merhaba arkadaşlar, cuma akşam doktoruma gittim tomografi sonucuna baktı. sinüslerinde temizlenmesi gerekiyormuş. sinüs ve deviasyon ameliyatı yapacak özel sigortam var oraya sorduk eğer onay verirlerse estetik yapmayacak ama deviasyonu düzeltmek için eğriliği açması ve törpülemesi gerekiyormuş sınırlı bir müdahale olur dedi. ama yine çizim yapmadı önce bir sigortayı bekleyelim dedi. bakalım 30 mart'a gün aldı sanırım bir gün önceden belli oluyormuş sigortanın onayı.nasıl bişi çıkcak bilmiyorum valla
aynı durumdayım ben de şuan, nasıl oldu bilmiyorum ama sigortadan red cevabı almış doktorumun asistanı..sadece deviasyonu karşılasın aradaki farkı zaten ben ödemeyi düşünüyordum ama olmadı, bugün sigortamı arayacağım..bu arada doktorum ameliyat tarihine 29 mart olabilir dedi ama 30unda yurtdışına çıktığından seni ameliyat edip gitmek istemem dedi, öyle olursa ilk kontrolümü başka doktor yapacak..sonraki en yakın tarih de 12 nisan..sizce beklemeli miyim? çok uzasın da istemiyorum aslında, biran önce olup bitsin :S
bide arkadşlar forumda bazı arkadaşların yorumlarını okudum pişman olanlar var yüz ifadelerinin değiştiğinin gözlerinin arasındaki mesafenin uzaklaştığını söleyenler var çok korkuyorum böle bişi olursa diye fikirlerinize çok ihtiyacım var lütfen yardımcı olun karar vermemde yardımcı olmuş olursunuz
canım deviasyonu karşılamıyormuş özel sigortalar bana sigortacım öyle söyledi. hangi sigorta seninki? benimki yenileme garantisi verdiysen ilk seneden sonra o zaman karşılıyormuş.ben vermiştim ama halen cevap gelmedi. perşembe günü belli olacakmış. bence bekle canım kendi doktorun yapsın kontrollerini biliyorum beklemek çok sıkıcı ama ben olsam beklerdim yine de sen bilirsin tabi. belki ameliyat sonrası aramak isteyeceksin soracağın şeyler olacak ulaşamazsan sıkıntı yaşayabilirsin.
öyleymiş az önce öğrenmiş bulunuyorumben şirketimden sigortalıyım, genel yaşam..şirkette 5.yılını dolduranınkini karşılıyormuş poliçe kapsamı değiştiğinden, benim 4. yılım doldu kontrol konusunda da haklısın o kadar yakın bi tarih verince birden gaza geldim mantıklı düşünemedim :)) bakalım ailemle de konuşacağım belki hiç 1 sene ertelemem olurum..
ne kadar maliyet çıkarttılar sana deviasyon ve estetik için. bana 7000 ücret çıkarttı deviasyon , sinüs , törpüleme için. sigortam karşılamazsa zorlanırım ödemekte.
aynen canım bende ufacık bir yer törpületeceğim ama sanki çok fark olacak gibi geliyor. bir doktor tasarım yapmıştı hiç beğenmemiştim yeni halini hatta.lütfen fikir verin ben de merak ediyorum açıkcası.
bayan2012 7000tl demişsin masraf için; doktorunu merak ettim?
hangi doktor tasarım yapmıştı cnm sana
yakup avşar yaptı , ama ben tasarımı beğenmedim çok kavisli ve ucu dik yaptı. fiyatta 12500 tl idi. zaten çok fazla geldi. estetik olacağı için sigortamda karşılamıyor. şimdiki doktorum kbb ci deviasyon ve sinüs ameliyatı içinde törpüleme ve eğriliği düzeltme yapacak sigortam inşallah onay verir. bekliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?