmet sezgini önermiştim,ondan sonra kendisine ameliyat olanlar çoğaldı . Bence bana maaş bağlamalı mehmet bey:):)::))
Ya o değil de o kadar yardım ediyorsun,doktor öneriyorsun,gidiyolar ameliyat oluyolar. sonra seni unutuyolar:) kötü hissediyor insan.
senin burnun nasıl olur acaba
Aynı problem bende de var, ben de dişlerimi gösteriyordum gülerken bazen ama şimdi üst dudağımdan dolayı dişlerimi gösteremiyorum, hala şişlik var bende de.
noname krem adı ıcın tskler.senın kac gun oldu?ben 24.gunumdeyım aynen dedıgın gıbı gulerken ust dudak tuhaf duruyor botokslu gıbı ıfadem
benim ameliyatım sorunlu olduğu için fazla doktor şansım olmadı.ya ogü ya da mehmet bey yapabilirdi.çok araştırdım ama malesef bi öneri bi yardım alamdım kimseden.ameliyat olur olmazda hemen yazdım belki birilerine yardımım dokunur diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?