- 1 Mart 2012
- 1.022
- 29
- 373
Zaten bence bu ameliyatları Türkiye'de olmak lazım, yurtdışında olup da ameliyat olmayı düşünenlere benim tavsiyem bu.Özellikle burun ameliyatında Türkiye çok gelişmiş.Bir de tabii ki buradaki doktorlar bizim milletimizin burun yapısını tanıyor,tecrübeleri de bu yönde.
canım amelyt sonrası agrı oluo mu ??? ve amelyta giderken hheycandan korkudan ölürüm heralde off blmıormmmmmmm
senin ameliyatın ne zaman tatlım..
canm benim amelyat bana kalsa yarın da olurum da ailemi ikna edemiorm bi türlü yoksa parası falan her şeyi tamam yani :)
selam arkadaşlar 17 mart da doktor bora karaali ekol kkb de ameliyat oldum.
hiç ağrım olmadı.. ama şişlik ve morarma baya bi oldu
ben şimdi bi kaç soru sorcam ameliyat olmuşlara...
ne zaman düzgün nefes almaya başladınız?
birde koku alamazsam dite aklıma takılıyo... ne zaman koku almaya başladınız?
ailen ikna olmadığına göre fazla problemli bi burnun yok canım sanırım :)
ben arkadaşların fotolarını görmek istiyorum buraya yüklüyolarmış ama yeniyim nereden bakcam bir tülü bulamıyorum :) bi yardım etseniz
ben de yıllarca söyledim.. yeni ikna oldular..
bende göremiyorum..
hayırlısı olsun canım 2mizde memnun kalırız inş. sonuçtan bu arada mümkünse yaşını sorabilirmiyim estetik için bana biraz bişeyler söylediler yaş için ondan soruyorum canım tabi söylemeyedebilirsin canım..
benim biraz geç oldu tabi..33 yaşında.. beş yıl da eşimi ikna ettim :)
ailen ikna olmadığına göre fazla problemli bi burnun yok canım sanırım :)
ben de yıllarca söyledim.. yeni ikna oldular..
olsun en azından ikna olmuslar =) ee sen kime amelyt olcaksn nasl bi burnun var ?
anladım canım olsun daha çok gençsin estetik için yaşın sorun olmaz ben 19 bişeyler söyledi bana doktor yüzün değişcek falan ama kararlı oldugumu söyleynce 2 mayısa ameliyat günü verdi Allahtan tek dileğim bu operasyona kalkıştığım için pişman olmamam..
yaşın genç olması avantaj bence.. kolay atlatırsın bana zor geldi.. ama tabi benim acı eşiğim çok düşük ..canım tatlı yani..
canım hiç korkulacak birşey yok. Zaten ameliyat öncesi sakinleştirici veriliyor. Sen güle oynaya giriyorsun ameliyata. Daha sonra çıkınca da ağrı kesiciler veriliyor. Seni rahatsız etmeyecek kadar ağrın olur. Bir de doktoruna güvenmen ve arandaki iletişim çok önemli. Toplumumuz da maalesef yüz hatlarını bilmeden başkalarının burnu gibi olsun isteyenler çok memnuniyetsizlik genelde bundan kaynaklanıyor. Yüzüme uygun bir burun istiyorum diyenlerin genelde operasyonları başarılı sonuç veriyor. Umarım herşey gönlünce olur. Ben de çok korkuyordum ama yersiz olduğunu şimdi çok iyi anlıyorum.
Bende Senin Gİbi Cok korkuyorum yaa ...yarın amelyatımm warr... SEn hangı doktora oldunn
merhaba bende de durum aynı , ama burnumum şekli değişsin istemiyorum doktorum kbb'ci deviasyonu düzeltir eğrilikten kaynaklı çıkıntıyı törpülerim dedi. doktorun nerede acaba bir de onunla görüşsem ben. bir de fiyat belirli mi?
Cnm Sami Bey Memorial hastanelerinin kkb bölüm başkanı, kendisine oradan ulaşıp randevu alabilirsin..ameliyatlarını da bu hastanelerde yapıyor..mutlaka tercih edeceğin hastaneye ve tabiki burnuna yapılacak işleme göre değişiyordur o yüzden pek birşey diyemeyeceğim en iyisi tabiki muayene olmak..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?