gerçekten olumsuz yorum yasak mı? neden memnun olunmayan doktor ismi söylenemiyor??
arkadaşlar mrhaba.... 2 gün önce ameliyat oldum....öncesni ve sonrasını annatıcam demiştim ve burdayım... öncelikle şunu söylemek istiyorum korkulacak hiçbir şey yokmuş... ki bunu ameliyathaneye alındığımda tansiyonum korkudan çok düşmüş biri olarak söylüyorum.... tehlikeli aşamaya gelmişim korkudan....cildim narin yapılı die adrenalin verilmiş bana morarma fln çok olmasın die....neyse size bütün aşamalarımdan behsetmek istiorum....biliorum ameliyat olmak isteyenlerin hep mrk ettiği aşamalar bunlar....ki ben herkesten daha çok enteresan şeylere takılan bi insaım doktor beni rahatlatıor ben ordanda negatif bişi çıkarıorum öölede karamsar bir insanım.. yanlış yazdıım bişi olursa idare edin gözlerm şiş ve çift görüyorum :S dikkat dağınıklıüıda var aneztezinn etkisini tam atamadım henüz....neyse sbh 7.30 da hastanede yatıcaam odaya alındım... orda bana ameliyat önlüğü giydrldi....abdest aldım ne olur ne olmaz die... enteresan duygulara kapılıo insan...neyse kapının önünde beni bekliolarmış... neyse çıktım.... eller ayaklar titrio bende... bastııım yer sanki kayıyo ayaklarmn altndan..gidiorum ama neye gidiorum dioırum... sonra asansörlerin oraya geldiimde bide baktımki bnmle beraber 5 kişi daha war ameliyathaneye giden... neyse çocuğun biri dediki sen çok korkuosun bnde sakin görünüorum sanıorum nasıl bakıosam etrafıma artık...dediki amelyathanede sööle bunu çok zorlanırsn orda dedi... dedim sakinleşmem gerekrken bi korku daha soktu aklıma diorum çocuk....bütün sewdklermi asansörün önünde bıraktım ve bilinmeze doğru inmeye başladım...neyse ameliyathanenn bekleme odasına geldik.... beklioruz ameliyathenelern hazrlanmasını....ilk ameliyat olanlar bizlerdk....neyse... herkes birbirine dua edior orda.... çok enteresan hepimiz kesilicez dioruz.. onlar bana ben onlara dua ederken sırayla hepimizi almaya geldiler....tam anlamıyla kendni kurbanlık koyun gbi hissediorsun...dedim evet begüm geldk yolun sonuna... ameliyathane çok soukmuş ama ben korkudan yanıodum.. aklıma souk bi yer olarak yer etmedi yani....alev alevdm ben....ama korkunç bi yer deildi...aksine sıcak bi ortam vardı....neyse bana dedilerki yatana çık bakalım... çıktım oturdum derken yatrdılar... çok korkuorum belrtmem gerekiomuş dedim... kız bana dediki seni şimdi bayıltıcam ben eğer başında kalabalığı görürsen daha çok paniklersn dedi.... tamam dedim...kız kolumdan iğne vururken hakkında bilgi veriodu derken biride ağzıma maskeyi yerleştrdi ve dediki 3 kere derin derin içine çek dedi 2 yi çektm 3 ü htrlamıorum....sonrasında bi ses uyandın mı hadi uyan nasılsın ws sorular soruor elinde ewraklar war bişiler yazıp duruo.... orda yarım saat bekledik sanırım sonra odaya alındım....ağrı aşamasına gelelim arkadaşlar çok bi ağrısı yok... sızı var çok az.... regl dönemndeki ağrı daha beter öyle söyliyim.....bana herkes soruor bidaa olsa yine olurmusun amliyt olurum diorum .... korkmayın....bnm kdr korkanı ben görmedm bu forumda..o kdr gezdm okudum sordum hastanedede ööle sordum olanlara... en tuhaf şeyleri mrk eden bendm die düşünüorum ben bööle diorsam hiç korkmanyın....sbha kdr buz koyduk gözlerme fln ama gözlerm şişti yinede bnm mosmor... görüntü korkunç :) beni görenler çok acı çekiomusun diolar :) ama görüntüyle hissedilenler tamamen farklı....görüntü berbat acı sıfır denecek kdr az...ama herkes morarmıor....ki bana adrenalinde werilmiş... ekstra şeyler yapılmış....korkudan ameliyatta tansiyon çok düşmüş çıktıımda yatağımın başında dikkat werilmemesi gereken ilaçlar listesi vardı...:) ne istediğinzden emin olun.. doğru doktorunuzu bulduunuzdan emin olun gerisine hiç takılmayın.....korkmayın.....baya destan yazdım ama bnm gbi ruh hastaları için aşama aşama herşei yazdım belki rahatlayabilirler ... biliorum çnkü bende ameliyat olan arkadaşlarn deneymlerni okudum baya destek oluor.... ii oluor... haa bu arada genizden gelen kan akıntısına çok takılmayın 1 gece sürüyor....biraz sıkıntılı ama korkulacak kafaya takılıcak birşey deil....dışarıda akıo kan ama az az akıo..... hala daha günde 1 bilemedn 2 kere akmışlıı oluor bunnar normal şeyler....baya uzatmışım :) konuşamayınca rahat klawyede yapmışım gevezelikallah herkesin yardmcısı olsun.. sormak istediğinz bişi olursa taze ameliyatlı olarak sewe sewe cwplayabilirim....
Ameliyata sadece ameliyat önlüğü ile mi giriliyor yoksa iç çamaşırın kalıyor mu canım üstünde.
mrb Bende senin gibii cok korkuyorum yarın amelyatımm warAmeliyata sadece ameliyat önlüğü ile mi giriliyor yoksa iç çamaşırın kalıyor mu canım üstünde.
bende ddeviasyon var, bir de sola eğrilikten dolayı tek tarafta bir çıkıntı var. 2 tane doktor ile görüştüm. bir tanesi kbb'ci deviasyonu düzeltir çıkıntıyı da törpüleriz dedi. veya rinoplasti yapar burnunu yeniden şekillendiririz dedi. görüştüğüm 2.doktor estetik cerrah , komple yeni bir burun dizayn etti.sadece çıkıntıyı törpülersek burnunun sola yamukluğu daha çok göze batar deviasyonu düzeltmek dış görüntüyü etkilemez dedi. doktor tavsiye eder misiniz bir tane daha fikir almak istiyorum. burnumun tamamen değişmesini istemiyorum. ama deviasyonu düzeltmişken o çıkıntı da gitsin istiyorum. estetik doktorları hep kavisli burun yapıyorlar o kadar yapay durdu ki fotografta kendimi tanıyamadım.[/QU
canım senin anlatığının aynısını bende yaşadım kbb deviasyon var demişti solda içte nefeste almamda ve alerjik bi durum vardı bende akıntıda yapıyodu.ve benimde burun ameliyatıma hem kbbcı hemde rinoplasti girdi.bende öyle kavisli burunu sevmem cok yapay geliyor bana benim düz ve cok doğal bi burun yaptılar 3 sene oldu hiçbir sorun yaşamadım ve cokta memnun kaldım.kimsede estetik sanmıyor cok doğal oldu.sen hangi şehirdesin bilmiyorum ama ben ankara zühtü demire oldum fotolarımda var bakabilirsin canım
mrb Bende senin gibii cok korkuyorum yarın amelyatımm warsen hagı doktoraa oldunn amelyatınıı
Bende Senin Gİbi Cok korkuyorum yaa ...yarın amelyatımm warr... SEn hangı doktora oldunn
herkese merhaba, bende de deviasyon ve burnumda sola doru bir eğrilik var..onun dışında gayet düzgün bir burnum var, en büyük sorunum nefes alamamam.. nisan ayında sami katırcıoğlu'na ameliyat olmayı düşünüyorum..aranızda ona ameliyat olan var mı? kendisine kbb doktoru olarak çok güveniyorum ama işin içine estetik girince bu konuda hiçbir fikrim yok açıkçası :S
herkese merhaba, bende de deviasyon ve burnumda sola doru bir eğrilik var..onun dışında gayet düzgün bir burnum var, en büyük sorunum nefes alamamam.. nisan ayında sami katırcıoğlu'na ameliyat olmayı düşünüyorum..aranızda ona ameliyat olan var mı? kendisine kbb doktoru olarak çok güveniyorum ama işin içine estetik girince bu konuda hiçbir fikrim yok açıkçası :S
arkadaşlar boğaziçi tıp estetik hakkında görüşlerinizi alabilirmiyim iyi diyenler var çoğunlukla orası ucuz oraya gitmeyi düşünüyorum.Maddi durumum yeterli olsa Teoman Doğanı düşünüyordum ama sanırım oraya gitmek zorundayım.Sizce para biriktirip teoman doğanamı giymeliyim.Çok kararsızım yardım edin :/ Benim burun yapım aslında ucu çok düzgün sadece sarkık bir yapısı var.biraz kaldırılıp kemeri çok hafif törpülesin istiyorum.Nefes alma problemimde var bunlar dışında birşeyim yok.O yüzden 6milyar üstü para bana çok geliyor bilmiyorum.Sizin fikirlerinizi bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?