Burun Ameliyat ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

bak gordun mu :) belkı dahada ınıcek sen panık yapma bırak ben ıkımız yerınede yaparım :))benım ınmıo,oturmuyo,plastık gıbı

evet ya gercektn ınıyor ınsallah ALLAHım sesımı duysun böyle ınsalah ıstedıgım gıbı olur hal a cok uzuluyorum artık sıkıntıdan nabcaımı bılmıyorum ne ıcın sıkılıyorum uzuluyorum bılıyomusun eskı halımı hatırladıkca kahırlanıyorum uzuluyourm anlatamam o duyguyu bı s en bılırsın sende aynısını yaşıyosun cunku unutmaıyorummmmmmmmmmmmmmmmm olmuyorrr...((( nezamn alışacam bılmıyorum ve hala şiş yaa

cnmm ALLAH sneınde yardmıcın olsun wala zor ya ıstedııg n gıbı bı burna kavuşmak en guzelı kötude olsa ınsanın kendı dogal burnu gıbı olmuyor nekdar guzel olursa olsun muhakkak bıse oluyor kafaya takılan busefer oonu takıntı yapıyosun mesela ben sneın burnunda hc bıse göremedım ama sende onu takıyosun işte böyle

ben meryem bende 2 şubatta ameliyat oldum.ilk 2 gün berbat gecti.3 gün tamponlarım alındı.perşembe de dikişler ve diğer silikon tamponlar alçı alınacak.zor bi süreç sizi bekliyor

Ben oldum. Burnumdan hiç nefes alamıyordum, içinde kırık varmış. Hem o kırığı yaptılar hemde kemer vardı onu düzelttiler. İlk haftası bayağı zor geçti ama sonra çok rahatladım.

Geçmiş olsun canım, umarım bir sorun yoktur ki bence problem olmaz, çok kafana takma:)

canım cok gecmıs olsun.yazdıklarını okudum ve ınan cok uzuldum senı anlıyorum cunku ben de 21.gunumdeyım ve burnum cok sıs,yuzumde de ıfademı degıstıren sısler var.delıklerım basta cok farklıydı ama ınan su an cok yaklastı hala fark var ama doktor esıtlenecek dıyır.senın de fotolarına baktım duz bakınca gayet duzgun canım delıkler havada durmuyor kımse gormez kı duz bakınca altı.onlar zamanla toparlanacak belkı de lokalle duzeltmeye bıle gerek kalmaz.ınan sen soylemesen o kısım dıkkat cekmez canım benım uzme aeprtık kendını sabredıcez baska yolu yok.bır de doktorunun dıkıs ızı ıcın verdııgı krem nedır acaba?bana doktorum vermedı ama sıslık ıcın yuzume ve burnuma arnıca krem suruyorum bıtkısel krem sıslere ıyı gelıyomıs,fıkrı olan var mı?

Canım şu an krem yanımda değil mesaj atarım baktığımda, henüz başlamadım kreme bir hafta sonra başlayacağım eczanelerde değil de medicallerde satılıyormuş sanırım. Ben de yüzüm ve burnum için gül suyuyla temizliyorum eczacılar bile en iyisinin o olduğunu söyledi, diğerlerinde katkı maddesi oluyor illa. Bir de bu derece farklı değildir yahu seninki, eğer öyleyken geti diyorsan inş.benimki de öyle oluur, fotoğraflarını bekliyoruz en kısa zamanda:)

benım farklı oldu sebebı tek burnumda kanama olması ve bez tampon konmasıydı.dokor basta esıt yapmıstı ama tabıkı tampondan olan bır farklılıktı doktor aynı yapmıstı yoksa ama cıdden baya degısıyor cnm.ben daha hazır degılım foto joymaya.suratım botokslu kadınlar gıbı gergın hala :)

Anladım canım, tekrar geçmiş olsun umarım dilediğin gibi olur! :)

Canım baktım Xeragel diye bir jel:)

merhaba, biraz geç oldu kusura bakma, hemen cevaplıyorum: şişim pek kalmamıştı benim, hafif ama rahatsız etmiyordu. Burnum sargılıydı tabi, sadece ucunu görebiliyordum biraz:) tabi o an şimdikine göre daha şiş görünüyordu. yani önceleri biraz köfte burun gibi mi acaba diye düşünüyordum ama açılınca ve aradan 3 hafta falan geçince herşey normale döndü. Dişlerle ilgili bir sorun yaşamamıştım ama alçıdan değildir bence, burun yukarı kalkınca orada bir düzelme oluyor. benimde burun ucum hareket ediyordu aynen sizin gibi, en süperi o zaten sağolsun doktorum çok iyi yaptı. açık teknik benmki de, kesi izi şu an hiç görünmüyor desem yeridir. 1 aya kadar iyileşiyor tamamen. ben şu an çok memnunum, yıllar oldu hiç sorun yaşamadım. Düğünün için endişelenme o zmna kadar hiçbirşeyin kalmaz. eğer bandajların ilk açıldığında memnunsan ( tabi psikoloji olarak memnun olsan bile bir süre yadırgayabilirsin, endişelenme bu çok normal ve geçici) zamanla daha da çok seveceksin demektir. Doğal durması çok önemliydi bence, öyle de oldu, çok şükür. 2.5 ay uzun bir süre bence ve emin ol çok güzel bir gelin olacaksın:) başka sorun varsa sorabilirsin canım...

merhaba, biraz geç oldu kusura bakma, hemen cevaplıyorum: şişim pek kalmamıştı benim, hafif ama rahatsız etmiyordu. Burnum sargılıydı tabi, sadece ucunu görebiliyordum biraz:) tabi o an şimdikine göre daha şiş görünüyordu. yani önceleri biraz köfte burun gibi mi acaba diye düşünüyordum ama açılınca ve aradan 3 hafta falan geçince herşey normale döndü. Dişlerle ilgili bir sorun yaşamamıştım ama alçıdan değildir bence, burun yukarı kalkınca orada bir düzelme oluyor. benimde burun ucum hareket ediyordu aynen sizin gibi, en süperi o zaten sağolsun doktorum çok iyi yaptı. açık teknik benmki de, kesi izi şu an hiç görünmüyor desem yeridir. 1 aya kadar iyileşiyor tamamen. ben şu an çok memnunum, yıllar oldu hiç sorun yaşamadım. Düğünün için endişelenme o zmna kadar hiçbirşeyin kalmaz. eğer bandajların ilk açıldığında memnunsan ( tabi psikoloji olarak memnun olsan bile bir süre yadırgayabilirsin, endişelenme bu çok normal ve geçici) zamanla daha da çok seveceksin demektir. Doğal durması çok önemliydi bence, öyle de oldu, çok şükür. 2.5 ay uzun bir süre bence ve emin ol çok güzel bir gelin olacaksın:) başka sorun varsa sorabilirsin canım...

Aynı problem bende de var, ben de dişlerimi gösteriyordum gülerken bazen ama şimdi üst dudağımdan dolayı dişlerimi gösteremiyorum, hala şişlik var bende de.

ben eskişehirde mehmet sezgine oldum.bügün 1 hafta oldu ve alcı dikiş ve silikon tamponlar alındı.tekrar bandaj sarıldı ben göremedim ama ablam çok doğal olmuş dio MAŞAALLAH

Ben burdan bir arkadaşa Eskişehirde mehmet sezgini önermiştim,ondan sonra kendisine ameliyat olanlar çoğaldı . Bence bana maaş bağlamalı mehmet bey:):)::))

Ya o değil de o kadar yardım ediyorsun,doktor öneriyorsun,gidiyolar ameliyat oluyolar. sonra seni unutuyolar:) kötü hissediyor insan.

senin burnun nasıl olur acaba

Son düzenleme:

benim ameliyatım sorunlu olduğu için fazla doktor şansım olmadı.ya ogü ya da mehmet bey yapabilirdi.çok araştırdım ama malesef bi öneri bi yardım alamdım kimseden.ameliyat olur olmazda hemen yazdım belki birilerine yardımım dokunur diye.

Aynı problem bende de var, ben de dişlerimi gösteriyordum gülerken bazen ama şimdi üst dudağımdan dolayı dişlerimi gösteremiyorum, hala şişlik var bende de.

noname krem adı ıcın tskler.senın kac gun oldu?ben 24.gunumdeyım aynen dedıgın gıbı gulerken ust dudak tuhaf duruyor botokslu gıbı ıfadem

noname krem adı ıcın tskler.senın kac gun oldu?ben 24.gunumdeyım aynen dedıgın gıbı gulerken ust dudak tuhaf duruyor botokslu gıbı ıfadem

Rica ederim, benim 19 falan oldu sanırım, benim de öyle üstü dudağım hala biraz şiş, hoş ilk günlere göre bayağı indi, yavaş yavaş inecek artık.
Bu arada jel için de internet siteleri var, ben az önce aradım bugün eve gelip teslim edecekler, çünkü bir çok eczane ve depolarında yok, sayılı medikallerde varmış, sipariş verdim ben de, eğer sen de alacak olursan nete bakabilirsin.

çok iyi olmuş,böyle yardımsever arkadaşları görmek güzel. çok geçmiş olsun. ben hani mehmet beye ameliyat olmayı ben de düşünüyordum,ama ona ameliyat olan tek bir kişiyi gördüm tamam o çokgüzel olmuştu ama başka görme şansım olmamıştı. burda tavsiye ettiğim arkadaş da fotoğraf koyar belki diye düşündüm ameliyat sonrası biz gibilere yardımcı olmak için ama hiç oralı olmadı dereyi geçene kadar herşey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…