yeni fotolar yükledim,fikir edinmek isteyenlere duyurulur...
istanbul bahcelıevlerde ofısı amelıyatı ıstegıne gore farklı hastanelerde olabılıyorsun ucret 4500 tl cıvarı ve burnumun eskı ve yenı halının fotografları sıtede var ordan gorebılırsın
nazar öncelikle geçmiş olsun diyorum bende iki yıl önce burnumu yaptırdım ve çok güzel oldu.ağrı fazla olmuyor ilerde daha çok rahat ediceksin şekilin ortaya çıkması bikaç ayı alıyor.şahsen ben çok memnunum burnumu çok seviyorum iki yıldır hiçbir problem yaşamadım ve iyi yapmışsın korkulacak bişey değil o kadar...Eki Görüntüle 4587
20.gunumdeyım kızlar nolur bır yorum yapın kafayı yıcem.burnum gıtgıde sısıyor kanatları havada delıkler gorunuyor.suratım desen yuz ıfadem tuhaf herkes dıyor yuzun degıstı dudaklarım gerılıyor tuhaf duruyor.cok pısman oldum amelıyat olduguma.yuz ıfadesı normale donuyor mu bu burun kanatları ınevek mı offfff
nazar öncelikle geçmiş olsun diyorum bende iki yıl önce burnumu yaptırdım ve çok güzel oldu.ağrı fazla olmuyor ilerde daha çok rahat ediceksin şekilin ortaya çıkması bikaç ayı alıyor.şahsen ben çok memnunum burnumu çok seviyorum iki yıldır hiçbir problem yaşamadım ve iyi yapmışsın korkulacak bişey değil o kadar...Eki Görüntüle 4587
arkadaşlar ben ameliyat olalı 5 ay oldu. bir tarafım daha içeri batık gibi. alttan bakınca da 2 tarafın farklı oldugu belli oluyo. o kdr süre gecti hala şişlikten oldugunu sanmıyorum. doktorum ödemin geçmiş dedi ama böyle durması burnumun normal mi ki
Benim yaklasık 23 gün falan oldu, delikler bende de farklı, sağ tarafım hafif çökük doktorum ödem olabileceğini söyledi ama kıkırdakla desteklemek durumunda kalabiliriz dedi ki o da ufak bi operasyonmus, lokal anesteziyle halledilip, günlük hayata rahat bir şekilde devam edilebiliyormuş, bakalım düzelirse gerek kalmaz dedi ama ufak bir ihtimal:) sanırım aynı problem, geçmiş olsun
kızlar lütfen yardımbenim ameliyatımın 24. günü. burnumda deviasyon sorunu vardı, bir tarafta kırık vardı ve kemik eğriliğin olduğu kısımdan çok az da düzeltme yapıldı. burnumdan kemik alınan taraftan çok rahat nefes alıyorum, düzeldi ama diğer taraf sanki hep tıkanık, sürekli grip gibiyim. doktor içerde ödem var, düzelecek diyor zamanla ama yine de korkuyorum. aynı durumları yaşayan var mı?
Bende 3 yil once burun ameliyati oldum.Benim burnum gayet duzgundu aslinda lisede burnum kirildi merdienlerden dusup parmakliklara direk giris yaptim burnumla.Sonra tamponu israrla cok uzun sure tutmadan zamanindan ocr cikardim ve koruyanyip burnuma sert darbe aldim dviasyon olustu doktor 18 yasina kadar ameliyat edemeyiz kemik gelisimi tamamlansin dedi kemik gelisimi oldukca burnumda kemer olusmaya basladi hafiften ustune deviasyon ustune Geniz eti sunuzit ve kirik kemigin ete girerek buyumesi ve iltihaplanmasi ile 17 yasinda 4 yastikla
Yatiyordum ve uyku apnesinden acil ameliyata aldilar beni normalden cok gazla kaldim ameliyatta ayni zamanda estetikte yapildi torpuleme yapildi 5 saat surdu ameliyatim ameliyattan ciktiimda cok gec ayildim ilk geceyi cok rahy gecirdim sabahinda slikon tamponumucikartip beni eve gonderdiler o gun yuzum cok sisti morardi ama cok abarti degildi buz tamponu daha cok morartiyormus yapmadilar o yuzden on bes gun sonra alci ve askiyi aldilar burnumdan 3 ay bant kaldi 6 ay sonra yuzum oturmustu 1 yil hassasiyet vardi hatta sogukta sizlamalaim yeni gecti inanirmisiniz ameliyatan ciktiktan sonra bir tane bile agri kesici icmedim bir kere bile ah demedim ne kanamam oldu ne baska bir problem baska olan arkadaslarim neler yasamadiki 3 ker kanamadan acil ameliyata alinan arkadaslarim oldu gozlerinden bile kan akiyordu benim burnumda dikiste yok
Bu tamamen doktorun profosyonelligi ve titizligi ile alakali ben cok memnunum ameliyatimdanda doktorumdanda allah hepinize boyle kolay ameliyat nasip etsin insallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?