kızlar benm de 15.günüm bugün. süper bir burnum oldu hele ki yandan muhteşem ama ,maalesef yüz ifadem aşırı değişti, arkadaşlarımdan tanıyamayanlar oldu çnkü önden şişler falan var. kendime bakınca eski yüzümü, ifademi, mimiklerimi göremiyorum.eskiden burnum kötüydü, kemerli, burun ucu düşük ve uzun tabi bir de kemik eğriliği vardı..ama yüzümde tuhaf durmuyordu, ifadem tatlıydı..şimdi tanıyamıyorum kendimi ve moralimi çok bozuyor bu durum, başkaları da abartısız, burnun çok güzel ama ifadene yakışmamış deyince..
sizce şişlikten midir? iner mi yani yanaklarımdaki şişlik ve ifadem oturur mu?
mesajlarınızı bekliyorum(((
kızlar benm de 15.günüm bugün. süper bir burnum oldu hele ki yandan muhteşem ama ,maalesef yüz ifadem aşırı değişti, arkadaşlarımdan tanıyamayanlar oldu çnkü önden şişler falan var. kendime bakınca eski yüzümü, ifademi, mimiklerimi göremiyorum.eskiden burnum kötüydü, kemerli, burun ucu düşük ve uzun tabi bir de kemik eğriliği vardı..ama yüzümde tuhaf durmuyordu, ifadem tatlıydı..şimdi tanıyamıyorum kendimi ve moralimi çok bozuyor bu durum, başkaları da abartısız, burnun çok güzel ama ifadene yakışmamış deyince..
inş. çok saolun yorumlar için
ameliyatını kime oldun?
hayır ben hiç memnun değilim.benim ameliyatıma hem kbbci hem plastik cerrah girdi.şuan isim vermiyim,uyarı aldım biraz önce:) üçüncü ameliyatımı elbet bir gün olacağım ,ya yakın ya uzak.en çok istediğim doktor naci çelik,kendisi hakkında edindiğim izlenimler çok olumlu.yaptığı burunlar harika.ama maddi açıdan beni aşıyor kendisi şu öğrenci halimle.belki ünivteden mezun olup işe girersem olabilir,veya piyango falan vurması lazım başka yolu yok kendisine ameliyat olmamın:)
teşekkür ederim. sanmam benim doktora ame. olduğunu... için rahat olsun...
Evettt, arkadaşlar ben de ameliyat olanlar kavramına katıldım, pazartesi günü 6 saatlik bir operasyon geçirdim, dediğiniz gibi ameliyattan dolayı pek ağrım olmadı, hatta odama getirdiklerinde popom ve kolum agrıyor demişim sürekli aynı pozisyonda durmaktan sanırım:) Morarma olayına gelince doktorum çok ince çalıştığını söyledi, hatta kemiğimi çıkartıp öyle törpülemiş, sabaha kadar da soğuk buhar tuttular, ve morluk yok denebilecek kadar az diyebilirim, ama şişliğim var tabii. Ameliyatın ertesi günü yani dünde tamponlarımı aldı, onda da pek acı hissetmedim, şu an verdiği spreyleri kullanıyorum ve kremi bir hafta sonra burnumdaki kalıp çıkacak ve dikişleri alınacak, şu an yaşadığım tek zorluk iki yastıkla surekli sırt üstü yatmak zorunda olmam, umarım böyle devam eder. :)
Inan benım kadar kımsenın psıkolıjısı bozulamaz ,gecelerı uyku yok zaten ılk1,2 ay dogru duzgun yemek bıle yemedım kımseyle goruşmuyorum çıkmıyorum iş degıştırdım falan fılannnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?