Burun Ameliyat ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

kızlar ameliyatımı kime olduğumu sormuşsunuz..

buraya mesaj yazdığımdan beri bile çok değişti burnum,şişlikler indi ve etrafımdakiler yüzün eski haline geldi diyor. tabi gözleri de alıştı , ben de alıştım sanırım.. doktorumla da görüştüm, masajları düzgün yapıyorum, odadaki kaloriferi kapatıp yatıyorum, sıcak şişliği artırıyormuş çnkü.. şu an hemen herkes çok güzel yorumlar yapıyor , tabi 2-3 daha var şeklin tam oturmasına ama sanırım masaj falan biraz daha hızlı indirdi, gözlerimin altındaki şişlk de inince yüz ifadem oturdu yerine, gözler çok etkili çnkü.. inş. da çok değişmez 2 ay içinde

ben trabzonda aya klinike oldum, ağrısız sızısız çok iyi bir ameliyattı, doktorumu kesinlikle tavsiye ediyorum..

Ameliyata sadece ameliyat önlüğü ile mi giriliyor yoksa iç çamaşırın kalıyor mu canım üstünde.

ben arkadaşların fotolarını görmek istiyorum buraya yüklüyolarmış ama yeniyim nereden bakcam bir tülü bulamıyorum :) bi yardım etseniz

bende ddeviasyon var, bir de sola eğrilikten dolayı tek tarafta bir çıkıntı var. 2 tane doktor ile görüştüm. bir tanesi kbb'ci deviasyonu düzeltir çıkıntıyı da törpüleriz dedi. veya rinoplasti yapar burnunu yeniden şekillendiririz dedi. görüştüğüm 2.doktor estetik cerrah , komple yeni bir burun dizayn etti.sadece çıkıntıyı törpülersek burnunun sola yamukluğu daha çok göze batar deviasyonu düzeltmek dış görüntüyü etkilemez dedi. doktor tavsiye eder misiniz bir tane daha fikir almak istiyorum. burnumun tamamen değişmesini istemiyorum. ama deviasyonu düzeltmişken o çıkıntı da gitsin istiyorum. estetik doktorları hep kavisli burun yapıyorlar o kadar yapay durdu ki fotografta kendimi tanıyamadım.

mrb Bende senin gibii cok korkuyorum yarın amelyatımm war sen hagı doktoraa oldunn amelyatınıı

canım sanada şimdiden cok geçmiş olsun, korkulcak kadar değil 1 hafta sıkıntısını yaşarsın o kadar ama tabi ödemlerin ve şekilin oturmasını bekleme süresi biraz sıkıcı

Bende Senin Gİbi Cok korkuyorum yaa ... yarın amelyatımm warr... SEn hangı doktora oldunn

Canım ameliyat olan ben değilim, pink1903. Ben ona soru sordum, sen yanlış yere bakmışsın. Bu arada geçmiş olsun, nasıl geçti ameliyatın umarım iyisindir.

pink1903 ilk gecmis olsun, o kadar güzel bicir bicir anlatmissinki, üsenmedim okudum, cok aciklayiciydi, en kisa zamanda iyilesip resim yüklemeni bekliyoruz, birde doktorun kimdi ?bir iki sayfa geri gittim bulamadim?

selam arkadaşlar 17 mart da doktor bora karaali ekol kkb de ameliyat oldum.
hiç ağrım olmadı.. ama şişlik ve morarma baya bi oldu
ben şimdi bi kaç soru sorcam ameliyat olmuşlara...
ne zaman düzgün nefes almaya başladınız?
birde koku alamazsam dite aklıma takılıyo... ne zaman koku almaya başladınız?

herkese merhaba, bende de deviasyon ve burnumda sola doru bir eğrilik var..onun dışında gayet düzgün bir burnum var, en büyük sorunum nefes alamamam.. nisan ayında sami katırcıoğlu'na ameliyat olmayı düşünüyorum..aranızda ona ameliyat olan var mı? kendisine kbb doktoru olarak çok güveniyorum ama işin içine estetik girince bu konuda hiçbir fikrim yok açıkçası :S

merhaba bende de durum aynı , ama burnumum şekli değişsin istemiyorum doktorum kbb'ci deviasyonu düzeltir eğrilikten kaynaklı çıkıntıyı törpülerim dedi. doktorun nerede acaba bir de onunla görüşsem ben. bir de fiyat belirli mi?

arkadaşlar boğaziçi tıp estetik hakkında görüşlerinizi alabilirmiyim iyi diyenler var çoğunlukla orası ucuz oraya gitmeyi düşünüyorum.Maddi durumum yeterli olsa Teoman Doğanı düşünüyordum ama sanırım oraya gitmek zorundayım.Sizce para biriktirip teoman doğanamı giymeliyim.Çok kararsızım yardım edin :/ Benim burun yapım aslında ucu çok düzgün sadece sarkık bir yapısı var.biraz kaldırılıp kemeri çok hafif törpülesin istiyorum.Nefes alma problemimde var bunlar dışında birşeyim yok.O yüzden 6milyar üstü para bana çok geliyor bilmiyorum.Sizin fikirlerinizi bekliyorum

Canım bendede kemik eğriliğinden dolayı zamanla sola doğru bir eğimlilik vardı.
Aynı zamanda nefes alamıyordum.
Şeklinin değişmesini bende istemedim küçük ince yada kalkık burunlu olmak güzel olmak değil
Yüzünüze yakışan olması önemli olan ...Ayrıca tampondan korkuyorum yazmıştı bir arkadaş
Tampon devri bitti kızlar artık tampon yok !!!!!
Eğer Doktor seçme imkanınız varsa İlker Manavbaşı diyorum
Yıllarca boşuna korkmuşum dedirten biri
Sadece iki gün şişliklerim dışında hiçbir ağrı sızı akıntı yaşamadığım mükemmel bir doktor.
Ameliyat olacak arkadaşlarıma da geçmiş olsun şimdiden ertelemyin ve korkmayın diyebilirim sadece

diamond canm bak ben once yakup avşarı düşündüm parasında değildm bi şeklde hallederdm parayı sonra arkadaşm ona amelyt oldu 10 mlyra inan necdet uçarn burunlarının çeyregi etmezz benm şahri görüşüm tabi begenmedm yani sonra vazgeçtm muhammed dilberi düşündüm sonra formları okudum kararım değşti necdet beyn yaptıgı burunları gördm onda karar kıldım ama şmdi sorun ailemde onay vermiolar ( bi de istedgm burun şeklini tam olarak bilmıorm biraz kemerli ve hafif sarkık bi burnum var kafam cok karışk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…