Burun Ameliyat ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Kızlar 2 hafta önce ameliyat oldum hapşırma hissimi bastıramaz oldum ve hapşırıyorum sorun olmaz değil mi?

olmuyor canım sadece burnundan değil ağzından yüklenmeye çalış ben becerdim o tarz hapşurmayı
tamponlar çıktığında çok çok hapşurdum. 1 ay geçmedi ameliyatımdan grip oldum ve halada gribim halada hapşuruyorum sorun yok :))

Çok sağol canım bende ağzımdan hapşuruyorum insan korkuyor biraz hemen danışayım dedim burasıda olmasa napıcaz bilmiyorum :) Buarada geçmiş olsun biran önce atlatırsın inşAllah sende gribi :/

Benim burnummmm cok kotu olduuuu hergun agliorummmmmm yamuktu ve kemerli simdide normal degil kemer gitmis bir dumduz yamuk kayan bir burun var karsimda ve ben hergun agliorummmm maf oldum depresyondayimmm

Çok sağol canım bende ağzımdan hapşuruyorum insan korkuyor biraz hemen danışayım dedim burasıda olmasa napıcaz bilmiyorum :) Buarada geçmiş olsun biran önce atlatırsın inşAllah sende gribi :/

çok teşekkür ederim canım sıcak yasak olmasa bi hamama gidip halletcem gribide olmuyor

Kızlar 2 hafta önce ameliyat oldum hapşırma hissimi bastıramaz oldum ve hapşırıyorum sorun olmaz değil mi?

antihistaminik kullandım ben hapsırmamk için..ama yine de hapşıracağım zaman ağızdan nefes alıp veriyordum hapşırığım gçiyordu..ilk birkaç hafta hapşırmasan daha iyi

Yok hicbirsey olmaz benim ameliyattan sonra hapsurma allerjim nuksetti bende allerji var zaten cok fazla hapsuirum normaldede ama genelde bahar aylarinda bayagi artar ameliyattan hemen sonra allerjim basladi bende korkmustum
Ama hicbir sikinti olmadi onemli olan grip olmamak ve burnunun akmamasi surekli silmek zorunda kalmamak ve eger sigara kullaniyorsan uzun bir sure icmezsen daha iyi olur bildigim kadariyla bana ilk bilgi berdiklerinde oyle demislerdi sigara kullanmadigim icin sebebini sormamistim

kayserı avrupa hastanesınde amelıyat oldum. 40 dakka kadar surdu ve hıc yok denecek kadar az bı agrım oldu. tabı doktorumda cok ıyıydı. tavsıyeyle gıttım. tavsıye edebılecegım basarılı ve cıdden cok ılgılı bı hekım. doktorumun adıda MEHMET TÜRKAY GIDECEK ARKADASLARA NUMARASINIDA VEREBILIRİM

meraba arkadaslar ben burnumdan estetik yapmak istiyorum doctor olarakta fatih dagdeleni dusunuyorum internet uzerinden arastirma yaptim biraz ama baskalarinda yorumlarini merak ediyorum memnunmusuz seklinden sikayetci olan varmi nekadara yapiyor bilgisayardan cikardigi sekli tutura biliyormu ve burun kemiklerini kirarakmi yapiyor ameliyatan sonra agri cok oluyormu? yardimci olursaniz sevinirim

sevgiler.......

slm; benim de ameliyat olalı bugün 41.günüm ve tam da senin anlattığın şekilde beinm burnuumda.doktor ödem oluşmuş dedi eğer geçmezse kısa bi işlemle temizleriz dedi ama hergün aynaya bakıyorum inmiş mi şiişlilk diye ama bi fark göremiyorum çok mutsuzum.arkadaşlarımda hiç fark etmiyo.çok kötüyüm.

Merhaba,
Ben burun ameliyatimi dr Fatih dagdelene yaptirdim, uc ay once oldum, burnumun seklinden cok ama cok memnunum yalniz ameliyat sonrasi ilk uc gun cok fazla agrim oldu. Herkes gibi o agrilari yasarken pismanlik duydum ama simdiki halimi gordukce cok mutluy oluyorum. Ameliyatim 3 saat surmustu, cok titiz ir doktor sekil verme acisindan.
Yurtdisinda yasiyorum, istanbula gittigimde kendisiyle ameliyat oncesi 5 dk gorusmemiz oldu sadece, soyledim dogal bir burun istiyorum, abartiya kacmayacak bir burun diye, aynen de oyle yapti.
Ameliyat sonrasi asla morarma olmadi, sadece dedigim gibi agri oldu. Agrilatida majezik sayesinden biraz hafifletti ama o kadar.
Tavsiye ederim, biraz dayanirsin ama sonuc guzel hatta harika oluyor,
Sevgiler

merhaba filizcim emre ilhana ameliyat oldum 24 şubatta bugün 11 .günüm herşey çok süper gidiyor... inan forumdayım sürekli sizlere yardımcı olmak istiyorum doğruyu bulmanız için..çünkü bende hep sizler gibiydim kime olsam napsam bide ikinci ameliyatım diye çok araştırdım endişe yaşamaktan bıkmıştım.endişelerimden emre bey beni kurtardı... emre beyi şiddetle tavsiye ediyorum gitmediğim doktor kalmadı ama hiç biri bana güven vermedi.emre beyle görüştüğüm gibi kendisine ameliyat olmaya karar verdim...hatta o kadar çok güvendimki şekile siz karar verin dedim:)bu arada ağrı hiç olmuyor sadece narkozun verdiği ağırlık bitkinlik oluyor vücutta..... emre bey ameliyatlarını ataşehir acıbadem hastanesinde yapıyor ve sana bebek gibi bakıyorlar........

geçmiş olsun arkadaşım sende hastaneye gidişini kaç saat sürdüğünü ameliyata nası lgirdiğini ve nasıl uyandığını duygularını yaşadıklarını anlatırmısın?bize fikir oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…