Burun Ameliyat ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

ben temmuzda olmayı düşünüyorum ama inşl. vazgeçmem çokkk fazla korkuyorum hastaneler bile bana ürkütücü geliyo ben nasıl odaya girecem yaa off

Son düzenleme:
kızlar benm de 15.günüm bugün. süper bir burnum oldu hele ki yandan muhteşem ama ,maalesef yüz ifadem aşırı değişti, arkadaşlarımdan tanıyamayanlar oldu çnkü önden şişler falan var. kendime bakınca eski yüzümü, ifademi, mimiklerimi göremiyorum.eskiden burnum kötüydü, kemerli, burun ucu düşük ve uzun tabi bir de kemik eğriliği vardı..ama yüzümde tuhaf durmuyordu, ifadem tatlıydı..şimdi tanıyamıyorum kendimi ve moralimi çok bozuyor bu durum, başkaları da abartısız, burnun çok güzel ama ifadene yakışmamış deyince..

sizce şişlikten midir? iner mi yani yanaklarımdaki şişlik ve ifadem oturur mu?

mesajlarınızı bekliyorum(((

arkadaşım benim 50. günüm bitti ameliyattan sonra. aslında estetik amaçlı yatmadım bıçak altına ama yapılmışken burnum da çok az düzeltildi ve hala şişliklerim var bence. kimse fark etmese de ben ifademin farklı olduğunu düşünüyorum hala. yüzüm şiş yani zaten doktorlar da söylüyor ifadenin tam olarak oturması 6 ayı buluyor, senin de 15 gün olmuş. sakin olmalısın ve sabretmelisin bence.

geçer gider,benim de ilk zamanlar öyleydi. bi iki ay sürdü sonra geçti o görünüm

ameliyatını kime oldun?

ne sinir bozucu ya ameliyat olmaya karar veriyosun ama doktora karar vermek daha zor
kac doktor hakkında yorum okudum bilmiyorum herkez memnun doktorundan

acaba ameliyatını anadolu yakasında özel bi hastanede mi oldun? doktorlar hep ikisi gidiyor ameliyatlara??? benim araştırdığım doktor olabilir. özelden msj atamıyorum sadece yukarıdaki soruma cevap versen yeterli olabiliiiiir. geçmiş olsun

teşekkür ederim. sanmam benim doktora ame. olduğunu... için rahat olsun...

merhaba, başka bi konuda yazını görmüştüm geçen sene erdinç beye muayaneye gittiğini yazmışsın. acaba ameliyatını o mu yaptı yoksa başka bi doktora mı yaptırdın? cevap verirsen çok sevinirim. özelden msj atamıyorum ama istersen mailimi verebilirim, burdan yazmak istemezsen

geçmiş olsun siz kime ameliyat oldunuz ?

Inan benım kadar kımsenın psıkolıjısı bozulamaz ,gecelerı uyku yok zaten ılk1,2 ay dogru duzgun yemek bıle yemedım kımseyle goruşmuyorum çıkmıyorum iş degıştırdım falan fılannnnn

siz böyle yazdıkça çok korkuyorum, resimlerinizi çok merak ediyorum ama göremiyorum hala

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…