Burun Ameliyat ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

canım amelyt sonrası agrı oluo mu ??? ve amelyta giderken hheycandan korkudan ölürüm heralde off blmıormmmmmmm

ben hala nefes almaya korkuyorum.. her sabah boğazım kuru uyanıyorım bir hafta olamasına rağmen..

benim biraz geç oldu tabi..33 yaşında.. beş yıl da eşimi ikna ettim :)

benim biraz geç oldu tabi..33 yaşında.. beş yıl da eşimi ikna ettim :)

anladım canım olsun daha çok gençsin estetik için yaşın sorun olmaz ben 19 bişeyler söyledi bana doktor yüzün değişcek falan ama kararlı oldugumu söyleynce 2 mayısa ameliyat günü verdi Allahtan tek dileğim bu operasyona kalkıştığım için pişman olmamam..

olsun en azından ikna olmuslar =) ee sen kime amelyt olcaksn nasl bi burnun var ?

bende küçüklükten beri kemik eğriliği var ama dışardan belli olmuyo eğrilik yaşımda geçtikçe nefes almamı engelliyo doktor yaptır mutlaka ilerde zorlar nefes açısından seni dedi öyle bende burnu açtırcam estetikle kavisli bi burun yaptırcam öle çirkin deil ama iştee :))

yaşın genç olması avantaj bence.. kolay atlatırsın bana zor geldi.. ama tabi benim acı eşiğim çok düşük ..canım tatlı yani..

canım ya ben narkozdan korkuyorum lokal istiyorum onuda her doktor yapmıyo sanırım

Cnm Sami Bey Memorial hastanelerinin kkb bölüm başkanı, kendisine oradan ulaşıp randevu alabilirsin..ameliyatlarını da bu hastanelerde yapıyor..mutlaka tercih edeceğin hastaneye ve tabiki burnuna yapılacak işleme göre değişiyordur o yüzden pek birşey diyemeyeceğim en iyisi tabiki muayene olmak..

saol canım, bu akşam sinüs tomografi sonuçlarımı göstereceğim benim doktora, bir de 3 boyutlu program ile burun şeklini gösterecek ama haftaya bir de Sami bey ile görüşeyim bakalım ne diyecek..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…