Kızlar 2 hafta önce ameliyat oldum hapşırma hissimi bastıramaz oldum ve hapşırıyorum sorun olmaz değil mi?
olmuyor canım sadece burnundan değil ağzından yüklenmeye çalış ben becerdim o tarz hapşurmayı
tamponlar çıktığında çok çok hapşurdum. 1 ay geçmedi ameliyatımdan grip oldum ve halada gribim halada hapşuruyorum sorun yok :))
Çok sağol canım bende ağzımdan hapşuruyorum insan korkuyor biraz hemen danışayım dedim burasıda olmasa napıcaz bilmiyorum :) Buarada geçmiş olsun biran önce atlatırsın inşAllah sende gribi :/
Kızlar 2 hafta önce ameliyat oldum hapşırma hissimi bastıramaz oldum ve hapşırıyorum sorun olmaz değil mi?
Lutfen banada cvb yazın 1 senedır doktor bulamıyorum
Çok sevindim tatlım , demek ki masaj gerçekten işe yarıyor ... Ama bana masaj da vermedi, çok merak ediyorum nasil küçulüp kemersiz hale gelicek
Ya benım sorunum da benzerı, dogal burun ıstedım düz ve kalkık olmayan.benım kemerı aldı ve burnumun ucunu doldurdu ama kemer yerı bıraz yuksek, eskısı kadar degıl tabı ama şişdir dıye umuyorum ve ucu da sankı bıraz aşagıya dogru.Acaba üstü şişi inerse düzgün gorunurmu merak edıyorum kısacası beklemedeyım.Yarıın 1 ay olcak ve 3. ay kontrole cagırmadı 6. ay gelın dedı masajda vermedı. Beklemek cok zorrr. off offf gecsın zaman
meraba arkadaslar ben burnumdan estetik yapmak istiyorum doctor olarakta fatih dagdeleni dusunuyorum internet uzerinden arastirma yaptim biraz ama baskalarinda yorumlarini merak ediyorum memnunmusuz seklinden sikayetci olan varmi nekadara yapiyor bilgisayardan cikardigi sekli tutura biliyormu ve burun kemiklerini kirarakmi yapiyor ameliyatan sonra agri cok oluyormu? yardimci olursaniz sevinirim
sevgiler.......
meraba arkadaslar ben burnumdan estetik yapmak istiyorum doctor olarakta fatih dagdeleni dusunuyorum internet uzerinden arastirma yaptim biraz ama baskalarinda yorumlarini merak ediyorum memnunmusuz seklinden sikayetci olan varmi nekadara yapiyor bilgisayardan cikardigi sekli tutura biliyormu ve burun kemiklerini kirarakmi yapiyor ameliyatan sonra agri cok oluyormu? yardimci olursaniz sevinirim
sevgiler.......
Benim burnummmm cok kotu olduuuu hergun agliorummmmmmyamuktu ve kemerli simdide normal degil kemer gitmis bir dumduz yamuk kayan bir burun var karsimda ve ben hergun agliorummmm maf oldum depresyondayimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?